موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما واقعا نیازمند دعاهای سبزتون هستیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 01:28)SAMBAR نوشته: دوستان ما واقعا نیازمند دعاهای سبزتون هستیم.
ما هم همینطور
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 00:49)maryamg نوشته: با سلام،من و همسرم چهارشنبه ایروان مصاحبه داشتیم،افسر به ما برگه آبی داد و گفت باید مراحل اداری طی بشه و گفت سایت سفارت رو چک کنیم.میخوام بدونم اینکه سایت باید شماره کیس ما رو بشناسه یعنی چی؟تو ceas هم چهارشنبه و هم امروز آپدیت شدیم.
يعني ارسال كلبه مدارك و اثر انگشت به واشنگتن براي شروع پروسه مراحل اداري و چك كردن .
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
همسفر نبود واسه دوبی?!!'!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
خجالت بکشید !!
یه نیم ساعت وقت بزارید و سفرنامه بنویسید که ما هم دعاتون کنیم !!
هرکی کلیرنس زود هنگام میخواد سفرنامه بنویسه که ما دعاش کنیم !!
--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
نميدونم این چیزی که میخوام بگم بدرد دوستان میخوره یا نه ولی من میگم :
قبل از انتخاب شدن در لاتاری به شدت درگیر گرفتن ویزای دانشجویی یرای خانمم بودم و کارهای پذیرش دوره ی دکتراش رو هم تقریبا به پایان برده بودیم و خیلی کار دیگری نداشتیم
تو تمام کارها با این آقای کاملی ( طاهر کاملی ) مشورت میکردم و ایشون تقریبا هر ایمیل من را بلافاصله جواب میداد و هر آنچه هم که لازم بود رو راهنمایی میکرد .
پس از انتخاب شدن در لاتاری وقتی موضوع رو به ایشون گفتم و پس از مشورت های مربوطه تصمیم گرفتم فقط به پروسه لاتاری فکر کنم و انرژی هامون رو فقط برای لاتاری بگذارم .
طبیعی بود که در این ارتباط هم چندین ایمیل رد و بدل شد
اما نکته ی اصلی و مهم :
اگر یادتون باشه پارسال داستان 2014 و ..... بود
یادمه دکتر کاملی توی یکی از ایمیل هاش نظری داشت که اندکی با نظر ما و سایر دوستان متفاوت بود ، ایشون دقیقا این مطلب رو به من گفت که احتمالا همسرت ویزاش رو میگیره ولی خودت میری تو پروسه ی AP ، که اگر کلیرنست بیش از 4 ماه شد بلافاصله با من تماس بگیر چون اگر مشکل خاصی تو پرونده ات نداشته باشی بعد از 4 ماه من میتونم پرونده ات را پیگیری کنم و اگر مشکل خاصی توی پرونده ات نباشه نمیتونن بیشتر معطلت کنن و زن و شوهر را از هم جدا کنند ( البته نقل به مضمون است و ممکن است جملات اندکی با آن چیزی که من میگویم تفاوت داشته باشد ) حتی یادمه یه نرخ معقولی هم بابت پیگیری این موضوع در صورت موفقیت به من داد .
حالا اینجا بحث در مورد آقای کاملی و ایکس و ایکرگ نیست چون من از پسر یکی از اقوام که در دالاس وکیل است هم پرسیدم ایشون هم اعتقاد داشت میشود برای کلیرنس های ( نظر ایشون ) یالای 6 ماه پیگیری حقوقی کرد .
به هر حال اینها شنیده های من بود و اینکه آیا بدرد دوستانی که بیش از 6 ماه درگیر کلیرنس هستند میخورد یا نه را من نمیدونم ، فقط جهت اطلاع این مطلب را نوشتم استفاده یا عدم استفاده از آن به عهده ی خودتان
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 08:35)neda733 نوشته: همسفر نبود واسه دوبی?!!'!
نه ندا. نبود. باید خودت تنها بری

حالا چه کاریه؟ پیکاب کن بره دیگهههههههه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 00:49)maryamg نوشته: با سلام،من و همسرم چهارشنبه ایروان مصاحبه داشتیم،افسر به ما برگه آبی داد و گفت باید مراحل اداری طی بشه و گفت سایت سفارت رو چک کنیم.میخوام بدونم اینکه سایت باید شماره کیس ما رو بشناسه یعنی چی؟تو ceas هم چهارشنبه و هم امروز آپدیت شدیم.
سلام با توجه به دوبار آپ شدن شما پس نتیجه میگیریم که سایت سفارت کیس شما رو شناخته. بعضی وقت ها 2-3 روز طول میکشه که سایت کیس شما رو وارد سیستم خودش کنه و پیغامی میاد که شماره شما شناخته نشده است که خوش بختانه برای شما پیش نیامد . در ضمن امضا ی خودتون رو تعریف کنید تا بیشتر بشه به شما کمک کرد . در آخر اگه به سوالات شما زیاد جواب ندادن بهتون بر نخوره آخه بچه های ارمنستان تو این تاپیک خیلی مظلوم هستند . بچه های ارمنستان بیشتر سوال جواب بقیه رو پیگیری میکنن؟
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا یکی دو روز بعد از مصاحبه آپدیت میشین.
و هر موقع که کیستون توسط افیسر تو سفارت یا از خود آمریکا باز بشه وبررسی بشه یه آپ میخورین.
تا وقتی که کلیر بشین و کیس نامبرتون تو صفحه اعلام شده های سفارت بخش مهاجرتی نوشته بشه، وقتی اعلام شدین باید پاس و ببرین و ویزارو بگیرین.
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیشکسوت به منه پیرکسوت کمک کنین
تو سایتی که واسه ابوظبی دادن کدوم قسمتو باید چک کنم؟ ستون سمت چپ کدوم گزینه رو بزنم و کجا پیگیری کنم?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 09:38)babisondes نوشته: دوستان پیشکسوت به منه پیرکسوت کمک کنین
تو سایتی که واسه ابوظبی دادن کدوم قسمتو باید چک کنم؟ ستون سمت چپ کدوم گزینه رو بزنم و کجا پیگیری کنم?
می خوای چی کار کنی؟ می خوای ایمیل بزنی یا وضعیت کیس ت رو چک کنی؟
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥