کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
منتظر آپدیت سایت!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، behnam7 ، الی1 ، shadoow
(2014-01-06 ساعت 18:27)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-06 ساعت 17:21)kamela نوشته:  صبر عیوب جان واقعا بهت تبریم میگم و از خدا میخوام ازین پس شاد باشی و خوشبخت زندگی کنی..راستی شما چرااااااااا 18 ماه منتظر بودین؟؟؟ازدواجی هستین؟؟؟؟از یلدا خبری ندارین؟بهش اس ام اس دادم و فکر میکنم نتونه جواب بده
ممنونم از ابراز لطفتون بله كيس من ازدواجي بود.
اي كاش جواب سوال اولتون رو ميدونستم.امروز تنها توضيحي كه به اصرار من افيسر داد اين بود كه شما بدشانسي آورديد.Sad
يلدا هم امروز مداركش رو تحويل داد و به اميد خدا خبر هاي خوب رو از خودشون خواهيم شنيد.Shy
مطمئن باشید با این صبری که دارید اونجا هم زندگی خیلی خوبی رو در پیش دارید.شاید هرکی جای شما بود خیلی زودتر از این ها جا میزد
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، amjad ، الی1 ، minoo meh ، shadoow
(2014-01-06 ساعت 00:51)k1_cid نوشته:  
(2014-01-06 ساعت 00:09)mohamadtj نوشته:  به نظر من در موقع كليرينس لزومي نداره همسر امريكا باشه چون بعد از كلير شدن مصاحبه اي در كار نيست اين موردي كه بچه ها ميگن موقع مصاحبه هست كه همسر بايد امريكا باشه يا مداركي دال بر زندگي در اونجا داشته باشه. لازم به ذكر من و خانمم موقع مصاحبه با هم رفتيم تركيه و حتي افيسر پرسيد چند وقته همسرت رو نديدي كه من خنديدم گفتم خانمم الان پشت در سفارته يك ماهي هست كه براي ديدن من اومده ايران و الان با هم اومديم تركيه و بعدش دوباره ميريم ايران يك ماه ديگه بليط برگشت داره ولي چون مداركي كه نشون ميداد اونجا زندگي ميكنه و كار ميكنه و تكس ريترن رو داشت هيچي نگفت

محمد جان برای پیک آپ پاسپورت همون کارت ملی باید نشون بدیم؟

راستش از من هيچي نخواست و فقط خودش پاسپورتم رو نگاه كرد و تحويلم داد ولي بايد يه مدرك شناسايي عكس دار باهاتون باشه يا يك كپي از پاسپورتتون
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، sib 24 ، minoo meh ، taghi1311 ، romance33 ، shadoow ، hamed_na
صبر ايوب منم بهت تبريك ميگم و براتون ارزوي زندگي سرشار از شادي و موفقيت دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، الی1 ، minoo meh ، taghi1311 ، romance33 ، shadoow
سلام دوستان عزیزم،اگر من خودم هنوز امضا ندارم چون تعداد ارسالهایم هنوززیاد نیست،ولی خواهش میکنم شماها که پیشکسوتترین امضاتونو بذارین تا بدونیم هر کدوم توی چه مرحلهای هستین Smileممنونم ازتون!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، romance33 ، minoo meh ، shadoow ، itex ، hamed_na
(2014-01-07 ساعت 06:48)sanaz asemani نوشته:  سلام دوستان عزیزم،اگر من خودم هنوز امضا ندارم چون تعداد ارسالهایم هنوززیاد نیست،ولی خواهش میکنم شماها که پیشکسوتترین امضاتونو بذارین تا بدونیم هر کدوم توی چه مرحلهای هستین Smileممنونم ازتون!

با یاد تو مرا به غیر نیازی نیست/همان یاد تو در دل مرا کافیست ساناز
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، navidshii ، minoo meh ، shadoow
(2014-01-07 ساعت 06:48)sanaz asemani نوشته:  سلام دوستان عزیزم،اگر من خودم هنوز امضا ندارم چون تعداد ارسالهایم هنوززیاد نیست،ولی خواهش میکنم شماها که پیشکسوتترین امضاتونو بذارین تا بدونیم هر کدوم توی چه مرحلهای هستین Smileممنونم ازتون!

عزیزم الان دیگه میتونی امضاء بزاری.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، shadoow ، الی1 ، hamed_na ، navidshii ، sanaz asemani
خوب بچه ها من از سفر برگشتم... خیلی جالب بود که سایت آنکارا دوبار بروز شد ولی ظاهراً از بچه های ما کسی کلیر نشد. مجدد امیدوار چشم به آینده Smile
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، پدی ، k1_cid ، الی1 ، taghi1311 ، minoo meh ، shadoow ، kamalir36 ، behnam7 ، 5ina ، alitg ، yalda91 ، navidshii ، houmanmir ، romance33 ، denag
با سلام خدمت عزيزان
دقايقي پيش در سايت سيس، ويزاي من ايشود شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، 5ina ، alitg ، yalda91 ، k1_cid ، amirmd1361 ، behnam7 ، kamalir36 ، omnia ، amjad ، navidshii ، Saeedv13 ، hamidiri ، itex ، mohamadtj ، Amho ، houmanmir ، Rambod ، shadoow ، azri ، f1f ، romance33 ، kamela ، sayeh_m ، denag
(2014-01-07 ساعت 17:05)SabreAyob نوشته:  با سلام خدمت عزيزان

سلام
مگه تا الان نشده بود؟؟؟شما براي دريافت ويزا پاسپورتتون رو به سفارت نداده بوديد؟؟؟من کاملا" گيج شدم ممکنه بگيد الان شما در چه مرحله اي هستيد؟؟؟
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، shadoow ، Shahabpk
یلدا جان ما منتظریم ببینیم چیکار کردی
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، shadoow ، minoo meh ، Shahabpk
سلام دوستان احیانا کسی‌ آپدیت نشده

من دیروز آپدیت شدم امیدوارم که ادامه داشته باشه این آپدیت

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، taghi1311 ، amjad ، navidshii ، SabreAyob ، mohamadtj ، Rambod ، shadoow ، minoo meh ، azri ، HPATIMAR ، romance33 ، Shahabpk ، denag

مبارکه دوست عزیز
انشالله که همیشه موفق باشی. Rolleyes

(2014-01-07 ساعت 20:19)behnam7 نوشته:  سلام دوستان احیانا کسی‌ آپدیت نشده

بهنام عزیز
این دفعه نوبتی هم که باشه نوبت شماست. منتظر خبرهای خوب هستیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، taghi1311 ، shadoow ، minoo meh ، azri ، romance33 ، hamed_na ، Shahabpk
(2014-01-07 ساعت 20:20)kamalir36 نوشته:  

مبارکه دوست عزیز
انشالله که همیشه موفق باشی. Rolleyes

(2014-01-07 ساعت 20:19)behnam7 نوشته:  سلام دوستان احیانا کسی‌ آپدیت نشده

بهنام عزیز
این دفعه نوبتی هم که باشه نوبت شماست. منتظر خبرهای خوب هستیم.
شما لطف دارین
دوستان جلوتر از من هم هستن
خدا کنه همه دوستان زودتر کلیر بشن انتظار واقعا سخته
ولی‌ بهرصورت این نیز می‌گذرد و بجز خاطرهٔ چیزی برای ما نمیمونه
و امیدوارم که شما هم یضرب ویزا بگیرید Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Nightsky007 ، shadoow ، minoo meh ، kamalir36
(2014-01-07 ساعت 17:08)minoo meh نوشته:  
سلام
مگه تا الان نشده بود؟؟؟شما براي دريافت ويزا پاسپورتتون رو به سفارت نداده بوديد؟؟؟من کاملا" گيج شدم ممکنه بگيد الان شما در چه مرحله اي هستيد؟؟؟
مینو خانم، میگه ایشود یعنی ویزا در پاس چاپ شد رفت ، ظهر تحویل پست شده پنج شنبه پاکت میگیره جمعه شب همگی دعوتیم خونه صبر ایوب اینا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، SabreAyob ، shadoow ، minoo meh ، romance33 ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان