کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
میشه عایا واقعا با این قیمت؟؟؟

http://www.rightmove.co.uk/overseas-prop...12654.html
تشکر کنندگان: pouya007 ، lottory2015 ، msr839
(2015-04-11 ساعت 10:03)aryano نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 23:27)babisondes نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 23:25)javadgorgani نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 22:07)babisondes نوشته:  [quote='.samira' pid='593134' dateline='1428681680']
امسال فقط براى خودمو همسرم ثبت نام كردم خواهر و برادرم چون خيلى براشون اين قضيه جدى نبودو كنار گذاشتم مثل سالهاى قبل كه با اصرار من ثبت نام ميكردن امسال بهشون حتى يادآورى هم نكردم اميدوارم با اين كارم شانسم كمى بيشتر بشه

خانومم واسه اولین بار میخاست ثبت نام کنه. شب اخر میخاست من و داداش شو ثبت نام کنه اما سایت یاری نکرد و فقط خودشو ثبت نام کرد. و برنده شد ، ایشالا شما هم از این فرصت بتونی استفاده کنیWink

آفرین به این شان

خانم بنده از خوش شانس ترین انسانهای روی زمینه چون شوهری مثل منگیرش اومدهSmileBig GrinWink
چه شانسی؟ اونوقت شما نرفتین اگر امسال هم خدایی نکرده قبول نشین می تونید از طریق همسر اقدام کنیید اما زمان میبره اینجوری هم نه؟؟؟

من امسال ثبت نام نکردم، اگه ایشون کارش درست بسه هردومون باهم میریم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، puryapurya
چقدر ارزونه ، No way
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839
دوستان محترم سلام مجدد
آیا می دانستید برای زندگی در آمریکا دوستانی که یک نفر هستند برای سال اول باید حدود 30000 دلار با خودشون در صورت قبول شدن در لاتاری پول داشته باشند ؟؟
فقط قبولی در لاتاری نیست و باید با خودشون پول هم برای زندگی ببرند ؟؟
بعضی دوستان وقتی قبول میشوند تازه می فهمند باید پول هم داشته باشند...اون موقع است که به دلیل نداشتن پول کافی انصراف می دهند ..
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، .samira ، azadeh.mohamad ، kuwait ، puryapurya
(2015-04-11 ساعت 15:18)lottory2015 نوشته:  دوستان محترم سلام مجدد
آیا می دانستید برای زندگی در آمریکا دوستانی که یک نفر هستند برای سال اول باید حدود 30000 دلار با خودشون در صورت قبول شدن در لاتاری پول داشته باشند ؟؟
بعضی دوستان وقتی قبول میشوند تازه می فهمند باید پول هم داشته باشند...اون موقع است که به دلیل نداشتن پول کافی انصراف می دهند ..

واسه ۲ نفر حدود ۲۰۰۰۰ تا هم باشه کافیه .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، taherifar ، msr839 ، .samira ، puryapurya ، rezijon ، javadgorgani ، مررداد
(2015-04-11 ساعت 14:26)nima2016 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 14:09)matinng نوشته:  سلام دوستان عزیزم. یه سوال دارم. کسانی که دیپلم کاردانش دارن مسلما 11 ساله هست چون کاردانش پیش دانشگاهی نداره. اونا باید چیکار کنن؟

سلام
در مورد کسانی که دیپلم 11 ساله دارند
توجه کنند اصلا نگران نباشید
در امضای یکی از دوستان فکر کنم king eagle لینک راه حل گزاشته شده
طبق اونن عمل کنید مشکلی پیش نمیاد

با اجازه از کینگ ایگل
اینم لینکش
اين راه حل كه اقاي كينگ ايگل گفتند براي كساني هست كه فوق ديپلم دارند ، كساني كه فقط ديپلم يازده ساله دارند راهي هست كه اين مشكل رو حل كنند؟ يه جا خوندم كه سه ماه اينا امتحان ميديم بعد پيش دانشگاهي ميگيريم ميشه ديپلم 12 ساله اين حرف صحت داره؟
تشکر کنندگان: pichak333 ، msr839 ، rezijon

ببخشید برچه اساسی چنین مبلغی رو اعلام کردین؟
میشه مثال بزنید کارایی که باید با این پول انجام بدیم چیه؟؟؟؟

چیه بابا این روزا همه ی پست ها حاوی موج منفی و ضدحال و دل نبندین و پول لازم دارین و... هست میدونم اینا واقعیت هست ولی به نظرتون دوستان اینارو نفهمیدن؟
خب بابا چقدر یه چیزو تکرار میکنین؟ (البته نظر همه شما محترم و بند قصد جسارت ندارم اما به نظرم دیگه کافیه) البته ناراحت نشین هرچی باشه بیشتر دوستان بزرگتر ما هستن و با تجربه تر.
من که خودمو آماده کردم اگه اون جمله معروفه رو دیدم ضدحال نخورم!!!! Smile
بابا پشیمون شدم تو لاتاری شرکت کردم...خخخ... Big Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: taherifar ، pichak333 ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، fatima96
دوست عزیز این مبلغ حداقل هزینه زندگی در آمریکا ست
ماهی 1500 دلار هزینه اجاره خونه و 1000 دلار هزینه خوراک و حمل ونقل و هزینه های دیگه
دوست من هدف از اعلام این موضوعات موج منفی نیست بلکه موارد واقعی هستند که باید دوستان در جریان باشند...
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، engmadelat ، mona_ir ، puryapurya ، rezijon ، farzad parsa ، vashahri ، fatima96
برای شفاف سازی دوستان آدرس زیر هزینه های زندگی در ایالتهای مختلف آمریکا را اعلام می نماید

http://www.epi.org/resources/budget/?gcl...tAodDHcA9Q
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: msr839 ، Abdorrezaa ، taherifar ، nima2016 ، azadeh.mohamad ، puryapurya ، rezijon ، vashahri ، pichak333 ، fatima96
(2015-04-11 ساعت 15:24)babisondes نوشته:  

واسه ۲ نفر حدود ۲۰۰۰۰ تا هم باشه کافیه .

با 20000 تا باید دوستان به سختی زندگی کنند ..این آدرس رو برای برآورد هزینه ها مشاهده کنید

(2015-04-11 ساعت 15:32)pouya007 نوشته:  

ببخشید برچه اساسی چنین مبلغی رو اعلام کردین؟
میشه مثال بزنید کارایی که باید با این پول انجام بدیم چیه؟؟؟؟

چیه بابا این روزا همه ی پست ها حاوی موج منفی و ضدحال و دل نبندین و پول لازم دارین و... هست میدونم اینا واقعیت هست ولی به نظرتون دوستان اینارو نفهمیدن؟
خب بابا چقدر یه چیزو تکرار میکنین؟ (البته نظر همه شما محترم و بند قصد جسارت ندارم اما به نظرم دیگه کافیه) البته ناراحت نشین هرچی باشه بیشتر دوستان بزرگتر ما هستن و با تجربه تر.
من که خودمو آماده کردم اگه اون جمله معروفه رو دیدم ضدحال نخورم!!!! Smile
بابا پشیمون شدم تو لاتاری شرکت کردم...خخخ... Big Grin

این آدرس رو برای برآورد هزینه ها مشاهده کنید
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon
(2015-04-11 ساعت 15:56)lottory2015 نوشته:  دوست عزیز این مبلغ حداقل هزینه زندگی در آمریکا ست
ماهی 1500 دلار هزینه اجاره خونه و 1000 دلار هزینه خوراک و حمل ونقل و هزینه های دیگه
دوست من هدف از اعلام این موضوعات موج منفی نیست بلکه موارد واقعی هستند که باید دوستان در جریان باشند...

نه دوست عزیز ناراحت نشین من منظورم شما نبودین! فقط خواستم بگم که یکم جو تاپبک منفی شده (البته حق هم دارن واقعیتیه که باید باهاش روبرو بشیم) و گفتم یکم بحثو عوض کنیم!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: lottory2015 ، pichak333 ، msr839 ، taherifar ، puryapurya ، rezijon ، javadgorgani
خدا اون لحظه ای نیاره که has been not selected رو ببینیم
به امید روزهای خوب ...فرقی نمیکنه آمریکا باشه یا همین جا تو ایران عزیزمون
فقط آرزوی روزهای پر از سلامتی و شادی داریم
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، HERMES7 ، mona_ir ، msr839 ، taherifar ، nima2016 ، kuwait ، puryapurya ، rezijon ، javadgorgani ، alireza_guitar
ممنونم nima2016
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، rezijon
Big GrinCool
It is 24 days, 3 hours, 13 minutes, 27 seconds
(until Tuesday, 5 May 2015, 12:00:00 (Washington DC time

چیزی نمونده که ...
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: mona_ir ، pichak333 ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، حاجی واشنگتن
(2015-04-11 ساعت 16:45)lottory2015 نوشته:  خدا اون لحظه ای نیاره که has been not selected رو ببینیم
به امید روزهای خوب ...فرقی نمیکنه آمریکا باشه یا همین جا تو ایران عزیزمون
فقط آرزوی روزهای پر از سلامتی و شادی داریم

ایشالا هیچ کدوم از مهاجرسرایی ها این جمله رو نبینیم و با خوشی خبر برنده شدنمون رو به هم بدیم... ایشالا!!!!! Big Grin
2016
2017
2019

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان