کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ممنون از همه دوستان. بالاخره من و mehdiii82 هم رفتيم خوان بعدSmile
فقط يك نكته. به جواب ايميلاي سفارت كه ميگه پروستون تكميل نشده اعتنا نكنيد چون ممكنه ٢روز بعدش كلير بشيدSmile
فقط صبور باشيد. من كه پشيمونم از اونهمه استرس!
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
(2015-06-27 ساعت 15:11)sara mohajer نوشته:  ممنون از همه دوستان. بالاخره من و mehdiii82 هم رفتيم خوان بعدSmile
فقط يك نكته. به جواب ايميلاي سفارت كه ميگه پروستون تكميل نشده اعتنا نكنيد چون ممكنه ٢روز بعدش كلير بشيدSmile

بهتون تبریک میگم. مهمترین خوان رو گذروندید. اصلا به این میگن شکستن شاخ غولCoolCool
خیلی مبارکه و امیدوارم توی بلاد کفر و استکبار جهانی بهتون خوش بگذره و موفق باشیدWinkSmile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-27 ساعت 15:11)sara mohajer نوشته:  ممنون از همه دوستان. بالاخره من و mehdiii82 هم رفتيم خوان بعدSmile

کلی مبارکتون باشه و کلی هورااااا برا شما دوتا دوست عزیز برا ما هم دعا کنید
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: sara mohajer ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mohammad384 ، pooyakm
اي جاااااااااااان
اي شككككككككر
بالاخره ما هم كلير شديم!البته خانم سارا خانم زودتر اطلاع رساني كردن!
خدا نصيب همه بچه ها بكنه!البته سارا جون هيشكي نميتونه اين مسير و بي استرس بگذرونه!من بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع 5 ماه اول سال از کل مارس کمتر است
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-27 ساعت 15:21)mehdiii82 نوشته:  اي جاااااااااااان
اي شككككككككر
خدا نصيب همه بچه ها بكنه!البته سارا جون هيشكي نميتونه اين مسير و بي استرس بگذرونه!من بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم!!!
مبارکتون باشه
ای کاش امضا تون را کامل میکردید و شرایطون را میگفتید
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: لیدا59 ، samane1363 ، SAAM_60 ، mehdiii82 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mohammad384 ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر

خلیل خواه عزیز اینا هر سه سفارت هستن دیگه؟؟
به تفکیک سفارت ندارید؟؟Shy
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: لیدا59 ، samane1363 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mohammad384 ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 15:24)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:

خلیل خواه عزیز اینا هر سه سفارت هستن دیگه؟؟
به تفکیک سفارت ندارید؟؟Shy

yes یعنی بله
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: vahid1432 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 15:21)mehdiii82 نوشته:  اي جاااااااااااان
اي شككككككككر

خیلی خیلی مبارکتون باشه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، sara mohajer ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mohammad384

خیلی مبااااااااارکتون باشه ایشالا بسلامتی و شادی لحظه لحظه زندگیتون بگذره هم شما و هم mehdiii82
تبریک دوستان Smile
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
مبارک باشه دوستای تازه کلیر شده
هووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
All visa-issuing embassies and consulates are now back online
ظاهرا ابوظبی هم راه افتاده
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده عزیز، من برای پیکاپ ابوظبی ۹ جون اقدام کردم حتی اپدیتی هم نبوده. کسی از ابوظبی بتازگی ایشود شده یا نه.
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
(2015-06-27 ساعت 15:43)arezoue نوشته:  All visa-issuing embassies and consulates are now back online
ظاهرا ابوظبی هم راه افتاده
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده عزیز، من برای پیکاپ ابوظبی ۹ جون اقدام کردم حتی اپدیتی هم نبوده. کسی از ابوظبی بتازگی ایشود شده یا نه.

سلام
من 6 جون پاسپورتامونو فرستادم روز 9 و 10 جون آپ داشتم مجددا 23 جون هم آپ شدیم(همون سه نفری که پاسامونو فرستادیم) بنظرم روز سه‌شنبه هفته گذشته(23 جون) باید روی ویزاهامون کار کرده باشند و توی هفته جاری صادر خواهد شد(البته شاید هم همون سه شنبه صادر شده باشه)
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

سایت سفارت انکارا هم اپدیت شد.کلا 8 تا کیس اعلام کرده ولی ظاهرا موتور سفارتا راه افتاده.به امید کلیر شدن همه دوستان از جمله گروه جدید 19 می!
بچه ها امضام و اپديت كردم شايد اطلاعاتش به درد كسي بخوره!!!
خودمم در خدمتم اگه كسي سوال داشت!
ضمنا از رادوين رضا بابك بهداد و همه دوستان عزيز هم بسيار ممنونم
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان