موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، کسی میدونه بهترین وجامعترین. CD آموزش زبان انگلیسی چیه که بدون نیاز به کلاس رفتن بخونیم ممنون میشم تجربه هاتونو ذکر کنید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من 12 اردی بهشت باید یه سفر برم استانبول نمیشه اسمم دربیاد همونجا برم مصاحبه خخخخخ
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: mo-11، mona_usa، ostokhan، puryapurya، 1 مهمان
اینم نتیجه ی بعد از تعطیلات......!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها یه چی کشف کردم بهتره بدونین نتایج پونزده اردیبهشت ساعت ۸:۳۰:۳ ثانیه بعد از ظهر اعلام میشه
اینجا آستاراست شمال گیلان آی لاوی یو مهاجرسرا[emoji41] [emoji41]
رتبه:
57
1 تشکر در 1 ارسال
دم پنجره بودم صداي اذون رو شنيدم واقعا براي خودم و دوستان مهاجرسرايي دعا كردم از ته دل كه برنده بشيم.آمين
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-08 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-08 ساعت 20:20 توسط Abdorrezaa.)
(2015-04-08 ساعت 19:58)mona_usa نوشته: دم پنجره بودم صداي اذون رو شنيدم واقعا براي خودم و دوستان مهاجرسرايي دعا كردم از ته دل كه برنده بشيم.آمين
بحث معنوی کردی منم ی خاطره معنوی تعریف کنم
پارسال ماه رمضون تو یکی از شبهای قدر که رفته بودم مسجد محل، حالت وداع عجیبی منو فرا گرفته و بود و با یک حس خاصی به در و دیوار و گودی گنبد و کاشی های آبی و نوشته ها و خطوط و مردم نگاه می کردم که تا مدتها تصویرش برام زنده بمونه، چون دیگه معلوم نبود کی بتونم یک مکان مذهبی با معماری ایرانی-اسلامی ببینم یا فرصت اینو داشته باشم که شب قدر را احیا نگه دارم. خلاصه تا مدتها، دوری از این فضاهای خاص که تو ماه رمضون خیلی روحانی تر و خواستنی تر میشند بهم فشار میاورد. اما یکم که گذشت دیدم اونجوریا هم که فکرشو میکردم قضیه لاتاری سریع پیش نمیره و حالا حالاها در خدمت اسلام و مسلمین هستم.
منتها امشب که میگن تا 11 شب در وقت شرف الشمس قرار داریم این دعا رو برا خودم میکنم که خدایا این ماه رمضان رو آخرین ماه رمضان من بدون گرین کارت قرار بده. برا بقیه هم این دعا که خدایا هرکس که دوست داره بره آمریکا یا اروپا یا ... کارشو درست کن که بره راحت شه و حالشو ببره، هرکسیم به صلاحش نیست بره این فکر ناجور رفتن رو ی جوری و به یک وسیله ای از سرش بنداز بیرون به زندگیش برسه. دست جمعی بگید آمین به اجابت نزدیک تر شه.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سال اولی که شرکت کردم وقتی کسی می گفت چند سال شرکت کرده و برنده نشده و باز شرکت کرده پیش خودم می گفتم چقدر حوصله طولانی داره که چند سال فکرشو رو این موضوع گذاشته
الان سومین سالی هستش که شرکت کردم و امیدوارم که امسال سال برنده شدن و رفتن ما باشه
برای شمادوستان عزیزم هم آرزوی قبولی در این پروسه رو دارم
باسپاس