موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-23 ساعت 18:53)ostokhan نوشته: الان دارم به این فکر میکنم واقعا چی به سر ما اومده که همگیمون تو دهه بیست تا سی سالگی فراری شدیم از سرزمین مادریمون و حاضریم هر خواری و خفت یا غربت و تنهایی رو به جون بخریم و به جای دیگه کوچ کنیم؟؟؟
اصلا چرا تو این سن هنوز از زندگیمون سر در نمیاریم و همش درجا میزنیم وبه مطلوبمون نمیرسیم؟ چرا من 26 ساله هنوز فکر میکنم صفر کیلومترم و هیچ پیشرفتی تو زندگیم حاصل نمیشه؟؟؟؟؟؟
خدا از دهنت بشنوه استخون جان. یعنی واقعا هیچ جوابی ندارم برای سوالت. اگه متوجه شدی به منم بگو. یعنی شاید اگر جنگ بشه برم جنگ ولی حتی یک ذره وطن پرستی تو خونم نیست نمیدونم چرا. شاید اونایی که دارن یه چیز خوبی دیدن توی کشورشون نمیگم نداره داره تمدن آثار هنری فرهنگی طبیعت و غير ولی هییییییچ کدوم به درد من نمیخوره تا وقتی پول ندارم برام مهم نیست بقیه چی فکر میکنن ولی من اینجا خیییییییلی چیزهارو کم دارم
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
استخان جان از وقتی که تاپیکو یه بار بستن ترسیدم گفتم شاید بعضیا بدشون اومده ولی کلی اتفاق جدید افتاده تو سیاتل امشب مینویسمشون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
استخان به موضوع جالبی اشاره کردی ازدواج!! شاید تو این مورد منی که دیگه سی سالم شده بیشتر درگیرشم نه اینکه من بخام ولی فشار از طرف خانواده هر لحظه بیشتر میشه ولی منی که هنوز از اینکه حتی چشم انداز با ثباتی از نظر اقتصادی برای خودم نمیبینم چطور جرات میکنم یه آدم دیگه رو بیارم توی زندگیم که مرد رویاهاش باشم درحالی که توی بهترین رویاهام در این نقطه جغرافیایی هیچ چیز دلگرم کننده ای نمیبینم
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
امشب ساعت نه شب ادامه سفرنامه سیاتل بصورت زنده!!!!!
برنده خوش شانس
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
خودمونیم سه تایی داریم صفحات تاپیک رو جلو میبریم!!!!
دم خودمون جیز!!!!!!!!
وقتی که تاپیک بعد از اعلام نتایج قفل شه و پست هامون آرشیو شه برگردید بعد مدتها اینجا رو ببینید براتون خاطره ساز میشه. از من گفتن بود
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-23 ساعت 19:31)ostokhan نوشته: خودمونیم سه تایی داریم صفحات تاپیک رو جلو میبریم!!!!
دم خودمون جیز!!!!!!!!
وقتی که تاپیک بعد از اعلام نتایج قفل شه و پست هامون آرشیو شه برگردید بعد مدتها اینجا رو ببینید براتون خاطره ساز میشه. از من گفتن بود
فکر کن سال دیگه با اینترنت پر سرعت سیاتل میشینیم خاطرات این روزا رو مرور میکنیم توام واسه پنی جونت ترجمه کن
برنده خوش شانس