کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-27 ساعت 13:35)minoo meh نوشته:  سلام دوستان
بليط دوبي با پرواز ايران اير تنها جايي که گير اومد براي 5 شنبه بيزينس کلاس بود!!!نفري 1.720.000 تومان با ويزاي ارجنت،بعلاوه 3 تا هزينه خروجي بايد بديم و نفري حداقل 400 درهم مديکال البته اگه بازم واکسن نزنن يا چيز اضافه اي هزينه نکنن برامون.بدون هيچ هزينه اضافي و اينکه صبح بريم و شب برگرديم و دوباره 1.200.000 تومان به مليکا بديم تا يکشنبه صبح پاس ها رو ببره سفارت !!! البته اول هفته هم 1.200.000 تومان بهش داده بوديم که پاس ها رو ببره و بدون ويزا برگردونه.اينم حاصل بي توجهي من و اينکه به سفارت ايميل نزدم و منتظر جوابشون نموندم تا از اول براي مديکال مجدد برنامه ريزي کنم و مجبور به عجله کردن و هزينه چند برابري بليط و ويزا نشم!!!از شانس بد الان هم دوبي نمايشگاه هست و هزينه ها چندبرابر شده.سرانگشتي حدود 7.5 ميليون برامون هزينه برميداره SadSadSad واقعا" ناراحتم و دلخور

چرا با ماهان نمیرید . ماهان هم جا میده و هم قیمتش پایین تره .این وب سایت ماهان رو چک کن.
http://www.mahan.aero/home.asp?lang=fa
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، Nightsky007
(2014-01-27 ساعت 14:33)amjad نوشته:  تو این هیرو ویر پستای امروز یه مطلب مهم گم شد و ما بالاخره نفهمیدیم تولد رومنس خانم کی هست؟ و چند ساله میشن ؟ Big Grinبرای دوستانی که کلیر میشن ، پست تبریک نزنیم ( از جمله خودم) اگر خیلی احساساتمون فوران کرد برای تبریک پیغام خصوصی بدیم

دوست خوبم 6 بهمن بود....Big Grin آی قربونت با این حرفی که زدی باید با آب طلا بنویسیم سر در تاپیک.امجد جان این اشتباه دوستان و این طومارهای اعصاب خرد کن به خاطر اینه که دوستان قبل از استفاده از این سایت قوانین مهاجرسرا رو اصلاً نمیخونن.بابا به خدا اون دکمه تبریک و تشکر واسه همینه دیگه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azi_sa ، S K ، alitg ، amjad ، hamed_na ، teriole ، navidshii ، Nightsky007 ، pari pariaaa ، denag
(2014-01-28 ساعت 13:45)romance33 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 14:33)amjad نوشته:  تو این هیرو ویر پستای امروز یه مطلب مهم گم شد و ما بالاخره نفهمیدیم تولد رومنس خانم کی هست؟ و چند ساله میشن ؟ Big Grinبرای دوستانی که کلیر میشن ، پست تبریک نزنیم ( از جمله خودم) اگر خیلی احساساتمون فوران کرد برای تبریک پیغام خصوصی بدیم

دوست خوبم 6 بهمن بود....Big Grin آی قربونت با این حرفی که زدی باید با آب طلا بنویسیم سر در تاپیک.امجد جان این اشتباه دوستان و این طومارهای اعصاب خرد کن به خاطر اینه که دوستان قبل از استفاده از این سایت قوانین مهاجرسرا رو اصلاً نمیخونن.بابا به خدا اون دکمه تبریک و تشکر واسه همینه دیگه.
شقایق جان سوال اول رو جواب دادی ولی سوال دوم که مهمتر بود رو خوب پیچوندی Smile
در هر صورت تولدت مبارک.همراه با بهترین آرزو ها
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، amjad ، pari pariaaa ، hamed_na ، shadoow
(2014-01-28 ساعت 17:00)navidshii نوشته:  شقایق جان سوال اول رو جواب دادی ولی سوال دوم که مهمتر بود رو خوب پیچوندی Smileدر هر صورت تولدت مبارک.همراه با بهترین آرزو ها

نوید جان آخه برادر من این چه سوالیه؟!Big Grin توی تاپیک عمومی سوالای ناموسی؟!خدا مرگم......Big Grin خارج از شوخی من حساسیتی ندارم روی سن.من 37 ساله شدم Cool حالا شما این مطلب رو بخون من بعداً ویرایشش میکنمBig GrinBig GrinTongue
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Nightsky007 ، pari pariaaa ، hamed_na ، Rambod ، shadoow ، denag
بچه ها میشه لطفا به من ادرس ایمیل دقیق سفارت امریکا در انکارا رو بدین ؟؟همون سایتیش رو که همتون بهش ایمیل میدین لطفا...میخوام بهشون ایمیل بزنم و ایمیل انکارا رو نمیدونم..ازتون خیلی ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
http://turkey.usembassy.gov/contact.html این درسته؟؟بچه ها به این ایمیل بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-28 ساعت 17:24)kamela نوشته:  http://turkey.usembassy.gov/contact.html این درسته؟؟بچه ها به این ایمیل بزنم؟
با سلام به این ادرس ایمیل بزنید:http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، amjad ، Mahdifarid ، shadoow ، denag
ممنونم...گالاکسی عزیز من به این ایمیلی که شما دادین هرچقدر سعی میکنم ایمیل بزنم مینویسه نمیشه و اینولید هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، denag
میگه ادرس ایمیل شما حتما باید @ داشته باشه...راست میگگگه ها چرا این ادرسا @ نداره؟؟؟چطوری ایمیل بزنم؟
پاسخ
(2014-01-28 ساعت 17:55)kamela نوشته:  میگه ادرس ایمیل شما حتما باید @ داشته باشه...راست میگگگه ها چرا این ادرسا @ نداره؟؟؟چطوری ایمیل بزنم؟

مامان کاملا عزیز این ادرس باید توی URL مرورگر اینترنتتون برنید که بعد شما را به این وب سایت میبره اونجا سوال و ایمیلتون رو مینویسید و اونا امروز یا فردا جوابتون میدن موفق باشید

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Mahdifarid ، hamed_na ، shadoow ، denag
(2014-01-28 ساعت 17:55)kamela نوشته:  میگه ادرس ایمیل شما حتما باید @ داشته باشه...راست میگگگه ها چرا این ادرسا @ نداره؟؟؟چطوری ایمیل بزنم؟
دوست عزیز این لینک آدرس ایمیل نیست شما باید وارد این لینک در سایت شوید و همونجا تایپ کنید.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، hamed_na ، shadoow ، yalda91
ممنونم بچه ها..اصلا نمیدوووونستم.خیلی لطف کردین..مررررررررررسی
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، GalaxyM1 ، romance33 ، shadoow

این آدرسی که شما میگی درواقع آدرس فرم هستش و باید فرم رو پر کنین و ارسال کنین. اینجا کلیک کنین.

ویرایش: این مطلب همزمان با توضیحات دوستان ارسال شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، teriole ، hamed_na ، Farshid22 ، kamela ، shadoow
خسته شدیم.بابا یکی از دوستای کلیر شده بیاد بگه بالاخره ویزامو گرفتم،یخورده هوووررااا بکشیم.Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii ، teriole ، houmanmir ، hamed_na ، fa79iran ، S K ، Farshid22 ، taghi1311 ، shadoow ، denag
از بچه هایی که هفته پیش آپ دیت شدن کسی دوباره آپدیت شده ؟؟
Smile
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان