کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-08 ساعت 08:18)houshym نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 14:41)بابراس نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 14:26)houshym نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 11:39)houshym نوشته:  دوستان قدیمی
چه مدت کیس در حالت in transit میمونه ؟ بعدش چی میشه ؟
دوستان
کسی پاسخ نمیده؟

تا زماني كه نامه دوم جايگزين نامه اول شود كه وضعيت از in transit به ready
تغيير ميكند يعني پرونده شما به سفارت مورد نظر رسيده و آماده است براي مصاحبه كه زمان آن بستگي به زمان ارسال فرم S260 از طرف شما داره
نامه دوم جایگزین شده و بعد از حالت nvc به حالت in transit اومده حالا منظورم اینه که بعدش چه حالتی میشه ؟
در صفحه اول همین تاپیک توضیح مفصل داده شده به اون صفحه مراجعه کنید جواب سوالاتون رو دقیق نوشته
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
خدا کنه امروز این ایروان لاک پشت هم یه تکونی به خودش بده
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، p00ya2001 ، Daneshjo ، fa15 ، بابراس ، bahar101 ، jadooo ، Iaccept
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های 2016 هست .من حدودا 3 هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به امریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در امریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، ریحانا ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
سلام Smile
آقایون و خانوم های 20 مارچ معروف برین بیرون از این تاپیک دیگه امروز کارتون تمامه برین ویزاتون بگیرین بزارین ما ماه می ها بییام اینجا منتظر بمونیم Big Grin
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، arezoue ، Daneshjo ، varchandi ، بابراس ، mfte.teacher ، babak90 ، bahar101 ، Iaccept
اميدوارم در هفته جديد تكليف بچه هايي كه از فوريه و مارچ موندن مشخص بشه تا بعد هم نوبت به ما آپريلي ها و البته ماههاي بعد از آپريل برسه.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، laleht ، Daneshjo ، بابراس ، bahar101 ، ginjer ، Iaccept
(2015-06-08 ساعت 09:06)a4542 نوشته:  دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های ۲۰۱۶ هست .من حدودا ۳ هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به آمریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در آمریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم

Smile امید وارم زمان مصاحبه استرس نداشته باشین یک ضرب بگیرید اما اگه خدای نکرده مثل ما منتظر کلیر شدن بودین و روزی 10 بار سیس رو و 10 بار جیمیلتون رو چک کردین حتی روز تعطیلی سفارت حتمی یاد بنده باشین Rolleyes معنی استرس و انتظار زمانی که توی اون مرحله قرار میگیرم معنی واقعی خودشو نشون میده ( با آرزوی کلیر شدن بچه های 20 مارچ)
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، varchandi ، بابراس ، bahar101 ، 2015reza ، Iaccept
(2015-06-08 ساعت 09:10)رشید نوشته:  سلام Smile
آقایون و خانوم های 20 مارچ معروف برین بیرون از این تاپیک دیگه امروز کارتون تمامه برین ویزاتون بگیرین بزارین ما ماه می ها بییام اینجا منتظر بمونیم Big Grin

يكي از راست ترين حرفايي كه شنيدم همينهBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، mfte.teacher ، bahar101 ، Iaccept
[quote='a4542' pid='621863' dateline='1433738194']
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های ۲۰۱۶ هست .من حدودا ۳ هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به آمریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در آمریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
[/quote
همسر من هم معتقد بود که پیدا کردن کار اونجا سخته ولی به نظر من خدایی که از بین میلیونها نفر خواسته ما برنده باشیم و بریم آمریکا خودش اونجا هم روزی رسانه! مگه میشه بنده اش رو فراموش کنه؟ توکلتون به خدای رحمن و رحیم باشه که بقول خودش خیر الرازقین و الرحم الراحمینه
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، arash56 ، Daneshjo ، Aghaman ، bahar101 ، 2015reza ، Iaccept ، samane1363
فعلا تکلیف یکسره بشه،برای بعدش یه فکری می کنیم،این انتظار سخته،
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، بابراس ، bahar101 ، jadooo ، Iaccept
سلام دوستان
من نميتونم رتبه بدم خطاي سقف رتبه دادن ميزنه،در صورتي كه من ديروز رتبه دادم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
به سلامتی کلاغ که آزادی رو به زیبایی ترجیح داد!!!!!
به سلامتی اون قدیما وقتی بچه بودیم غم بود، ولی کم بود.....
به سلامتی اونایی که به ظاهر آرومن ولی توی دلشون سونامی هست...
سلامتی اونایی که خدا رو با غول چراغ جادو اشتباه گرفتن وقتی آرزویی دارن یادش میوفتن...
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: arash56 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، ریحانا ، SAMBAR ، bahar101 ، 2015reza ، Iaccept ، samane1363
(2015-06-08 ساعت 09:24)zhila1393 نوشته:  [quote='a4542' pid='621863' dateline='1433738194']
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های ۲۰۱۶ هست .من حدودا ۳ هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به آمریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در آمریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
[/quote
همسر من هم معتقد بود که پیدا کردن کار اونجا سخته ولی به نظر من خدایی که از بین میلیونها نفر خواسته ما برنده باشیم و بریم آمریکا خودش اونجا هم روزی رسانه! مگه میشه بنده اش رو فراموش کنه؟ توکلتون به خدای رحمن و رحیم باشه که بقول خودش خیر الرازقین و الرحم الراحمینه

من هم با شما موافقم.درسته برای شروع یه سری سختی ها هست اما محال نیست.واقعا آدم بخواد میشه.من زوجی رو میشناسم که همین لاتاری برنده شدن و اوایل واقعا امکانات زندگیشون خیلی کم بود اما خدارو شکر الان خودشونو پیدا کردن و خداروشکر زندگیه خوبی دارن.
قربون خدا برم که هست.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: Daneshjo ، ریحانا ، nima24 ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363
به دنبال سخنان بعضی از دوستان در خصوص کار در امریکا فقط برنامه خودم را عرض می کنم، من برای انجا قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارم البته باید بروم و شرایط را ببینم. اما از انجا که فرهنگ امریکا با ما متفاوت است و در کل مجموعه قوانین مربوطه - چه از لحاظ قانونی بودن راه اندازی رستوران و بکارگیری نیروی مربوطه و چه از نظر اداب و شیوه های برخورد با مشتریان - تصمیم دارم حداقل در یک رستوران مشغول به کار شوم تا با دیدی باز بتوانم این امور را نظاره گر باشم و در ضمن ان هم، در کلاسهای مرتبط شرکت کنم تا با دستی پرتر و مشاوره با یک وکیل مناسب و دیدی بازتر اقدام به راه اندازی شغل مورد نظر خودم بکنم. این را عرض کردم تا دوستان در همان ابتدا فکر نکنند که باید در جایگاه فعلی خودشان و یا بالاتر قرار گیرند. ضمنا ما حداقل یک دوره یک تا دو ساله را باید در انجا طی کنیم تا با مجموعه قوانین انجا برای یک زندگی به قدر کفایت اشنا شده و سپس بیس اصلی زندگی خود را پایه ریزی نماییم. همه عزیزان موفق باشید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
(2015-06-08 ساعت 09:58)zohreh-gh نوشته:  به دنبال سخنان بعضی از دوستان در خصوص کار در آمریکا فقط برنامه خودم را عرض می کنم، من برای انجا قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارم البته باید بروم و شرایط را ببینم. اما از انجا که فرهنگ آمریکا با ما متفاوت است و در کل مجموعه قوانین مربوطه - چه از لحاظ قانونی بودن راه اندازی رستوران و بکارگیری نیروی مربوطه و چه از نظر اداب و شیوه های برخورد با مشتریان - تصمیم دارم حداقل در یک رستوران مشغول به کار شوم تا با دیدی باز بتوانم این امور را نظاره گر باشم و در ضمن ان هم، در کلاسهای مرتبط شرکت کنم تا با دستی پرتر و مشاوره با یک وکیل مناسب و دیدی بازتر اقدام به راه اندازی شغل مورد نظر خودم بکنم. این را عرض کردم تا دوستان در همان ابتدا فکر نکنند که باید در جایگاه فعلی خودشان و یا بالاتر قرار گیرند. ضمنا ما حداقل یک دوره یک تا دو ساله را باید در انجا طی کنیم تا با مجموعه قوانین انجا برای یک زندگی به قدر کفایت اشنا شده و سپس بیس اصلی زندگی خود را پایه ریزی نماییم. همه عزیزان موفق باشید.

آفرین به تو ....
راستی ماهارو یادت باشه آمدیم آنجا به یاد قدیما برامون مجانی حساب کنی Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: Daneshjo ، zohreh-gh ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، jadooo ، Iaccept ، samane1363
(2015-06-08 ساعت 09:58)zohreh-gh نوشته:  به دنبال سخنان بعضی از دوستان در خصوص کار در آمریکا فقط برنامه خودم را عرض می کنم، من برای انجا قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارم البته باید بروم و شرایط را ببینم. اما از انجا که فرهنگ آمریکا با ما متفاوت است و در کل مجموعه قوانین مربوطه - چه از لحاظ قانونی بودن راه اندازی رستوران و بکارگیری نیروی مربوطه و چه از نظر اداب و شیوه های برخورد با مشتریان - تصمیم دارم حداقل در یک رستوران مشغول به کار شوم تا با دیدی باز بتوانم این امور را نظاره گر باشم و در ضمن ان هم، در کلاسهای مرتبط شرکت کنم تا با دستی پرتر و مشاوره با یک وکیل مناسب و دیدی بازتر اقدام به راه اندازی شغل مورد نظر خودم بکنم. این را عرض کردم تا دوستان در همان ابتدا فکر نکنند که باید در جایگاه فعلی خودشان و یا بالاتر قرار گیرند. ضمنا ما حداقل یک دوره یک تا دو ساله را باید در انجا طی کنیم تا با مجموعه قوانین انجا برای یک زندگی به قدر کفایت اشنا شده و سپس بیس اصلی زندگی خود را پایه ریزی نماییم. همه عزیزان موفق باشید.
براتون بهترينها رو آرزو ميكنم .خيلي خوبه كه از الان پلن آينده رو چيدين شك نكنيد كه موفقيت با شماستShy
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان