کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
از بچه هایی که رفتن آنکارا برای ویزا گرفتن میشه بگید شما میل زدید که کافرمیشن کلیر شدنتونو بگیرید من میل زدم اما فعلا جوابی ندادن .
راستی باید فرم ds-26 رو پر کنیم من پر کردم اما هنوز submitنکردم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Amho ، romance33 ، shadoow ، mohamadtj ، SabreAyob
(2013-12-28 ساعت 19:14)safsate نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 13:10)itex نوشته:  طبق شواهد به دست آمده بررسیهای FBI قبل از مصاحبه و بسیار سریع صورت میگیره. اگر قصد پیگیری دارین با اینجا تماس بگیرین:
Office of Public and Diplomatic Liaisons
Visa Services, Department of State
2401 E Street NW
Washington, DC 20522-0106

Phone: (202) 485-7600
واقعا ممنون فقط دقیقا چی بگم بهشون؟
بهتر نیست نامزدم زنگ بزنه؟
به نظر شما با توجه به ممنوع الخروج شدن پسرم به دلیل سربازی تا 6-5 ماه دیگه میتونم از این قضیه استفاده کنم تا سریع تر بررسی کنن؟
چون بیشتر نگرانی من از روی سربازی پسرمه،به نظر شما ممکن این کیس علاوه بر این 8 ماه و نیم،6-5 ماه دیگه طول بکشه؟SadSadSad
فقط خواهشا دوستان نگن که اصلا معلوم نیست چون این جوابو 1000 بار شنیدمSmile...لطفا نظرتونو بدیدکه چند درصد احتمال میدید خیلی ممنون.

به شخصه فکر میکنم شما بزودی کلیر میشین. نمیدونم چرا کیسهای K1 اصلاً کلیر نشدن ولی بعیده که بخواد 5 ماه دیگه هم طول بکشه.
افراد زیادی مشکل پسر شما رو داشتن و مجبور شدن از کشور خارج بشن قبل از موعد سربازی و بمونن همونجا تا کلیر بشن.
به نامزدتون بگین زنگ بزنن و مشکل رو تشریح کنن، اگر به سفارت هم باز ایمیل بزنین و مشکلتون رو تشریح کنین.
موفق باشید
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Amho ، romance33 ، shadoow ، mohamadtj ، yalda91 ، minoo meh ، denag
(2013-12-28 ساعت 23:59)itex نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 19:14)safsate نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 13:10)itex نوشته:  طبق شواهد به دست آمده بررسیهای FBI قبل از مصاحبه و بسیار سریع صورت میگیره. اگر قصد پیگیری دارین با اینجا تماس بگیرین:
Office of Public and Diplomatic Liaisons
Visa Services, Department of State
2401 E Street NW
Washington, DC 20522-0106

Phone: (202) 485-7600
واقعا ممنون فقط دقیقا چی بگم بهشون؟
بهتر نیست نامزدم زنگ بزنه؟
به نظر شما با توجه به ممنوع الخروج شدن پسرم به دلیل سربازی تا 6-5 ماه دیگه میتونم از این قضیه استفاده کنم تا سریع تر بررسی کنن؟
چون بیشتر نگرانی من از روی سربازی پسرمه،به نظر شما ممکن این کیس علاوه بر این 8 ماه و نیم،6-5 ماه دیگه طول بکشه؟SadSadSad
فقط خواهشا دوستان نگن که اصلا معلوم نیست چون این جوابو 1000 بار شنیدمSmile...لطفا نظرتونو بدیدکه چند درصد احتمال میدید خیلی ممنون.

به شخصه فکر میکنم شما بزودی کلیر میشین. نمیدونم چرا کیسهای K1 اصلاً کلیر نشدن ولی بعیده که بخواد 5 ماه دیگه هم طول بکشه.
افراد زیادی مشکل پسر شما رو داشتن و مجبور شدن از کشور خارج بشن قبل از موعد سربازی و بمونن همونجا تا کلیر بشن.
به نامزدتون بگین زنگ بزنن و مشکل رو تشریح کنن، اگر به سفارت هم باز ایمیل بزنین و مشکلتون رو تشریح کنین.
موفق باشید
حتما همین کارو میکنم.
مرسی از راهنماییتون و البته امیدتون!.
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mohamadtj ، taghi1311 ، minoo meh
(2013-12-28 ساعت 20:46)Timber Wolf نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 13:45)piboo نوشته:  دوستان عزيز من هم شخصا پيگيري پرونده خودم رو از طريق سناتور ايالت نامزدم و هم از طريق رفتن به سفارت و صحبت با كنسول تجربه كردم با مونا جون كاملا موافق هستم هميشه يه جواب تكراري ميگن فقط يه زمان ادم و اميدوار ميكنن به نظر من هم جز صبر كردن چاره ديگه اي نداريم

شما که هنوز مصاحبه نرفتی جالبه هم تجربه پیگیری از سناتور داری هم رفتی سفارت با کنسول صحبت کردی؟؟؟تاریخ مصاحبه رو هم معمولا یک ماه قبلش اعلام میکنند شما پارتی داشتی دو ماه قبلش بهت خبر دادن؟؟؟؟به شما چه جوابی دادن که همیشه تکراری بوده؟؟؟ بعضی از دوستان اینجا هم دست از 4تایی و 6 تایی اومدن برنمیدارن...بی خیال این حرکتها بشید جون مادرتون!!!!!

دوست عزیز شما هنوز از راه نرسیده دارید دوستانی رو که تجربه اونها از شما بیشتره رو زیر سوال میبرید.اگر پستی رضایت خاطر شما رو جلب نمیکنه خیلی راحت از کنار اون بگذرید و از دگمه تشکر نیز استفاده نکنید.ولی به دیگران احترام بگذارین مخصوصاً اونهایی که از شما پیشکسوت تر و با تجربه تر هستند.برای اطلاعتون بگم که همسر من هم از تاریخ مصاحبشون 2.5 ماه زودتر مطلع شدند.موفق باشید. به دوستانمون احترام بگذاریم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، teriole ، navidshii ، shinna ، mohamadtj ، hamidiri ، shandiz ، سی سی ، aghaghia ، amjad ، denag
(2013-12-28 ساعت 22:14)sh-p نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 18:00)SabreAyob نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 17:43)yalda91 نوشته:  بچه ها کلیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر شدم
باورم نمی شههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
يلدا جان خيلي تبريك ميگم!!!
خوشحالم كه تنها مهاجرسرا كلير شده اين هفته نيستم.Smile

به یاد تاپیک کلیرنس لاتاری 2013 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinTongueTongueWink
خوشبخت و سعادتمند باشید.Rolleyes
دوست عزیز دوستی با دوستانمون در تاپیک لاتاری 2013 افتخار بزرگی برامون هست.ما هم با شادیتون شاد شدیم و سعی کردیم در غمهاتون هم شریک باشیم.بهروز و پیروز باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، mohamadtj ، shandiz ، yalda91 ، aghaghia ، minoo meh ، sh-p ، denag
(2013-12-28 ساعت 23:23)yalda91 نوشته:  از بچه هایی که رفتن آنکارا برای ویزا گرفتن میشه بگید شما میل زدید که کافرمیشن کلیر شدنتونو بگیرید من میل زدم اما فعلا جوابی ندادن .

من كه ايميلي نزدم و همون هفته رفتم سفارت. وقتي خودشون شماره رو اعلام كردن ديگه به نظر من نيازي به تاييد از طريق ايميل نيست. فرمي هم لازم نبود پر كنم فقط اگه تو برگه صورتي مدركي به عنوان نقص تيك خورده كه حتما بايد ببريد. براي من چيزي نقص مدرك نبود و هيچ چيزي ازم نخواست. فقط پاسپورت به اضافه مديكال جديد به اضافه برگه انتخاب پست همين
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، amirmd1361 ، minoo meh ، shadoow ، denag ، behnam7
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

برای SabreAyobe عزیزBig GrinCoolWink
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، SabreAyob ، houmanmir ، minoo meh ، shadoow ، amjad
بخدا ترسیدم . این چه وضشه اخهBig GrinBig Grin

بچه ها به نظرتون جمعه 3 ژانویه هم شماره ای اعلام میکنن ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، denag
(2013-12-29 ساعت 17:26)mohamadtj نوشته:  [quote='yalda91' pid='453227' dateline='1388256813']
از بچه هایی که رفتن آنکارا برای ویزا گرفتن میشه بگید شما میل زدید که کافرمیشن کلیر شدنتونو بگیرید من میل زدم اما فعلا جوابی ندادن .

من كه ايميلي نزدم و همون هفته رفتم سفارت. وقتي خودشون شماره رو اعلام كردن ديگه به نظر من نيازي به تاييد از طريق ايميل نيست. فرمي هم لازم نبود پر كنم فقط اگه تو برگه صورتي مدركي به عنوان نقص تيك خورده كه حتما بايد ببريد. براي من چيزي نقص مدرك نبود و هيچ چيزي ازم نخواست. فقط پاسپورت به اضافه مديكال جديد به اضافه برگه انتخاب پست همين

مرسي من بر كردم اما هنوز submit نكردم مشكلي كه نيست ؟؟
من ايميل زدم كه ببينم مدركي نمي خوان؟؟
جون نه ستاره دارم نه مربع.براي مديكال وقت كرفتم امروز هم رفتم باستور واكسن زدم .دوباره كارت كرفتم.بجه ها دعا كنيد كه به خير تمام بشه.استرس داره منو ميكشه.

امروز امامزاده صالح بودم با يكي از دوستانه خوبم همتونو دعا كردم .اميدوارم به زودي همه كلير بشن.
اين سال نويي برامون خوب باشه .امين

quote]
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
(2013-12-29 ساعت 20:55)yalda91 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 17:26)mohamadtj نوشته:  [quote='yalda91' pid='453227' dateline='1388256813']

مرسي من بر كردم اما هنوز submit نكردم مشكلي كه نيست ؟؟
من ايميل زدم كه ببينم مدركي نمي خوان؟؟
جون نه ستاره دارم نه مربع.براي مديكال وقت كرفتم امروز هم رفتم باستور واكسن زدم .دوباره كارت كرفتم.بجه ها دعا كنيد كه به خير تمام بشه.استرس داره منو ميكشه.

امروز امامزاده صالح بودم با يكي از دوستانه خوبم همتونو دعا كردم .اميدوارم به زودي همه كلير بشن.
اين سال نويي برامون خوب باشه .امين

quote]
راستش من نميدونم اين كار خوبه يا بد. ولي من كه اين كار رو نكردم. چون اگه تو برگتون نقص نزدن و ستاره هم جلو كيستون نيست يعني نميخوان ديگه. مگه خودتون به يه مدركي شك دارين؟ استرس طبيعيه منم تا ويزا رو تو پاسم نديدم هزار جور فكر ميكردم ولي همش الكيه و هيچي نميشه خيالتون راحت. به جاي اين فكرا به تاريخ و ايرلاين پروازتون فكر كنين بهتون حس خوب برسه :-)
راستي واكسن انفولانزا هم حتما بگين وارد كنه. حتي اگه نزدين بگين ١ ماه پيش مثلا تو شركت به همه كارمندا زدن و شما وارد كنين.
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، romance33 ، Rambod ، shadoow ، MONA FB ، minoo meh ، الی1 ، yalda91 ، denag
(2013-12-29 ساعت 19:52)MONA FB نوشته:  بخدا ترسیدم . این چه وضشه اخهBig GrinBig Grin

کو تا جمعه... چرا امروز اعلام نکنن؟ Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، teriole ، behnam7 ، الی1 ، romance33 ، k1_cid ، houmanmir ، yalda91 ، shadoow ، denag
(2013-12-30 ساعت 11:08)itex نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 19:52)MONA FB نوشته:  بخدا ترسیدم . این چه وضشه اخهBig GrinBig Grin

کو تا جمعه... چرا امروز اعلام نکنن؟ Wink

خدا کنه . اخه بچه ها گفتند دیگه این ور سال خبری نیست منم اولین جمعه سال 2014 رو گفتم شاید خبری بشه .
امیدوارم به همین خوبی چند هفته اخیر کار کنن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، romance33 ، yalda91 ، shadoow
سلام دوستان...در کمال ناباوری امروز کلیر شدم....امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، navidshii ، minoo meh ، teriole ، paris a ، 1362Eli ، behnam7 ، الی1 ، hamidiri ، romance33 ، omnia ، houmanmir ، amjad ، Amho ، mohamadtj ، SabreAyob ، itex ، fa79iran ، HPATIMAR ، nilofar72 ، shandiz ، yalda91 ، azi_sa ، hamed_na ، shadoow ، azri ، denag
وای مبارک باشه نیما جان . چقدر این روزای اخر سال میلادی خوب بود .
خیلی تبریک میگم . ابوظبی هم فعال شد بالاخره .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، minoo meh ، الی1 ، romance33 ، nimmaa ، houmanmir ، shandiz ، yalda91 ، shadoow
(2013-12-30 ساعت 12:35)nimmaa نوشته:  سلام دوستان...در کمال ناباوری امروز کلیر شدم....امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن

تبريک ميگم دوست عزيز
بلاخره اين ابوظبي هم يک تکاني خورد خدا رو شکر.براتون از سفارت ايميل هم اومده؟اگر اومده توش نوشته که مديکال بايد تجديد بشه؟
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، navidshii ، taghi1311 ، الی1 ، romance33 ، nimmaa ، houmanmir ، shandiz ، yalda91 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان