کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
خیلی از دوستان به فکر هزینه ها هستند خدایش من فقط با یک مقدار سرمایه ای که از مرحوم پدرم بهم به ارث رسیده در صورت قبولی دارم

میرم گرچه تنها اسپانسر من و برادرم که توی ایرانیم مادرم هست ولی

توکل مون فقط به خداست من برام مهم نیست که قبول شم یا نه چون

ایمان دارم و به دلم روشنه که این اتفاق دیر یا زود رخ خواهد داد

اما هرچیزی برنامه ریزی می خواد با مدارک زبانی که دارم ولی با با این

وجود بعد از قبولی و گرفتن ویزا در یکی از کالج ها برای پیشرفت زبان اقدام

می کنم تا بتونم در جای مشغول به کار شم ولی ریسک رفتن بهتر از ریسک

ماندن هست چون آینده خوب در کشور ازاد و دموکراتیک دور از ذهن نیست

( کمتر از دو هفته دیگه مانده به اعلام نتایج / سه شنبه شب به وقت تهران 8 شب نتایج اعلام میشود)

یک میز، یک صندلی، ظرفی پر از میوه، یک ساز ویالون، دیگر چه می خواهم که خوشحال باشم؟
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، pouya007 ، pichak333 ، babak_m ، nima2016 ، msr839 ، taherifar
(2015-04-22 ساعت 19:03)puryapurya نوشته:  اینم یه آهنگ به افتخار قبول شدگان پیشاپیش.....

اینم لینک دانلود آهنگ

دوستان آرزوی موفقیت برای همتون از صمیم قلب به ویژه افراد نیازمند.....
...............................................................................................
مرسی دوست عزیز از بابت اهنگ ولی این خیلی غمگینه...........فقط مثبت مثبت و شاد........مخصوصا در این روزهای اخر...........Wink
...............................................................................​​​​​​​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، puryapurya ، msr839 ، saidoo ، کوهنورد ، taherifar
[quote='khatarnak' pid='597221' dateline='1429715082']
خیلی از دوستان به فکر هزینه ها هستند خدایش من فقط با یک مقدار سرمایه ای که از مرحوم پدرم بهم به ارث رسیده در صورت قبولی دارم

( کمتر از دو هفته دیگه مانده به اعلام نتایج / سه شنبه شب به وقت تهران 8 شب نتایج اعلام میشود)

یک میز، یک صندلی، ظرفی پر از میوه، یک ساز ویالون، دیگر چه می خواهم که خوشحال باشم؟
..........................................................................................
من هم شرایطم شبیه شماست........خیلی امیدوارانه نوشتید. عالی بود . فقط بحث اینکه چرا آقای خطرنااااااکBig Grin
...............................................................................​​​​​​​​​..........
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
Big Grin
تشکر کنندگان: khatarnak ، pichak333 ، tabim4 ، pouya007 ، fatima96 ، puryapurya ، msr839 ، ziba62ka
(2015-04-22 ساعت 19:42)elnaz.sh نوشته:  [quote='khatarnak' pid='597221' dateline='1429715082']

..........................................................................................
من هم شرایطم شبیه شماست........خیلی امیدوارانه نوشتید. عالی بود . فقط بحث اینکه چقدر آقای خطرنااااااکBig Grin
...............................................................................​​​​​​​​​..........

من زیاد خطرناک نیستم ...Big Grin

به امید قبولی همه ی شما دوستان

ساتورن(خدای زمان و درنگ) خطاب به شیرون: تصور کن که چقدر تحمل زندگی جاودان برای آدمی سخت تر و دردناک تر از زندگی است که من برایش تدارک دیده ام. اگر مرگ را نداشتی، مدام نفرینم می کردی که چرا از تو دریغش کرده ام. عمدا کمی تلخی به آن افزوده ام تا با دیدن آسایشی که برایت فراهم می کند، پر ولع و حریصانه در آغوشش نکشی. هم مرگ و هم زندگی را با شیرینی و تلخی در آمیخته ام تا تو را در مرتبه ای میانه سکنی دهم که برایت می خواهم: نه گریز از زندگی و نه گریز از مرگ به زندگی.
تشکر کنندگان: pichak333 ، elnaz.sh ، tabim4 ، ostokhan ، pouya007 ، msr839 ، saidoo
(2015-04-20 ساعت 15:58)ziba62ka نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 15:56)hashemi_83 نوشته:  سلام.آیا کسی میدونه از جاهای زیر کدومش برای کار و یا زندگی بهتره؟
واشنگتن.
سیاتل
ویرجینیا

بستگي داره كارتون چي باشه و چه سبك زندگي و اب و هوايي رو بپسنديد

شما ابتدا کار را در نظر بگیر که کلا از نظر موقعیت کاری حالا هرکاری اولویت با کدوم ایالته؟ بعدش از نظر زندگی و ...
تشکر کنندگان: pichak333 ، tabim4 ، ostokhan ، pouya007 ، puryapurya ، msr839
(2015-04-22 ساعت 19:03)puryapurya نوشته:  اینم یه آهنگ به افتخار قبول شدگان پیشاپیش.....

اینم لینک دانلود آهنگ

دوستان آرزوی موفقیت برای همتون از صمیم قلب به ویژه افراد نیازمند.....

مرسی از آهنگWink
چند وقت بود میخواستم زنگ موبایلمو عوض کنم،سی ثانیه اول این آهنگ برای زنگ عالی بود...مرسیSmile
تشکر کنندگان: pichak333 ، tabim4 ، pouya007 ، puryapurya ، msr839
(2015-04-22 ساعت 19:55)hashemi_83 نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 15:58)ziba62ka نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 15:56)hashemi_83 نوشته:  سلام.آیا کسی میدونه از جاهای زیر کدومش برای کار و یا زندگی بهتره؟
واشنگتن.
سیاتل
ویرجینیا

بستگي داره كارتون چي باشه و چه سبك زندگي و اب و هوايي رو بپسنديد

شما ابتدا کار را در نظر بگیر که کلا از نظر موقعیت کاری حالا هرکاری اولویت با کدوم ایالته؟ بعدش از نظر زندگی و ...

داداش من واشنگتن برای ما که پایتخت نشین هستیم خوب اما

شهر fogoladeh گرونی هست سیاتل هم همینجور ولی ویرجینیا به مراتب

بهتر است ولی شهر آفتابی هست گرم هست از نظر حملو نقل

خوب ایالت واشتگتن بهتر است

شیکاگو هم خوب به شرطی که راجبش یه ریسرچی کنی
تشکر کنندگان: hashemi_83 ، elnaz.sh ، tabim4 ، ostokhan ، pichak333 ، pouya007 ، nima2016 ، kuwait ، puryapurya ، msr839
روزنامه نیویورک تایمز آمریکا امروز گزارش داد که هفته گذشته یک گروه از سرمایه گذاران آمریکایی با ویزای توریستی برای اولین بار در ۳۰ سال گذشته و پس از توافق هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱ به منظور بررسی امکان سرمایه گذاری در ایران به تهران سفر کرده‌اند. به گزارش این روزنامه، این آمریکائیها در حالی که در یکی از لوکس ترین رستوران های تهران به منظور صرف ناهار و گفت و گو با مقامات ایرانی جمع شده بودند، آهنگ معروف " هپی " اثر "فارل ویلیامز" خواننده آمریکایی در این رستوران پخش میشد. این گروه ۲۴ نفره علاوه بر تهران سفری هم به شیراز داشتند و از اماکن تاریخی و باستانی این شهر بازدید کرده‌اند. " ند لامونت" یکی از اعضای این گروه که پیشتر سیاستمدار بوده و هم اکنون یک کارآفرین خدمات دیجیتال است درباره این سفر به نیویورک تایمز میگوید: " اینجا در ایران همه ما را دوست دارند!
نبود فقط سینزززززززززده روز دیگه
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: ostokhan ، pichak333 ، pouya007 ، elnaz.sh ، nima2016 ، alireza_guitar ، puryapurya ، msr839
[font=Impact]

ARE YOU READY

[عکس: mwjhsl6qucz7nzak50j7.jpg]
[/font]

برای همگی بچه های مهاجرسرا برای سفر به آمریکا جا داره
[عکس: u9tj61thfwi7dtj6ao9h.jpg]

Who is looking forward to Dine LA’s Happy Hour Week?
تقدیم به همه دوستان

[عکس: one_thousand_dollar_bill_American_front.JPG]
[عکس: five_thousand_dollar_bill_American_front.jpg]
Rolleyes
دوستان کسی در مورد انواع اسکناس و سکه و پول خرد دو درشت در آمریکا اگه مطلب یا سایت مفیدی داره اینجا بزاره تا مفید واقع شه
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، taherifar
سلام.آیا کسی میدونه از جاهای زیر کدومش برای کار و یا زندگی بهتره؟
واشنگتن.
سیاتل
ویرجینیا

[/quote]

کسانی که تو کار سفر و گردشگری هستن کدوم ایلت ها براشون بهتره از نظر کار؟ کدوم ایلت ها گردشگری تر هستن؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، tabim4
[عکس: sc25u5aif99yldi5i5pl.jpg]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان