کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-07 ساعت 20:19)mordadi نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 18:42)GalaxyM1 نوشته:  هووووورااااا من بعد از ۸ ماه کلیر شمم خدایا شکرت دستام داره میلرزه
خیلی تبریک میگم galaxy جان...میشه لطفا بگی آخرین updated توی ceac ,همون 04-مارس بود یا نه این روزهای آخر هر روز update میشدی پشت سر هم؟

بله من ۴ مارس اپدیت شدم و بعدش ۶ام
وقتی ۶ام اپدیت شدم فکر کردم به قول اقا امین همگانی هست Big Grin
بعدش هم امروز ظهر بهم ایمیل زدن و بعددش شمارم در سایت اومد
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، aghaghia ، romance33 ، sib 24 ، itex ، Saeedv13 ، taghi1311
(2014-03-07 ساعت 18:42)GalaxyM1 نوشته:  هووووورااااا من بعد از ۸ ماه کلیر شمم خدایا شکرت دستام داره میلرزه

مبارک باشه Smile
خوش به حالت می تونی عید کنار همسرت باشی
رفتی ما رو یادت نره و به مهاجر سرا سر بزن
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، taghi1311
وای بچه ها من چند روز اعصابم خورد بود نمی رفتم سایت رو چک کنم
ولی امروز دل رو به دریا زدم و دیدم که بعد از حدود 40 روز 5 مارچ دوباره آپدیت شدم
خدایا یعنی لحظه موعود نزدیکه؟ یعنی دوباره آپدیت شدن ها شروع شده و به زودی کیلیر میشم؟
نور امید دوباره تو دلم روشن شد
249 روز از مصاحبه ام گذشته یعنی داره نوبتم میشه؟
بچه ها دعا کنید
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، shandiz ، hamidiri ، denag ، Saeedv13 ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-03-07 ساعت 20:49)lidlid نوشته:  

مبارک باشه Smile

هاها دوست عزیز ممنون ولی فعلا برای من یکم زوده این حرفا من فقط ۱۸ سال سن دارم من از بچه ها خانوادگی هستم بازم ممنونBig Grin
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، romantic ، denag ، taghi1311
(2014-03-07 ساعت 21:15)lidlid نوشته:  وای بچه ها من چند روز اعصابم خورد بود نمی رفتم سایت رو چک کنم
ولی امروز دل رو به دریا زدم و دیدم که بعد از حدود 40 روز 5 مارچ دوباره آپدیت شدم
خدایا یعنی لحظه موعود نزدیکه؟ یعنی دوباره آپدیت شدن ها شروع شده و به زودی کیلیر میشم؟
بچه ها دعا کنید

تبريك دوست عزيز ، راستي پيغام سايت ابوظبي براتون تغيير كرد؟؟برا من كه هنوز تغيير نكرده
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، taghi1311
(2014-03-07 ساعت 21:59)piboo نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 21:15)lidlid نوشته:  وای بچه ها من چند روز اعصابم خورد بود نمی رفتم سایت رو چک کنم
بچه ها دعا کنید

تبريك دوست عزيز ، راستي پيغام سايت ابوظبي براتون تغيير كرد؟؟برا من كه هنوز تغيير نكرده
نه پیغام تغییر نکرده فقط تاریخ ش تغییر کرده
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311

تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، taghi1311
(2014-03-06 ساعت 00:28)hamed_na نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 17:51)shsep نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 02:33)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 01:19)kamela نوشته:  سلام دوستای خوبم...امیدوارم همتون شاد و سلامت باشید و هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید..بچه ها من 2روز پیش به سفارت آمریکا در انکارا ایمیل دادم که ایا مدارکی که براتون پست کردیم رسیده یا نه(یلدا جون زحمت کشید و ادرس ایمیل رو بهم داد دستش درد نکنه)....یک سوال دیگه هم ازشون پرسیدم که ایا همسر من باید منتظر مراحل اداری باشه تا بتونه بیاد ویزاش رو بگیره و تا کی باید منتظر بمونه؟؟؟امروز بهم جواب دادن و چیز عجیبی که گفتن اینه که گفتن همسر شما مراحل اداریش طی شده و منتظر مراحل اداری نباشین و چک کردنش تموم شده و گفتن شما از 2شنبه تا 5شنبه هرموقع مدارک کسری رو بیارید همسرتون ویزاش رو میگیره....من خیلی تعجب کردم چون اولا هنوز که هنوزه شماره کیس ما در سایت در نیومده و اپدیت هم نشدیم....دفعه قبل هم که بهشون ایمیل دادم گفتن مدارک کسری رو با خودتون بیارید...ولی این دفعه گفتن مراحل اداری این کیس طی شده.....ایا تا به حال کسی اینجوری شده کیسش؟؟اینا چرا به ما گفتن مراحل طی شده؟؟

كاملا جان ايشالا كه همون جوري باشه و ويزا اماده باشه.واي ديگه روزاي دوريتونم به سر برسه ايشالا.
تبريك اقا يا خانم shsep مبارك باشه و تبريك ميگم ميخواستم بنويسم سفرنامتونو لطفا بنويسين كه ديدم الان نوشتين ممنون.من به بچه هاي اين تايپك گفتم اگه ننوشتن سفرنامه و ميگن از ما گذشته چك خورديم بيخيال! ميگم شايد تجربه هايي باشه كه با نوشتنش بقيه رو متوجه كنيد.مثلا عكس كم داشتن يا مدت كمي همو ديده بودن،يا چي فكر ميكنن علت چك خورنشون بوده رو بنويسن ميدونم بازم نمينويسين!ولى اگه همون جور كه الان دارين از اين سايت استفاده ميكنين پس مديونيم ما هم اطلاعات يا تجربه هامونودر اختيار بقيه بزاريم. اينجوريا؛) به اميد كلير شدنتون به زودى امييييييييينSmile

سلام موقعی ک من چک خوردم روحیم خیلی خراب بود اما خوشبختانه انتظار تموم شد به این خاطر ننوشتم ، واقعا تجربه خاصی ندارم تو سفر اولم شاید سفر دوم برام جذاب تر باشد ، مصاحبه من کلا 5 دقیقه بود و همش هم راجع به شرح شغلم رشته تحصیلیم و عنوان پایان نامه فوق لیسانسم . کلا مطمین باشید اگر رشتتون حساسه مثل من که IT خوندم حتما چک میخورید و حتما اگر تحصیلان لیسانس به بالا دارید یاشغل دولتی دارید سفارت ازتون میخواد که رزومه الکترونیکی بفرستید پروسه ادرای من خوشبختانه 35 روز طول کشید و کیس نامبرم رو 4 مارچ در سایت آنکارا دیدم .و به امید خدا میرم که ویزا بگیرم . فقط یک سوالکسی میدونه برای اینکه دوباره قرار برگردیم سفارت باید چه مدارکی ببریم
سلام و تبریک فراوان
میشه تاریخ آپدیت های آخرتون رو هم بگید

salam

Update haye man :

3 feb,
11 Feb
24 FEB
26 FEB
28 FEB
3 March
4 march
Clear: 4 march
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، Saeedv13 ، taghi1311 ، romance33 ، Elahvision
Galaxy جان تبریک میگم بهت ،
بچه های ابوظبی خدا رو شکر که آپدیت شدید ولی من هنوز رو آپدیت jan 28 موندم!!
آخه چه وضعشه!! Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33
(2014-03-07 ساعت 23:34)hamidiri نوشته:  

تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک

سلام
من هم وقتی‌ فهمیدم کلییر شدم دستم میلرزید نمیدونستم گریه کنم یا بخندم خیلی‌ خوشحال میشم ، ایشالا خدا دل همهٔ اون‌ها‌یی که واقعا حقشونه که ویزا بگیرن رو شاد کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، kamalir36 ، taghi1311 ، hamidiri ، romance33 ، فری خانم
بچه ها دعا کنید
سلام،تبریک میگم بابت این اپدیتها امیدوارم که به کلیر شدنتون تو همین هفته ختم شه
میتونم بپرسم چرا تو لیست منتظران اسمتون رو وارد نکردید ؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lidlid
(2014-03-07 ساعت 21:27)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 20:49)lidlid نوشته:  

مبارک باشه Smile

هاها دوست عزیز ممنون ولی فعلا برای من یکم زوده این حرفا من فقط ۱۸ سال سن دارم من از بچه ها خانوادگی هستم بازم ممنونBig Grin

الهییییییییی من درکت میکنم lidid،این قدر به فکر نامزدت هستی که تا یکی کلیر میشه سریع به ذهنت خطور میکنه که میره پیش همسرش.
ما نامزدیها حال هم رو بهتر درک میکنیم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidiri ، romance33 ، taghi1311
اول از همه تبریک به GalaxyM1 عزیز که کلیر شد.

دوم اینکه ببخشید من امروز گرفتار بودم نشد به موقع کدهای رو اعلام کنم. سفارت آنکارا با 4 شماره جدید بروز شد:
ANK2010695003, ANK2012717002, ANK2013510003, ANK2011661023
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، Saeedv13 ، kamalir36 ، shadoow ، romance33 ، teriole ، denag ، behnam7 ، romantic ، yalda91 ، taghi1311 ، kamela ، hamed_na ، فری خانم
(2014-03-07 ساعت 20:06)GalaxyM1 نوشته:  ممنون خیلی ممنون فقط یه سوال دارم
من الان انکارام البته خیلی وقته انکارام میخوام دوشنبه برم بدم پاسم به من ایمیل زدن و توش گفتن که پاس و مدیکال بیارین دو تا سوال داارم
دوستان با تجربه ایا من به جز این دو تا چیز دیگه ای ببرم نقض مدرک ندارم
من دفعه ی قبل پست ثبت نام کردم حالا دوباره باید بکنم؟

اگر خودشون همین دوتا رو اشاره کردن که بعیده چیز دیگه ای نیاز باشه، حالا برای محکم کاری میشه ایمیل زد و سئوال. ضرری که نداره

نیازی به ثبت نام مجدد برای پست نیست همون قبلی رو پرینت کنین ببرین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، romance33 ، yalda91 ، taghi1311
(2014-03-07 ساعت 20:06)GalaxyM1 نوشته:  ممنون خیلی ممنون فقط یه سوال دارم
من الان انکارام البته خیلی وقته انکارام میخوام دوشنبه برم بدم پاسم به من ایمیل زدن و توش گفتن که پاس و مدیکال بیارین دو تا سوال داارم
دوستان با تجربه ایا من به جز این دو تا چیز دیگه ای ببرم نقض مدرک ندارم
من دفعه ی قبل پست ثبت نام کردم حالا دوباره باید بکنم؟

سلام با تبریک فراوان در قسمت ثبت نام پست قسمت به روز رسانی هست مابا تاریخ جدید پرینت گرفتیم شاید هم نیاز نباشد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان