موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه امروز این ایروان لاک پشت هم یه تکونی به خودش بده
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های 2016 هست .من حدودا 3 هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به امریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در امریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-08 ساعت 09:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-08 ساعت 09:14 توسط rz59.)
اميدوارم در هفته جديد تكليف بچه هايي كه از فوريه و مارچ موندن مشخص بشه تا بعد هم نوبت به ما آپريلي ها و البته ماههاي بعد از آپريل برسه.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='a4542' pid='621863' dateline='1433738194']
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های ۲۰۱۶ هست .من حدودا ۳ هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به آمریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در آمریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
[/quote
همسر من هم معتقد بود که پیدا کردن کار اونجا سخته ولی به نظر من خدایی که از بین میلیونها نفر خواسته ما برنده باشیم و بریم آمریکا خودش اونجا هم روزی رسانه! مگه میشه بنده اش رو فراموش کنه؟ توکلتون به خدای رحمن و رحیم باشه که بقول خودش خیر الرازقین و الرحم الراحمینه
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
فعلا تکلیف یکسره بشه،برای بعدش یه فکری می کنیم،این انتظار سخته،
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من نميتونم رتبه بدم خطاي سقف رتبه دادن ميزنه،در صورتي كه من ديروز رتبه دادم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
به سلامتی کلاغ که آزادی رو به زیبایی ترجیح داد!!!!!
به سلامتی اون قدیما وقتی بچه بودیم غم بود، ولی کم بود.....
به سلامتی اونایی که به ظاهر آرومن ولی توی دلشون سونامی هست...
سلامتی اونایی که خدا رو با غول چراغ جادو اشتباه گرفتن وقتی آرزویی دارن یادش میوفتن...
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 09:24)zhila1393 نوشته: [quote='a4542' pid='621863' dateline='1433738194']
دوستان عزیزی که استرس کلیر شدن و یا مصاحبه رو دارن.همسر من هم از برنده های ۲۰۱۶ هست .من حدودا ۳ هفته است که کلیه مسایل و مشکلات افراد رو در بدو ورود به آمریکا و پس از اون میخونم.قسمت کار و زندگی در آمریکا.انقدر مشکلات متعددی هست برای ما فارسی زبانان از جمله پیدا کردن کار در کشوری که کل سرمایه زندگی ما نهایتا کفاف تا یکسال هزینه زندگی در آنجا را میکند که راستش الان دیگه زیاد استرس از قبول شدن یا نشدن ندارم.گر چه همسرم اطمینان دارد که با توجه به اینکه آدم فنی هست حتما کار پیدا خواهد کرد اما من دیگه زیاد استرس ندارم
[/quote
همسر من هم معتقد بود که پیدا کردن کار اونجا سخته ولی به نظر من خدایی که از بین میلیونها نفر خواسته ما برنده باشیم و بریم آمریکا خودش اونجا هم روزی رسانه! مگه میشه بنده اش رو فراموش کنه؟ توکلتون به خدای رحمن و رحیم باشه که بقول خودش خیر الرازقین و الرحم الراحمینه
من هم با شما موافقم.درسته برای شروع یه سری سختی ها هست اما محال نیست.واقعا آدم بخواد میشه.من زوجی رو میشناسم که همین لاتاری برنده شدن و اوایل واقعا امکانات زندگیشون خیلی کم بود اما خدارو شکر الان خودشونو پیدا کردن و خداروشکر زندگیه خوبی دارن.
قربون خدا برم که هست.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
به دنبال سخنان بعضی از دوستان در خصوص کار در امریکا فقط برنامه خودم را عرض می کنم، من برای انجا قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارم البته باید بروم و شرایط را ببینم. اما از انجا که فرهنگ امریکا با ما متفاوت است و در کل مجموعه قوانین مربوطه - چه از لحاظ قانونی بودن راه اندازی رستوران و بکارگیری نیروی مربوطه و چه از نظر اداب و شیوه های برخورد با مشتریان - تصمیم دارم حداقل در یک رستوران مشغول به کار شوم تا با دیدی باز بتوانم این امور را نظاره گر باشم و در ضمن ان هم، در کلاسهای مرتبط شرکت کنم تا با دستی پرتر و مشاوره با یک وکیل مناسب و دیدی بازتر اقدام به راه اندازی شغل مورد نظر خودم بکنم. این را عرض کردم تا دوستان در همان ابتدا فکر نکنند که باید در جایگاه فعلی خودشان و یا بالاتر قرار گیرند. ضمنا ما حداقل یک دوره یک تا دو ساله را باید در انجا طی کنیم تا با مجموعه قوانین انجا برای یک زندگی به قدر کفایت اشنا شده و سپس بیس اصلی زندگی خود را پایه ریزی نماییم. همه عزیزان موفق باشید.
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-08 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-08 ساعت 10:08 توسط maryamb.)
(2015-06-08 ساعت 09:58)zohreh-gh نوشته: به دنبال سخنان بعضی از دوستان در خصوص کار در آمریکا فقط برنامه خودم را عرض می کنم، من برای انجا قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارم البته باید بروم و شرایط را ببینم. اما از انجا که فرهنگ آمریکا با ما متفاوت است و در کل مجموعه قوانین مربوطه - چه از لحاظ قانونی بودن راه اندازی رستوران و بکارگیری نیروی مربوطه و چه از نظر اداب و شیوه های برخورد با مشتریان - تصمیم دارم حداقل در یک رستوران مشغول به کار شوم تا با دیدی باز بتوانم این امور را نظاره گر باشم و در ضمن ان هم، در کلاسهای مرتبط شرکت کنم تا با دستی پرتر و مشاوره با یک وکیل مناسب و دیدی بازتر اقدام به راه اندازی شغل مورد نظر خودم بکنم. این را عرض کردم تا دوستان در همان ابتدا فکر نکنند که باید در جایگاه فعلی خودشان و یا بالاتر قرار گیرند. ضمنا ما حداقل یک دوره یک تا دو ساله را باید در انجا طی کنیم تا با مجموعه قوانین انجا برای یک زندگی به قدر کفایت اشنا شده و سپس بیس اصلی زندگی خود را پایه ریزی نماییم. همه عزیزان موفق باشید.
آفرین به تو ....
راستی ماهارو یادت باشه آمدیم آنجا به یاد قدیما برامون مجانی حساب کنی
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم