کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
پیچک جان من الان رو حرف شما یه بسته آموزش زبان رزتا استون رو سفارش دادم ، ببینم چیا داره که تعریفش میکردی ، مرسی بچه ها نبوددددددددد
23 DAYS 7 HOURS 43 MINUTES[emoji3] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
تشکر کنندگان: mona_ir ، pichak333 ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
بعد از 2 هفته دوباره برگشتم به جمع رفقا Big Grin چیزی نمونده به روز موعود Rolleyes
یه نصیحت که همه قدیمیا میگن: به فکر یه راه دیگه هم برای مهاجرت باشین دوستان آدم عاقل زندگیشو برمبنای شامس نمیبنده.خدا میگه از تو حرکت از من برکت !!!!!!!!!!!!!
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: pichak333 ، mona_ir ، puryapurya ، msr839 ، azadeh.mohamad ، nima2016 ، rezijon ، alireza_guitar ، hamid32 ، DELPHI5 ، fatima96 ، kuwait ، vashahri
(2015-04-12 ساعت 12:45)almascanada نوشته:  پیچک جان من الان رو حرف شما یه بسته آموزش زبان رزتا استون رو سفارش دادم ، ببینم چیا داره که تعریفش میکردی ، مرسی بچه ها نبوددددددددد

عزیزدل اینطوری بنویسی درست میشه Big Grin
23 روز و 7 ساعت و 23 دقیقه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: mona_ir ، puryapurya ، msr839 ، pichak333 ، saidoo
(2015-04-12 ساعت 12:13)pichak333 نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 11:57)mona_usa نوشته:  سلام دوستان
چندتا از پست هارو دیدم که سوال کرده بودند برای زبان چیکار کنیم...
الان این مطلب یادم اومد که چند سال پیش تعریف یک نرم افزار رو شنیده بودم که خودم استفاده نکردم اما بهش فکر می کنم میبینیم اصولی هست...
یادگیری زبان بصورتی که خودمون زبان مادریمون رو یاد گرفتیم:
یعنی اول باهامون حرف زدن بعد کم کم یادگرفتیم خودمون حرف بزنیم بعد بتونبم بنویسیمو بخونیم...

که تو سیستم آموزشی ما دقیقا این روند برعکس هست اول از الفبا شروع می کنند که ما بتونیم بنویسیم!!

یک نرم افزار معرفی می کنم که روشش همین مثل یادگیری زبون مادری هست...بدون نیاز به استاد و کلاس و خیلی کاربردی...

RosettaStone
خرید اینترنتیشم حدود 16 هزار تومن میشه...
http://zaban-nosrat.ir/Rosetta-Stone.html

من خودم هنوز نخریدم اما هرکی خرید و تست کرد بیاد بگه واقعا مفیده یا نه...
موفق باشید

این نرم افزار عالیه...
من حدود 4 سال پیش کلاس زبان ایتالیایی میرفتم و در کنارش از این نرم افزار هم برای یادگیری زبان ایتالیایی استفاده میکردم.
الآن از چیزهایی که سر کلاس یاد گرفتم هیچی یادم نمونده و فقط کلمه ها و جمله هایی یادمه که با این نرم افزار یاد گرفتم.
دوست عزیز امکان آپلودش وجود نداره...جایی دانلود رایگان وجود داره؟؟
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، vashahri
(2015-04-12 ساعت 12:35)mona_usa نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 12:13)pichak333 نوشته:  این نرم افزار عالیه...
من حدود 4 سال پیش کلاس زبان ایتالیایی میرفتم و در کنارش از این نرم افزار هم برای یادگیری زبان ایتالیایی استفاده میکردم.
الآن از چیزهایی که سر کلاس یاد گرفتم هیچی یادم نمونده و فقط کلمه ها و جمله هایی یادمه که با این نرم افزار یاد گرفتم.

مرسی که تجربتو گفتی گلم

منم از این نرم افزار برای آموزش زبان انگلیسی و ژاپنی استفاده کردم میتونم بگم نه عالیه نه بدرد نخور در حد متوسط روبه بالاس برای شروع خیلی میتونه کمک کننده باشه. ممنون از مونا خانوم بابت معرفیش

تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، mona_ir ، pichak333 ، rezijon ، tabim4 ، ziba62ka ، puryapurya ، vashahri
(2015-04-12 ساعت 12:51)King Eagle نوشته:  یه نصیحت که همه قدیمیا میگن: به فکر یه راه دیگه هم برای مهاجرت باشین دوستان آدم عاقل زندگیشو برمبنای شانس نمیبنده.خدا میگه از تو حرکت از من برکت !!!!!!!!!!!!!
کاملا درسته، رو شانس نباید حساب کرد.
حالا تو چرا میخوای بری دیترویت؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، pichak333 ، rezijon ، alireza_guitar ، puryapurya ، vashahri
به صورت فارسی نوشتم خخخخخ ، باید اصالتتو از بین نبری [emoji12] ، مثلا من خیلی وطن دوستم [emoji41]
تشکر کنندگان: King Eagle ، msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، rezijon
(2015-04-12 ساعت 13:01)puryapurya نوشته:  دوست عزیز امکان آپلودش وجود نداره...جایی دانلود رایگان وجود داره؟؟

این لینک google play
https://play.google.com/store/apps/detai...ayer&hl=en

برای عزیزانی که اسمارت فون دارن

تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، rezijon ، tabim4 ، fatima96 ، puryapurya
(2015-04-12 ساعت 13:03)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 12:51)King Eagle نوشته:  یه نصیحت که همه قدیمیا میگن: به فکر یه راه دیگه هم برای مهاجرت باشین دوستان آدم عاقل زندگیشو برمبنای شانس نمیبنده.خدا میگه از تو حرکت از من برکت !!!!!!!!!!!!!

والا من پارسال عشق دیترویت Big Grin بودم اما الان جایی میرم که بتونم اپلای کنم و دکترام رو بگیرم حالا اگه NY شد که چه بهتر Rolleyes
درضمن دانشگاه ایالتی میشیگان که نزدیک دیترویته جزو 30 دانشگاه برتر دنیاس ینی حتی یه ایالت خفن هم دانشگاهای بزرگ داره Wink

تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، alireza_guitar ، hamid32 ، fatima96 ، puryapurya ، vashahri
(2015-04-12 ساعت 12:45)almascanada نوشته:  پیچک جان من الان رو حرف شما یه بسته آموزش زبان رزتا استون رو سفارش دادم ، ببینم چیا داره که تعریفش میکردی ، مرسی بچه ها نبوددددددددد

مطمئن باشین از خریدش پشیمون نمیشین آخه حرف های زیادی واسه گفتن داره!
Big Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: msr839 ، King Eagle ، mona_ir ، pichak333 ، rezijon ، taherifar ، tabim4 ، fatima96 ، puryapurya ، vashahri
دوستانی که میخوان رزتا استون رو دانلود کنن از این لینک هم میتونین دانلود کنین و هم سفارش بدین براتون بیارن :
(البته نمیخوام تبلیغات کنم پس مدیران محترم لطفا حذف نکنن یا اخطار ندن تا بچه ها استفاده کنن)

Big Grin

تصاویری از محیط نرم افزار (واسه دوستان نکته سنج و حساس Big Grin ):
[عکس: RosettaStone-AmericanEnglish-Screnshot1.jpg]

[عکس: RosettaStone-AmericanEnglish-Screnshot2.jpg]

[عکس: RosettaStone-AmericanEnglish-Screnshot3.jpg]
2016
2017
2019
(2015-04-12 ساعت 13:08)King Eagle نوشته:  

والا من پارسال عشق دیترویت Big Grin بودم اما الان جایی میرم که بتونم اپلای کنم و دکترام رو بگیرم حالا اگه NY شد که چه بهتر Rolleyes
درضمن دانشگاه ایالتی میشیگان که نزدیک دیترویته جزو 30 دانشگاه برتر دنیاست
دیترویت برا شروع خوبه، فوق العاده ارزونه. ولی از لحاظ شغلی فعلا شرایط مناسبی نداره، تنها شهر ورشکستهء آمریکاست و وضعیت خدمات اجتماعیشم ضعیف. امنیتشم نسبتا پایینه. ولی اگه وام و فاند دادن روش فکر کن.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، King Eagle ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، tabim4
(2015-04-12 ساعت 13:22)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 13:08)King Eagle نوشته:  

درضمن دانشگاه ایالتی میشیگان که نزدیک دیترویته جزو 30 دانشگاه برتر دنیاست
دیترویت برا شروع خوبه، فوق العاده ارزونه. ولی از لحاظ شغلی فعلا شرایط مناسبی نداره، تنها شهر ورشکستهء آمریکاست و وضعیت خدمات اجتماعیشم ضعیف. امنیتشم نسبتا پایینه. ولی اگه وام و فاند دادن روش فکر کن.

شما دیترویت به دنیا اومدید؟Big GrinCool
تشکر کنندگان: pichak333 ، King Eagle ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، javadgorgani ، puryapurya
راستی یه چیزی یادم اومد
یه نفر که خودش از آمریکا این نرم افزار را خریده بود میگفت قیمت اوریجینالش توی آمریکا با پول ما حدود یک ملیون و دویست هزار تومانه.
و خب ما داریم اینجا با قیمت رایتی میخریم.
توی آمریکا همون طور که میدونید قانون کپی رایت خیلی سرسخته.
البته شامل سی دی هایی که خارج از آمریکا کپی شدند نمیشه. و اگر ایشالا قبول شدین هم با خیال راحت توی آمریکا میتونید از سی دی های رایتی که اینجا میخرید استفاده کنید.
تشکر کنندگان: rezijon ، mona_ir ، nima2016 ، msr839 ، we are one ، pouya007 ، tabim4 ، puryapurya ، kuwait ، vashahri
(2015-04-12 ساعت 07:17)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 02:33)matinng نوشته:  دوستای عزیز مهاجرسرایی امیدوارم 15 اردیبهشت همه با این صفحه مواجه بشیم.
همگی بلند آمیییییین[عکس: 883c71c6544ff69644afabf694bada71.jpg]

ممنون که اینو گذاشتی...خیلی دوست داشتم بدونم وقتی کسی برنده میشه صفحه اش چه شکلیه...

خواهش میکنم آزاده جان
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: payamshad ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، msr839 ، saidoo ، shahram LA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان