موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان
اگر من قبول شوم می توانم همسرم و فرزندم را با خودم ببرم آیا برای مصاحبه و امورات پزشکی آنها نیز باید انجام دهند
مثلا برای مصاحبه باید آنها نیز ترکیه بروند
آیا آنها نیز باید تست پزشکی را انجام دهند
لطفا پاسخ دهید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
واااااااااااااااااااااااای بچه ها من خیییییییلی استرس دارم احساس میکنم شانس پنج نفرم قبول نمیشه چون زیاده تا حالا پیش اومده پنج نفر قبول بشن خانوادگی؟
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
همين الان رفتم دوباره تو سايت لاتارى کانفرميشن نامبر پارسالو دوباره زدم با اينکه ميدونستم قبول نشدم خاستم نزديک جواب امسال دوباره اون جمله رو ببينم ک اگه دوباره ديدم خيلى سختم نياد... ولى باز خيلى زورم اومد نکنين اين کارو واقعا روحيه [/size]ادم خراب ميشه
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
2015-04-29 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 18:10 توسط ostokhan.)
به به یه 20 صفحه ای تاپیک از دیشب رفته جلو. دوستان فعال شدند.
دیگه داریم به آخر خط میرسیم. اونایی که برنده میشن مبارکشون باشه اونایی هم که نمیشن بازم شرکت میکنن تا پوزه کنتاکی کنسولار رو به خاک بمالونن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مطمئنا هيچکس از شماهايى که نگران نتايج هستيد و واقعا قصد مهاجرت داريد نميخوايد بخاطر خوش گذروني و ديسکو و کازينو و اين جور تفريحات بريد اونور، همه يه مشکلي اينجا داريم، يه چيزي هست که باعث ميشه از زندگيمون راضي نباشيم، اين وسط يه عده هم هستن که به قول خودشون فقط براي اينکه شانسشون رو امتحان کنن ثبت نام کردن که حتي ممکنه در صورت برنده شدن براي ادامه کار و گرفتن ويزا اقدام هم نکنن و به عبارتي فقط شانس بقيه افراد رو کمتر ميکنن. اميدوارم پنج مي که نتايج مياد همه افرادي که واقعا به اين شانس و ويزا نياز دارن برنده بشن، آرزوي موفقيت دارم واسه همه تون، نه فقط تو لاتاري، تو همه جنبه هاي زندگيتون
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یادش بخیر...
یه روز همین طور اتفاقی می آیم و یه سر به اینجا میزنیم.همه چی راکد و بی حرکت هست . انگار نه انگار یه زمانی نویسندگان این متنها پشت تک تک کلماتشون آرزوهایی داشتند . و این جا ثانیه به ثانیه مثل یک موجود زنده در حال تنفس بود .خالقان کلمات خودشون کجا رفتند ؟ خالق داند!
چی فکر میکردیم و چی شد....(این نیم خط رو برای آینده نوشتم)