موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-27 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-27 ساعت 14:01 توسط azi_sa.)
(2014-01-27 ساعت 13:35)minoo meh نوشته: سلام دوستان
بليط دوبي با پرواز ايران اير تنها جايي که گير اومد براي 5 شنبه بيزينس کلاس بود!!!نفري 1.720.000 تومان با ويزاي ارجنت،بعلاوه 3 تا هزينه خروجي بايد بديم و نفري حداقل 400 درهم مديکال البته اگه بازم واکسن نزنن يا چيز اضافه اي هزينه نکنن برامون.بدون هيچ هزينه اضافي و اينکه صبح بريم و شب برگرديم و دوباره 1.200.000 تومان به مليکا بديم تا يکشنبه صبح پاس ها رو ببره سفارت !!! البته اول هفته هم 1.200.000 تومان بهش داده بوديم که پاس ها رو ببره و بدون ويزا برگردونه.اينم حاصل بي توجهي من و اينکه به سفارت ايميل نزدم و منتظر جوابشون نموندم تا از اول براي مديکال مجدد برنامه ريزي کنم و مجبور به عجله کردن و هزينه چند برابري بليط و ويزا نشم!!!از شانس بد الان هم دوبي نمايشگاه هست و هزينه ها چندبرابر شده.سرانگشتي حدود 7.5 ميليون برامون هزينه برميداره 

واقعا" ناراحتم و دلخور
هزينه خيلي بالايي هست مي فهمم ولي چاره نيست انشالا كه زودتر ويزاتونو بگيريد در ضمن دوست عزيز وقتي خودتون ميريد دبي اونجا هم يه ماشين دربست بگيريد 300 يا 350 درهم ازتون مي گيرن مي برنتون ابوظبي و بر مي گردونن, چرا دوباره به مليكا مي خواهيد اينقدر پول بديد؟؟؟؟؟ يا نه شما تا يكشنبه نمي تونيد بمونيد؟
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امروز دوشنبه است ها
خبری نیست ؟؟؟؟
نه به اون روزای تعطیلشون نه به این اول هفته شون....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-27 ساعت 14:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-27 ساعت 14:35 توسط amjad.)
تو این هیرو ویر پستای امروز یه مطلب مهم گم شد و ما بالاخره نفهمیدیم تولد رومنس خانم کی هست؟ و چند ساله میشن ؟ 
اما از شوخی گذشته بیایم از تجربه مینو مه خانم درس بگیریم
برای دوستانی که کلیر میشن ، پست تبریک نزنیم ( از جمله خودم) ، طومار نقل قول های قبلی رو دوباره نقل قول نکنیم ، فضای تاپیک رو به گونه ای نگه داریم تا عزیز کلیر شده که روی هوا به سر میبره فرصت خوندن پستهای مفید دوستان باتجربه رو داشته باشه تا بهترین تصمیم رو بگیره ! و پستهای مفید بین بسیاری از پستهای دیگه گم نشه ! اگر خیلی احساساتمون فوران کرد برای تبریک پیغام خصوصی بدیم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بليط دوبي با پرواز ايران اير تنها جايي که گير اومد براي 5 شنبه بيزينس کلاس بود!!!نفري 1.720.000 تومان با ويزاي ارجنت،بعلاوه 3 تا هزينه خروجي بايد بديم و نفري حداقل 400 درهم مديکال البته اگه بازم واکسن نزنن يا چيز اضافه اي هزينه نکنن برامون.بدون هيچ هزينه اضافي و اينکه صبح بريم و شب برگرديم و دوباره 1.200.000 تومان به مليکا بديم تا يکشنبه صبح پاس ها رو ببره سفارت !!! البته اول هفته هم 1.200.000 تومان بهش داده بوديم که پاس ها رو ببره و بدون ويزا برگردونه.اينم حاصل بي توجهي من و اينکه به سفارت ايميل نزدم و منتظر جوابشون نموندم تا از اول براي مديکال مجدد برنامه ريزي کنم و مجبور به عجله کردن و هزينه چند برابري بليط و ويزا نشم!!!از شانس بد الان هم دوبي نمايشگاه هست و هزينه ها چندبرابر شده.سرانگشتي حدود 7.5 ميليون برامون هزينه برميداره 

واقعا" ناراحتم و دلخور
سلام دوست عزیز واقعا شرایط شما رو درک میکنم ولی سعی کنید به خودتون مسلط باشید و با آرامش کارتون رو پیش ببرید چون با وقتی فکرتون آزاده بهتر تصمیم می گیرید
و اینکه هزینه اش بالا رفته نگران نباشید برای من و همسرم هم موقع ازدواج این مشکل پیش اومد و خیلی بیشتر از هزینه ای که پیش بینی کرده بود تمام شد ولی ارزشش رو داره!
الان خیلی ها هستن حاضرن همین 7 میلیون پرداخت کنن ولی ویزاشونو بگیرن
توکلتون به خدا باشه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال

واقعا" ناراحتم و دلخور
مینو جان خیلی ناراحت کننده هست ولی متاسفاته کاری نمیشه کرد بقول نوید بهترین کار این هست که با برنامه ریزی درست کاری کنید که دیگه هزینه هاتون از این بیشتر نشه ... امیدوارم هرچه زودتر این روزای سخت تمومشه و ویزا رو با کمترین هزینه ممکن بگیرید.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 11:01)azi_sa نوشته: (2014-01-27 ساعت 09:32)minoo meh نوشته: (2014-01-27 ساعت 02:16)itex نوشته: بچه ها ممنون از لطفتون من هم برای شما بهترین آرزوها رو دارم...
راستی کسی از قرمه سبزی و nav خبری نداره؟
سلام
بر خودم واجب ديدم اينجا از شما itex عزيز بابت زحماتتون تشکر کنم و بهتون بگم اي کاش به حرف شما گوش کرده بودم و خودم شخصا" به سفارت ايميل ميزدم.هرچند دوستان همگي از سر لطف تجربياتشون رو در اختيار ما قرار ميدند ولي دوستان اينو بدونيد واقعا" هر کيس با کيس ديگري فرق داره و واقعا" يک نسخه رو نميشه براي دو نفر حتي با شرايط يکسان پيچيد.من اگه به نصيحت شما گوش ميکردم الان اينقدر استرس نداشتم.بعد از اينکه توي سايت اعلام کردند کلير شديم منم روي تجربيات دوستان پاس ها رو پيکاپ کردم به سفارت.يعني 15 ژانويه کلير شدم و 19 ژانويه پاس ها ارسال شد براي مليکا .ايشون هم پاس ها رو برد سفارت و تا ديروز بهش جواب درستي نميدادند تا اينکه ديروز پاسهاي ما رو پس دادند و گفتند مديکال مجدد لازمه در حالي که حرفي از مديکال مجدد توي سايت ابوظبي نزده بودند و ايميلي هم بمن نزده بودند!!!واقعا" ناراحت و عصبي هستم و بسيار نگرانم که نکنه تا ويزاي دوبي بگيريم و بريم براي مديکال و جوابو ببريم براي سفارت که در بهترين حالت و با ويزاي ارجنت دوبي ميشه يکشنبه 2 فوريه، دير شده باشه دوباره کلير مجدد بخوريم.من اصلا" نميدونم از وقتي کلير ميشيم تا زمانيکه فرصت داريم با مدارک تجديد شده بريم سفارت چند روزه؟؟؟؟اگه به سفارت ايميل زده بودم و منتظر جواب سفارت ميموندم الان ويزامو گرفته بودم.واقعا" پشيمونم 

سلام
مينو جان سفارت دوباره ازت مديكال خواسته؟ وايييييييي پس از ما هم مي خواد.
سفارت كه بعد كلير شدن نه ايميل زد و نه به ايميل جواب داد ما هم ايميل نزديم و فقط پاسهامون و فرستاديم خوبه حداقل تو از مليكا خبرها را مي گيري من به يه آژانسي دادم كه هر چي زنگ مي زنم ميگه نگران نباش اگه مشكلي باشه به ما خبر مي دن ما هم به شما اطلاع مي ديم نه شماره اي از اونور مي دن كه من خودم باهاشون صحبت كنم نه خودشون پي گير هستند . من هم خيلي نگرانم . نشد يه مرحله بدون استرس و نگراني حل بشه. در ضمن چند نفر بودين كه پاسپورتهاتون دست مليكا بود و چند تاش و برگردوندند؟
توكل به خدا
3نفر هرسه تا پاس رو برگردوند.درضمن فقط میرم برای مدیکال و برمیگردیم!گه بخواهیم 1هفته تا گرفتن ویزا بمونیم بخاطر نمایشگاه هزینه هتل های دوبی چند برابرشده و همه هتل ها پر هستن
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه کیس های ایروان و ابوظبی دارن مدام اپ دیت میشن از هفته قبل ولی انکارا کیس های ماه جون اپ دیت نکرده هنوز.......شاید انکارا سرش خیلی شلوغ هنوز به کیس های جون نرسیده
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من با اینکه اینجا کلی واکسن زد ولی اونجا هم ازش کلی پول گرفتن و بعضی هاش رو هم قبول نکردن و باز براش زدن...الان هرچی بهش میگم برو واکسن بزن میگه اصلا نمیزنم...میگه اون کسی که هیچی واکسن اینجا نزده بوده با همسر من که همرو زده بود کلا 20 دلار بیشتر داده بوده..همسرم میگه میره همون انکارا میزنه همه رو و استرس و رفت و امد و پرس و جو کردنش هم کمتره.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که ادم وقتی میخواد مدیکال مجدد وقت بگیره باید به جای تاریخ مصاحبه چی بزنه ؟
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /