کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-26 ساعت 15:43)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام به همه دوستان

امروز بالاخره ما ایشود شدیم و خدا رو شکر کار ما با این پروسه تموم شد. اما همچنان هستم در تاپیک و برای کلیری همه دوستان دعا میکنم.

مخلص همتون

آقا تبریکات ما رو هم بپذیرین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

امروز بالاخره ما ایشود شدیم و خدا رو شکر کار ما با این پروسه تموم شد. اما همچنان هستم در تاپیک و برای کلیری همه دوستان دعا میکنم.

مخلص همتون

مبارکتون باشه در ادامه مسیر زندگی موفق و پیروز باشید
التماس دعا دارم ازتون هم برای خودم و هم برای همه دوستانم که اینجا منتظرن
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: الناز٢ ، A L I R E Z A 67 ، mamal amrikaei ، behjat ، bahar101 ، 1362amin1362 ، SAMBAR
(2015-06-26 ساعت 13:32)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 06:13)p00ya2001 نوشته:  همه 20 مارچی ها رفتن خودم تنهایی باید پرچموبالا نگه دارم

اقا پویا منم همچنان هستم در خدمتتونBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم هستم آقا
نگران نباشید هنوز درست و حسابی نرسیدن به ۲۰ مارچی هاBig GrinCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: بابراس ، kingaram ، mamal amrikaei ، bahar101 ، 1362amin1362 ، SAMBAR
(2015-06-26 ساعت 15:38)Jefferson نوشته:  دوستان عزیز با سلام.ما پس ازاینکه مصاحبه رو انجام دادیم وبرگشتیم دیشب به سایت اصلی سیس رفتم دیدم دوباره اسم دخترکوچکمو زده بودند incomplete درصورتیکه پارسال براش 260 پرکرده بودم و complete زده توی سایت البته پارسال که براش ثبت نام کردم چون پاسپورت نداشت other document پرکردم.دیشب دوباره وارد incomplete شدم و شماره پاسپورتشو گذاشتم و بقیه صفحاتم رو طبق اطلاعات قبلی براش پرکردم.بنظرتون چرا دوباره اونم پس ازمصاحبمون برا دخترکوچکم incomplete زده بودند؟!!؟ آیا بخاطر ثبت شماره پاسپورت بوده؟البته خانمم و دخترام روز مصاحبه ویزا شدند ومن FBI چک خوردم.ممنون میشوم اگردوستان راهنمائی بفرمایند.با تشکر

دوست عزیز اگر با ویزای خانمتون و دخترای گلتون موافقت شده و پاسپورت هاشونو دادین واسه گرفتن ویزا هیچ جای نگرانی نداره و از این بابت تبریک مگم بهتون....
خودتون هم انشالله زودتر جواب چکتون بیاد.موفق باشین
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، Jefferson ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6
(2015-06-26 ساعت 14:04)nastaran_t نوشته:  سلام ..........((با توجه به اینکه همه شماها مصاحبه رفتید))............من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره.....میخام کوتاه و ساده باشه؟
میتونید بگید به صورت پروژه ای مشغولید و استخدام نیستید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: بابراس ، mamal amrikaei ، bahar101 ، samane1363 ، 1362amin1362 ، Iaccept
دوستان عزیز سلام بالاخره ما هم ویزامون رو دریافت کردیم . برای همه شما عزیزان ارزوی موفقیت دارم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
(2015-06-26 ساعت 16:10)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 13:32)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 06:13)p00ya2001 نوشته:  همه 20 مارچی ها رفتن خودم تنهایی باید پرچموبالا نگه دارم

اقا پویا منم همچنان هستم در خدمتتونBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم هستم آقا
نگران نباشید هنوز درست و حسابی نرسیدن به ۲۰ مارچی هاBig GrinCool

خدایا به حق کرمت دوستان 20 مارچی ما رو که خیلی وقته منتظرن هرچه سریعتر از چشم انتظاری رهایی بخش....و چشمو دلشون رو با خبر کلیر شدنشون روشن کن
الهی آمین
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، kingaram ، arezoue ، mamal amrikaei ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Iaccept ، alinima ، SAMBAR

مخلص همتون

مباركهههههههه..
اميدوارم سال ديگه خودتون برنده لاتاري ٢٠١٧ بشيد و همه خانواده دور هم در بلاد كفر جمع بشيدWink
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-26 ساعت 16:16)zohreh-gh نوشته:  دوستان عزیز سلام بالاخره ما هم ویزامون رو دریافت کردیم . برای همه شما عزیزان ارزوی موفقیت دارم.

مبارک باشه تبریک میگم بهتون
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: r.bazargan ، mamal amrikaei ، bahar101 ، zohreh-gh ، Iaccept ، SAMBAR
من واقعا درک نمیکنم دوستان چرا اینقدر دنبال رتبه گزفتن هستن کلی راجع به رتبه دادن و گرفتن تو این تاپیک پست داریم .اگر کاربری لطف میکنه پاسخ میده سوالات و یا کمکی میکنه دیگران بنابر میل خودشون رتبه میدن ندادنم مهم نیست هدف رتبه گرفتن نیست تو این تاپیک
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
(2015-06-26 ساعت 16:16)zohreh-gh نوشته:  دوستان عزیز سلام بالاخره ما هم ویزامون رو دریافت کردیم . برای همه شما عزیزان ارزوی موفقیت دارم.

تبریک میگم. WinkWinkCool
کی برسه همین متن رو هم من بنویسمBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: tandis_n_m ، بابراس ، arezoue ، mamal amrikaei ، behjat ، bahar101 ، 1362amin1362 ، zohreh-gh ، kimfar ، Iaccept ، hamid99 ، alinima
(2015-06-26 ساعت 16:13)zohreh-gh نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 14:04)nastaran_t نوشته:  سلام ..........((با توجه به اینکه همه شماها مصاحبه رفتید))............من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره.....میخام کوتاه و ساده باشه؟

حواستون باشه ممكنه قبل از آفيسر كسي كه مدارك رو ميگيره ازتون بپرسه شغل دولتي داريد يا نه..كه هيچ توضيحي هم سرش نميشه.ميگه با آره يا نه جواب بديد. بلايي كه سر من اومد و بعد از ٣بار پرسيدن آخر مجبور شدم بگم بعععععععلهBig Grin و اون خانم هم لطف كرد مشخصات رو روي برگ آبي كه تو سفارت ابوظبي به معنيه كليرنس بود نوشت و فرستاد پيش آفيسر..يعني قبل از مصاحبه بنده AP خوردمBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-26 ساعت 16:24)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 16:13)zohreh-gh نوشته:  

حواستون باشه ممكنه قبل از آفيسر كسي كه مدارك رو ميگيره ازتون بپرسه شغل دولتي داريد يا نه..كه هيچ توضيحي هم سرش نميشه.ميگه با آره يا نه جواب بديد. بلايي كه سر من اومد و بعد از ٣بار پرسيدن آخر مجبور شدم بگم بلهههههههBig Grin و اون خانم هم لطف كرد مشخصات رو روي برگ آبي كه تو سفارت ابوظبي به معنيه كليرنس بود نوشت و فرستاد پيش آفيسر..يعني قبل از مصاحبه بنده AP خوردمBig Grin

خانم من هم شرایطش مثل شما بود استاد حق التدریس اونم برای دو ترم. اما متاسفانه ایشونم چک خورد.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

مخلص همتون
تبریک دوست عزیز. یه تغییر بزرگ داره توی زندگی تون رخ میده، به استقبالش برید و فارغ از همه سختی ها، کلی لذت ببرید از تبعاتش ...
به به زهره خانم، بالاخره کیس خاص شما هم به نتیجه رسید. بهترین نتیجه. موفق باشید و شاد.

امروز فکر کنم کلی ویزا گرفته ی شاد داشته باشیم توی تاپیک. عالیه این همه حس و حال خوب.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-26 ساعت 16:20)r.bazargan نوشته:  من واقعا درک نمیکنم دوستان چرا اینقدر دنبال رتبه گزفتن هستن کلی راجع به رتبه دادن و گرفتن تو این تاپیک پست داریم .اگر کاربری لطف میکنه پاسخ میده سوالات و یا کمکی میکنه دیگران بنابر میل خودشون رتبه میدن ندادنم مهم نیست هدف رتبه گرفتن نیست تو این تاپیک

کاربر عزیز خانوم بازرگان آیا شما تمامی رتبه هایی که گرفتین بخاطر پاسخ دادن به سوالات و یا کمک کردن به دیگران بوده؟ فکر نمیکنم ....به نظر میاد شما از دوستان کم لطف در زمینه دادن رتبه هستین....بحث در مورد دادن یا ندادن رتبه در این تاپیک جنبه مزاح و در جهت کاهش استرس موجوده ....قرار نیست کسی با رتبه بالا کلیر بشه در ضمن بیان مطلب آزاده ....آزادی بیان WinkBig Grin
مدیران و پیشکسوتان خوبمون در جایگاهی هستن که میتونن اخطار بدن....
زیاد سخت نگیرین موفق باشین....
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، ali.b ، bahar101 ، alinima ، p00ya2001 ، kingaram ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان