کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-08 ساعت 16:24)dybbuk_80 نوشته:  سلام امروز خیلی خوب راهنماییم کردیم ممنونمممممممممممممممممممممممم.میخواستم ازتون یه سوال دیگه راجب دوستم هم بپرسم .دوستم با دختر داییش نامزد کرده که البته چون خانم دائیش آمریکایئ هست و دختر دائیش هم اصلا ایرانی بلد نیست.2 ماه رفتن سفارت که قبلا هم گفتم پروندشون رد شد و گفتن میره بررسی میشه یا قبول میشه که دوباره برای مصاحبه بره و یا باید از اول اقدام کنه. که الان 2 ماه منتظر .کسی مورد شبیه به این داشته یا با خبر هست که بتونه اطلاعات بده.تو سفارت بهش گفتن قانع نشدن که اینا با هم نامزدن.
برای ویزای نامزدی مدارکی میخوان که نامزدی اونارو اثبات کنه.
از جمله این مدارک:
-تعداد زیادی عکس باهمدیگه هست که نشون بده این آشنایی طولانی مدت هست
-پرینت تلفن
-ایمیل
و غیره
ولی من ندیدم که خیلی گیر بدن ولی احیانا عدم ارتباط اونا به قدری مشخص بوده که متوجه شدن.
شاید هم دوست شما انگلیسی نمیتونه صحبت کنه (چون شما گفتین که اون خانوم اصلا فارسی بلد نیست).معمولا این نوع مصاحبه ها از طرف آفیسر انگلیسی انجام میشه تا مطمئن شن ایشون راحت میتونه با نامزدش ارتباط برقرار کنه.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، amjad ، romance33 ، shadoow ، hamed_na ، dybbuk_80
سلام دوستان من امروز عضو شدم یه سوال داشتم .برادرم با ویزای نامزدی اقدام کردند که بعد از 2 سال بلاخره هفته پیش کلیر شد انکارا.سوالم اینه که وقتی پاس تحویل سفارت داده میشه چند روز طول میکشه که ویزا بدن
Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadoow ، Rambod
(2014-01-08 ساعت 23:15)samira1990 نوشته:  سلام دوستان من امروز عضو شدم یه سوال داشتم .برادرم با ویزای نامزدی اقدام کردند که بعد از 2 سال بلاخره هفته پیش کلیر شد انکارا.سوالم اینه که وقتی پاس تحویل سفارت داده میشه چند روز طول میکشه که ویزا بدن
Shy
سلام خوش آمدی
تبریک میگم بخاطر کلیر شدن داداشت، معمولا 3 -4 روز از زمان تحویل مدارک به سفارت طول میکشه
میشه لطفا در مورد کیس داداشتون یکم بیشتر توضیح بدین، دقیقا کی مصاحبه داشته؟
کی کلیر شده؟ و اینکه به نظر شما علت طولانی شدنش چی بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، amjad ، shadoow ، hamed_na ، minoo meh
(2014-01-08 ساعت 23:41)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 23:15)samira1990 نوشته:  سلام دوستان من امروز عضو شدم یه سوال داشتم .برادرم با ویزای نامزدی اقدام کردند که بعد از 2 سال بلاخره هفته پیش کلیر شد انکارا.سوالم اینه که وقتی پاس تحویل سفارت داده میشه چند روز طول میکشه که ویزا بدن
Shy
سلام خوش آمدی
تبریک میگم بخاطر کلیر شدن داداشت، معمولا 3 -4 روز از زمان تحویل مدارک به سفارت طول میکشه
میشه لطفا در مورد کیس داداشتون یکم بیشتر توضیح بدین، دقیقا کی مصاحبه داشته؟
کی کلیر شده؟ و اینکه به نظر شما علت طولانی شدنش چی بوده؟
700 روز اشتباه نمیکنی؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان
امروز بالاخره چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.از همه دوستان كه با پيام هاي محبت آميزشون منرو حمايت كردند بي نهايت سپاسگزارم.
با آرزوي موفقيت براي همه عزيزان.
پاسخ
(2014-01-09 ساعت 01:05)SabreAyob نوشته:  دوستان
امروز بالاخره چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.

مبارکه هوررررررررررررااااااااااااااا.از صمیم قلب بهت تبریک میگم.بهروز و پیروز باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sanaz asemani ، sib 24 ، kamela ، shadoow ، teriole ، taghi1311 ، SabreAyob ، hamed_na ، minoo meh
یلدا جون کجایی؟عزیزم یک خبری بده همه نگرانن...دعات میکنیم همه که ویزات رو بگیری زود
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، taghi1311 ، SabreAyob ، romance33 ، yalda91 ، mohamadtj ، hamed_na
امروز بالاخره چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.از همه دوستان كه با پيام هاي محبت آميزشون منرو حمايت كردند بي نهايت سپاسگزارم.

تبريك دوست عزيز؛
جدا اين صبر شما براي من آموزنده و قابل تقدير بود؛ اميد دارم كه اين حال و صفت و مفام خوب رو هميشه حفظ بكني...
خوشحال شدم...
صبر كن اي دل كه صبر، صيرت اهل صفاست/چاره عشق، احتمال؛ شرط محبت، وفاست
مالك رد و قبول، هرچه كند پادشاست/گر بزند، حاكمست؛ ور بنوازد، رواست
سعدي
---
تو با خداي خو انداز كار و دل خوش دار/ كه رحم اگر نكند مدعي، خدا بكند
حافظ
----
دم گرم
نيما
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، navidshii ، SabreAyob ، romance33 ، shandiz ، hamed_na ، denag

پایان رسیدن این انتظار رو بهت تبریک میگم
یکی از قشنگ ترین خبرهایی بود که شنیدم ... در کنار همسرت خوشبخت باشی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، amjad ، navidshii ، taghi1311 ، SabreAyob ، romance33 ، shandiz ، azadandish ، hamed_na
تبریک فراوان به شما دوست خوب و صبور Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، amirmd1361 ، shadoow ، amjad ، navidshii ، taghi1311 ، SabreAyob ، romance33 ، shandiz ، hamed_na
خيلي خيلي خوشحال شدم دوباره تبريك ميگم آرزو مي كنم در كنار همسرت شاد و خوشبخت و سلامت باشيدSmile براي ما هم دعا كنيد
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، SabreAyob ، romance33 ، yalda91 ، shandiz ، hamed_na
(2014-01-07 ساعت 17:05)SabreAyob نوشته:  با سلام خدمت عزيزان
دقايقي پيش در سايت سيس، ويزاي من ايشود شد.
صبر ايوب عزيز
بهت تبريك ميگم Smile من معمولاً به اين تاپيك سر نميزنم و اصلاً نميدونستم كه اينجا حسابي فعاليت ميكنين ،ولي نميدونم چرا امشب اومدم ببينم چه خبره كه ديدم ويزات ايشود شده Smile
خيلي برات خوشحالم ، به خانواده سلام برسونين Smileخودتون رو براي يه تغيير اساسي اماده كنيد Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، teriole ، kamalir36 ، taghi1311 ، SabreAyob ، romance33 ، Amho ، yalda91 ، shadoow ، shandiz ، hamed_na
سلام به همه .اول ببخشيد كه نتونستم أين جند وقت خبر بدم أصلا حالم خوب نبود
ولي امروز
يك ساعت بيش
Issueddddddddddddddddddddddddddddddسدم
خدايااااااتااااااااااا شكرت ممنونتم
صبر أيوب جان مراحل كارمون در إنكارا كفتن فقط من روز ٢شنبه ساعت١٠.٣٥
به سفارت مراجعه كردم إز من فرم صورتي مديكال جديد خواستن من قبلا affidavit support رو كه إز من إيراد كرفته بودن رو بست كرده بودم كه مدركي مبني بر بست خواستن مجبور شدم بيام بيرون و إز كافي نت إز ميل در بايرن و دوباره ببرم .من فقط ٢شنبه أبديت شدم امروز هم كه ايشودددددددد
بجه ها همه سختي ها يك طرف أين ٨روز يك طرف وحشتناك بود
بازهم خدارو شكر ممنونم إز همه دوستان و ارزو مي كنم همكي هر جه سريعتر بريد سر خونه زندكيتون
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، alirezadiba ، romance33 ، Rambod ، k1_cid ، behnam7 ، omnia ، SabreAyob ، azi_sa ، navidshii ، mohamadtj ، itex ، shadoow ، shandiz ، nimmaa ، hamed_na ، teriole ، sh-p ، kamela ، taghi1311 ، fa79iran ، Saeedv13 ، denag
سایت آنکارا بروز شد
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، k1_cid ، behnam7 ، kamalir36 ، yalda91 ، mohamadtj ، shadoow ، Farshid22 ، hamed_na ، kamela ، taghi1311
(2014-01-09 ساعت 21:09)yalda91 نوشته:  سلام به همه .اول ببخشيد كه نتونستم أين جند وقت خبر بدم أصلا حالم خوب نبود
ولي امروز
يك ساعت بيش
Issueddddddddddddddddddddddddddddddسدم
خدايااااااتااااااااااا شكرت ممنونتم
صبر أيوب جان مراحل كارمون در إنكارا كفتن فقط من روز ٢شنبه ساعت١٠.٣٥
به سفارت مراجعه كردم إز من فرم صورتي مديكال جديد خواستن من قبلا affidavit support رو كه إز من إيراد كرفته بودن رو بست كرده بودم كه مدركي مبني بر بست خواستن مجبور شدم بيام بيرون و إز كافي نت إز ميل در بايرن و دوباره ببرم .من فقط ٢شنبه أبديت شدم امروز هم كه ايشودددددددد
بجه ها همه سختي ها يك طرف أين ٨روز يك طرف وحشتناك بود
بازهم خدارو شكر ممنونم إز همه دوستان و ارزو مي كنم همكي هر جه سريعتر بريد سر خونه زندكيتون

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه یلدا جون. بالاخره ویزا خوشگله را گرفتی عزیزم. خدا را شکر . امیدوارم که از این به بعد در تمام مراحل زندگی در کنار همسر گلت خوشبخت ، موفق ، سلامت و پیروز باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shadoow ، shandiz ، hamed_na ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان