موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون. تبريك مجدد
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من بالاخره پاسمو با ویزا گرفتم فکر کنم اولین تو ایمیگرنتای آنکارا بودم هورااااااااااااااااااااااااااااااااا?????
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به شما هم تبريك عرض ميكنم. شماره و تاريخ مصاحبه؟
كيس نامبر**2015AS70
تاريخ دريافت نامه دوم:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بگم من سه شنبه پاسمو دادم 4 شنبه ایشود شدم و امروز صبح ایمیل پست و گرفتم و رفتم پست چشمم به جمال ویزا روشن شد باورتون نمیشه از دوستان اونجا بودن دیدن 15 دقیقه داشتم گریه میکردم
امیدوارم این سختیی که تو این 3 هفته کشیدم برای هیچکس تکرار نشه آرزو دارم همتون بدون دردسر ویزاتونو بگیرید موفق باشید
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
برنده شما بودين يا خانومتون؟
كيس نامبر**2015AS70
تاريخ دريافت نامه دوم:
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاریست های عزیز (تعبیر جناب khalilkhah) حالتوووون چطوره؟
افشین جان مبارک باشه و ایشالا این فروم تا چند روز دیگه نفرات جدیدی رو به خودش میبینه و بچه های قدیمی تر بار سفر میبندن.
یک نکته: در مورد سهمیه ویزا که چند صفحه پیش نوشتم، یک جور دلداری به خودم بود که ایشالا از سهمیه جولای برای ویزای من گذاشتن کنار [emoji6] چون آپدیت نداشتم متاسفانه. سربازی و ز ا ر ت فخیمه د ف ا ع این داستانها رو هم داره دیگه. وقتی آموزشی تو یه جای هتل بودم باید فکر اینجاش رو میکردم که خب البته نکردم.
من تصمیم گرفتم اول جولای بلیط یو اس رو برای خانمم و پسرم بخرم. امیدوارم قبلش بیاد ویزای من، اگرنه به کارهام میرسم و باور قلبی دارم که حتما به نفع منه!
من داره از انتظار، اون هم وقتی نتونم هیییییییییییییچ کاری براش بکنم به شدت خوشم میاد. همیشه اینقدر به جزئیات توجه میکنم که گاهی نیاز دارم اصلا در جریان نباشم که داره چه آشی واسم پخته میشه! اما به جاش دارم جوری فکر میکنم که هر آشی جلوم بذارن بتونم با لذت تمااااااام بخورمش.
عرفان 20 مارچ، جلد اول، پست هزار و خورده ای [emoji41]
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 18:32)afshin.as نوشته: سلام من بالاخره پاسمو با ویزا گرفتم فکر کنم اولین تو ایمیگرنتای آنکارا بودم هورااااااااااااااااااااااااااااااااا?????
مبارکا
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
بعد از این همه خوشحالی یکی بالاخره عکس این ویزا رو بزاره ببینم چطوریه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 19:40)AliReza.Sh نوشته: (2015-06-25 ساعت 19:36)houshym نوشته: دوستان
بعد از این همه خوشحالی یکی بالاخره عکس این ویزا رو بزاره ببینم چطوریه
دوست عزیز، در صفحات قبلی همین تاپیک قبلاً تصویر ویزا رو برای دوستان گذاشتم: ملاحظه فرمائید و لذت ببرید ...
مال یکی از اینهایی که گرفتن باشه خیلی حس بهتری داره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 18:10)Iaccept نوشته: (2015-06-25 ساعت 18:03)varchandi نوشته: (2015-06-25 ساعت 10:49)Daneshjo نوشته: روزتون بخیر دوستان
صفحه های قبل رو نخوندم نمیدونم کی آپدیت شده کی کلیر شده ، به هر حال امیدوارم این اتفاقای قشنگ از دیشب واستون افتاده باشه
من دارم میرم سفارت ویزارو بگیرم اگر سوالی دارین بگین ازشون بپرسم
دانشجو جان
تونستی پاس مزین به ویزا رو بگیری؟
ما که هنوز منتظریم و هی سیس و چک می کنیم
ورچندی جون اپدیت شدی تو این چند روز یا نه؟
نه Iaccept عزیز
فعلا" منتظرم امروز که نشد با کلی انرژی و توکل به خدا می رم برا یک شنبه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن