مدارك لازم جهت مصاحبه
سلام
مي شه لطفا بگيد مدارك لازم جهت مصاحبه به طور دقيق چه مواردي مي باشد و لطفا آدرس فرم هاي مربوطه را نيز اينجا بگذاريد تا دانلودش براي همه دوستان آسان باشد. فرم اسپانسر و .....
من هر چه سايت را گشتم فرم I134 را پيدا نكردم . ضمنا در اينجا نيز http://travel.state.gov/visa/frvi/forms/forms_1342.html گفته شده كه به جاي فرم I134 بايد فرم I864 پر شود . كسي چيزي مي دونه ؟ من اشتباه مي كنم؟
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Admimifreerve ، kamilia modi ، msar
hoda نوشته: سلام
مي شه لطفا بگيد مدارك لازم جهت مصاحبه به طور دقيق چه مواردي مي باشد و لطفا آدرس فرم هاي مربوطه را نيز اينجا بگذاريد تا دانلودش براي همه دوستان آسان باشد. فرم اسپانسر و .....
من هر چه سايت را گشتم فرم I134 را پيدا نكردم . ضمنا در اينجا نيز http://travel.state.gov/visa/frvi/forms/forms_1342.html گفته شده كه به جاي فرم I134 بايد فرم I864 پر شود . كسي چيزي مي دونه ؟ من اشتباه مي كنم؟

فرم I134 رو لازم نیست شما ببینی و پر کنی! باید اسپانسرت اون رو تو آمریکا پر کنه و برات بفرسته که ببری مصاحبه و معمولا اکثر ایرانی های اونجا میدونن این فرم چیه و بهشون بگی خودشون به نسبت شغلی که دارن پرش میکنن و برات میفرستن.

مدارک روز مصاحبه هم تو پست های زیادی اومده ، خلاصه اش اینها است :

اصل پاسپورت ، اصل شناسنامه ، اصل دیپلم و پیش دانشگاهی یا آخرین مدرک تحصیلی ، اصل سند ازدواج (متاهلین!) ، اصل کارت معافی یا پایان خدمت (پسران!!) ، اصل اولین نامه برنده شدن ، اصل فرم های مالیاتی پر شده توسط اسپانسر (همون I134 و این ها ...)

من خودم از تمام این ها که گفتم یک نسخه ترجمه و کپی برابر اصل بردم ، البته اصولا اگر درست یادم باشه فقط از شناسنامه و پاسپورت و سند ازدواج مثل اینکه می خواست ، ولی من از همه یه ترجمه و کپی برابر اصل بردم ، کار از محکم کاری ... (:

موفق باشید

- میثم (برنده 2008)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، m9780 ، amiry ، pooyash ، parastoo mohajer ، mortx ، msar
meysamrelax نوشته:
hoda نوشته: سلام
مي شه لطفا بگيد مدارك لازم جهت مصاحبه به طور دقيق چه مواردي مي باشد و لطفا آدرس فرم هاي مربوطه را نيز اينجا بگذاريد تا دانلودش براي همه دوستان آسان باشد. فرم اسپانسر و .....
من هر چه سايت را گشتم فرم I134 را پيدا نكردم . ضمنا در اينجا نيز http://travel.state.gov/visa/frvi/forms/forms_1342.html گفته شده كه به جاي فرم I134 بايد فرم I864 پر شود . كسي چيزي مي دونه ؟ من اشتباه مي كنم؟

فرم I134 رو لازم نیست شما ببینی و پر کنی! باید اسپانسرت اون رو تو آمریکا پر کنه و برات بفرسته که ببری مصاحبه و معمولا اکثر ایرانی های اونجا میدونن این فرم چیه و بهشون بگی خودشون به نسبت شغلی که دارن پرش میکنن و برات میفرستن.

مدارک روز مصاحبه هم تو پست های زیادی اومده ، خلاصه اش اینها است :

اصل پاسپورت ، اصل شناسنامه ، اصل دیپلم و پیش دانشگاهی یا آخرین مدرک تحصیلی ، اصل سند ازدواج (متاهلین!) ، اصل کارت معافی یا پایان خدمت (پسران!!) ، اصل اولین نامه برنده شدن ، اصل فرم های مالیاتی پر شده توسط اسپانسر (همون I134 و این ها ...)

من خودم از تمام این ها که گفتم یک نسخه ترجمه و کپی برابر اصل بردم ، البته اصولا اگر درست یادم باشه فقط از شناسنامه و پاسپورت و سند ازدواج مثل اینکه می خواست ، ولی من از همه یه ترجمه و کپی برابر اصل بردم ، کار از محکم کاری ... (:

موفق باشید

- میثم (برنده 2008)

ممنون
منم همه رو مي برم كار از مهم كاري ....
موفق باشي Smile
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
فرم i-864 برای کسانی است که سیتیزن هستند و کسی از اعضای خانواده شان بخواهد اقامت بگیرد ومثل پدر و مادر .فرزند.
هدی جان این هم فرم i-134

http://www.uscis.gov/files/form/I-134.pdf

این آدرس هم به درد می خوره خیلی سوالها را جواب داده. خصوصا"کسانی که امسال شرکت کرده اند یا بعدا"شرکت می کنند.
http://dvlottery2010.com/dvlottery2010/Do-The-DV-Lottery-Winner-Will-Need-A-Sponsor.php
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
leili نوشته: سلام
فرم i-864 برای کسانی است که سیتیزن هستند و کسی از اعضای خانواده شان بخواهد اقامت بگیرد ومثل پدر و مادر .فرزند.
هدی جان این هم فرم i-134

http://www.uscis.gov/files/form/I-134.pdf

این آدرس هم به درد می خوره خیلی سوالها را جواب داده. خصوصا"کسانی که امسال شرکت کرده اند یا بعدا"شرکت می کنند.
http://dvlottery2010.com/dvlottery2010/Do-The-DV-Lottery-Winner-Will-Need-A-Sponsor.php

ممنون عزيزم از راهنماييت
از اين به بعد هدا رو با الف بنويس . فارسي را پاس بداريم و از عربي پرهيز كنيم Tongue
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: To USA ، SANI HAGHIGHI ، msar
meysamrelax نوشته: مدارک روز مصاحبه هم تو پست های زیادی اومده ، خلاصه اش اینها است :

اصل پاسپورت ، اصل شناسنامه ، اصل دیپلم و پیش دانشگاهی یا آخرین مدرک تحصیلی ، اصل سند ازدواج (متاهلین!) ، اصل کارت معافی یا پایان خدمت (پسران!!) ، اصل اولین نامه برنده شدن ، اصل فرم های مالیاتی پر شده توسط اسپانسر (همون I134 و این ها ...)


- میثم (برنده 2008)

اصل کارت معافی یا پایان خدمت برای مصاحبه اجباری نیست ...
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lovelyson ، Potouck ، HodHod Golestani ، msar
Ali-J نوشته:
meysamrelax نوشته: مدارک روز مصاحبه هم تو پست های زیادی اومده ، خلاصه اش اینها است :

اصل پاسپورت ، اصل شناسنامه ، اصل دیپلم و پیش دانشگاهی یا آخرین مدرک تحصیلی ، اصل سند ازدواج (متاهلین!) ، اصل کارت معافی یا پایان خدمت (پسران!!) ، اصل اولین نامه برنده شدن ، اصل فرم های مالیاتی پر شده توسط اسپانسر (همون I134 و این ها ...)


- میثم (برنده 2008)

اصل کارت معافی یا پایان خدمت برای مصاحبه اجباری نیست ...

روز مصاحبه ، من همه مدارک رو اصلش رو دادم به غیر از همین کارت معافی (معافی کفالت دارم) که کپی بود و کنسول دقیقآ از من پرسید اصل این کارت رو داری؟! منم بعد از یه کم معطلی پیداش کردم و بهش دادم و گرفت و یه نگاه دقیقی هم بهش کرد و آخر هم پس داد. رو این حساب گفتم دوست عزیز ...
اصرار پدرم هم باعث شد که اصل کارت رو ببرم چون من هم تا روز مصاحبه فکر می کردم به هیچ عنوان اصل کارت رو نمی خواد.

میثم (برنده 2008)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
چون شما کپی کارت رو نشون دادید ، اگر نشون نمی دادید ازتون کارت معافیت نمی خواست ، چون اصلا برای اونها خدمت سربازی مهم نیست !!
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amairmonre ، msar
Ali-J نوشته: چون شما کپی کارت رو نشون دادید ، اگر نشون نمی دادید ازتون کارت معافیت نمی خواست ، چون اصلا برای اونها خدمت سربازی مهم نیست !!

درسته احتمالآ حق با شماست ... چون اصولآ وقتی پاسپورت داری یعنی مشکل سربازی نداری. اگر کپی رو نبرده بودم هم مشکلی نبود.

ببخشید به هر حال (:

میثم (برنده 2008)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، online27H ، HodHod Golestani ، msar
سوال1.من بعد از برنده شدن در لاتاری و پرکردن فرم های نامه اول صاحب فرزند جدید شدم و طی نامه ای به کنتاکی اعلام کردم اما در نامه دوم تنها نام فرزند اول امده و فرم افراد بالای 16 سال. نمیدانم چگونه باید اطلاعات مربوطه را ارسال کنم؟
سوال 2. آیا به همراه ترجمه مدارک کپی برابر اصل مدارک به فارسی ضروری است؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
چرا کسی جواب منو نداد؟ چه طوری فرزند جدید را قبل از مصاحبه اضافه کنم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Potouck ، msar
(2010-03-19 ساعت 06:31)fanta نوشته:  
چرا کسی جواب منو نداد؟ چه طوری فرزند جدید را قبل از مصاحبه اضافه کنم؟



1.یک ایمیل به kccبزنید و جریان را برای انها توضیح دهید و بگید که من بعد از برنده شدن صاحب فرزند دوم شدم و نام ان را در فرم اول ارسال کردم اما در نامه دوم اثری ازفرزند دوم من نیست چیکار کنم انها به شما جواب خواهند داد
2. لازم به کپی برابر اصل کردن مدارک نیست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: fanta ، Admimifreerve ، parastoo mohajer ، msar
بچه‌ها, همراهان شخص برنده چه مدارکی باید با خودشون ببرند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
کارت واکسیناسیون بین المللی. هر چه کاملتر اگه از هر دکتری گواهی بگیرید که فلان موقع واکسنی را زدید البته به جز واریسلا (ابله مرغان) اونجا وارد کارت می کنن. بهتره انفلوانزا را هم بنویسید تا بیخودی بهتون نزنند. اصل مدارک ارسال شده همراهان (مثل کارت ملی،..) مدارک تحصیلی همسر، فکر کنم تمکن مالی همسر هم ضرر نداشته باشه. بچه ها چیز دیگه ای هست؟ راستی شنیدم کپی گرین کارت یا پاس اسپانسرو از بعضی خواستن. پاسپورتهای قبلی هم ببرین. CV هم داشته باشین.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hashem ، sh-b ، Admimifreerve ، msar
سلام این فرم I134 رو کسی که اسپانسر مالی می شه خودش باید تهیه کنه؟ من در فرم هام همچین چیزی نداشتم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Tileromix ، msar ، avaaa




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان