کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-17 ساعت 16:37)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان، يه سؤال دارم اگر با فرستادن ايميل كسي اپديت بشه ايا به طور انوماتيك اين اپديت انجام ميشه يا اين كه پرونده رو نگاه كردن؟؟؟

مکاتبه شما در پرونده ثبت میشه. ممکنه برای پاسخ به شما پرونده رو هم نگاه کرده باشن. در کل بعیده نامه احوال پرسی عادی تأثیری در روند کاری پرونده شما داشته باشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، hamed_na ، فری خانم ، romance33
(2014-03-17 ساعت 18:44)itex نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 16:37)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان، يه سؤال دارم اگر با فرستادن ايميل كسي اپديت بشه ايا به طور انوماتيك اين اپديت انجام ميشه يا اين كه پرونده رو نگاه كردن؟؟؟

مکاتبه شما در پرونده ثبت میشه. ممکنه برای پاسخ به شما پرونده رو هم نگاه کرده باشن. در کل بعیده نامه احوال پرسی عادی تأثیری در روند کاری پرونده شما داشته باشه.

دوستان عزیز یه سوال داشتم
ما میخواییم به سفارت ایمیل بدیم از ابتدای این پروسه 5 یا 6 بار ایمیل دادیم
میخواستیم ببینیم اگه تعداد ایمیل های ما به سفارت از یه حدی زیادتر بشه ممکنه تو روند کلیرنس ما تاثیر منفی داشته باشه ؟
نمیدونم چرا با 6 بار آپدیت تو ماه گذشته هنوز خبری از کلیر شدن نیست . شاید با ایمیل فرجی شد.
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
3 فروردین جا نبود برای 10 فروردین بلیط گرفتم که اول هفته اونجا باشم. حالا این doctrun وقت نمیده نامرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، amjad ، behnam7 ، romantic ، houmanmir ، yalda91 ، hamed_na ، Saeedv13 ، الی1 ، romance33
(2014-03-17 ساعت 19:17)fa79iran نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم
ما میخواییم به سفارت ایمیل بدیم از ابتدای این پروسه 5 یا 6 بار ایمیل دادیم
میخواستیم ببینیم اگه تعداد ایمیل های ما به سفارت از یه حدی زیادتر بشه ممکنه تو روند کلیرنس ما تاثیر منفی داشته باشه ؟
نمیدونم چرا با 6 بار آپدیت تو ماه گذشته هنوز خبری از کلیر شدن نیست . شاید با ایمیل فرجی شد.

بعید میدونم جواب خاصی به شما بدن. شما حدود 260 روزه منتظر هستین، امیر حسین 460 روزه منتظره بهش گفتن ما خبر نداریم کار شما درست میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، fa79iran ، romance33
شما هر چقدر که میخواین ایمیل بدین ،هیچ تاثیری که منفی هم باشه نداره خیالتون راحت .
اکثر کسایی که تو ماه جون و جولای مصاحبه داشتن،تو این چند هفته بارها آپدیت شدن .ولی فکر میکنم که کلییر شدن بچه های جون و جولای نزدیکه!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، fa79iran ، romance33
(2014-03-17 ساعت 19:28)itex نوشته:  3 فروردین جا نبود برای 10 فروردین بلیط گرفتم که اول هفته اونجا باشم. حالا این doctrun وقت نمیده نامرد.

امین جان از اون دکتر احتیاجی نیست وقت بگیری.اون به قدری پولکیه که این چیزایی که تو سایتش نوشته فقط جنبه تبلیغ واسش داره!
فقط بگو ایمیل دادی به سفارت که مطمئن بشی چیزی اضافه احتیاج نداری واسه بردن؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، houmanmir ، romance33
(2014-03-17 ساعت 19:35)k1_cid نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 19:28)itex نوشته:  3 فروردین جا نبود برای 10 فروردین بلیط گرفتم که اول هفته اونجا باشم. حالا این doctrun وقت نمیده نامرد.

امین جان از اون دکتر احتیاجی نیست وقت بگیری.اون به قدری پولکیه که این چیزایی که تو سایتش نوشته فقط جنبه تبلیغ واسش داره!

ممنون. ایمیل دادم آپدیت هم شدم امروز ولی هنوز جوابی به دستم نرسیده، احتمالاً فردا جواب بدن.
با آژانسها که صحبت میکردم میگفتن که امسال ترافیک آنکارا غیر طبیعیه. فکر کنم یک دو هفته ای موندگار بشم. باید دوسه کیلویی سماق ببرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، k1_cid ، houmanmir ، romance33
(2014-03-17 ساعت 20:08)itex نوشته:  

ممنون. ایمیل دادم آپدیت هم شدم امروز ولی هنوز جوابی به دستم نرسیده، احتمالاً فردا جواب بدن.
با آژانسها که صحبت میکردم میگفتن که امسال ترافیک آنکارا غیر طبیعیه. فکر کنم یک دو هفته ای موندگار بشم. باید دوسه کیلویی سماق ببرم.

در هر صورت بمحض اینکه جواب دادن ،خبر بدهRolleyes
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-03-17 ساعت 19:32)k1_cid نوشته:  شما هر چقدر که میخواین ایمیل بدین ،هیچ تاثیری که منفی هم باشه نداره خیالتون راحت .
اکثر کسایی که تو ماه جون و جولای مصاحبه داشتن،تو این چند هفته بارها آپدیت شدن .ولی فکر میکنم که کلییر شدن بچه های جون و جولای نزدیکه!

خدا از دهنت بشنوه Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، mordadi ، taghi1311
قرمه سبزی ترو خدا کلیر شو....................
بابا اون بالای جدولی و k1........................
آنکارا هم مصاحبه داشتی اخه...............
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، azri ، yalda91 ، mordadi ، itex ، taghi1311 ، فری خانم ، romance33 ، Ghormeh Sabzi
وقت دکتر برای چی؟
مدیکال باید تجدید بشه؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
باز هفت سین سرور
ماهی و تنگ بلور
سکه و سبزه و آب
نرگس و جام شراب
باز هم شادی عید
آرزوهای سپید
باز لیلای بهار
باز مجنونی بید
باز هم رنگین کمان
باز باران بهار
باز گل مست غرور
باز بلبل نغمه خوان
باز رقص دود عود
باز اسفند و گلاب
باز آن سودای ناب
کور باد چشم حسود
باز تکرار دعا
یا مقلب القلوب
یا مدبر النهار
حال ما گردان تو خوب
راه ما گردان تو راست
باز نوروز سعید
باز هم سال جدید
باز هم لاله عشق
خنده و بیم و امید

نوروز مبارک
با آرزوی سلامتی، شادکامی و سربلندی برای همه در هر کجای این پهنه هستی
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، lidlid ، houmanmir ، itex ، S K ، amjad ، fa79iran ، HPATIMAR ، behnam7 ، kamalir36 ، romance33
(2014-03-17 ساعت 20:08)itex نوشته:  

آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-18 ساعت 09:36)فری خانم نوشته:  باز هفت سین سرور
ماهی و تنگ بلور
سکه و سبزه و آب
نرگس و جام شراب
باز هم شادی عید
آرزوهای سپید
باز لیلای بهار
باز مجنونی بید
باز هم رنگین کمان
باز باران بهار
باز گل مست غرور
باز بلبل نغمه خوان
باز رقص دود عود
باز اسفند و گلاب
باز آن سودای ناب
کور باد چشم حسود
باز تکرار دعا
یا مقلب القلوب
یا مدبر النهار
حال ما گردان تو خوب
راه ما گردان تو راست
باز نوروز سعید
باز هم سال جدید
باز هم لاله عشق
خنده و بیم و امید

نوروز مبارک
با آرزوی سلامتی، شادکامی و سربلندی برای همه در هر کجای این پهنه هستی

عید شما هم مبارک Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، فری خانم ، taghi1311 ، romance33
(2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته:  آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟

روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، فری خانم ، lidlid ، hamed_na ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان