کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
همچنان ۴ و ۲ جون به قوت خود باقیست...
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
Man emrooz up shodam

The Bureau of Consular Affairs is in the process of resolving technical problems with our visa systems. Though some progress has been made, biometric data processing has not been fully restored.
Our team continues to work on this 24/7 to restore the systems to full functionality.
As of noon today, 22 posts have been reconnected, representing about half of the global nonimmigrant visa volume.
We will continue to bring additional posts online until connectivity with all posts is restored.
Last week, nearly 1,250 temporary or seasonal workers who had been issued visas in the past were issued new visas in Mexico, and we have issued more than 3,000 visas globally for urgent and humanitarian travel.
We deeply regret the inconvenience to travelers and recognize the hardship to those waiting for visas, and in some cases, their family members or employers in the United States.
We continue to post updates to our website, travel.state.gov.
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
دوستان , واقعا واسه ما نصفه نیمه ها خیلی سخته , واسه من تازه 20 روز شده انتظارم و هرروز که ده بار سایت سیس رو چک میکنم , تنها دلگرمیم انرژی مثبتیه که اینجا وجود داره , واقعا از خدا میخوام کمکمون کنه , به امید اینکه هرچه زودتر هممون کلیر بشیم و این انرژی مثبت تو تاپیک اولین سفر به آ م ریکا ادامه پیدا کنه
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-23 ساعت 03:15)kamranzareipour نوشته:  Man emrooz up shodam

میشه بیشتر توضیح بدید. اینکه مصاحبه تون و آخرین آپدیتتون و... کی بوده؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-23 ساعت 03:16)tajhizgaran نوشته:  
The Bureau of Consular Affairs is in the process of resolving technical problems with our visa systems. Though some progress has been made, biometric data processing has not been fully restored.
Our team continues to work on this 24/۷ to restore the systems to full functionality.
As of noon today, 22 posts have been reconnected, representing about half of the global nonimmigrant visa volume.
We will continue to bring additional posts online until connectivity with all posts is restored.
Last week, nearly ۱,250 temporary or seasonal workers who had been issued visas in the past were issued new visas in Mexico, and we have issued more than ۳,000 visas globally for urgent and humanitarian travel.
We deeply regret the inconvenience to travelers and recognize the hardship to those waiting for visas, and in some cases, their family members or employers in the United States.
We continue to post updates to our website, travel.state.gov.

خب اینم یه خبر خوب
۲۲ تا از پست هاشون درست شده و دارن شبانه روزی کار میکنن که بقیه رو هم درست کنن. ولی کاش میگفتن کجاها درست شده.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
دوستاى عزيز، چه هر روز سايت رو چك كنيد، چه بيخيال شيد؛ چه حرص آپديت نشدن بخوريد چه نخوريد:
خدا تايم مشخصى رو تعيين كرده، اگه قرار باشه بريد اونجا، شك نكنيد كه ميريد.
"خدا تايم بنديش خيلى دقيق تر از اين حرف هاست،
خدا واسه اتفاقات تاس نميندازه،
خدا قرعه كشى انجام نميده،
نظم مطلق"
دعا كنيم اگه خيرمون تو رفتنه يا موندن، همون رو نصيبمون كنه.
آمين

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیم و پاسپورتمون رو گرفتن و هفته بعد ویزا به دست برمیگردیم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
ضمنا طی صحبتی که داشتیم روند صدور ویزا از هفته بعد قطعیه
(2015-06-23 ساعت 05:51)zohreh-gh نوشته:  دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و

هورااااااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه ؛انشاالله به سلامتی???????
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
دوستان عزیز Nima4185 ,Radwin, Mahboy, Pooya2001, Reza2015, mfte teacher , Behdadو همه دوستان خوبم که باعث دلگرمیم شدن متشکرم. Smile
هوررا دوست عزیز خیلی خبر توپی بود
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-23 ساعت 05:51)zohreh-gh نوشته:  دوستان میخوام یه انرژی توپ بهتون بدم. من الان انکارا هستم . ما را برای مصاحبه مجدد خواستند امدیم و دیروز مصاحبه شدیم. و

کلیر شدن تون مبارک..... ولی این مصاحبه مجدد دیگه چیه؟؟؟ یعنی بازم باید بریم مصاحبه؟؟؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
(2015-06-23 ساعت 07:13)kingaram نوشته:  

کلیر شدن تون مبارک..... ولی این مصاحبه مجدد دیگه چیه؟؟؟ یعنی بازم باید بریم مصاحبه؟؟؟
والا یه دو تا سوال از همسرم پرسیدن و گفتن شما اوکی شدید. سوالاتی که قبلا هم پرسیده بودند. ظاهرا دلشون برامون تنگ شده بود میخواستن چشمشون به جمال مبارکمون روشن شه و یه دو هفته ای ما رو انکارا نگه دارند . توفیق اجباری بود Big Grin

هورااااااااااااا تبريك فراوان Smile
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان