کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-02 ساعت 13:19)Daneshjo نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:17)neda733 نوشته:  هوراااااااااا!ما توی سایت ابوظبی کلییر شدیم!اما ایمیل نیومده

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررااااااااااااااااااااااا مبارك ندا جان Smile
من هرچي ميخوام از اين تاپيك كلا برم ولي باز دلم نمياد و دلم پيش هم گروهيامه كه هنوز كلير نشدن
بقيه زود باشين ديگه ما توي تاپيك اولين سفر خيلي كار داريمSmile
دانشجو جان. یادته که. یه روزی ما برات دعا می کردیم. امروز نوبت شماست واسه ما دعا کنید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمSmileSmileSmile
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: آزاده_امین ، Daneshjo ، alinima ، samane1363 ، bahar101 ، SAMBAR ، بابراس ، Iaccept
تیچر جان مبارکهههههههههههههههههه , دست راستتو بزار رو سر همه منتظرین Tongue
به منم قرمه سبزی باید بدی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، samane1363 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:17)neda733 نوشته:  هوراااااااااا!ما توی سایت ابوظبی کلییر شدیم!اما ایمیل نیومده

مبارکت باشه ندا جان، خیلی خوشحال شدم، برای ما هم دعا کن
موفق و پیروز باشی عزیزم
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، arash56 ، Memolk ، Daneshjo ، samane1363 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:22)sadri54 نوشته:  

موفق و پیروز باشی عزیزم
صدری جان. آقامن رفت دیگه. خدا رو شکر کلیر شد راحت شدیم از دستش
نفرینش کردم که هر چه زودتر کلیر بشه بره از دستش راحت شیم. بند و بساط قرمه سبزی رو به پا کن. دیگه نمی آد بهمون گیر بدهBig GrinBig GrinBig Grin
عاشششششششششششقتم آقامن عزیز.SmileSmile
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

به به چه خبرها و پستها و شادی های خوبی. ایشالا که همینطور تا آخر جولای ادامه داشته باشه Smile به همه دوستان از صمیم قلب تبریک میگم.

دوستان این آپدیتهای ما یعنی کلا بی معنی بودن که هیچ خبری نمیشه؟ یکی یه تحلیل درست و حسابی از ارمنستان بکنه دیگه
دستتون درد نکنه
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: arash56 ، Memolk ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:22)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:19)Daneshjo نوشته:  

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررااااااااااااااااااااااا مبارك ندا جان Smile
من هرچي ميخوام از اين تاپيك كلا برم ولي باز دلم نمياد و دلم پيش هم گروهيامه كه هنوز كلير نشدن
بقيه زود باشين ديگه ما توي تاپيك اولين سفر خيلي كار داريمSmile
دانشجو جان. یادته که. یه روزی ما برات دعا می کردیم. امروز نوبت شماست واسه ما دعا کنید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمSmileSmileSmile
امين عزيز هيچوقت لطف دوستان اين تاپيك رو فراموش نميكنم اگر غير از اين بود الان اينجا نبودم ،قطعا احساس بچه هاي اينجا جزء صادقانه ترين احساسات هست و دليلشم اين هست كه همديگه رو نديدن و لي براي هم آرزوهاي خوب دارن، چشم دعا هم فراموش نميشه....بهترينها رو براتون آرزو ميكنمRolleyes
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: Memolk ، arash56 ، 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، بابراس ، Iaccept ، پرسپولیس6
چه قدر حس و حال این تایپیک این روزها خوبه...ما که هنوز مصاحبه نرفتیم ولی به زودی به اینجا نقل مکان می کنیم...امیدوارم این شادی پایدار باشه.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
خداروشکر چه شورو شوقی تو تاپیک راه افتاده.
با این تفاسیر دوستان مصاحبه شده تو می ماه کی باید جشن بگیرن بنظرتون

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، alinima ، Daneshjo ، bahar101 ، بابراس ، zhila1393 ، Iaccept ، َalikh
(2015-07-02 ساعت 13:25)1362amin1362 نوشته:  

موفق و پیروز باشی عزیزم
نفرینش کردم که هر چه زودتر کلیر بشه بره از دستش راحت شیم. بند و بساط قرمه سبزی رو به پا کن. دیگه نمی آد بهمون گیر بدهBig GrinBig GrinBig Grin

امین جان ، عزیزم من یه اخلاق بدی دارم و اون اینه که اگه به چیزی اعتقاد داشته باشم کسی نمی تونه اونو عوض کنه.
با تمام احترامی که برای aghaman قایلم و ایشون درست می گفتند ، ولی من منظورم چیز دیگه ای بود .
پس اینو بدون که هنوز رو حرفم هستم و مهمونی قرمه سبزی سر جای خودش هست .
به امید فرا رسیدن هرچه زودتر مهمونی دور هم به صرف قرمه سبزیTongue
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: arash56 ، 1362amin1362 ، Memolk ، Daneshjo ، HERMES7 ، SAAM_60 ، bahar101 ، rz59 ، m.ghoreishi ، Aghaman ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:51)sadri54 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:25)1362amin1362 نوشته:  

موفق و پیروز باشی عزیزم

ندا جان ، عزیزم من یه اخلاق بدی دارم و اون اینه که اگه به چیزی اعتقاد داشته باشم کسی نمی تونه اونو عوض کنه.
با تمام احترامی که برای aghaman قایلم و ایشون درست می گفتند ، ولی من منظورم چیز دیگه ای بود .
پس اینو بدون که هنوز رو حرفم هستم و مهمونی قرمه سبزی سر جای خودش هست .
به امید فرا رسیدن هرچه زودتر مهمونی دور هم به صرف قرمه سبزیTongue

زنده باد صدری خانوم عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sadri54 ، Daneshjo ، hilda60 ، SAAM_60 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:43)roya.radmanesh نوشته:  خداروشکر چه شورو شوقی تو تاپیک راه افتاده.
با این تفاسیر دوستان مصاحبه شده تو می ماه کی باید جشن بگیرن بنظرتون

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

رویا جان اگر خوب جلو بره این آپدیتها و کلیرها به نظرم تو ماه جولای تمام باقی مانده ها از گذشته و باقی مانده های مارچ و کل آپریلی ها باید تو همین جولای کلیر بشن . ممکنه اگه روند خوب باشه دوستان ماه می هم تو اواخر جولای کلیراشون شروع بشه که اگه نشد آگوست صد در صده
البته امیدوارم که بچه های می هم تو همین جولای کلیر بشن و تموم.

تشکر کنندگان: arash56 ، alinima ، sadri54 ، Marmad ، Daneshjo ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept

ندا جان، تبریک.
منم مثه دیگران واقعاً دلم میخواست شما از این بلاتکلیفی دربیاید اینقدر که نگران بودید.
الان دیگه وقتشه کفشای آهنی به پا کنید. بازم تبریکککک.

یه نکته هم اینکه:
از همه ی دوستانی که عازم سفر به سفارت های سه گانه هستن و یا رفتن و برگشتن خواهش میکنم برای این سفرهای تکمیلی شون هم سفرنامه بنویسن.
یادتون باشه یه عده هستن (Like ME) که این سفرنامه ها براشون ارزش داره و کمک کننده ست.
ممنون از وقتی که میذارید.
موفق باشید و برای دیگران هم آرزوی موفقیت کنید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Memolk ، fa15 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، rz59 ، m.ghoreishi ، بابراس ، آزاده_امین ، Iaccept ، alinima
دوستان شماره 2015AS1119 از بچه های ژانویه ابوظبی کلیر شده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Memolk ، arash56 ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept ، پرسپولیس6
من ديروز مصاحبه داشتم الان سايت ابوظبي كيس رو شناخت
تشکر کنندگان: Memolk ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept
(2015-07-02 ساعت 13:10)Iaccept نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 12:43)Iaccept نوشته:  دوستان من سایت سفارت برام اپدیت شده ولی هنوز ای پی هس!!!
کسی دیگم اینجور هست!؟!
خدا ب خیر بگردونه Sad
برام ۲آ کنین

مورد مشابه نبود!!SadSadSad

Iaccept عزیز، من تا روزی که پاسم برسه دست سفارت تو حالت ap بودم نگران نباش
پیک آپ کردی؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: Memolk ، Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، Iaccept ، پرسپولیس6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان