آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سابقه کار
سلام دوستان من 3 سال سابقه کار همراه با بیمه در رشته خودم(برق )رو دارم ولی این سابقه کار در زمان دانشجویی هستش و الان هم دانشجوی ترم اخرم یکی از موسسات غیر انتفاعی هستم میخواستم بدونم این سابقه کار که در زمان دانشجویی هستش یعنی زمان قبل از گرفتن مدرک این سابقه رو سفارت قبول میکنه یا نه میشه یکی لطف کنه و من رو راهنمایی کنه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، شهلا 1346 ، msar
اره اين سابقه قابل قبول هستش
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان، من دارم مدرک خیاطی میگیرم ولی سابقه کار ندارم اما میتونم از مربیم بخوام واسم سابقه بنویسه. ولی نگران بحث بیمه ام ،اگه به نظرتون این راه جواب نمیده بگین که وقت روش نذارم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2009-12-02 ساعت 22:47)ازاد ‎pid='28865 نوشته:  
سلام دوستان من 3 سال سابقه کار همراه با بیمه در رشته خودم(برق )رو دارم ولی این سابقه کار در زمان دانشجویی هستش و الان هم دانشجوی ترم اخرم یکی از موسسات غیر انتفاعی هستم میخواستم بدونم این سابقه کار که در زمان دانشجویی هستش یعنی زمان قبل از گرفتن مدرک این سابقه رو سفارت قبول میکنه یا نه میشه یکی لطف کنه و من رو راهنمایی کنه.


دوست گرامي كليه سوابق شغلي قبل از مدرك شما نيمه وقت و صرفا كار اموز محاسبه ميشود و به ازاء هر دو سال يك سال محاسبه ميشود . شما نگران سفارت نباشيد . بايد نگران اسس شدن باشيد سفارت مستقيما در اين موضوع دخالت نميكند .

دوستان اگر در خصوص موضوعي اطلاع ندارند باعث گمراهي ساير عزيزان نشوند . ممنون
(2009-12-30 ساعت 01:34)eshraqi نوشته:  
سلام دوستان، من دارم مدرک خیاطی میگیرم ولی سابقه کار ندارم اما میتونم از مربیم بخوام واسم سابقه بنویسه. ولی نگران بحث بیمه ام ،اگه به نظرتون این راه جواب نمیده بگین که وقت روش نذارم.


دوست گرامي صداقت بسيار مهم است ولي اگر از من نشنيده بگيريد بايد بگويم سابقه كار شما بايد بعد از زمان مدركتان باشد . در عين اينكه هيچ قولي نميتوان به شما داد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، humsun ، mohammadg846 ، msar
سلام . من 3 ساله در زمينه نجاري سابقه كار دارم ولي مي دونيد تو ايران نه كسي باهات قرارداد مي بنده نه بيمه ات مي كنه در ضمن مدرك فني حرفه ايم را 6 ماه است كه گرفتم. اميدي هست ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
متاسفانه سابقه كار شما و زمان اخذ مدرك شما بسيار كم است ولي اگر شما بتوانيد امتياز لازم را بگيريد و احتمالا كسي بتواند زمينه كار شما را در خاك استراليا تضمين كند شما ميتوانيد از ويزاي منطقه اي يا اس ار آي تحت شرايط خاص استفاده كنيد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، humsun ، msar
من با آشنا و پارتی سابقه جور کردم البته در زمینه کاریم ، یکی از دوستانمون نیز با همین روش سابقه جور کرد اصلاً هم جائی سابقه کار نداشت ، بیشتر 1 سال بیمه مهمه ، سابقرو میشه گیر اورد ! یا حق
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: parsley ، mhsenpc ، msar
دوست گرامي : در بيشتر مشاغل از شما براي سابقه ارائه شده استعلام بيمه مربوطه انجام ميشود . معمولا اين سابقه شغلي ارائه شده هم بايد معادل 5 سال تمام وقت مربوطه باشد و يك سال قبل هم شما مشغول كار بوده باشيد . من از شما چيزي نميدانم يا به خاطر ندارم ولي اگر در زمان مطرح نمودن سوالات پيشينه اي از خود را مطرح فرماييد افراد بهتر ميتوانند پاسخ بدهند و يا درس بگيرند . ممنون
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mhsenpc ، msar
یکی از کاربران در ایمیل و پست شخصی از من در خواست کردن نحوه جمع آوری سابقه کاری که انجام دادم رو بهشون توضیح بدم و دیگر دوستان با تجربه نیز یه مشاوره در این کاری که من کردم در انجمن صورت بدن ، نحوه کار من این بود که من اصلاً در جائی 6 سال تجربه کار مرتبط با کارم نداشتم ، با کمک یکی از دوستان ، با یک شرکت هماهنگ کردم که به من 6 سال سابقه کار صوری بدن ، اونا هم در قبال یک سری تعهد قبول کردن ، و من 6 سال سابقرو به وکیلم دادم و گفت که هیچ مشکلی برای این کارت در سفارت وجود نداره ، این شرکت تعهد کرده که در قبال تحقیق سفارت از اونها بگه که من 6 سال به صورت پیمانی و نیمه وقت در این شرکت مشغول به کار بودم ! البته بگذریم که چه بلائی این شرکت سرم اورد ‎! Cool
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mhsenpc ، msar
ضمن تشكر از اين دوست گرامي
جداي از اينكه شما در زمان ارائه سابقه كار بايستي سابقه بيمه رسمي نيز داشته باشيد اين مهم را هم در نظر بگيريد كه بركي از وكلا براي مهم جلوه دادن كار خود اين گونه سوابق را ارسال ميكنند و حتي اسس را هم اخذ ميكنند ولي به كررات ديده شده پرونده ها بعد از لاج بسيار طول كشيده و بعد از چك محل كار پرونده رفيوز شده . جداي اينكه اين را به ياد داشته باشيد كه شما دوسال از سابقه كارتان بايد به زمان لاج چسبيده باشد . يعني دوسال قبل از لاج را شما مشغول به كار باشيد .از من گفتن از شما نشنيدن . مطمئن شويد كه به واسطه نظرات شخصي پرونده شما بعد از دوسال رفيوز نشود

يك نكته بسيار مهم :
اغلب دوستاني كه پا به عرصه مهاجرت ميگذارند بدنبال رهايي از دروغ و نابرابري و عدم عدالت ‎: (‎ شغلي - اجتماعي - مذهبي و يا سياسي ) هستند . بياييد دست در دست هم دموكراسي و سر لوحه پيشينيان را مد نظر قراردهيم و به آيندگان نيز بياموزيم كه
گفتار نيك - پندار نيك و رفتار نيك


من شخصا با هر گونه تقلب و پرونده سازي مخالفم و توصيه نميكنم
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، mavarfan ، sirius ، ezat123456 ، nora ، mhsenpc ، شهلا 1346 ، شهلا 1346 ، msar
ببنید دوست عزیز ا سال بیمه و کار و 5 سال سابقه کار همراه با برگه معرفی نامه از محل کار همراه با مهر اون محل ! یا حق
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ASALI ، mhsenpc ، msar
موضوعات مشابه ادغام شدند

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎sponsorship‎ فقط 5 امتیاز داره؟

وقتی شرکتی ‎sponsorship‎ بهم بده یعنی میخواد منو زود استخدام کنه . ولی زمان دادن ویزا 2 سال طول میکشه...پس این چه فایده داره واسه اونا ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: drkam ، msar
سلام و خسته نباشید.من 8 سال سابقه کار و بیمه دارم.لیسانس مکانیک.2 سال در زمینه گاز و پتروشیمی و 6 سال هم سابقه آموزشی در آموزشکده و دانشگاه ها .چقدر برای موافقت برای مهاجرت امید هست؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: رامین راد ، msar
(2011-07-19 ساعت 19:14)ahmadkh57 نوشته:  
سلام و خسته نباشید.من 8 سال سابقه کار و بیمه دارم.لیسانس مکانیک.2 سال در زمینه گاز و پتروشیمی و 6 سال هم سابقه آموزشی در آموزشکده و دانشگاه ها .چقدر برای موافقت برای مهاجرت امید هست؟
ممنون


سلام
دوست من اگر هم اکنون نمره زبان لازم را در دست داشته باشید و تا زمان لاج اتفاقی نیفتد خیلی وگرنه باید منتظر شرایط باشید ‎

(2010-12-20 ساعت 21:43)siyamak300 ‎pid='89436 نوشته:  
sponsorship فقط 5 امتیاز داره؟

وقتی شرکتی ‎sponsorship‎ بهم بده یعنی میخواد منو زود استخدام کنه . ولی زمان دادن ویزا 2 سال طول میکشه...پس این چه فایده داره واسه اونا ؟


سلام
دوست من این به آن معنی است که شما خیلی از امتیاز های مورد نیاز دیگر را لازم ندارید . لازم به ذکر است این امکان وجود دارد در صورت وجود اسپانسر شما زودتر بتوانید بار سفر ببندید . این بستگی به پرونده شما دارد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ahmadkh57 ، ParsTrader ، drkam ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان