موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 01:19)kamela نوشته: سلام دوستای خوبم...امیدوارم همتون شاد و سلامت باشید و هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید..بچه ها من 2روز پیش به سفارت آمریکا در انکارا ایمیل دادم که ایا مدارکی که براتون پست کردیم رسیده یا نه(یلدا جون زحمت کشید و ادرس ایمیل رو بهم داد دستش درد نکنه)....یک سوال دیگه هم ازشون پرسیدم که ایا همسر من باید منتظر مراحل اداری باشه تا بتونه بیاد ویزاش رو بگیره و تا کی باید منتظر بمونه؟؟؟امروز بهم جواب دادن و چیز عجیبی که گفتن اینه که گفتن همسر شما مراحل اداریش طی شده و منتظر مراحل اداری نباشین و چک کردنش تموم شده و گفتن شما از 2شنبه تا 5شنبه هرموقع مدارک کسری رو بیارید همسرتون ویزاش رو میگیره....من خیلی تعجب کردم چون اولا هنوز که هنوزه شماره کیس ما در سایت در نیومده و اپدیت هم نشدیم....دفعه قبل هم که بهشون ایمیل دادم گفتن مدارک کسری رو با خودتون بیارید...ولی این دفعه گفتن مراحل اداری این کیس طی شده.....ایا تا به حال کسی اینجوری شده کیسش؟؟اینا چرا به ما گفتن مراحل طی شده؟؟
خیلی عجیبه.
شاید برای من هم همین قضیه صادق باشه.
به من گفتند هر وقت کیس نامبرت رو تو سایت دیدی بیا و با خودت ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواجت رو بیار.
میگید من هم بهشون ایمیل بزنم؟
____________________________________________-
CR1 - مصاحبه: 8 ژانویه انکارا - کلیرنس: ....
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 01:47)shsep نوشته: کیس : نامزدی
مصاحبه : 27 ژانویه 2014
کلیر : 4 مارج 2014
35 روز انتظار بالاخره تموم شد.
دوست عزیز
از صمیم قلب بهت تبریک میگم. چقدر خوب و راحت همه چیز برات جور شده.
امیدوارم در بقیه مراحل هم موفق باشی و زندگی خوب و خوشی در کنا همسر عزیزت داشته باشی.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 01:23)kamela نوشته: راستی گفتن تا 17 اپریل باید مدارکتون رو بیارید وگرنه اگر از 17 اپریل بگذره باز باید مصاحبه بشید....دقیقا همسرم 17 اپریل سال قبل رفته بود مصاحبه..یعنی میشه 1سال..خلاصه تا 17 اپریل باید بره همسرم
مامان کاملا جان
نگفتند که باید مدارک مالیاتی اسپانسرتون رو که مربوط به سال 2013 هست با خودتون بیارید؟ همسر من میگه چون سال 2013 تموم شده و تو آمریکا تا 1-2 ماه دیگه فرصت هست که مالیات سال 2013 رو پرداخت کنیم بنابراین به احتمال زیاد هر کس که حداکثر تا 2 ماه دیگه بره سفارت ازش فرمهای مالیاتی مربوط به 2013 رو خواهند خواست.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 01:23)kamela نوشته: راستی گفتن تا 17 اپریل باید مدارکتون رو بیارید وگرنه اگر از 17 اپریل بگذره باز باید مصاحبه بشید....دقیقا همسرم 17 اپریل سال قبل رفته بود مصاحبه..یعنی میشه 1سال..خلاصه تا 17 اپریل باید بره همسرم
خدا را شکر کاملا جون.
هر چه زودتر مدارک را ببرید و ویزا را بگیرید، بهونه دستشون ندید تو رو خدا. انشالله همسرتون ویزا رو بگیره و بیاد پیش شما.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 10:10 توسط فری خانم.)
(2014-03-05 ساعت 02:33)baba manam sanaz نوشته: (2014-03-05 ساعت 01:19)kamela نوشته: سلام دوستای خوبم...امیدوارم همتون شاد و سلامت باشید و هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید..بچه ها من 2روز پیش به سفارت آمریکا در انکارا ایمیل دادم که ایا مدارکی که براتون پست کردیم رسیده یا نه(یلدا جون زحمت کشید و ادرس ایمیل رو بهم داد دستش درد نکنه)....یک سوال دیگه هم ازشون پرسیدم که ایا همسر من باید منتظر مراحل اداری باشه تا بتونه بیاد ویزاش رو بگیره و تا کی باید منتظر بمونه؟؟؟امروز بهم جواب دادن و چیز عجیبی که گفتن اینه که گفتن همسر شما مراحل اداریش طی شده و منتظر مراحل اداری نباشین و چک کردنش تموم شده و گفتن شما از 2شنبه تا 5شنبه هرموقع مدارک کسری رو بیارید همسرتون ویزاش رو میگیره....من خیلی تعجب کردم چون اولا هنوز که هنوزه شماره کیس ما در سایت در نیومده و اپدیت هم نشدیم....دفعه قبل هم که بهشون ایمیل دادم گفتن مدارک کسری رو با خودتون بیارید...ولی این دفعه گفتن مراحل اداری این کیس طی شده.....ایا تا به حال کسی اینجوری شده کیسش؟؟اینا چرا به ما گفتن مراحل طی شده؟؟
كاملا جان ايشالا كه همون جوري باشه و ويزا اماده باشه.واي ديگه روزاي دوريتونم به سر برسه ايشالا.
تبريك اقا يا خانم shsep مبارك باشه و تبريك ميگم ميخواستم بنويسم سفرنامتونو لطفا بنويسين كه ديدم الان نوشتين ممنون.من به بچه هاي اين تايپك گفتم اگه ننوشتن سفرنامه و ميگن از ما گذشته چك خورديم بيخيال! ميگم شايد تجربه هايي باشه كه با نوشتنش بقيه رو متوجه كنيد.مثلا عكس كم داشتن يا مدت كمي همو ديده بودن،يا چي فكر ميكنن علت چك خورنشون بوده رو بنويسن ميدونم بازم نمينويسين!ولى اگه همون جور كه الان دارين از اين سايت استفاده ميكنين پس مديونيم ما هم اطلاعات يا تجربه هامونودر اختيار بقيه بزاريم. اينجوريا؛) به اميد كلير شدنتون به زودى امييييييييين
یه پیشنهاد
بچه هائی که کلیر شدن و برای بار دوم میرن سفارت، تاپیکی براشون ایجاد بشه که سفرنامه یا تجارب سفر دومشون رو هم بنویسند. آیا نیاز به زدن دوباره واکسن هست؟ تکرار مدیکال چطور؟ چه اتفاقاتی تو سفر دوم در سفارت افتاده؟
شاید هم این تاپیک وجود داره و من ازش بی خبرم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 01:19)kamela نوشته: سلام دوستای خوبم...امیدوارم همتون شاد و سلامت باشید و هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید..بچه ها من 2روز پیش به سفارت آمریکا در انکارا ایمیل دادم که ایا مدارکی که براتون پست کردیم رسیده یا نه(یلدا جون زحمت کشید و ادرس ایمیل رو بهم داد دستش درد نکنه)....یک سوال دیگه هم ازشون پرسیدم که ایا همسر من باید منتظر مراحل اداری باشه تا بتونه بیاد ویزاش رو بگیره و تا کی باید منتظر بمونه؟؟؟امروز بهم جواب دادن و چیز عجیبی که گفتن اینه که گفتن همسر شما مراحل اداریش طی شده و منتظر مراحل اداری نباشین و چک کردنش تموم شده و گفتن شما از 2شنبه تا 5شنبه هرموقع مدارک کسری رو بیارید همسرتون ویزاش رو میگیره....من خیلی تعجب کردم چون اولا هنوز که هنوزه شماره کیس ما در سایت در نیومده و اپدیت هم نشدیم....دفعه قبل هم که بهشون ایمیل دادم گفتن مدارک کسری رو با خودتون بیارید...ولی این دفعه گفتن مراحل اداری این کیس طی شده.....ایا تا به حال کسی اینجوری شده کیسش؟؟اینا چرا به ما گفتن مراحل طی شده؟؟
کاملا جان بهتون تبریک میگم تا پشیمون نشدن برین و ویزا رو بگیرید اینا کاراشون هیچ حساب و کتابی نداره
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 10:31)itex نوشته: (2014-03-05 ساعت 10:10)فری خانم نوشته: یه پیشنهاد
بچه هائی که کلیر شدن و برای بار دوم میرن سفارت، تاپیکی براشون ایجاد بشه که سفرنامه یا تجارب سفر دومشون رو هم بنویسند. آیا نیاز به زدن دوباره واکسن هست؟ تکرار مدیکال چطور؟ چه اتفاقاتی تو سفر دوم در سفارت افتاده؟
شاید هم این تاپیک وجود داره و من ازش بی خبرم؟
بله تاپیک سفرنامه داریم.
آیتکس عزیز
تاپیک سفرنامه رو دیدم ولی کسی معمولا سفرنامه دومش رو نمی نویسه. منظور من تجارب بار دوم هست.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون قضیه این اپدیت هایی که همه ی کسایی که توی ماه های june -july مصاحبه شدند رو میکنند چیه ؟
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مجدد امروز بعد از 40 روز از 5 آپديت قبلي دوباره بدون ايميل آپديت شدم برام دعا كنيد به اميد كلير شدن همگي در آينده نزديك
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun