کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-20 ساعت 21:00)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 20:30)mona_usa نوشته:  سلام
من خودمو خیلی وقته تو لاتاری بازنده میدونم...درست همون حسی رو دارم که اون جمله معروفو دیدم و مطمئنم که من جزو برندگان نیستم.

این چند وقت حالم خیلی بد بود....البته همینجورم ادامه داره...
برام دعا کنید نه برای برنده شدن برای اینکه حالم خوب بشه و شرایط زندگیم بهتر بشه...
من همش براتون دعا می کنم که برنده بشید تو لاتاری.چون حتی شما برنده بشید من خوشحال میشم...

15 روز تا اعلام نتایج...

ممنون از دعاهات ايشالا تو هم حتما جزو قبول شدگان هستي الان كه وقت روحيه باختن نيست تا وقتي يه چيزي اتفاق نيفتاده بايد اميد داشت Smile Rolleyes

حالم وخیمه به امیدواری خودتون ببخشید
تشکر کنندگان: pouya007 ، redbull ، pichak333 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 20:17)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 14:51)redbull نوشته:  خدایی این علیرضا گیتار من گیرش نیارم ...
اخه من نمیدونم این چجوری میگفت من تو ازمون استخدامی به خدا توکل کردم ...
والله ما هرچی سعی کردیم توکل کنیم وقتی میچرخیدم پشت سرم رو میدیدم که ی جمعیت عظیم حدودا ۲ هزارنفر برا ی رشته خاص و ی شغل خاص و ...اومده بودند ...و من با هزار تا سلام وصلوات نمیتونستم یکدونه سوالارو جواب بدم ....فقط داشتم ب این فکر میکردم که علیرضا گیتار چطوری قبول شده...ازمون استخدامی بانک تجارت بود ....داشتم ب این فکر میکردم ایا شانس من از ۲۰۰۰ نفر ۲۵ تا قبولی برا استخدامی بیشتره یا لاتاری !؟!؟!؟!؟

این سوال هرکی جواب داد جایزه داره ..ی لایک کوچولو

[/color]سلام عزیز
هر اعتقادی یه رنگ و بویی داره. و هرکسی تعریفی از اون رو برای خودش داره. یکی نذر میکنه یکی صلوات میفرسته و...اما در کنار این ها عواملی هم دخیل هستن که مهمترینشون تلاش هست.
به امید خدا برای شما بهترین ها رقم می خوره.
ولی من از نوشته هات یه چیزی متوجه شدم، اونم اینکه شما با توجه به اینکه به خدا توکل کردید، اما در عین حال یه جورایی شک و تردید هم داشتید!
ابتدا جا داره بگم از صحبت اول من ناراحت نشده باشی شوخی کردم...
خدایی برا همینه با حرفات حال میکنم ...
ی چیزی رو یاد من اوردی که خیلی وقت بود یادم رفته بود اونم اخلاصه ...
ولی میدونم گاهی وقتا واقع بینی زیاد هم کار دست ادم میده ...
چون وقتی ادمایی رو دیدم که سنی ازشون گذشته بود و چندین سال بود در این امتحانات شرکت میکنند و قبول نشدند ...یجوری شدم
اما من ک ی ن ه و نفرت از این نظام دارم به خاطر حق خوری هاش هیچ‌وقت یادم نمیره و تنها علت مهاجرت من همینه چون میگن اون سر دنیا به انسانیت و لیاقت نمره میدهند نه به ...

من امیدوارم قبول بشی و سریعتر به خانوادت ملحق بشی ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، puryapurya ، alireza_guitar
(2015-04-20 ساعت 21:02)mona_usa نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 21:00)Ali.ghz نوشته:  [quote='mona_usa' pid='596471' dateline='1429545646']

حالم وخیمه به امیدواری خودتون ببخشید
خدا بد نده چی شده مگه ...غصه نخور سختی فقط ۱۰۰ سال اوله
تشکر کنندگان: mona_ir ، msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، Mansour92 ، puryapurya
اعتقادی ندارم ، ولی جالبه:

جالب‏ترین نکته در مورد پیشگوئیهاى نوسترآداموس آن است که وى به ندرت نام کشورى را به صراحت و آشکارا ذکر مى‏کند، حال آنکه در مورد ایران (Parsia) به صراحت عنوان مى‏کند که ایران، جهان را تسخیر خواهد کرد. ایران از طریق آناتولى، فرانسه و ایتالیا را فتح خواهد کرد.

تبریک میگم ، بدون ویزای شینگن میتونید برید فرانسه. Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، redbull ، rezijon ، aaa1990 ، someonelikeyou ، Ali_Hunter ، nima2016 ، ProEngineer ، S@R@V ، .samira ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، fatima96
(2015-04-20 ساعت 21:32)pichak333 نوشته:  اعتقادی ندارم ، ولی جالبه:

جالب‏ترین نکته در مورد پیشگوئیهاى نوسترآداموس آن است که وى به ندرت نام کشورى را به صراحت و آشکارا ذکر مى‏کند، حال آنکه در مورد ایران (Parsia) به صراحت عنوان مى‏کند که ایران، جهان را تسخیر خواهد کرد. ایران از طریق آناتولى، فرانسه و ایتالیا را فتح خواهد کرد.

من بعید میدونم تا افغانستان هم بتونه بره ...
تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، pouya007 ، pichak333 ، shahin2737 ، ProEngineer ، S@R@V ، kuwait ، msr839 ، fatima96

اینجور تو تخیل آدمی می گنجه که پیشگویی بشه بنگلادش , ژاپن و کره را تسخیر خواهد کردWink
البته ناگفته نماند اون persia که گفته این پرسیای کنونی نخواهد بود ها ........!! متوجه منظورم که هستین ...؟
تشکر کنندگان: redbull ، pouya007 ، pichak333 ، ProEngineer ، Mansour92 ، S@R@V ، msr839

با تمام احترامی که برای اداموس بخاطر اینکه ۹۰ درصد پیشگویی هاش درست از اب در اومده قاءلم....
اما اینکی هم مثل اون پیشگویی که میگفت سال ۲۰۱۲ زمین نابود میشود
اشتباه هست ....
احتمالا این منظورش خشایار شاه بوده !Big Grin
چون اون ادم دقیقا ایران رو تا فرانسه برد !
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، tabim4 ، nima2016 ، ProEngineer ، S@R@V ، msr839 ، rezijon ، puryapurya
به نظرم همسم امسال قبوله.
اقا بعله قبوله.........................مطمئنم..................
تشکر کنندگان: tabim4 ، redbull ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، .samira ، S@R@V ، msr839 ، rezijon
Wilshire Boulevard at Hope Street, downtown Los Angeles

[عکس: n0uxr4w5jvm4.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، redbull ، tabim4 ، pichak333 ، elahe mousavi ، ProEngineer ، amindv15 ، S@R@V ، msr839 ، taherifar ، rezijon ، puryapurya ، fatima96 ، roadhog
سرعت پیشروی این تاپیک از سرعت نور هم بیشتره :d Smile
ادامه بدید دوستان عزیز سال دیگه انشالله تو تاپیک همسایه (برندگان) پست میزاریم.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، satin ، nima2016 ، ProEngineer ، S@R@V ، kuwait ، aaraam ، msr839 ، hamid32
میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
چیه شاکی شدی که دوسه نفر کم هست! داداش تجربه نشون داده لاتاری همینه.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، pichak333 ، satin ، redbull ، nima2016 ، ProEngineer ، Mansour92 ، .samira ، S@R@V ، kuwait ، msr839 ، ziba62ka ، puryapurya ، azadeh.mohamad
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟

دو سه تا در حالت خوشبینانه است. به احتمال زیاد 1 یا 2 نفر انتخاب میشن.

اونوقت جالبه تاپیک خلوت میشه و هر کسی رد شده دیگه دل و دماغ اینجا اومدن رو نداره و میره پی کارش.
امیدوارم امسال حداقل تعداد قبولی ها از مهاجرسرا یه تکونی بخوره
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
ب نظر من امسال اسم azade.Mohammad و pichak 33 از خانوما و pouyapouya و‌delphi از اقایون در میاد ...البته نظر من هست ...شما چی کیو برنده میدونید.؟؟؟ ....
البته ناراحت نشیدا من فقط نظرمو گفتم ببخشید ....چون ۲ نفر بیشتر قبول نمیشه ....
خدایی اگه درست گفتم ۱۵ اریبهشت ۲۰۰ تومن برام کارت ب کارت کنید Big Grin
تشکر کنندگان: بازگشت ، satin ، ostokhan ، someonelikeyou ، saidoo ، pichak333 ، S@R@V ، kuwait ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، fatima96
[font=Verdana]
14
days
21
hours
22
minutes
[/font]
تشکر کنندگان: بازگشت ، satin ، someonelikeyou ، redbull ، pichak333 ، nima2016 ، .samira ، S@R@V ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، fatima96
به نظر من امسال بازگشت برنده میشه... Smile
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، ostokhan ، redbull ، pichak333 ، .samira ، S@R@V ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، بازگشت ، rezijon ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان