موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 11:37)zhila1393 نوشته: دوستان من هنوز در سایت ابوظبی کلیر نشدم !!!!! عجیب نیست یکم ?
عجیب تر از اون اینکه من 5 شنبه گذشته کلیر شده بودم اما منو به کلیرنس برگردوندن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، ما الان از سفارت برگشتیم اومدم اینجا کنار شما ، وقت کردم سفرناممو میذارم
به امید کلیر شدن هرچی زودتر همگی
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-08 ساعت 13:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-08 ساعت 13:32 توسط ریحانا.)
دوستان ایمیل مبنی برکلیرشدن با چه فاصله زمانی بعد این اتفاق میاد ارزش اینوداره دم به دقیقه سایت سفارت مربوطه را چک کنیم ؟!
ضمنا بجز کیس نامبرهایی معدودی که درسایت سفارت مربوطه مان هست یعنی هیچ مورد دیگری کلیر نشده؟! درصورت مثبت بودن جواب پس کلیر گروهی نداریم مگر؟!
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پاسپورت من و خانومم از هفته پيش پنجشنبه سفارته و من اين جمعه بليط دارم و نميتونم بيشتر در ارمنستان بمونم
ممكنه يه متن بهم بديد كه بهشون ميل بزنم تكليف من رو معلوم كنند يا به نظرتون حضوري برم؟
واقعا اين بلاتكليفي عذاب اوره
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من خودم برنده اصلی بودم ، دانشجو کارشناسی و شغل خصوصی که یک ضرب گرفتم و همسرم سربازی ارتش و شغل خصوصی که کلیرنس خورد
ایشالا همگی بار سفر ببندیم بریم از این تاپیک
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
ایروان امروز تا این ساعت 2 کیس جدید رو کلییر کرده 4549 و 5152.
امیدوارم مهاجرسرایی باشن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
فقط یه سوال ... این کاغذ مراحل اداری که میدن مگه نباید به اسم همسرم که کلیرنس خورده باشه!؟ یا چون من برنده بودم اسم منو نوشتن؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 13:52)آزاده_امین نوشته: فقط یه سوال ... این کاغذ مراحل اداری که میدن مگه نباید به اسم همسرم که کلیرنس خورده باشه!؟ یا چون من برنده بودم اسم منو نوشتن؟
بنام شخص برنده نوشته میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 13:49)آزاده_امین نوشته: من خودم برنده اصلی بودم ، دانشجو کارشناسی و شغل خصوصی که یک ضرب گرفتم و همسرم سربازی ارتش و شغل خصوصی که کلیرنس خورد
ایشالا همگی بار سفر ببندیم بریم از این تاپیک
تبريك،انشالله همسرتون هم به زودي كلير ميشن،همچنين تمامي دوستان
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی