کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
این امیرحسین (قرمه سبزی) کجاست؟ نکنه کلیر شده رفته خبر نداده؟ فکر کنم یک ماهی هست خبری نیست ازش.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، Nightsky007 ، hamidiri ، shadoow ، taghi1311 ، hamed_na ، denag ، romance33
(2014-02-09 ساعت 12:24)itex نوشته:  این امیرحسین (قرمه سبزی) کجاست؟ نکنه کلیر شده رفته خبر نداده؟ فکر کنم یک ماهی هست خبری نیست ازش.

امیدوارم اینجوری که میگی باشه
فقط کلیر شده باشه
بی خبر هم بره عیب نداره Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، taghi1311 ، الی1 ، Farshid22 ، hamed_na ، denag ، romance33
من واقعا واقعا منتظر کلیر شدن shahab.d1 هستم چون ایشون اول جون مصاحبه داشتن و اینجوری میفهمم که انکارا بالاخره وارد کیس های ماه جون شده
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، itex ، taghi1311 ، HPATIMAR ، hamed_na ، Mahdifarid ، romance33 ، shadoow
(2014-02-09 ساعت 18:44)GalaxyM1 نوشته:  من واقعا واقعا منتظر کلیر شدن shahab.d1 هستم چون ایشون اول جون مصاحبه داشتن و اینجوری میفهمم که انکارا بالاخره وارد کیس های ماه جون شده

اگر روال قبل بخواد ادامه داشته باشه باید فردا شاهد کلیر شدن تعداد زیادی باشیم. امیدوارم اینطوری باشه و سفارت روند رو به رشد خودش رو حفظ کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، HPATIMAR ، hamed_na ، GalaxyM1 ، denag ، kamalir36 ، romance33 ، الی1 ، shadoow
(2014-02-09 ساعت 18:54)itex نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 18:44)GalaxyM1 نوشته:  من واقعا واقعا منتظر کلیر شدن shahab.d1 هستم چون ایشون اول جون مصاحبه داشتن و اینجوری میفهمم که انکارا بالاخره وارد کیس های ماه جون شده

اگر روال قبل بخواد ادامه داشته باشه باید فردا شاهد کلیر شدن تعداد زیادی باشیم. امیدوارم اینطوری باشه و سفارت روند رو به رشد خودش رو حفظ کنه.

خدا از دهنت بشنوهBig Grin
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-09 ساعت 18:54)itex نوشته:  

امیدوارم نفر بعدی خودت باشی امین جان Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، denag ، azi_sa ، shadoow ، itex
(2014-02-09 ساعت 12:48)hamidiri نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 12:24)itex نوشته:  این امیرحسین (قرمه سبزی) کجاست؟ نکنه کلیر شده رفته خبر نداده؟ فکر کنم یک ماهی هست خبری نیست ازش.

فقط کلیر شده باشه

LOVE YOU TWO
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole ، navidshii ، hamed_na ، shadoow ، itex ، hamidiri ، denag
(2014-02-09 ساعت 23:01)Ghormeh Sabzi نوشته:  LOVE YOU TWO

چه عجب امیر حسین خان.خوبی؟بابا یه جمعیتی رو نگران کردی.امیدوارم هر جا که هستی شاد باشیBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، hamidiri ، Ghormeh Sabzi
بچه‌ها من نامزدم یک ماه دیگه میره برا مصاحبه. سربازی رفته، ...اونم وزارت دفاع. SadSad اما من هر شب که چشمم رو می‌بندم میگم خدایا میشه معجزه بشه و ما یا ضرب ویزا بگیریم. آخه از شما چه پنهون که من این بار که اومدم ایران خدا بهمون یه بیبی کوچولو داده. من واقعاً نمیدونم چی‌ میشه اگه اینطور که شما‌ها میگید شیش ماه و هشت ماه و ده ماه.. Sad
بچه‌ها تو رو خدا برای من دعا کنید. شما‌ها باز دیگه بچه ندارید، ما اینجوری خیلی‌ داستانمون پیچیده میشه. نزر کردم که اگه معجزه بشه و به نامزدم کلیرنس نخوره، به شکرانه‌ اینکه ما کنار هم هستیم موقع تولد بچه, برای چند بچه یتیم یک سال اسپانسر مالی باشیم. شما‌ها هم برا ما دعا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Nightsky007 ، الی1 ، yalda91 ، shadoow ، itex ، kanan ، romance33 ، hamed_na ، denag ، sib 24 ، Ghormeh Sabzi
Wink 
(2014-02-10 ساعت 07:41)Reflection نوشته:  بچه‌ها من نامزدم یک ماه دیگه میره برا مصاحبه. سربازی رفته، ...اونم وزارت دفاع. SadSad اما من هر شب که چشمم رو می‌بندم میگم خدایا میشه معجزه بشه و ما یا ضرب ویزا بگیریم. آخه از شما چه پنهون که من این بار که اومدم ایران خدا بهمون یه بیبی کوچولو داده. من واقعاً نمیدونم چی‌ میشه اگه اینطور که شما‌ها میگید شیش ماه و هشت ماه و ده ماه.. Sad
بچه‌ها تو رو خدا برای من دعا کنید. شما‌ها باز دیگه بچه ندارید، ما اینجوری خیلی‌ داستانمون پیچیده میشه. نزر کردم که اگه معجزه بشه و به نامزدم کلیرنس نخوره، به شکرانه‌ اینکه ما کنار هم هستیم موقع تولد بچه, برای چند بچه یتیم یک سال اسپانسر مالی باشیم. شما‌ها هم برا ما دعا کنید.

انشالله یه ضرب ویزاشون میگیره
خوب چرا برای بچه های مهاجر سرا اسپانسر مالی نمیشید باور کن بدجور کارمون گیره شوخی کردم اما انشالله ویزا میگیرن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Reflection ، الی1 ، azi_sa ، shadoow ، romance33 ، hamed_na ، sib 24
(2014-02-09 ساعت 23:01)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 12:48)hamidiri نوشته:  

فقط کلیر شده باشه

LOVE YOU TWO

امیر جان به قول شاعر: بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست / بگشای لب که قند فراوانم آرزوست.
کجایی چه میکنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، hamidiri ، taghi1311 ، shadoow
سلام بچه ها من تازه عضو شدم
تیر ماه 1391 نامزدم از ایران رفت برای انجام کارها حدود 1 ماه بعد approve شدیم و منتظر برای مصاحبه تا بالاخره توی اردیبهشت-خرداد 1392 بهمون خبر مصاحبه رو دادند. ما مرداد (وسط ماه رمضون) یعنی 30 june رفتیم مصاحبه، این آفیسر احمق به من گفت ناراحت نباش 2 ماه دیگه آمریکا هستی ولی الان بیشتر از 6 ماهه گذشته ولی خبری نیست. نامزدم 5.5 ماه ایران موند به امید اینکه باهم بریم ولی اون هم ناجار شد برگرده و من باز هم تو تنهایی دارم دیوونه میشم.
تو Jan پنج بار پرونده آپدیت شد گفتم دیگه دارم رفتنی میشم ولی تو Feb هیچ تکونی نخورد و من دارم کلافه میشم دلم می خواد یه ایمیل بزنم به سفارت و هر چی از دهنم در میاد بهشون بگم. اینها واقعا آدم نیستند که اینجوری با زندگی آدم ها بازی می کنند. همه وسایلم رو جمع کردم. دیگه از تو این وضع زندگی کردن خسته شدم......Sad
راستی من ابوذبی رفتم مصاحبه کسی مشابه من هست؟
موافقید یه قرار حضوری بذاریم، یه کم دلداری بهم بدیم ؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، Nightsky007 ، taghi1311 ، denag ، shadoow
مبارک باشه
خوش باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-10 ساعت 19:33)lidlid نوشته:  سلام بچه ها من تازه عضو شدم
تیر ماه 1391 نامزدم از ایران رفت برای انجام کارها حدود 1 ماه بعد approve شدیم و منتظر برای مصاحبه تا بالاخره توی اردیبهشت-خرداد 1392 بهمون خبر مصاحبه رو دادند. ما مرداد (وسط ماه رمضون) یعنی 30 june رفتیم مصاحبه، این آفیسر احمق به من گفت ناراحت نباش 2 ماه دیگه آمریکا هستی ولی الان بیشتر از 6 ماهه گذشته ولی خبری نیست. نامزدم 5.5 ماه ایران موند به امید اینکه باهم بریم ولی اون هم ناجار شد برگرده و من باز هم تو تنهایی دارم دیوونه میشم.
تو Jan پنج بار پرونده آپدیت شد گفتم دیگه دارم رفتنی میشم ولی تو Feb هیچ تکونی نخورد و من دارم کلافه میشم دلم می خواد یه ایمیل بزنم به سفارت و هر چی از دهنم در میاد بهشون بگم. اینها واقعا آدم نیستند که اینجوری با زندگی آدم ها بازی می کنند. همه وسایلم رو جمع کردم. دیگه از تو این وضع زندگی کردن خسته شدم......Sad

حالا خوبه گفته 2 ماه به یکی از فامیلامون برای ویزای توریستی گفته بود 2 هفته الان 8 ماهه که هیچ خبری نشده...
خدا به من رحم کنه که تازه 1 ماه دیگه مصاحبه دارم Sad
البته من به این نتیجه رسیدم که هر کسی که سربازی رفته باشه یا کار دولتی یا سفر خارجی زیاد رفته باشه AP بهش میخوره..
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow
(2014-02-10 ساعت 19:48)hamed.us نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 19:33)lidlid نوشته:  سلام بچه ها من تازه عضو شدم

حالا خوبه گفته 2 ماه به یکی از فامیلامون برای ویزای توریستی گفته بود 2 هفته الان 8 ماهه که هیچ خبری نشده...
خدا به من رحم کنه که تازه 1 ماه دیگه مصاحبه دارم Sad
البته من به این نتیجه رسیدم که هر کسی که سربازی رفته باشه یا کار دولتی یا سفر خارجی زیاد رفته باشه AP بهش میخوره..
دوست عزیز امیدوارم که برای شما هرچه زودتر جوابشون بیاد .ولی یکی از دوستان نزدیک من دقیقا هم کیس شما و کاملا مشابه شما بودن که درست بعد از 12 ماه از تاریخ مصاحبه جوابشون اومد.

Sad
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان