کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان عزيز كاربر به نام beli همسر من هستند، تاريخ مصاحبه اش ٤ جون در ابوظبي بود در كتگوري f2a
١٤،٢١ Jan آپديت شد و امروز ايميل اومد كه برين سايت رو چك كنين و ما هم چك كرديم زده
خدا رو شكر بالاخره بعد از ٨ ماه كلير شدين. سايت ceac هم آپديت شده به تاريخ ٣ Feb.
ولي هنوز همون پيام قبل رو مي ده .
اميدوارم زودتر همگي كلير بشين و بتونين در كنار هم باشين.
پاسخ
(2014-02-03 ساعت 17:41)Monicaa نوشته:  دوستان عزيز كاربر به نام beli همسر من هستند، تاريخ مصاحبه اش ٤ جون در ابوظبي بود در كتگوري f2a
١٤،٢١ Jan آپديت شد و امروز ايميل اومد كه برين سايت رو چك كنين و ما هم چك كرديم زده
خدا رو شكر بالاخره بعد از ٨ ماه كلير شدين. سايت ceac هم آپديت شده به تاريخ ٣ Feb.
ولي هنوز همون پيام قبل رو مي ده .
اميدوارم زودتر همگي كلير بشين و بتونين در كنار هم باشين.

خیلی خیلی مبارکتون باشه Smile تو رو خدا رای ما هم دعا کنید که دیگه تو این هفته کلیر بشیمم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
جایزه ی سفارت ماه به ابوظبی و ایروان داده میشه هر کدام با ۶ کلیر از مهاجر سرا (روز های اخر ماه دسامبر و امروز رو هم در نظر میگیریم) و بعدش انکارا با ۲ کلیر......................... انکارااا یاد بگیر
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، taghi1311 ، Nightsky007 ، hamed_na ، azi_sa ، pari pariaaa ، romance33 ، shadoow ، itex
همسر من دوباره امروز آپدیت شد! یعنی اگه آخر این آپدیتها یه اتفاق خوب باشه، به همه تون میگم، نقص مدارکتون رو ایمیل کنین اثر داره!
پاسخ
(2014-02-03 ساعت 23:21)denag نوشته:  همسر من دوباره امروز آپدیت شد! یعنی اگه آخر این آپدیتها یه اتفاق خوب باشه، به همه تون میگم، نقص مدارکتون رو ایمیل کنین اثر داره!

سلام دوست عزیز....امیدوارم همین روزا کلیر بشین...شما واقعا مطمین هستین ایمیل نقض مدارک اثر داره؟؟کی به شما گفت؟اخه در مصاحبه افیسر به همسرم گفت پست نکنه و وقتی اسمش درومد با خودش بیاره سفارت....یعنی اگر اینجور بود چرا بهش نگفتن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، romance33 ، shadoow ، taghi1311 ، Nightsky007 ، denag
(2014-02-03 ساعت 23:21)denag نوشته:  همسر من دوباره امروز آپدیت شد! یعنی اگه آخر این آپدیتها یه اتفاق خوب باشه، به همه تون میگم، نقص مدارکتون رو ایمیل کنین اثر داره!

(2014-02-04 ساعت 03:34)kamela نوشته:  سلام دوست عزیز....امیدوارم همین روزا کلیر بشین...شما واقعا مطمین هستین ایمیل نقض مدارک اثر داره؟؟کی به شما گفت؟اخه در مصاحبه افیسر به همسرم گفت پست نکنه و وقتی اسمش درومد با خودش بیاره سفارت....یعنی اگر اینجور بود چرا بهش نگفتن؟

امیدواری در این شرایط نعمت خیلی بزرگیه که این انتظار رو برای ما قابل تحمل میکنه... اصلاً معلوم نیست ارسال الکترونیکی مدارک فایده ای داشته باشه denag فقط حدس میزننه که اینطوری باشه.
حالا اگر همسر محترم denag بزودی کلیر بشن میشه این گمانه رو برد که تأثیر داره.
در نهایت kamela جان آفیسر گفته پست نکن، ارسال الکترونیکی که ضرری نداره، شما هم میتونی ارسال کنی.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azi_sa ، الی1 ، taghi1311 ، teriole ، Nightsky007 ، hamed_na ، romance33 ، denag ، yalda91 ، kamela
امین جان این جدول منتظران به مشکل خورده رو لینک که کلیک میکنی میره تو یه سایت دیگه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، shadoow
به نظرتون كدوم سفارت مدت زمان كليرنسش كمتره؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
itex عزیز
براتون امکان داره که ستون آخرین آپدیت ( بدون ایمیل ) رو اضافه کنید به لیست منتظران که بدونیم حدودا چند نفر هستیم ؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Mahdifarid ، GalaxyM1 ، hamed_na ، shadoow
(2014-02-04 ساعت 03:34)kamela نوشته:  

سلام دوست عزیز....امیدوارم همین روزا کلیر بشین...شما واقعا مطمین هستین ایمیل نقض مدارک اثر داره؟؟کی به شما گفت؟اخه در مصاحبه افیسر به همسرم گفت پست نکنه و وقتی اسمش درومد با خودش بیاره سفارت....یعنی اگر اینجور بود چرا بهش نگفتن؟

سلام عزیزم. نه، واقعا اطمینان ندارم. شاید اگر ایمیل هم نمیکردیم توی همین تاریخ ها آپدیت میشد و فقط تصادفه که ایمیل ما هم نزدیک به این آپدیتها بوده. به همسر من هم آفیسر همین رو گفت که به همسر شما گفته! در واقع اون ایمیل رو هم میخواستیم بزنیم یادآورد کنیم که پرونده ما هم وجود داره، این مدارک رو هم به ایمیل چسبوندیم. جوابی هم که به ایمیلمون دادن همون جواب کلیشه ای بود که هنوز AP شما تموم نشده. ولی کامیلا جان، ضرر که نداره! براشون یه کپی از مدارک رو هم ایمیل کن. راستی جواب ایمیل قبلی اومد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow ، kamela
(2014-02-04 ساعت 15:35)k1_cid نوشته:  امین جان این جدول منتظران به مشکل خورده رو لینک که کلیک میکنی میره تو یه سایت دیگه

والا برای من که درسته. کسه دیگه ای هم مشکل داشته؟

(2014-02-04 ساعت 15:40)jahanshahloo نوشته:  به نظرتون كدوم سفارت مدت زمان كليرنسش كمتره؟

از جدول منتظران میتونین استفاده کنین، فعلاً ابوظبی عملکرد بهتری داشته

(2014-02-04 ساعت 16:15)fa79iran نوشته:  itex عزیز
براتون امکان داره که ستون آخرین آپدیت ( بدون ایمیل ) رو اضافه کنید به لیست منتظران که بدونیم حدودا چند نفر هستیم ؟

والا همچین ستونی بود ولی بروز نگهداشتنش آسون نیست یا کسی که آپدیت بشه نمیگه یا ممکنه ایمیل زده باشه و بیاد فقط بگه هورا آپدیت شدم و... برای همین با مشورت بچه ها از خیرش گذشتیم. در نهایت آپدیت شدنها خیلی متفاوته و نمیشه چیزی ازش نتیجه گرفت مثلاً همین الان نمیدونیم denag برای فرستادن مدرک بروز شده یا همینجوری بروز شده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، amjad ، hamed_na ، k1_cid ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow ، fa79iran ، denag ، Mahdifarid ، GalaxyM1 ، teriole ، azi_sa ، Nightsky007
سلام
دوستان من برگشتم.صبح دوشنبه از فرودگاه يکراست رفتيم نيو مديکال سنتر، از ساعت حدود 8 صبح تا 10:30 منتظر بوديم تا صدامون کنن براي انجام دوباره تمام مراحل مديکال اول عکس قفسه سينه بعد آزمايش خون و معاينه چشم و قد و وزن و فشار خون و بلاخره حضور خدمت شوکلاي بدقواره !!!اينبار شوکلا بيشتر از دفعه قبل معاينه رو کش داد و سوالاي بيشتري پرسيد!!! حتي فرمود اخيرا" مديکال سختگيرانه تر انجام ميشه و اگر به ريه هاتون حساس بشيم بايد 4 مرحله تست بگيريم و تا 6 هفته ديگه جوابش ميادSad بخدا دوستان ميخواستم همونجا سرمو بکوبم به ديوار از دست اين آمريکا و شوکلا راحت بشم! از شانس شوهر منم چند بار سرفه کرد Sad شوکلا با اون چشماي موذي و بدجنس لبخند ژوکوند زد بهمون که يعني بلههههههه شما آزمايش لازم هستيد!! از اتاق که اومديم بيرون افتادم بجون شوهره که اين چه وقت سرفه کردن بود؟؟؟بلاخره ساعت حدود 1 بعدازظهر کار مديکال تمام شد و ما که هتل هم نداشتيم و پروازمون ساعت 1 بعداز نصفه شب بود افتاديم توي خيابونا ويلان و سرگردان.هواي دوبي گرم و خوب بود اما يهو باد ميگرفت جوري که پشتمون يخ ميزد!!!بعد از ده پانزده دقيقه دوباره گرم ميشد و اين روال همينطور ادامه داشت !!! جاتون خالي رفتيم هارديز ناهار خورديم و يکم دست و پامونو دراز کرديم تا خستگي درکنيم اما زياد نميشد اونجا نشستSad بعدش رفتيم گرين هاوس الکي توي راهرو هاي فروشگاه چرخيديم اما شکل اين شوکلاي بدقواره و اون خنده موذيانه اش از جلوي چشمون دور نميشد.توي گرين هاوس هموطن هاي عزيزو ميديدم که همه دارن فارسي حرف ميزنن با صداي بلند گفتم دوستان اينجا شده عين شهروند خودمون که ديدم همه برگشتن به طرف من با خنده حرفمو تاييد کردن.طبقه بالاي فروشگاه قسمت کفشهاي مردانه چند تا چهارپايه بود رفتيم يک ساعتي اونجا نشستيم اما بلاخره مجبور شديم بلند شيم برگرديم خيابوناي دوبي رو مترکنيم اينبار دقت کردم ديدم دوبي نه يک دونه فضاي سبز و پارک داره و نه اينکه کنار خيابوناش يک نيمکت جهت نشستنSad اينا واقعا" چي فکر کردن؟؟؟توي تهران همه جا فضاي سبز و يا حداقل نيمکت جهت استراحت پيدا ميشه!!!بلاخره ساعت 8 شب رفتيم مجددا" مديکال سنتر ببينيم شوکلا برامون چه سرنوشتي رقم زده؟؟؟فشار خون من که افتاده بود زير 5 !!! با هراس رفتم سراغ پرستاري که با ما قبلا" اومده بود توي اتاق معاينه، بهم گفت صبر کن برم ببينم دکتر درباره آزمايش هاي شما چه نظري دارن و لازمه که شما بازم آزمايش بديد يا ميتونيد بريد کشورتون؟؟؟10 دقيقه وسط زمين و هوا معلق بوديم تا اينکه پرستار اومد و با حالت دلخوري گفت دکتر شوکلا گفت مشکلي نيست ميتونيد بريد کشورتون و فردا جواب کامل آزمايش ها رو مليکا بياد بگيره ببره سفارتSmile خيلي جلوي خودمو گرفتم تا پرستار رو بغلش نکنمBig Grin خلاصه خوشحال از اينکه ديگه لازم نيست آزمايش بديم و مشکلي از بابت ايدز و سرطان و سل و ساير ناهنجاري ها نداريم اومديم برگرديم که خانم مليکا رو ديديم.حضور ايشون خيلي دلگرم کننده بود و ديدم با چه تلاش و پشتکاري از صبح تا شب به امور ايرانياني که جهت دريافت ويزاي آمريکا به دوبي مراجعه مي کنند تلاش ميکنه.درسته که ايشون هزينه کاراشو دريافت ميکنه اما وقعا" داره تلاش ميکنه تا کارشو بنحو احسن انجام بده و ايراني ها کمتر استرس و نگراني تحمل کنند.ايشون بهم گفت اگه ممکنه چند تا پاس و بسته ي ويزاي سفارت هست که مال همين بچه هاي مهاجرسراست ميشه اينا رو ببري با خودت ايران تا سريعتر به دستشون برسه؟؟؟منم با کمال ميل قبول کردم و کوله پشتي خودمو کاملا" به اين پاس ها اختصاص دادم و تا ساعت 1 که پرواز داشتيم لحظه اي از خودم جدا نکردم.پاس الي 1 عزيز هم ميون اونها بود Smile پاس ها رو بغل کرده بودم و با خودم ميگفتم اينايي که توي بغل منه اميد و آرزوي چندين نفر از هموطناي عزيزمه که براش بسختي انتظار کشيدن و الان با اشتياق منتظرش هستند.الان هم که دارم براتون تعريف ميکنم ويزاها به دست همشون رسيده و من از اين بابت واقعا" خوشحالمSmile
خيلي پرحرفي کردم اما الان به اينجا رسيدم که پاس هارو مجددا" براي مليکا پيکاپ کردم و ايشون خودش با جواب آزمايشات ما که از مديکال دريافت ميکنه( قبض رسيد رو دادم بهش) يکشنبه ميبره سفارت تحويل ميده.من هنوز هم به دعاهاتون نياز دارم دوستان و براي تک تک شما دعا ميکنم هر چه زودتر کلير شده و ويزاهاتون رو دريافت کنيد و خنده خوشحالي زينت بخش چهره هاي مهربونتون بشهShy
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، azi_sa ، hamidiri ، houmanmir ، shadoow ، teriole ، itex ، taghi1311 ، alitg ، romance33 ، HPATIMAR ، الی1 ، S K ، hamed_na ، shandiz ، GalaxyM1 ، amjad ، samira1990 ، Rambod ، kamela ، nilofar72 ، azadandish ، Nightsky007
(2014-02-05 ساعت 10:22)minoo meh نوشته:  سلام
دوستان من برگشتم.صبح دوشنبه از فرودگاه يکراست رفتيم نيو مديکال سنتر، از ساعت حدود 8 صبح تا 10:30 منتظر بوديم تا صدامون کنن براي انجام دوباره تمام مراحل مديکال اول عکس قفسه سينه بعد آزمايش خون و معاينه چشم و قد و وزن و فشار خون و بلاخره حضور خدمت شوکلاي بدقواره !!!اينبار شوکلا بيشتر از دفعه قبل معاينه رو کش داد و سوالاي بيشتري پرسيد!!! حتي فرمود اخيرا" مديکال سختگيرانه تر انجام ميشه و اگر به ريه هاتون حساس بشيم بايد 4 مرحله تست بگيريم و تا 6 هفته ديگه جوابش ميادSad بخدا دوستان ميخواستم همونجا سرمو بکوبم به ديوار از دست اين آمريکا و شوکلا راحت بشم! از شانس شوهر منم چند بار سرفه کرد Sad شوکلا با اون چشماي موذي و بدجنس لبخند ژوکوند زد بهمون که يعني بلههههههه شما آزمايش لازم هستيد!! از اتاق که اومديم بيرون افتادم بجون شوهره که اين چه وقت سرفه کردن بود؟؟؟بلاخره ساعت حدود 1 بعدازظهر کار مديکال تمام شد و ما که هتل هم نداشتيم و پروازمون ساعت 1 بعداز نصفه شب بود افتاديم توي خيابونا ويلان و سرگردان.هواي دوبي گرم و خوب بود اما يهو باد ميگرفت جوري که پشتمون يخ ميزد!!!بعد از ده پانزده دقيقه دوباره گرم ميشد و اين روال همينطور ادامه داشت !!! جاتون خالي رفتيم هارديز ناهار خورديم و يکم دست و پامونو دراز کرديم تا خستگي درکنيم اما زياد نميشد اونجا نشستSad بعدش رفتيم گرين هاوس الکي توي راهرو هاي فروشگاه چرخيديم اما شکل اين شوکلاي بدقواره و اون خنده موذيانه اش از جلوي چشمون دور نميشد.توي گرين هاوس هموطن هاي عزيزو ميديدم که همه دارن فارسي حرف ميزنن با صداي بلند گفتم دوستان اينجا شده عين شهروند خودمون که ديدم همه برگشتن به طرف من با خنده حرفمو تاييد کردن.طبقه بالاي فروشگاه قسمت کفشهاي مردانه چند تا چهارپايه بود رفتيم يک ساعتي اونجا نشستيم اما بلاخره مجبور شديم بلند شيم برگرديم خيابوناي دوبي رو مترکنيم اينبار دقت کردم ديدم دوبي نه يک دونه فضاي سبز و پارک داره و نه اينکه کنار خيابوناش يک نيمکت جهت نشستنSad اينا واقعا" چي فکر کردن؟؟؟توي تهران همه جا فضاي سبز و يا حداقل نيمکت جهت استراحت پيدا ميشه!!!بلاخره ساعت 8 شب رفتيم مجددا" مديکال سنتر ببينيم شوکلا برامون چه سرنوشتي رقم زده؟؟؟فشار خون من که افتاده بود زير 5 !!! با هراس رفتم سراغ پرستاري که با ما قبلا" اومده بود توي اتاق معاينه، بهم گفت صبر کن برم ببينم دکتر درباره آزمايش هاي شما چه نظري دارن و لازمه که شما بازم آزمايش بديد يا ميتونيد بريد کشورتون؟؟؟10 دقيقه وسط زمين و هوا معلق بوديم تا اينکه پرستار اومد و با حالت دلخوري گفت دکتر شوکلا گفت مشکلي نيست ميتونيد بريد کشورتون و فردا جواب کامل آزمايش ها رو مليکا بياد بگيره ببره سفارتSmile خيلي جلوي خودمو گرفتم تا پرستار رو بغلش نکنمBig Grin خلاصه خوشحال از اينکه ديگه لازم نيست آزمايش بديم و مشکلي از بابت ايدز و سرطان و سل و ساير ناهنجاري ها نداريم اومديم برگرديم که خانم مليکا رو ديديم.حضور ايشون خيلي دلگرم کننده بود و ديدم با چه تلاش و پشتکاري از صبح تا شب به امور ايرانياني که جهت دريافت ويزاي آمريکا به دوبي مراجعه مي کنند تلاش ميکنه.درسته که ايشون هزينه کاراشو دريافت ميکنه اما وقعا" داره تلاش ميکنه تا کارشو بنحو احسن انجام بده و ايراني ها کمتر استرس و نگراني تحمل کنند.ايشون بهم گفت اگه ممکنه چند تا پاس و بسته ي ويزاي سفارت هست که مال همين بچه هاي مهاجرسراست ميشه اينا رو ببري با خودت ايران تا سريعتر به دستشون برسه؟؟؟منم با کمال ميل قبول کردم و کوله پشتي خودمو کاملا" به اين پاس ها اختصاص دادم و تا ساعت 1 که پرواز داشتيم لحظه اي از خودم جدا نکردم.پاس الي 1 عزيز هم ميون اونها بود Smile پاس ها رو بغل کرده بودم و با خودم ميگفتم اينايي که توي بغل منه اميد و آرزوي چندين نفر از هموطناي عزيزمه که براش بسختي انتظار کشيدن و الان با اشتياق منتظرش هستند.الان هم که دارم براتون تعريف ميکنم ويزاها به دست همشون رسيده و من از اين بابت واقعا" خوشحالمSmile
خيلي پرحرفي کردم اما الان به اينجا رسيدم که پاس هارو مجددا" براي مليکا پيکاپ کردم و ايشون خودش با جواب آزمايشات ما که از مديکال دريافت ميکنه( قبض رسيد رو دادم بهش) يکشنبه ميبره سفارت تحويل ميده.من هنوز هم به دعاهاتون نياز دارم دوستان و براي تک تک شما دعا ميکنم هر چه زودتر کلير شده و ويزاهاتون رو دريافت کنيد و خنده خوشحالي زينت بخش چهره هاي مهربونتون بشه:
سلام مينوي عزيز خسته نباشيد خدا را شكر به سلامتي رفتيد مديكالتونو تجديد كرديد ايشالا بزودي ويزا تو پاستون مي خوره Smile و خيلي تبريك مي گم به الي عزيز كه پاس ويزا خورده اش به دستش رسيدSmile . اما بنده كه پاسمو 19 jan فرستادم و آژانسي كه پاسم و برده ميگه 21 jan تحويل سفارت داديم و هيچ مشكلي هم نداريد نگران نباشيد ولي هيچ خبري نيست نه تو سايت سيس و نه كسي هست كه در دبي باهاش در ارتباط باشم و بفهمم كار من تو چه مرحله اي هست به سفارت هم ايميل زدم جواب نداد فقط 3 روز پشت سر هم آپديت شد. برام دعا كنيد
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، teriole ، taghi1311 ، minoo meh ، الی1 ، Nightsky007
(2014-02-05 ساعت 10:22)minoo meh نوشته:  سلام
خيلي پرحرفي کردم اما الان به اينجا رسيدم که پاس هارو مجددا" براي مليکا پيکاپ کردم و ايشون خودش با جواب آزمايشات ما که از مديکال دريافت ميکنه( قبض رسيد رو دادم بهش) يکشنبه ميبره سفارت تحويل ميده.من هنوز هم به دعاهاتون نياز دارم دوستان و براي تک تک شما دعا ميکنم هر چه زودتر کلير شده و ويزاهاتون رو دريافت کنيد و خنده خوشحالي زينت بخش چهره هاي مهربونتون بشهShy
مینو جان خیلی خوشحال شدم که کارتون انجام شد دیگه تا دیدن اون ویزای زیبا زمانی نمونده Big Grin
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، taghi1311 ، minoo meh ، Nightsky007 ، HPATIMAR ، الی1
[quote='minoo meh' pid='462381' dateline='1391579523']
سلام
دوستان من برگشتم.صبح دوشنبه از فرودگاه يکراست رفتيم نيو مديکال سنتر، از ساعت حدود 8 صبح تا 10:30 منتظر بوديم تا صدامون کنن براي انجام دوباره تمام مراحل مديکال اول عکس قفسه سينه بعد آزمايش خون و معاينه چشم و قد و وزن و فشار خون و .....

سلام مينو خانم خدمتت عرض كردم كارها مطابق با روال عادي خودش پيش ميره
اصلا" نگران مابقي نباش انشاا.. بخوبي درست ميشه Smile با آرزوي موفقيت
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، minoo meh ، Nightsky007 ، الی1 ، teriole ، shadoow ، Rambod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان