کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
من هنوز ١٩ مي????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، rz59 ، Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، bahar101 ، mohammad384
(2015-06-24 ساعت 01:05)1362amin1362 نوشته:  من هنوز ١٩ مي????

دوست عزيز تاريخ مصاحبه من با شما فقط يك روز فاصله داشته ، البته شما در ١٩ مي آپ داشتي ولي من در ماه مي آپ نداشتم، كاش ميشد يك طوري از داستان اين آپ ها سر در مي آورديم ، اميدوارم شما هم تا پايان وقت اداري آمريكا يك آپ بشي.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، bahar101 ، mohammad384
(2015-06-24 ساعت 01:02)rz59 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 00:59)Iaccept نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 00:56)rz59 نوشته:  اينطور كه به نظر مياد اين يك آپديت گروهي است، شايد تا فردا صبح بقيه دوستان هم آپ بشن، لطفا چك كنيد.

دقیقاBig Grin

الان وضعيت ابوظبي چطوره؟ آيا تكليف كيس هايي كه تو مارس مصاحبه داشتن مشخص شده تا بشه نوبت ما آپريلي ها؟

اونا داداش تکلیفشون معلومهههه
نهایت تا اواسط جولای ویزا تو پاسشونهRolleyes

(2015-06-24 ساعت 01:02)rz59 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 00:59)Iaccept نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 00:56)rz59 نوشته:  اينطور كه به نظر مياد اين يك آپديت گروهي است، شايد تا فردا صبح بقيه دوستان هم آپ بشن، لطفا چك كنيد.

دقیقاBig Grin

الان وضعيت ابوظبي چطوره؟ آيا تكليف كيس هايي كه تو مارس مصاحبه داشتن مشخص شده تا بشه نوبت ما آپريلي ها؟

اونا داداش تکلیفشون معلومهههه
نهایت تا اواسط جولای ویزا تو پاسشونهRolleyes
به خصوص ۲۰ مارچیاااآ
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

امین جون تا سحر ایشالا میشی
ولی الهی اپ درس حسابی باشه دادآشش
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: SAMBAR ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، pooyakm ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، bahar101 ، mohammad384 ، samane1363
(2015-06-24 ساعت 01:11)rz59 نوشته:  

دوست عزيز تاريخ مصاحبه من با شما فقط يك روز فاصله داشته ، البته شما در ١٩ مي آپ داشتي ولي من در ماه مي آپ نداشتم، كاش ميشد يك طوري از داستان اين آپ ها سر در مي آورديم ، اميدوارم شما هم تا پايان وقت اداري آمريكا يك آپ بشي.

دوست عزيز من هم ٢١ آپريل سفارت بودم و هم ٢٢ آپريل
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، bahar101 ، mohammad384 ، smhh7441
بنظر مياد سيستمشون هم ديگه مشكلي نداره چون تاريخ آپديت ها بروز هست. با خبرهاي كه در مورد صدور ويزا ها ميرسه در مجموع ميشه گفت كه مشكلات برطرف شده، خدا را شكر
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
(2015-06-23 ساعت 20:18)zohreh-gh نوشته:  دوستان عزیز همان طور که در امضایم نوشتم انتظار بسیار سخت و وحشتناکه ولی نابرده رنج گنج میسر نمیشود. استنباط من اینه که سفارتها فصد دادن ویزا رو دارن اما متاسفانه مواجه شدن با خرابی سیستمها و همزمان شلوغی کار سفارتخانه ها بخاطر ویزای دانشجویی باعث تاخیر در کار شده . همان گونه گه بارها آقایان رادوین ؛ رضا۲۰۱۵ ؛ نیما فرموده بودند کلیرشدن ما مسجل بود اما علت تاخیر نامعلوم . به هر حال از همه دوستان که اظهار لطف کردند ممنونم و امید که هر چه سریعتر روند کاریشان با موفقیت به اتمام برسد و همگی در خاک آمریکا و باز هم در صفحه دیگر از همین پیج جویای احوال هم بوده و تجارب خودمان را به یکدیگر منتقل کنیم. باز هم ممنونم

زهره جان انشاله دیگه اونطرف در دنیای واقعی دور هم جمع بشیم و دیگه دور دنیای محازی رو خط بکشیم ، به نظرم اونطرف خیلی نیاز داریم که با هم باشیم
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Iaccept ، zohreh-gh ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، bahar101 ، smhh7441
آقا این چه وضعشه؟؟؟؟ یا فوریه ای ها آپ میشن یا آپریلی ها. این وسط مارچی ها موندن Big Grin Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

مسئولین لطفا رسیدگی کنن.

-------
ولی تبریک به اونایی که آپ داشتن امیدوارم هفته دیگه ایمیل کلیری بیاد.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-24 ساعت 00:08)behjat نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 19:47)Daneshjo نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 17:28)Iaccept نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 17:23)Daneshjo نوشته:  به همه ی دوستان کلیر شده تبریک میگم ، من همچنان در ارمنستان بسر میبرم ،‌ امروز صبح همسرم آپ خورده ، این چه معنی داره ؟

تبریککککک
اگه پاستون دسته سفارته ک حله دیگه
فک کنم فردا پسفردا ایشود بشنBig Grin
بازم مبارکه

امیدوارم واقعا !!Cool
سلام عزیزم انشاالله فردا ایشود بشه زودتر برگردی هی گفتی ایروانو دوست دارم خدا هم گفت پس بیشتر بمون عوضش قدر همدیگرو بهتر میفهمید دوری همیشه هم بد نیست

WinkWink سلام از ماست نازنین ، همسرمم همینو میگه ، میگه تو به جای ویزای من ارمنستانو جذب کردی Smile


 *لبخندبزن: وقتی با خانواد دور هم جمع شده اید.*
*خیلی ها هستند آرزوی داشتن خانواده را دارند...!*

 *لبخند بزن: وقتی داری سرکارت میروی*
*خیلی ها هستند دربدر بدنبال کار وشغل هستند.*

*لبخندبزن: چون تو صحیح و سالم هستی..*
*خیلی ها هستند دارند بخاطر بازگشت سلامتی شان میلیونها خرج میکنند.
*
لبخند بزن: چون تو زنده ای وروزی داده میشوی وهنوزفرصت برای جبران مافات **داری...*
مرده هایی هستندآرزوی بازگشت به زندگی رادارندتاعمل صالحی انجام بدهند..اما هیهات!*

لبخندبزن: چون تو\"خدا\"را داری و اورا می پرستی وازاو طلب کمک میکنی...*
کسانی هستندکه برای گاو سجده میکنند.

لبخندبزن: چون \"تو\"خودت هستی..*
وخیلی ها آرزو دارند که چون\"تو\"باشند.

:*لبخندبزن..وهمیشه لبخند بر لبانت داشته باش و خدا راشاکرباش وقناعت پیشه کن وبر *تقدیر و مقدرات راضی و تسلیم باش..وهمیشه فرهنگ لبخند را درمحیط زندگی خودت منتشرکن.

تقديم فقط و فقط ب بچه های باصفای کلیرنس ۲۰۱۵

(2015-06-23 ساعت 20:18)zohreh-gh نوشته:  دوستان عزیز همان طور که در امضایم نوشتم انتظار بسیار سخت و وحشتناکه ولی نابرده رنج گنج میسر نمیشود. استنباط من اینه که سفارتها فصد دادن ویزا رو دارن اما متاسفانه مواجه شدن با خرابی سیستمها و همزمان شلوغی کار سفارتخانه ها بخاطر ویزای دانشجویی باعث تاخیر در کار شده . همان گونه گه بارها آقایان رادوین ؛ رضا۲۰۱۵ ؛ نیما فرموده بودند کلیرشدن ما مسجل بود اما علت تاخیر نامعلوم . به هر حال از همه دوستان که اظهار لطف کردند ممنونم و امید که هر چه سریعتر روند کاریشان با موفقیت به اتمام برسد و همگی در خاک آمریکا و باز هم در صفحه دیگر از همین پیج جویای احوال هم بوده و تجارب خودمان را به یکدیگر منتقل کنیم. باز هم ممنونم
خانم زهره عزیز تبریک میگم به امید اینکه دوستان دیگه هم از این انتظار طاقتفرسا بیرون بیان و امسال بیشترین ویزا یه ایرانی ها اخنصاص پیدا کنه.به بقیه دوستان هم میگم امسال سال خوبی هست. انشالله همه ویزا میگیرن.Big Grin
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
دوستان من به تنهایی اپ شدم خانومم که ویزا گرفته بود اپ نشده
سفارتمون هم ایروان بود 2 جون مصاحبه داشتیم و من سربازی و کار دولتی نداشتم اما رشتم مهندسی عمران بود , 2,3,4 جون اپ داشتیم و الان اپ شدم به نظرتون نشونه ی خوبیه؟
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-24 ساعت 03:38)pooyakm نوشته:  دوستان من به تنهایی اپ شدم خانومم که ویزا گرفته بود اپ نشده
سفارتمون هم ایروان بود ۲ جون مصاحبه داشتیم و من سربازی و کار دولتی نداشتم اما رشتم مهندسی عمران بود , ۲,۳,۴ جون اپ داشتیم و الان اپ شدم به نظرتون نشونه ی خوبیه؟

یکی از دوستان با شرایطی مشابه شما 21 روزه کلییر شد. امیدوارم برای شمام همینطور باشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تبريك به دوستان اپ خورده
ظاهرا دوستاني كه شرايط يه ضربي داشتن اپ خوردن ديشب
حالا اگر كسي هست كه سربازي يا كار دولتي داشته و اپ خورده بگه
دوستان ٢٠ مارچي و ١٧ اپريلي احتمالا قوي چك مانتيس mantis خوردن كه اين دوستان نخوردن
(2015-06-24 ساعت 03:45)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 03:38)pooyakm نوشته:  دوستان من به تنهایی اپ شدم خانومم که ویزا گرفته بود اپ نشده
سفارتمون هم ایروان بود ۲ جون مصاحبه داشتیم و من سربازی و کار دولتی نداشتم اما رشتم مهندسی عمران بود , ۲,۳,۴ جون اپ داشتیم و الان اپ شدم به نظرتون نشونه ی خوبیه؟

یکی از دوستان با شرایطی مشابه شما 21 روزه کلییر شد. امیدوارم برای شمام همینطور باشه

ممنون از انرژی مثبتتون
مثبتتون
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، ican2015 ، Daneshjo ، bahar101 ، m.ghoreishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان