کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
از سفارت جواب دادن که این پروسه 4-6 ماه طول میکشه و هنوز تموم نشده و.... یکی نیست بگه مومن من الان 8 ماهه منتظرم
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، Nightsky007 ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، teriole ، hamed_na ، amjad
(2014-02-07 ساعت 17:14)itex نوشته:  از سفارت جواب دادن که این پروسه 4-6 ماه طول میکشه و هنوز تموم نشده و.... یکی نیست بگه مومن من الان 8 ماهه منتظرم

به منم همین جوابا دادن :/
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow
Toungue 
سلام به همه منتظرا
خیلی مخلص داداشای گلم و ابجی های مهربونم هستم.
امروز 200 روزمون تموم شد به باشگای 200 تاییها ملحق شدم،آخ جون خوشهالم بلاخره ما هم قاطی قدیمیها شدیم!!!.Big Grinالبته به دوستای گلم اون بالای جدول منتظران بر نخوره.Sad
آرزوم اینه یه روز برسم بالای بالای جدول منتظران اون موقع دیگه واقعا قدیمی میشم!!!!Big GrinSmile
هفته پیش یه رایانامه فرستادیم واسه برو بچ سفارت که جواب دادن ولی آپدیت نشدم!!!
در جواب گفتن: عزیز دل ماBig Grin به علت شات دان شدن دولت آمریکا ،پروسه رسیدگی طولانی شده،اما سایت رو چک کنید و وقتی کیستون اعلام شد.....(بقیه جواب رو شما بهتر از من میدونید)
فعلا که سبد کالا رو نگرفتم تا نگیرم هم آمریکا نمیرم!!،این قدر حال میده بری تو صف سبد کالا همچین فشرده شییییییییییییییییییی
4 ماه پیش رفتم گواهینامه موتور و ماشین رو تعوض کنم هنوز جواب ندادن،حالا گرفتن ویزای آمریکا چند ماه باید طول بکشه؟این انتظارها عادیه
می تونید با کلاس نقاشی ،ورزش،ساز کامپیوتر،مسافرت ....این روزها رو بهتر سپری کنید.
همه خوب میدونیم که یه روز ویزامون میاد،اونم همین روزا،پس نگران نباشید،
مرغ زیرک گر بدام افتد تحمل بایدش...
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، houmanmir ، romance33 ، Nightsky007 ، yalda91 ، Reflection ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، hamed_na
انکارا به روز نشد امروز متاسفانه...
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، Mahdifarid ، hamed_na ، taghi1311 ، shadoow
يه سؤال چه تفاوتي بين لاتاري ها وبقيه وجودداره؟
چرااوناكليرنسشون مدتش كمتره؟!!؟؟؟!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، Rambod
اخه یلدا جون ما تاحالا مگه اسپانسر داشتیم که بخواهیم مدارکش رو تحویل بدیم؟چی باید بدیم به سفارت وقتی هنوز مدارکی نداریم؟این اسپانسره هنوزم مدارکش رو نداده.یعنی تازه ما مدارک رو که فرستادیم واقعا از اون موقع کلیرنس شروع میشه و باز 10 ماه طول میکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، yalda91
(2014-02-07 ساعت 20:29)jahanshahloo نوشته:  يه سؤال چه تفاوتي بين لاتاري ها وبقيه وجودداره؟
چرااوناكليرنسشون مدتش كمتره؟!!؟؟؟!!

این سئوال جواب مشخصی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، taghi1311 ، azi_sa ، shadoow ، romance33
(2014-02-07 ساعت 20:22)GalaxyM1 نوشته:  انکارا به روز نشد امروز متاسفانه...

بچه ها من فکر می کنم این چند هفته اخیر خیلی از کیس ها کلیر شدن دارن ویزا اونها رو صادر می کنند و به کار اونها می رسند اگه مشکلی پیش نیاد حداقل یک هفته زمان می بره نگران نباشید بزودی همه کلیر می شید مطمئنم
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، S K ، shadoow ، Nightsky007 ، teriole ، taghi1311 ، hamed_na ، romance33 ، Rambod
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم آمریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

کامیلا جون الان خوندم چی شده. گردنت بهتره؟ حتما امریکا مراحل درمان رو ادامه بده. پشت گوش ننداز اصلا...
من احساسم نسبت به این نامه اینه که شما کلیر شدید، چون نگفته مدارک رو بیارید تا AP تکمیل بشه، گفته مدارک رو بیارید و البته مدیکالتون رو هم تجدید کنید. این دومی خیلی مهمه! چون مدیکال رو فقط زمان ویزا تجدید میکنن!
البته به احساسات من اعتماد نکن. میدونی که من زیادی خوشبینم، کلا تو ابرها زندگی میکنم Big Grin حتما خودت ایمیل بزن و بهشون بگو شما چنین ایمیلی برای من فرستادید، آیا معنیش اینه که AP همسر من انجام شده؟ این جمله آخر رو صریح و واضح ازشون بپرس.
من که خیلی امیدوارم چون سابقه ایمیلهای آنکارا نشون میده تا وقتی که کلیر نشدی تمام مدت میگن منتظر باش!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، الی1 ، taghi1311 ، azi_sa ، shadoow ، romance33 ، Rambod ، kamela ، yalda91
(2009-12-03 ساعت 19:43)usa.lover نوشته:  دوست عزیز معمولا بین 1 تا 3 ماه طول میکشه، که معمولا هم 2 ماه هست!

بعيدميدونم الان دوستان أنجمن ميانگين ١٥٠ تا ٢٠٠ روز طول كشيده!!جدول منتظران ببينيد!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، navidshii ، shadoow
(2014-02-08 ساعت 12:48)jahanshahloo نوشته:  
(2009-12-03 ساعت 19:43)usa.lover نوشته:  دوست عزیز معمولا بین 1 تا 3 ماه طول میکشه، که معمولا هم 2 ماه هست!

بعيدميدونم الان دوستان أنجمن ميانگين ١٥٠ تا ٢٠٠ روز طول كشيده!!جدول منتظران ببينيد!!

ببخشید ایشون سال 2009 یعنی 5 سال پیش این مطلب رو گفتن که برای اون موقع درست بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، hamed_na ، azi_sa ، hamseda
اين روزا خييلى ياد اين جمله ميفتم : آمريكا هيچ غلطى نمى تواند بكند Smile)
تازه معنى شو مى فهمم، Smile)آخه يه كلير كردن بايد اينقدر طول بكشه و استرس زا باشه؟؟؟!!!!
دوست عزيزمون itex ٨ ماهه منتظره بعد جوابشو دادن كه اين پروسه ٤ تا ٦ ماه طول ميكشه، نابغه هستن والا اينا
اين هفنه هم كه آنكارا آپديت نشد
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، azi_sa
اصلا من نمیدونم اینا چرا اینقدر بی برنامه هستن!
هنوز که هنوزه هر کی میره مصاحبه بهش میگن 1-3 ماه طول میکشه در صورتیکه خودشون میدونن 1 کامیون کیس دارن که بالای 7-8 ماه طول کشیده!
از اون طرف تو سایتشون که میری نوشته که سایت هر 7 روز آپدیت میشه که اینم همه میدونیم که هیچ حساب کتابی نداره!
یکی نیست بگه جناب آفیسر چرا به مردمی که زندگیشون کف دستشونه دروغ میگین!
ولی من مطمئنم که همین روزا تمامی کیس های jun و july رو اعلام میکنن!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، kanan ، Reflection ، kamalir36 ، Nightsky007 ، GalaxyM1 ، taghi1311 ، alitg ، Farshid22 ، kamela ، الی1 ، shadoow ، azi_sa
denag جان خدا کنه همینطور که میگی باشه...ممنونم که امیدواری میدی.والا من میگم اگر کلیر شدیم پس چرا شمارمون توی سایت نیومد؟؟راستی ap یعنی چی و چی هست؟نمیدونم ایمیلش رو چطور بنویسم.اگه معنی ای پی رو بفهمم شاید بتونم بنویسم...ممنونم ازت و امیدوارم همه کارات به راحتی انجام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، denag
(2014-02-09 ساعت 05:45)kamela نوشته:  denag جان خدا کنه همینطور که میگی باشه...ممنونم که امیدواری میدی.والا من میگم اگر کلیر شدیم پس چرا شمارمون توی سایت نیومد؟؟راستی ap یعنی چی و چی هست؟نمیدونم ایمیلش رو چطور بنویسم.اگه معنی ای پی رو بفهمم شاید بتونم بنویسم...ممنونم ازت و امیدوارم همه کارات به راحتی انجام بشه

سلام يعني administrative processing همان فرآيند اداري مورد نياز هست كه همه ما در آن قرار داريم و باهاش صفا ميكنيمBig Grin
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azi_sa ، romance33 ، itex ، Nightsky007 ، hamed_na ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان