کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-27 ساعت 17:23)پيام نوشته:  سلام دوستان بد ٣ ماه تازه امروز اپديت شدم ساله ديگم ايشالله كلير ميشم

چرت ترين ويزا cr1

آپدیت شدن نشونه خوبیه. انشاالله به زودی کلیر میشید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، الی1 ، shadoow ، minoo meh
(2013-12-27 ساعت 20:49)piboo نوشته:  
(2013-12-27 ساعت 19:35)safsate نوشته:  دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدین من کلیرنسم تا امروز 267 روز طول کشیده Sad به نظر دوستان آیا مفید هست که نامزد بنده به سفارت ابوظبی بره و با سرکنسولگر یا هرکس دیگه در مورد کیس صحبت کنه؟
دوستان لطفا سریع راهنمایی کنن چون باید زود تصمیم گیری کنم.
مرسی.

دوست عزيز با توجه به إمضايي كه گذاشتي از ١٣ دسامبر ٢٠١٢ يعني ١٣ روز بعد اپروو شديد؟؟؟؟،؟؟
منظور از اون اپروو قبول کلی سازمان مهاجرت از درخواست من هست یعنی در این زمان من تازه receipt number رو دریافت کردم.
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-27 ساعت 19:35)safsate نوشته:  دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدین من کلیرنسم تا امروز 267 روز طول کشیده Sad به نظر دوستان آیا مفید هست که نامزد بنده به سفارت ابوظبی بره و با سرکنسولگر یا هرکس دیگه در مورد کیس صحبت کنه؟
مرسی.

گمان من این هست که همه یا حداقل بخش اعظم این بررسی از داخل امریکاست و ربطی به سفارت نداره. بخش وقتگیرش همون بکگراند چک هست که اف بی آی انجام میده، برای همین اشتباها به کل پروسه اف بی آی چک هم میگن. بنابراین به نظرتون رفتن به سفارت سرعت چه چیزی رو ممکنه بالا ببره؟ یعنی اصلا به سفارت مربوط هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، romance33 ، الی1 ، shadoow
(2013-12-27 ساعت 23:40)denag نوشته:  
(2013-12-27 ساعت 19:35)safsate نوشته:  دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدین من کلیرنسم تا امروز 267 روز طول کشیده :( به نظر دوستان آیا مفید هست که نامزد بنده به سفارت ابوظبی بره و با سرکنسولگر یا هرکس دیگه در مورد کیس صحبت کنه؟
مرسی.

گمان من این هست که همه یا حداقل بخش اعظم این بررسی از داخل آمریکاست و ربطی به سفارت نداره. بخش وقتگیرش همون بکگراند چک هست که اف بی آی انجام میده، برای همین اشتباها به کل پروسه اف بی آی چک هم میگن. بنابراین به نظرتون رفتن به سفارت سرعت چه چیزی رو ممکنه بالا ببره؟ یعنی اصلا به سفارت مربوط هست؟
شاید چون نامزدم شهروند آمریکا هست و این جزو حقوق شهرونذیش هست بتونه حداقل مطمئن بشه که مشکل فقط در چک هست و مشکل دیگه ای وجود نداره یا شایدم بتونه اون مسئول رو قانع کنه تا زنگ بزنه به همون بخش مهاجرت fbi و از روند پرونده سوال کنه و درخواست تسریع پروسه رو بکنه...
ولی بازهم نمیدونم و منم فقط سوال کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، shadoow ، minoo meh ، الی1
(2013-12-28 ساعت 10:14)safsate نوشته:  
مرسی.

گمان من این هست که همه یا حداقل بخش اعظم این بررسی از داخل آمریکاست و ربطی به سفارت نداره. بخش وقتگیرش همون بکگراند چک هست که اف بی آی انجام میده، برای همین اشتباها به کل پروسه اف بی آی چک هم میگن. بنابراین به نظرتون رفتن به سفارت سرعت چه چیزی رو ممکنه بالا ببره؟ یعنی اصلا به سفارت مربوط هست؟
شاید چون نامزدم شهروند آمریکا هست و این جزو حقوق شهرونذیش هست بتونه حداقل مطمئن بشه که مشکل فقط در چک هست و مشکل دیگه ای وجود نداره یا شایدم بتونه اون مسئول رو قانع کنه تا زنگ بزنه به همون بخش مهاجرت fbi و از روند پرونده سوال کنه و درخواست تسریع پروسه رو بکنه...

قطعا ایشون شهروند امریکا هستند، اما وظایف سفارت نسبت به شهروندش تعریف شده هست و این مسایل جزء وظایفشون شمرده نمیشه. همسر شما اگر با فرماندار یا سناتور ایالتشون تماس بگیرن بیشتر ممکنه جواب بگیرن. البته معمولا وقتی سناتور هم بره بپرسه همون جواب تکراری رو میدن، ولی خوب حداقل نمیگه به من مربوط نیست. البته حرفهای من از روی تجربه پیگیری این مساله از سفارت نیست، فقط میدونم سفارتها یا کنسولها کارهای محدودی هست که وظیفه دارن برای شهروندشون انجام بدن. این رو توی موارد دیگه به عنوان یک شهروند امریکا تجربه کردم. حالا اگه کسی خودش این تجربه رو داشته و جواب مثبتی گرفته بیاد بگه خیلی خوبه، اگه واقعا نتیجه بده من هم میرم سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، الی1
مرسی.

طبق شواهد به دست آمده بررسیهای FBI قبل از مصاحبه و بسیار سریع صورت میگیره. اگر قصد پیگیری دارین با اینجا تماس بگیرین:
Office of Public and Diplomatic Liaisons
Visa Services, Department of State
2401 E Street NW
Washington, DC 20522-0106

Phone: (202) 485-7600
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، shadoow ، MONA FB ، romance33 ، sib 24
هیچ فایده ای نداره به نظر من . همسر من هم سیتی زنه و نزدیک 3 ساله ازدواج کردیم الان 7 ماه هست که منتظر بکگراند چک هستیم . به هر جا هم ایمیل بدیم یه جواب مسخره که هنوز داره بررسی میشه و تو پروسه هست و از این جور جوابا میدن .
همین یلدای خودمون یک هفته قبل از اپدیتش از همین جوابها داده بودند . چند روز بعدش اپدیت شد چند روز بعدش کلیر . بعد از 11 ماه انتظار .
به نظر من که فقط باید صبر کرد و امیدوار بود که زودتر کارشون رو انجام بدن . مثلن یه فورسی داشته باشن مثل همین عوض شدن سال یا هر چیز دیگه .
به نظر من ماها تویه این مهاجرسرا یه بخش اندکی از تمام کسایی هستیم که توی این پروسه ی مهاجرت هستند و خیلیای دیگه هم اصلا یا با این سایت اشنا نیستند که بیان اعلان وضعیت کنن یا انقدر از کلیرنس ماتم زده اند یا سر کارای خودشون هستن وقت ندارند و یا خیلی چیزای دیگه . پس فقط هم ماها نیستیم حجم کارشون واقعا بالاست .
باید امیدوار بود و صبور .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، behnam7 ، yalda91 ، minoo meh
دوستان عزيز من هم شخصا پيگيري پرونده خودم رو از طريق سناتور ايالت نامزدم و هم از طريق رفتن به سفارت و صحبت با كنسول تجربه كردم با مونا جون كاملا موافق هستم هميشه يه جواب تكراري ميگن فقط يه زمان ادم و اميدوار ميكنن به نظر من هم جز صبر كردن چاره ديگه اي نداريم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، MONA FB ، الی1 ، romance33 ، yalda91 ، denag ، minoo meh
(2013-12-25 ساعت 18:03)farbod_frz نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 16:08)p.t نوشته:  مرسی از پاسختون
ولی یعنی همه باید حداقل یک سال معطل بشن تا اسمشون تو سایت بیاد؟

سلام امیدوارم هر چه زود تر کلیر بشید Sad

تو امضای itex وضعیت کلیرنس‌ها (جدول منتظران) رو ببینید

راستی‌ وضعیت سربازی و کارتون چی‌ بود؟

والا خانم ها که سربازی نمیرن Smile کار هم یه شرکت خصوصی
اصلا از کار و اینا از من سوال نکرد!!!! خانم هایی که توی این لیست هستن چقدر منتظر بودن؟ اصلا فرقی می کنه دختر و پسر؟ بعد آپدیت شدن یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، minoo meh
سلام خيالتون راحت دختر پسر نداره مثل ايرانم نيست دل بخواه خودشونه ميخواد ١ روز طول بكشه ميخواد ١ سال بايد صبر كرد فقط عمرت به فناست پس اين سوالات فقط فقط تو ايران پاسخ داره واسه اونا جواب سر بالاس همين
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، minoo meh ، azri
امیدوارم این هفته بیشتر دوستا کلیر شن
هومن جان امیدوارم هوررای شما رو هم بشنویم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، houmanmir ، kamalir36 ، yalda91 ، nimmaa ، denag ، minoo meh
(2013-12-28 ساعت 16:10)paris a نوشته:  امیدوارم این هفته بیشتر دوستا کلیر شن
هومن جان امیدوارم هوررای شما رو هم بشنویم

پریسا جان ممنونتم که به یادم هستید،
ایشالله تو این هفته خبرای خوشی از دوستامون بیاد ، از منم یه خبر خوشی در بیاد Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، MONA FB ، paris a ، kamalir36 ، yalda91 ، الی1 ، shadoow ، denag ، taghi1311 ، minoo meh ، azri
(2013-12-28 ساعت 13:10)itex نوشته:  
مرسی.

طبق شواهد به دست آمده بررسیهای FBI قبل از مصاحبه و بسیار سریع صورت میگیره. اگر قصد پیگیری دارین با اینجا تماس بگیرین:
Office of Public and Diplomatic Liaisons
Visa Services, Department of State
2401 E Street NW
Washington, DC 20522-0106

Phone: (202) 485-7600
واقعا ممنون فقط دقیقا چی بگم بهشون؟
بهتر نیست نامزدم زنگ بزنه؟
به نظر شما با توجه به ممنوع الخروج شدن پسرم به دلیل سربازی تا 6-5 ماه دیگه میتونم از این قضیه استفاده کنم تا سریع تر بررسی کنن؟
چون بیشتر نگرانی من از روی سربازی پسرمه،به نظر شما ممکن این کیس علاوه بر این 8 ماه و نیم،6-5 ماه دیگه طول بکشه؟SadSadSad
فقط خواهشا دوستان نگن که اصلا معلوم نیست چون این جوابو 1000 بار شنیدمSmile...لطفا نظرتونو بدیدکه چند درصد احتمال میدید خیلی ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-26 ساعت 18:00)SabreAyob نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 17:43)yalda91 نوشته:  بچه ها کلیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر شدم
باورم نمی شههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
يلدا جان خيلي تبريك ميگم!!!
خوشحالم كه تنها مهاجرسرا كلير شده اين هفته نيستم.Smile

به یاد تاپیک کلیرنس لاتاری 2013 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinTongueTongueWink
خوشبخت و سعادتمند باشید.Rolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، itex ، romance33 ، الی1 ، shadoow ، teriole ، mohamadtj ، SabreAyob ، aghaghia ، minoo meh ، amjad ، denag
(2013-12-28 ساعت 20:46)Timber Wolf نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 13:45)piboo نوشته:  دوستان عزيز من هم شخصا پيگيري پرونده خودم رو از طريق سناتور ايالت نامزدم و هم از طريق رفتن به سفارت و صحبت با كنسول تجربه كردم با مونا جون كاملا موافق هستم هميشه يه جواب تكراري ميگن فقط يه زمان ادم و اميدوار ميكنن به نظر من هم جز صبر كردن چاره ديگه اي نداريم

شما که هنوز مصاحبه نرفتی جالبه هم تجربه پیگیری از سناتور داری هم رفتی سفارت با کنسول صحبت کردی؟؟؟تاریخ مصاحبه رو هم معمولا یک ماه قبلش اعلام میکنند شما پارتی داشتی دو ماه قبلش بهت خبر دادن؟؟؟؟به شما چه جوابی دادن که همیشه تکراری بوده؟؟؟ بعضی از دوستان اینجا هم دست از 4تایی و 6 تایی اومدن برنمیدارن...بی خیال این حرکتها بشید جون مادرتون!!!!!

دوست عزيز شما اگر يه كم وقت بذاري و پست هاي قبلي من رو بخونيد دقيقا متوجه ميشيد كه من چي گفتم أكثر دوستان در جريان هستند
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، romance33 ، shadoow ، سی سی ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان