کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-02-02 ساعت 15:22)minoo meh نوشته:  سلامهمه دوستاني که با پيام خصوصي منو دلداري داديد از همتون واقعا" متشکرم.

سفرت بی خطر دوست عزیز.امیدورم به سلامتی و دل خوش هر چه زودتر ویزاتون رو بگیرین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، الی1 ، houmanmir ، hamed.us ، teriole ، taghi1311 ، Rambod ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh
(2014-02-02 ساعت 15:22)minoo meh نوشته:  سلام
Rambod و azi_sa و itex و همينطور hamseda و الناز و teriole و taghi1311 و yalda و همه دوستاني که با پيام خصوصي منو دلداري داديد از همتون واقعا" متشکرم.اين استرس ها بدون وجود شماها بخدا کشنده ميشه.حتي ديگه با خواهر و برادر خودم هم نميتونم درددل کنم بسکه همه انتظار کشيدند و هيچ اتفاقي نيافتاد.امروز خواهرم ميگفت خداکنه زودتر کارتون جفت و جور بشه بريد بخدا پدر همه ما رو درآورديد!!!Big Grin
امروز بعد از يک هفته ويزاي ارجنت دوبي براي دخترم درآمد!!!Big Grin خودم ميگم ارجنت خودم خنده ام ميگيره!!!نفري 400 تومان داديم که 48 ساعته ويزا بگيريم که کمتر استرس بکشيم!!!الان بليط پرواز ساعت 4 صبح دوشنبه بسمت دوبي گرفتيم از امارات، نفري 1.100.000 تومان،65.0000 تومان هم براي خروجي و 400.000 تومان هم براي ويزا هزينه کرديم.600.000 تومان هم کنسلي بليط هاي قبلي رو داديم!!!يک دوبي رفتن 24 ساعته برامون چند درآمد؟؟؟خودتون حساب کنيد.Coolضمنا" هزينه هاي مديکال رو جداگانه بايد بپردازيم که اميدوارم اين شوکلاي بداخلاق و بدقواره Big Grin بازم واکسن هاي جورواجور برامون تجويزنکنه.مليکا گفت بدون واکسن نفري 450 درهم ميشه،توکل بخدا.امشب ساعت 1 ميريم بسمت فرودگاه به دعاي شماها نياز دارم ميدونم انرژي هاي مثبتي که دوستان براي هم ميفرستند ردخور نداره.وقتي برگشتم براتون مفصل توضيح ميدم چي شد.راستي Rambod عزيز شما که پرسيده بودي براي تاريخ انقضاي کليرنس ما چي نوشته شده؟؟؟خواستم بگم دوبي فقط مينويسه کلير شديد والسلام!!!يک کلمه بيشتر يا کمتر نميگنBig Grin
مینو جان امیدوارم با خبرای خوب برگردی Smile
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، amjad ، Rambod ، romance33 ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh
[quote='fa79iran' pid='461381' dateline='1391192728']
با 5 بار آپدیت این بار هم نبودم . Sad((

من هم 5 بار آپدیت شده بودم ولی بازم اسمم نبود...به نظرت داستان چیه؟؟میدونی شما؟؟؟داریم میمیریم به خدا زجرکشمون کردنBig Grin
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: naka_sach ، Rambod ، pari pariaaa ، shadoow
ما هم هفته پيش پنج بار پشت سر هم آپديت شده بوديم ولي هنوز خبري نيست، راستي كسي از بچه هاي ابوظبي خبر نداره؟ مينو خانم شما كه رفتي ابوظبي يه سوالي هم بپرس از جانب همه ما منتظران!!!! چرا با وجود اينهمه اپديت شدن كلير نميشيم؟!!!!! چند وقتيه حداقل هيچ كس كلير نميشه دلمون خوش بشه!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، taghi1311 ، Timber Wolf ، Rambod ، الی1 ، azi_sa ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh
(2014-02-02 ساعت 15:22)minoo meh نوشته:  سلام
Rambod و azi_sa و itex و همينطور hamseda و الناز و teriole و taghi1311 و yalda و همه دوستاني که با پيام خصوصي منو دلداري داديد از همتون واقعا" متشکرم.اين استرس ها بدون وجود شماها بخدا کشنده ميشه.حتي ديگه با خواهر و برادر خودم هم نميتونم درددل کنم بسکه همه انتظار کشيدند و هيچ اتفاقي نيافتاد.امروز خواهرم ميگفت خداکنه زودتر کارتون جفت و جور بشه بريد بخدا پدر همه ما رو درآورديد!!!Big Grin

سلام مينو خانم از ته دلم برات دعا ميكنم و برات آرزوي موفقيت و سفر بخيري دارم مطمئن باش بدون مشكل كارت با روال عادي منوط به اينكه استرس زيادي نداشته باشي انجام خواهد شد من اينو احساس كردم و احساسم به من دروغ نميگه برو به اميد خدا و لبخند در اونجا يادت نرهShy
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، Rambod ، الی1 ، azi_sa ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh
کسی بروز نشده؟ احتمالش هست امروز هم آنکارا اعلام کنه....
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، shadoow
سلام به همه منتظران ویزا

سایت سفارت ابوظبی به روز شد، ویزای من هم اومد. ابوظبی‌هاش چک کنین امیدوارم همگی به زودی ویزا رو بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، GalaxyM1 ، Mahdifarid ، S K ، Monicaa ، taghi1311 ، dingoo ، naka_sach ، itex ، alitg ، hamed_na ، romance33 ، azri ، denag ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh
(2014-02-03 ساعت 14:35)beli نوشته:  سلام به همه منتظران ویزا

سایت سفارت ابوظبی به روز شد، ویزای من هم اومد. ابوظبی‌هاش چک کنین امیدوارم همگی به زودی ویزا رو بگیرید.

تبریک من رو بپذرید امیدوارم در مراحل بعد هم موفق باشید
هورا Smile
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Mahdifarid ، pari pariaaa ، shadoow ، minoo meh

دوست عزیز کجای سایت ابوظبی به روز شد؟؟؟ شما کجا رو چک کردید؟؟؟
شما کلیر شده بودبد الان ایشود شدید؟ یا تازه امروز کلیر شدید؟؟
در ضمن شما کیستون چیه و کی مصاحبه داشتید؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، minoo meh
(2014-02-03 ساعت 15:44)houmanmir نوشته:  

houmanmir عزیزاسم ایشون تو منتظران هست.ولی اینکه منظورشون از به روز شدن سایت چیه من هم نفهمیدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، naka_sach ، Nightsky007 ، azi_sa ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 15:49)HPATIMAR نوشته:  

houmanmir عزیزاسم ایشون تو منتظران هست.ولی اینکه منظورشون از به روز شدن سایت چیه من هم نفهمیدم؟

مرسی دوست من ، والله ما ابوظبی ها بد جوری گیر کردیم!!! مخصوصا ماه جون!!! اعصاب دیگه نمونده !!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: naka_sach ، romance33 ، Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow

تبريك ميگم، موفق باشين، شما جديدا آپديت شده بودين؟ چند بار؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، taghi1311 ، Rambod

به استناد جدول منتظران: F2A Abu Dhabi 4-Jun-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، Nightsky007 ، yalda91 ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 16:08)houmanmir نوشته:  مرسی دوست من ، والله ما ابوظبی ها بد جوری گیر کردیم!!! مخصوصا ماه جون!!! اعصاب دیگه نمونده !!

ابوظبی الان نسبت به آنکارا عملکرد بهتری داشته و از بالای جدول همه رو کلیر کرده و شما از نظر انتظار در نوبت بعدی کلیر شدن هستین. Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، houmanmir ، romance33 ، Nightsky007 ، taghi1311 ، yalda91 ، pari pariaaa ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 16:38)itex نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 16:08)houmanmir نوشته:  مرسی دوست من ، والله ما ابوظبی ها بد جوری گیر کردیم!!! مخصوصا ماه جون!!! اعصاب دیگه نمونده !!

ابوظبی الان نسبت به آنکارا عملکرد بهتری داشته و از بالای جدول همه رو کلیر کرده و شما از نظر انتظار در نوبت بعدی کلیر شدن هستین. Wink

خدا از دهنت بشنوه دوست من ، دیگه آخرین جونمون مونده!!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، baba manam sanaz ، taghi1311 ، yalda91 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان