کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-05 ساعت 17:21)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 17:09)minoo meh نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 12:58)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته:  صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟
دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
هواي آنكارا هم تقريبا مثل تهران هست از نظر دمايي ولي خوب آلودگي بسيار كمتر.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.Tongue

دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيمShy.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.Big Grin
دوشنبه پس از بازگشت از سفارت يك گزارش كامل از وقايع خدمتتون تقديم ميكنم.
سلام و روز بخير خدمت همه عزيزان
بالاخره بعد از مصاحبه مجدد امروز سركار خانم افيسر تبريك تاييد شدن ويزا رو به صبر ايوب گفت.Rolleyes
حالا برگرديم به عقب .روز جمعه من و يلدا مديكالمون رو ساعت 11 از دكتر اونگان گرفتيم و با توجه به مكاتبه ايميلي من با سفارت كه گفته بودند از 3 ژانويه به بعد ميتونم مراجعه كنم رفتيم سفارت.(اگرچه ميدونستيم مدارك كلير شده ها رو 2 تا 5 شنبه ميگيرند ولي با اتكا اون ايميل گفتيم سنگ مفت گنجيشك مفت).Cool
دم سفارت من ايميلم رو نشون دادم و پاسم رو ازم گرفتن و ده دقيقه اي با داخل صحبت كردن و خيلي محترمانه گفتن بفرمايين داخل.از پشت اتاقك شيشه اي يك خانم ميانسال مهربون آمد و مدارك من رو شامل مديكال،تكس ريترن،برگه ptt،برگه صورتي رو تحويل گرفت و گفت ما پزوندتون رو نگاه كرديم ويادمون رفته به شما بگيم كه 1-شناسنامه خودتون رو اصل و ترجمه جديد رو بياريد 2-چون بيش از يكسال از مصاحبه گذشته فرم 260 رو الكترونيكي پر كنيد و ارسال كنيد و فقط برگه تاييدش رو براي ما بياريد3-براي دوشنبه هم كه براي مصاحبه مجدد ميآييد دو مورد قبل رو با خودتون بياريد.Sad
مصاحبههههههه ،مصاحبه مجدد براي چي؟
گفت براي اداي قسم چون مداركتون رو تجديد داريد ميكنيد و مضافا تكميل بودن كار رو اقيسرتون با مصاحبه تاييد ميكنه.پرسيدم لطفا اگر چيز ديگري هم يادتون رفته همين الان بگيد من 18 ماه منتظر بودم و ...... كه ايشون گفت از نظر من پروندتون با آوردن دو مورد بالا تكميل ميشه ولي باز نظر نهايي رو افيسر ميده.
امروز صبح از ساعت 8 تا 10:15 در سفارت پس از اينكه تقريبا كسي باقي نمونده بود شماره بنده رو اعلام كردند و مجددا روي ماه خانم افيسر رو مشاهده كردم و ايشون پس از سلام و اعلام بنده كه از ديدار مجددشون بسيار مسرورم با لبخند كمي همدردي گونه فرمودند آه ...خيلي طول كشيدكار شما Sad.خلاصه پس از اداي سوگند و توضيح اينكه كارم همون كار قبليست و شرايط زندگيم تغيير ويژه اي نكرده ايشون با لبخند يك برگه سفيد رنگ سايز A4بهم دادند و گفتند اين برگه جديديه كه شما بايد مطالعه كنيد در مورد عدم اعمال خشونت با خانوادتون در آمريكاست البته خودش هم واقعا خندش گرفته بود و در پايان گفت ما ديگه ميتونم ويزاي شما را صادر كنيم مباركه!!!!!
حال عجيبي بود كه نپرس!
خدا رو شاكرم كه توان چنين صبري رو در اين 18 ماه آخر بمن عطا كرد و بخشيد اگر سرتون درد اومد.
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، houmanmir ، الی1 ، k1_cid ، 1362Eli ، shadoow ، shinna ، amjad ، itex ، hamed_na ، omnia ، kian88 ، taghi1311 ، kamela ، navidshii ، Amho ، teriole ، farbod_frz ، azi_sa ، Saeedv13 ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi ، Rambod ، yalda91 ، behnam7 ، sib 24 ، romance33 ، f1f ، saeid_m86 ، sayeh_m ، denag
خیلی خیلی مبارکتون باشه صبر ایوب عزیز Smile براتون آرزوی سلامت و خوشبختی رو دارم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، shadoow ، romance33
مرسی از صبر ایوب عزیز و بهت خیلی خیلی تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم دیگه تو زندگی کارت گیر نکنه.
یلداااااااااااااااااااا جان نوبت شماست که گزارش بدی .
مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکـــــــــــــــــــــــــــــــه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، shadoow ، taghi1311 ، minoo meh ، romance33
(2014-01-06 ساعت 15:11)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته:  صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟
دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.Tongue

دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيمShy.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.Big Grin
بالاخره بعد از مصاحبه مجدد امروز سركار خانم افيسر تبريك تاييد شدن ويزا رو به صبر ايوب گفت.Rolleyes
حالا برگرديم به عقب .روز جمعه من و يلدا مديكالمون رو ساعت 11 از دكتر اونگان گرفتيم و با توجه به مكاتبه ايميلي من با سفارت كه گفته بودند از 3 ژانويه به بعد ميتونم مراجعه كنم رفتيم سفارت.(اگرچه ميدونستيم مدارك كلير شده ها رو 2 تا 5 شنبه ميگيرند ولي با اتكا اون ايميل گفتيم سنگ مفت گنجيشك مفت).Cool
دم سفارت من ايميلم رو نشون دادم و پاسم رو ازم گرفتن و ده دقيقه اي با داخل صحبت كردن و خيلي محترمانه گفتن بفرمايين داخل.از پشت اتاقك شيشه اي يك خانم ميانسال مهربون آمد و مدارك من رو شامل مديكال،تكس ريترن،برگه ptt،برگه صورتي رو تحويل گرفت و گفت ما پزوندتون رو نگاه كرديم ويادمون رفته به شما بگيم كه 1-شناسنامه خودتون رو اصل و ترجمه جديد رو بياريد 2-چون بيش از يكسال از مصاحبه گذشته فرم 260 رو الكترونيكي پر كنيد و ارسال كنيد و فقط برگه تاييدش رو براي ما بياريد3-براي دوشنبه هم كه براي مصاحبه مجدد ميآييد دو مورد قبل رو با خودتون بياريد.Sad
گفت براي اداي قسم چون مداركتون رو تجديد داريد ميكنيد و مضافا تكميل بودن كار رو اقيسرتون با مصاحبه تاييد ميكنه.پرسيدم لطفا اگر چيز ديگري هم يادتون رفته همين الان بگيد من 18 ماه منتظر بودم و ...... كه ايشون گفت از نظر من پروندتون با آوردن دو مورد بالا تكميل ميشه ولي باز نظر نهايي رو افيسر ميده.
امروز صبح از ساعت 8 تا 10:15 در سفارت پس از اينكه تقريبا كسي باقي نمونده بود شماره بنده رو اعلام كردند و مجددا روي ماه خانم افيسر رو مشاهده كردم و ايشون پس از سلام و اعلام بنده كه از ديدار مجددشون بسيار مسرورم با لبخند كمي همدردي گونه فرمودند آه ...خيلي طول كشيدكار شما Sad.خلاصه پس از اداي سوگند و توضيح اينكه كارم همون كار قبليست و شرايط زندگيم تغيير ويژه اي نكرده ايشون با لبخند يك برگه سفيد رنگ سايز A4بهم دادند و گفتند اين برگه جديديه كه شما بايد مطالعه كنيد در مورد عدم اعمال خشونت با خانوادتون در آمريكاست البته خودش هم واقعا خندش گرفته بود و در پايان گفت ما ديگه ميتونم ويزاي شما را صادر كنيم مباركه!!!!!
حال عجيبي بود كه نپرس!
خدا رو شاكرم كه توان چنين صبري رو در اين 18 ماه آخر بمن عطا كرد و بخشيد اگر سرتون درد اومد.
سپاس
صبر ایوب عزیز خیلی خیلی بهت تبریک میگم آرزوی موفقیت برای شما در کنار خانواده گرامی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، houmanmir ، minoo meh ، romance33 ، amjad
(2014-01-06 ساعت 15:11)SabreAyob نوشته:  
دوست نازنين

حال عجيبي بود كه نپرس!
سپاس
سلام
با عرض تبريک مجدد بابت دريافت ويزا و با تشکر از اينکه وقت گذاشتيد و برايمان شرح ماوقع داديد.سوالم اينه که اين مدارکي که با خودتان برديد،خود سفارت از طريق ايميل از شما درخواست کرده بود؟منظورم مديکال مجدد يا تکس ريترن هستش؟اين فرم 260 چيه و براي من که کيس F4 هستم هم شامل ميشه؟
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shadoow ، amjad
صبر ایوب ممممممممممبببببببببببببببباااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررکککککککککککک
[عکس: cancan.gif]
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، minoo meh ، azri ، shadoow ، romance33
[[/quote]
سلام
با عرض تبريک مجدد بابت دريافت ويزا و با تشکر از اينکه وقت گذاشتيد و برايمان شرح ماوقع داديد.سوالم اينه که اين مدارکي که با خودتان برديد،خود سفارت از طريق ايميل از شما درخواست کرده بود؟منظورم مديکال مجدد يا تکس ريترن هستش؟اين فرم 260 چيه و براي من که کيس F4 هستم هم شامل ميشه؟
[/quote]
با سلام
ممنون از ابراز لطفتون اگر چه هنوز ويزاي من Issuedنشده.بايد عرض كنم سفارت در جواب ايميلي كه پس از كلير انس بهشون زده بودم فقط تجديد مديكال رو خواسته بودن ولي از اونجاييكه من حين مصاحبه در 2012 تكس ريترن 2011 رو بهشون داده بودم بديهي بود كه الان ميبايست اون رو هم تجديد ميكردم.قرم 260 همون فرم 230 (كاغذي)كه قبلا هممون پركرديم و الان الكترونيكي شده و البته ديتيل تر.اگر موقع كليرانس علامت مزبع جلوي اسمتون ديديد و يا مثل من بيش از يكسال از مصاحبتون ميگذزه احتمالا ازتون ميخوان كه اون رو تكميل كنيد و اصولا ارتباطي به كتگوري كيس شما نداره و پر كردنش هم چيزي حدود 3الي 4 ساعت از من وقت گرفت.
اين هم آدرس فرم
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
موفق باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، k1_cid ، taghi1311 ، minoo meh ، azi_sa ، behnam7 ، sib 24 ، shadoow ، romance33 ، itex ، sayeh_m
فقط کسایی که بیشتر از یکسال گذشته فرم 260 رو می خواد . پر کردنش ضرر داره . خوب ما قبل کلیر شدن پر کنیم .؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، shadoow
(2014-01-06 ساعت 17:01)omnia نوشته:  فقط کسایی که بیشتر از یکسال گذشته فرم 260 رو می خواد . پر کردنش ضرر داره . خوب ما قبل کلیر شدن پر کنیم .؟
دوست عزيز توصيه ميكنم تا سفارت از شما كاري رو نخواسته انجام نديد.و پيشنهاد ميكنم پس از كليرانس از سفارت اين مورد رو استعلام كنيد و از قبل آماده باشيد كه اگر ازتون خواستند مثل من جا نخوريد.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، kamela ، houmanmir ، k1_cid ، taghi1311 ، sib 24 ، الی1 ، romance33 ، shadoow ، denag
صبر عیوب جان واقعا بهت تبریم میگم و از خدا میخوام ازین پس شاد باشی و خوشبخت زندگی کنی..راستی شما چرااااااااا 18 ماه منتظر بودین؟؟؟ازدواجی هستین؟؟؟؟از یلدا خبری ندارین؟بهش اس ام اس دادم و فکر میکنم نتونه جواب بده
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، shadoow
(2014-01-05 ساعت 23:43)kamela نوشته:  k1 جان.....روی این موضوع خیلی حساس هستن که در هنگام ویزا دادن شخصی که اقدام کرده آمریکا باشه...این موضوع برای خود ما پیش اومد..خیلی های دیگه هم در مهاجرسرا به من پیغام دادن که این اتفاق براشون افتاده...من سیتیزن هستم و وقتی همسرم رفت سفارت ایران بودم..با اینکه خانه اجاره ای و اجاره نامه در آمریکا داشتیم و اجاره نامه رو نشون دادیم ولی به شوهرم گفتن من باید آمریکا باشم و بهش ویزا ندادن و گفتن من برم آمریکا.....حالا هم دارم میرم آمریکا تا شوهرم تا یکی 2ماه دیگه که کلیر میشه من اونجا باشم تا شااااید ویزاش رو بدن..سیب درست گفته و اطلاعات غلطی هم نداده عزیزم

موقع مصاحبه نامزدم با من به سفارت اومد. يعني اونا فهميدن اينو ولي اصلا نگفتن كه چرا اينجاست و يا اينكه بايد برگرده آمريكا.فقط گفت بايد اين سايتو چك كني 2-3 ماه طول مي كشه(كه يعني بهم كليرنس خورد).
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
azari خانم نامزد شما حتما سالهاست امریکا هستن و شغل و کار دارن و ثابت کردن که خانه و زندگیشون امریکاست...این موضوع که داریم صحبتش رو میکنیم برای کسایی هست مثل من که سالهاست ایرانن و شغلی در امریکا ندارن و سفارت این رو میدونه و ویزا نمیده تا فردی که تقاضا کرده برگرده امریکا....منم اگه در امریکا تکس رد کرده بودم با همسرم سفارت هم میرفتم نمیگفتن چرا ایرانم!
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، mohamadtj ، sib 24 ، romance33 ، shadoow
(2014-01-06 ساعت 01:27)kamela نوشته:  mohamadtj جان بله درسته..اینا برای کسی صادق هست که مثل خانوم شما مدارکی داشته که قبلا نشون دادین که ایشون اونجا زندگی میکنن و تکس ریترن داشتن..ولی برای کسی که این مدارک رو نداشته داستانش مثل شما نیست...اونا روی کسانی که این مدارک رو ندارن خیلی حساسن..چون یکی از شرایطشون اینه که کسی که اقدام کرده مقیم آمریکا باشه...البته منظور من هم برای قبل از مصاحبه بود و چندین برا هم گفتم بهتره قبل از مصاحبه برن آمریکا

ok پس نيازي نيست كه بره چون من مصاحبه ام يك ماه پيش بوده و نامزدم هم همه مدارك لازم رو داشت. از همگي براي همفكري و راهنماييشون ممنونم Smile
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، shadoow ، kamela
(2014-01-06 ساعت 17:40)kamela نوشته:  azari خانم نامزد شما حتما سالهاست آمریکا هستن و شغل و کار دارن و ثابت کردن که خانه و زندگیشون آمریکاست...این موضوع که داریم صحبتش رو میکنیم برای کسایی هست مثل من که سالهاست ایرانن و شغلی در آمریکا ندارن و سفارت این رو میدونه و ویزا نمیده تا فردی که تقاضا کرده برگرده آمریکا....منم اگه در آمریکا تکس رد کرده بودم با همسرم سفارت هم میرفتم نمیگفتن چرا ایرانم!

kamela جان .من تازه متوجه منظورتون شدم .خوب راستش کیسهایی مثل شما کم هستند و اکثرا شخصی که داخل امریکا هست تکس رد میکنه و در کل قانون اینه که از خود امریکا باید application ها پُر بشه.
من دیشب وقتی پاسخ شما رو خوندم پیش خودم گفتم خوب معلومه که کسیکه داخل امریکاست کار میکنه و تکس میده ،پس اصلا چیو شما باید به NVC ثابت کنید؟
ولی الان متوجه شدم ولی کیسهایی مثل شما کم هستند.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، azri ، romance33 ، shadoow ، kamela
(2014-01-06 ساعت 17:21)kamela نوشته:  صبر عیوب جان واقعا بهت تبریم میگم و از خدا میخوام ازین پس شاد باشی و خوشبخت زندگی کنی..راستی شما چرااااااااا 18 ماه منتظر بودین؟؟؟ازدواجی هستین؟؟؟؟از یلدا خبری ندارین؟بهش اس ام اس دادم و فکر میکنم نتونه جواب بده
ممنونم از ابراز لطفتون بله كيس من ازدواجي بود.
اي كاش جواب سوال اولتون رو ميدونستم.امروز تنها توضيحي كه به اصرار من افيسر داد اين بود كه شما بدشانسي آورديد.Sad
يلدا هم امروز مداركش رو تحويل داد و به اميد خدا خبر هاي خوب رو از خودشون خواهيم شنيد.Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، amjad ، kamalir36 ، houmanmir ، hamed_na ، navidshii ، amirmd1361 ، سی سی ، behnam7 ، sib 24 ، shandiz ، الی1 ، romance33 ، shadoow ، itex ، yalda91 ، kamela ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان