موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:20)Daneshjo نوشته: عزیزان کسی اطلاع داره ارمنستان پیکاپ داره یا نه ؟؟
میتونم پاسپورت همسرم و برگه آبی رو بدم به کسی بندازه توی صندوق سفارت بعدش که ایشود شد خودم برم بگیرم ؟؟
پيام خصوصى كردم واستون
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:20)mfte.teacher نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:17)Amir shayan نوشته: سلام ما هم الان آپدیت شدیم ۹ جون
شمام فردا هورایی ایشالا. تبریک میگم بهتون
ممنونم انشااله براى همه
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 17:32)yesorno نوشته: بچه ها این موضوع روزی ۱۰ صفحه ی ۱۰ تایی بهش اضافه میشه، یعنی چیزی حدود به 100 ارسال در روز.
این که به فکر هم دیگه و روحیه دادن به هم هستین کار خوبی هستش و واقعاً در این روزای سخت انتظار اونم واسه ماهایی که خیلیامون زندگیمون رو روی این برنامه گذاشتیم واقعا لازمه.
اما دیروز تا الان که من فرصت آنلاین بودن رو نداشتم و نزدیم 130 ارسال داشتین، متأسفانه بجز تعداد معدودی بقیه اطلاعات خاصی نداشتن. حالا من هیچی، خودتون رو جای اونایی بزارین که برنده ۲۰۱۶ هستن و با استرس دارن دنبال مطلب می گردند.
انصاف نیست یک روز کامل وقتشون رو بزارن و دلداری های ما رو بخونن.جسارتاً خواهش من این هستش که لطفاً برای ابراز علاقه و محبت در این موضوع از کلید تشکر استفاده کنید و اجازه بدین اینجا فقط سؤال و جواب انجام بشه و هر دوستی هم پست های اضافه ی خودش رو تا حد ممکن حذف کنه و یک صفحه موضوع جدید با عنوان خاص مثالاً دلداری افراد در حال کلیر اضافه کنید.
خیلی ها مثل من کل اطلاعاتشون رو تنها از این سایت به دست میارن و حتی نزدیکانشون هم از رفتنشون چیزی نمیدونن. اگه بد میگم منو بزنین!

ممنون
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:21)varchandi نوشته: (2015-06-09 ساعت 19:08)mamal amrikaei نوشته: کارگردان دنیاخداست!
مهم نیست نقش ماثروتمند است یاتنگدست،
سالم است یابیمار
مهم اینست که محبوبترین کارگردان عالم نقشی به ما داده!
نباید از سخت بودن نقش گله مند بود، چراکه سخت بودن نقش، نشانه اعتماد کارگردان به شایستگی بازیگر هست.
امیدوارم خوش بدرخشید! به امید کلیر شدن تمام دوستان. و در کنار اونا ما باباهای منتظر که دلمون نمیخواد از بچه هامون جدا شیم. ای خدا.
بچه ها امتیاز بارون کنین این ممل آمریکایی رو
این متن واقعاً زیبا و انرژی بخش بود
(2015-06-09 ساعت 19:17)Amir shayan نوشته: سلام ما هم الان آپدیت شدیم ۹ جون
هووووررررررایییی ها دارن زیاد میشن
گفتم هفته خوبی داریم
پیشاپیش مبارکه 
ورچندى جان ازت متشكرم
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-09 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-09 ساعت 19:49 توسط mehr.mehr.)
دوستان خيلي ممنون ميشم من رو يه راهنمايي سريع بفرماييد .اين سوالم رو يكباز
ر ديگه پرسيده بودم ولي دقيق متوجه نشدم چيكار كنم.
من برنده ٢٠١٦ هستم باكيس نامبر ٩** موقع پر كردن فرم محل مصاحبه رو استانبول انتخاب كردم چون تو گزينه هاي پيشنهادي بود. محل سفارت تو فرم برنده شدنم هم آنكارا نوشته شده ولي بعد سابميت متوجه شدم كه استانبول ويزاي مهاجرتي نميده. چيكار كنم؟ آيا درخواست آنلاك بدم؟ يا خودشون تغيير ميدن خود به خود ، بسيار ترسيدم ، چون اينجا خوندم كه اگر درخواست آنلاك بدم چون كيس پاييني دارم مصاحبم عقب ميوفته. يكماه قبل هم سابميت كردم. كمكم كنيد ...(بدليل رشته حساسي كه دارم دانشجوي دكتراي نفت، البته بي سربازي و سابقه ي كاري،حتما ap ميخورم نميخوام مصاحبم عقب بيوفته كه نرسم به كليرنس امسال...)
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:23)A L I R E Z A 67 نوشته: هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایمیل ما اومد. تا 29 جون فرصت دادن.
خيليييييي خيلييييييييي مباركه آقا عليرضا.....
خيلي خوشحال شدم
ايشالا سال ديگه هم اسم خودت در بيات
راستي از يك اسم مستعاريم گريختياااا...شانس آوردي
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 19:23)A L I R E Z A 67 نوشته: هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایمیل ما اومد. تا 29 جون فرصت دادن.
عليرضا خان سلام به خودت و تمام اعضاى خانواده محترمتان تبريك ميگم
اميدوارم هميشه شاد و خوشبخت باشى
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستان گلم تشکر میکنم
جناب ورچندی، آقای قریشی، آقا جلال تیچر، تندیس خانوم،امیر شایان گل، جادوی عزیز و ....
انشالا هر چه زودتر دوستانی که کلیر نشدن یه هورای اساسی بکشن.
فقط اگر به امضای من دقت کنید فاصله بین آپدیت اول(چهارشنبه هفته پیش) و ایمیل کلیر(امروز سه شنبه) یک هفته هم نشد. مطمئن باشید ظرف یک هفته همه چیز تغییر خواهد کرد و شما هم مثل ما خوشحال خواهید شد. مارچیهای عزیز هم که من میدونم چقدر نگران هستن کمی صبر کنند. اگه دقت کنید اکثر کسانی که این هفته و هفته قبل کلیر شدن از فوریه بودن و ما روزای اول مارچ، پس یواش یواش خودتون رو آماده کنید که روزای خوبی در انتظارتونه.
قربون همتون
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.....
ببخشید دوستان من چند روزی درگیر جراحی دندونم بودم و هنوزم درگیرم .. درد و عفونت بعد از کشیدن دندون که آدمو کلافه میکنه!
خلاصه
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن و آپدیت شدن و ببخشید که دیر تبریک گفتم
ان شا الله در تمام مراحل زندگیتون موفق و شاد و سلامت باشید
به امید کلیر شدن هممون و همسریه من
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت