کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-26 ساعت 22:03)Radwin نوشته:  دوستان ازتون خواهش میکنم نروید توی فاز منفی. هرچی آیه یأس بخوانید فایده ای نخواهید برد. وقتی میبینید که دوستان دیگر هم شرایط شما را داشتند و کلیر شدند پس شما هم حتما میشوید. دائم هم با ۲۰۱۴ مقایسه نکنید در آن سال مشکلات عدیده ای وجود داشته که خودشان هم اذعان دارند. سه ماه هم هنوز تا پایان پروسه زمان مانده با اظهار یأس و ناامیدی نه به خودتان استرس وارد کنید نه روحیه دیگر عزیزان را که تازه مصاحبه رفته اند یا میخواهند بروند خراب بکنید. امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری برای ایرانیان است به این ایمان داشته باشید.

منم فکر میکنم امسال برای ایرانیها سال طلایی لاتاری خواهد بود. امیدورام که در انتها هم هنوز همینطور فکر کنیم و این سه ماه پایانی اوضاع بهتر از قبل هم بشه و کلی ویزا برای ما ایرانیها صادر بشه. تا الان اینجوری بوده که سفارت های سه گانه نسبت بهم فراز و فرود داشتن که به نظرم خیلی ریتمیک حرکت میکنن. یعنی وقتی یکی کند میشه یکی دیگه شون هست که نسبت به قبل خودش سریعتر شده و مجموعاً یه آهنگی حفظ میشه. امیدوارم ماه های پایانی هر سه سفارت رو به جلو و با سرعت بیشتر پیش برن مخصوصاً که دو هفته ای رو بخاطر عدم صدور ویزا تاخیر داشتن !!
آقا Radwin عزیز، اصن وقتی شما میای توی تاپیک پست میذاری بوی اپ و کلیرشدن میاد. Big Grin شدی مثه بعضی بازیگرای هالیوود که وقتی اسمشون با یه فیلمی همراه میشه اون فیلم حسابی میفروشه. گزیده کاری داداش. اینم محض شوخی بود و ما خیلی ارادت داریم.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-26 ساعت 22:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 22:45)Marmad نوشته:  آخیششششش ... ما هم آپدیت شدیم به ۲۶ جون؛ هردومون همزمان آپدیت شدیم .... ایشالا که بیایم اینجا هورا بکشیم برای کلیرنس

خدارو شکر ان شاالله بزودی هممونو خوشحال میکنید

خیلی خیلی ممنونم. ایشالا شما هم به زودی خبرهای خوبتون رو اینجا بنویسین Smile
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: لیدا59 ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس ، p00ya2001 ، 1362amin1362
(2015-06-26 ساعت 17:36)APOLO5321 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 17:17)varchandi نوشته:  همه دوستای کلیر شده مبارکه
هوووووورررررااااا
یه روز نبودم چه خبر شده اینجا
دوستان ایشود شده هم خیلی مبارکتون باشه
دعا کنین ابوظبی هم راه بیوفته و ویزای ما رو هم صادر کنه
خدایا بقیه دوستان رو هم دریاب
مخصوصا" نیمه نصفه ها و ۲۰ مارچی ها و اونایی که ۲۰۱۴ رفتن مصاحبه

ویزای همسر منم (بیش از 180 روز در انتظاااااار) و بقیه ویزا نیمه ها زودتر بیاد، بگو آمییییین
تو رو خدا از ته دلتون آمین رو بگید تا همه کیس های نصف نیمه زودتر کلیر بشن و خانواده زیاد از هم دور نمونن
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
(2015-06-27 ساعت 00:59)sunn789 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 17:36)APOLO5321 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 17:17)varchandi نوشته:  همه دوستای کلیر شده مبارکه
هوووووورررررااااا
یه روز نبودم چه خبر شده اینجا
دوستان ایشود شده هم خیلی مبارکتون باشه
دعا کنین ابوظبی هم راه بیوفته و ویزای ما رو هم صادر کنه
خدایا بقیه دوستان رو هم دریاب
مخصوصا" نیمه نصفه ها و ۲۰ مارچی ها و اونایی که ۲۰۱۴ رفتن مصاحبه

ویزای همسر منم (بیش از 180 روز در انتظاااااار) و بقیه ویزا نیمه ها زودتر بیاد، بگو آمییییین
تو رو خدا از ته دلتون آمین رو بگید تا همه کیس های نصف نیمه زودتر کلیر بشن و خانواده زیاد از هم دور نمونن

آمين

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: samane1363 ، hilda60 ، APOLO5321 ، بابراس ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، 1362amin1362
یادم میاد ماه های پیش تعدادی از دوستانِ پیشکسوت بودن که برای تکمیل اطلاعات در منتظرسرا تأکید و اصرار داشتن. خب مطمئناً یه عده هم توجه کردن و رفتن در منتظرسرا ثبت نام و اطلاعات شون رو تکمیل کردن. متأسفانه عدم استقبال از این اطلاعات مفید باعث شد جامعه آماری کمی داشته باشیم و خیلی ها هم Update نباشه البته.
با توجه به اینکه این روزها خوشبختانه تعداد زیادی کلیر و ویزا گرفته داشتیم توی همین تاپیک، علاوه بر اصرار مجدد برای ثبت نام در منتظرسرا از دوستانی که قبلاً ثبت نام کردن خواهش میکنم اطلاعات خود رو در منتظرسرا Update کنن.
پی نوشت: خود من جزو اولین ثبت نام کنندگان منتظرسرا بودم. Cool
پایدار باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-27 ساعت 01:32)AliReza.Sh نوشته:  یادم میاد ماه های پیش تعدادی از دوستانِ پیشکسوت بودن که برای تکمیل اطلاعات در منتظرسرا تأکید و اصرار داشتن. خب مطمئناً یه عده هم توجه کردن و رفتن در منتظرسرا ثبت نام و اطلاعات شون رو تکمیل کردن. متأسفانه عدم استقبال از این اطلاعات مفید باعث شد جامعه آماری کمی داشته باشیم و خیلی ها هم Update نباشه البته.
با توجه به اینکه این روزها خوشبختانه تعداد زیادی کلیر و ویزا گرفته داشتیم توی همین تاپیک، علاوه بر اصرار مجدد برای ثبت نام در منتظرسرا از دوستانی که قبلاً ثبت نام کردن خواهش میکنم اطلاعات خود رو در منتظرسرا Update کنن.
پی نوشت: خود من جزو اولین ثبت نام کنندگان منتظرسرا بودم. Cool
پایدار باشید.

منم خیلی وقته که ثبت نام کردم. خیلی دلم میخواد برم آپدیتش کنم ولی سفارت میگه عامو حالو صبر کن، امونم بده باشه. میخوامااااا ولی نمیتونمBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، rbrb-2015 ، Iaccept ، بابراس ، p00ya2001 ، babak90 ، لیدا59 ، SAMBAR ، 1362amin1362
(2015-06-25 ساعت 14:31)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 14:21)hamid99 نوشته:  سلام دوستان. ارمنستان کلیر شده های جدید رو اعلام کرده:
4671 ، 4617 ، 4703 ، 4555 ، 5158 ، 5667 ، 5281 ، 4624 و
امروز: 4212، 4275، 4266، 4196، 4204

خبر خوش برای مارسی ها تمامی دوستانی که امروز کلیر شدند مربوط به ماه مارس می باشند, امیدوارم شروع خوبی باشد برای تمامی مارسی های عزیز

یه نفر از ماه جون هم هست
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
تشکر کنندگان: Iaccept ، بابراس ، SAMBAR ، 1362amin1362
(2015-06-26 ساعت 14:04)nastaran_t نوشته:  سلام ..........((با توجه به اینکه همه شماها مصاحبه رفتید))............من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره.....میخام کوتاه و ساده باشه؟

بگید کار رسمی نداشتم , تدریس خصوصی - اینو گفتیم مشکلی نداشت و چک نخوردیم
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
تشکر کنندگان: Iaccept ، بابراس ، p00ya2001 ، 1362amin1362
(2015-06-26 ساعت 20:40)azad229 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 19:11)khalilkhah نوشته:  دوستان با بررسی انجام شده مارسی های ارمنستان احتمالا غیر از دو مورد تا اوایل جولای کلیر خواهند شد. در انکارا غیر از ۸ مورد, بقیه آپ خوردند. در ابوظبی این رقم به 28 می رسد, فعلا می توان گفت که ابوظبی از بقیه عقب افتاده
منظورتون چیه از ابوظبی عقب افتاده؟
آفیسر دیروز بهم گفت دو تا سه ماه دیگه کلیر میشی . به نظرتون میشه امیدوار بود . من دو شغل داشتم هر دو خصوصی به آفیسر ابوظبی هم گفتم خصوصی. اما فایده نداشت انکار قصد کلیرنس زدن داشت.
گفت چی کار میکنی الان گفتم دروس کامپیوتر را در یک آموزشگاه خصوصی درس میدم ، گفت قبلا چه میکردی گفتم قبلا هم در بخش آی تی یک شرکت خصوصی ویندوز نصب میکردم و کامپیوتر تعمیر میکردم. اما بهم گفت دو تا سه ماه سایت را چک کن. بهش گفتم امیدی هست ؟ گفت امیدوارم، اما قول نمیدم..... همین کلمات فقط بین ما به غیر از قسم خوردن رد و بدل شد در حد چند دقیقه

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

به منم گفت دوماه اما 20 روزه کلییر شدم , نگران نباشین
تشکر کنندگان: Iaccept ، zohreh-gh ، بابراس ، p00ya2001 ، babak90 ، r.bazargan ، SAMBAR ، 1362amin1362
دوستان واسمون دعا کنید ما دقیقا روز 29 جون که آخرین فرصتمونه میرسیم سفارت , خروج از کشورم چون سربازی ندارم کلی مرحله اداری داره , هنوز نامه خروج رو نگرفتم باید با ماشین خودمم برم , دعا کنید ویزا رو تو این ماه بدن که سهمیه بقیه رو تو ماه بعد خراب نکنیم
All visa-issuing embassies and consulates are now back online. We are scheduling visa interviews and issuing nonimmigrant and immigrant visas.

We issued more than 300,000 nonimmigrant visas this week. Consular staff will work this weekend, to clear our backlog, which we anticipate will be gone by early next week.

We are still experiencing problems with some online immigrant visa application forms. We are working around the clock to correct the issue.

We deeply regret the inconvenience to travelers who are waiting for visas, as well as their families and U.S. businesses that have been affected.
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
(2015-06-27 ساعت 03:10)tajhizgaran نوشته:  
All visa-issuing embassies and consulates are now back online. We are scheduling visa interviews and issuing nonimmigrant and immigrant visas.

We issued more than 300,000 nonimmigrant visas this week. Consular staff will work this weekend, to clear our backlog, which we anticipate will be gone by early next week.

We are still experiencing problems with some online immigrant visa application forms. We are working around the clock to correct the issue.

We deeply regret the inconvenience to travelers who are waiting for visas, as well as their families and U.S. businesses that have been affected.

خدا را شکر که همشون به راه راست هدایت شدند, خدایا مارا هم به راه راست هدایت فرما
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

خب این خیلی خوبه. پاراگراف دوم گفته که کارمندای سفارت این آخر هفته رو کار میکنن. یعنی احتمالا داره شنبه و یکشنبه هم آپدیت بشیمBig GrinCoolCoolCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-27 ساعت 02:26)pooyakm نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 14:31)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 14:21)hamid99 نوشته:  سلام دوستان. ارمنستان کلیر شده های جدید رو اعلام کرده:
4671 ، 4617 ، 4703 ، 4555 ، 5158 ، 5667 ، 5281 ، 4624 و
امروز: 4212، 4275، 4266، 4196، 4204

خبر خوش برای مارسی ها تمامی دوستانی که امروز کلیر شدند مربوط به ماه مارس می باشند, امیدوارم شروع خوبی باشد برای تمامی مارسی های عزیز

یه نفر از ماه جون هم هست

دم ایروان گرم تا من لیست کلیر شده ها را زدم فوری توی سایتش آپدیت کرد. کاش آنکارا هم همینجوری سایتش را آپدیت میکرد. حالا منتظر کلیر شدن ابوظبی ها باشید که تعدادشان خیلی زیاده
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-27 ساعت 03:55)vahid1432 نوشته:  

خب این خیلی خوبه. پاراگراف دوم گفته که کارمندای سفارت این آخر هفته رو کار میکنن. یعنی احتمالا داره شنبه و یکشنبه هم آپدیت بشیمBig GrinCoolCoolCool

بله دقیقا همینطوره شنبه و‌یکشنبه رو دارن کار میکنن به یکی از دوستای همین مهاجرسرا ایمیل زدن که ما شنبه هستیم خودتونو برسونید ‌
بنده هم امروز بعد از ۱۲ روز میام ایران ، بچه هایی که میایین ارمنستان از اینکه مردم توی خیابون تحسن کردن تعجب نکنید الان ۴ روز هست که توی خیابون باقرامیان نشستن ،‌دلیلشم اینه که دولت اعلام کرده میخواد بهای برق رو زیاد کنه !!!!!!!!
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان