کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-18 ساعت 12:42)itex نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته:  آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟

روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.
ممنون از توضیحاتتون
فقط چند نکته همچنان مبهمه:
1- محل شرکت پست رو که قبلا انتخاب کردیم. کپی همون کافیه یا همون رو دوباره پرینت بگیریم یا باید جای جدید انتخاب کرد؟
2- کسری مدارک من رو ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه اعلام کردند. من دیروز ترجمه های جدید رو گرفتم تا کی اعتبار دارند؟
3- اعتبار مدیکال تا 6 ماه از چه تاریخییه؟
4- اگر لازم شد مدیکال تجدید بشه نتیجه به همراه سایر مدارک باید به سفارت تحویل بشه؟
5- واکسن هایی که زدیم تا کی اعتبار دارند؟
مرسی
انشا اله برای مدیکالتون مشکلی پیش نمیاد و همه چیز به خوبی تموم بشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟

روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.

سلام
از مصاحبه من در ابوظبی هم 9 ماه گذشته پس قاعدتاً من هم باید مدیکال رو بدم؟ مدیکال همون کارهایی هست که توی دبی (آنکارا) انجام دادیم دیگه؟ واکسن هایی که توی ایران زدیم که دوباره نیاز نیست؟ این پست که میگید چیه؟ ما آنکارا هست؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، taghi1311
(2014-03-18 ساعت 13:45)فری خانم نوشته:  

ممنون از توضیحاتتون
1- محل شرکت پست رو که قبلا انتخاب کردیم. کپی همون کافیه یا همون رو دوباره پرینت بگیریم یا باید جای جدید انتخاب کرد؟
2- کسری مدارک من رو ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه اعلام کردند. من دیروز ترجمه های جدید رو گرفتم تا کی اعتبار دارند؟
4- اگر لازم شد مدیکال تجدید بشه نتیجه به همراه سایر مدارک باید به سفارت تحویل بشه؟
مرسی
1- همون ptt رو پرینت بگیرین لازم نیست تغییر بدین یا جدید بگیرین
2-اعتبار ترجمه ها معمولاً 6 ماهه است ولی هر چی به تاریخی که میری نزدیکتر باشه بهتره .
3- اعتبار مدیکال از روزیه که رفتی مطب پیش دکتر تا 6 ماه .
4- اگر لازم به تجدید باشه باید همون روزی که میری سفارت تحویل بدی -
5- معمولاً قبل اینکه بری اگه کلیرنست خیلی طول کشیده بهتره که دوباره کارت زرد بگیری .
امیدوارم کمک کرده باشم . Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، فری خانم ، romance33
(2014-03-18 ساعت 13:45)فری خانم نوشته:  ممنون از توضیحاتتون
مرسی
خانم فری یک مقداری مطالب تاپیک رو هم مطالعه کنین بد نیست.
1- کافیه.
2- تا زمانی که سفارت به شما اعلام کنه. مثلاً مال من رو چیزی نگفتن که نیازه
3- از زمان صدور!!!
4- بله!
5- این بسته به واکسن و شرایط شما فرق داره در واقغ شامل همون مدارک مدیکال میشه و نیاز نیست بهش فکر کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، amjad ، فری خانم ، romance33
منو omnia همزمان مطلب رو پست کردیم. Wink

(2014-03-18 ساعت 13:48)lidlid نوشته:  سلام
از مصاحبه من در ابوظبی هم 9 ماه گذشته پس قاعدتاً من هم باید مدیکال رو بدم؟ مدیکال همون کارهایی هست که توی دبی (آنکارا) انجام دادیم دیگه؟ واکسن هایی که توی ایران زدیم که دوباره نیاز نیست؟ این پست که میگید چیه؟ ما آنکارا هست؟

ابوظبی یک مقداری شرایطش فرق میکنه، چون من آنکارا هستم اظهار نظر نمیکنم. ptt (پست ترکیه) برای آنکارا هستش و مدت زمان تجدید ابوظبی هم با آنکارا فرق داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، romance33
پاسخ سفارت هم اومد، فرمودن که غیر از مدیکال نیاز به مدرک خاص دیگه ای نیست. تشریف که اوردین پرونده رو نگاه میکنیم و به شما میگیم چیزی نیاز بود. خسته نباشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، k1_cid ، taghi1311 ، behnam7 ، فری خانم ، romance33
(2014-03-18 ساعت 14:46)omnia نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 13:45)فری خانم نوشته:  

ممنون از توضیحاتتون
مرسی
1- همون ptt رو پرینت بگیرین لازم نیست تغییر بدین یا جدید بگیرین
2-اعتبار ترجمه ها معمولاً 6 ماهه است ولی هر چی به تاریخی که میری نزدیکتر باشه بهتره .
3- اعتبار مدیکال از روزیه که رفتی مطب پیش دکتر تا 6 ماه .
4- اگر لازم به تجدید باشه باید همون روزی که میری سفارت تحویل بدی -
5- معمولاً قبل اینکه بری اگه کلیرنست خیلی طول کشیده بهتره که دوباره کارت زرد بگیری .
امیدوارم کمک کرده باشم . Smile
مرسی خیلی کمک کردید.
شما اقدام مجدد به تزریق کدام واکسن ها می کنید؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
خداوندا ...

نعمت سلامتی مبداء همه نیازهاست ...

و عاقبت به خیری مقصد همه نیازها بین این مبداء تا آن مقصد ،

والاترین نیازها

دلخوشیست ...

به بزرگیت سوگند در این آخرین روزهای سال آن را به همه دوستانم عطا فرما...

آمین

نوروز شما فرخنده باد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، itex ، Mahdifarid ، S K ، maryam1 ، houmanmir ، فری خانم ، romance33
(2014-03-18 ساعت 14:56)itex نوشته:  پاسخ سفارت هم اومد، فرمودن که غیر از مدیکال نیاز به مدرک خاص دیگه ای نیست. تشریف که اوردین پرونده رو نگاه میکنیم و به شما میگیم چیزی نیاز بود. خسته نباشن.
واقعا خسته نباشن!Cool
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، taghi1311 ، alitab
سلام
من بالاخره دوشنبه تونستم بليط هواپيما براى ارمنستان رو گير بيارم و اومدم، پاسمو دادم سفارت و منتظرم بهم زنگ بزنن. من چند روزى اينجا هستم و اگه دوستان كارى داشتن كه از دستم بر بياد در خدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Elahvision ، hamidiri ، fa79iran ، behnam7 ، alitab ، romance33 ، hamed_na ، پدی
سلام دوستان.آنوشا الان آنکارا هست.بهم ایمیل داد و ازم خواست که این متن رو برای شما بنویسمSadMa 17march pasha ra dadim az medical ma 8 rooz mande bood ke elam kardim saat 12 az sefarat tamas gereftan ke midoonid fagat 8 rooz vaght darid goftim barnamerizy kardim rooze 19 saat 10 az sefarat tamas gereftan biyayeed sefarat pasha ra begirid lotfan madarek kho makhsoosan tax va kopy pass saporter ra bebarid khey hamkary mikonand ba tashakor)
اینم متن فارسیش که از قوانین مهاجرسرا پیروی کرده باشم
ما 17 مارچ پاس ها رو دادیم،از مدیکال 8 روز مونده بود که اعلام کردیم.ساعت 12 از سفارت تماس گرفتن که میدونید فقط 8 روز وقت دارید؟گفتیم برنامه ریزی کردیم.روز 19 مارچ ساعت 10 از سفارت تماس گرفتند بیاید سفارت پاس ها رو بگیرید.لطفا مدارک مخصوصا تکس و کپی پاس اسپانسر رو ببرید.خیلی همکاری میکنند.با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، Elahvision ، alitab ، romance33 ، hamed_na ، taghi1311 ، پدی ، فری خانم
(2014-03-20 ساعت 10:18)navidshii نوشته:  سلام دوستان.آنوشا الان آنکارا هست.بهم ایمیل داد و ازم خواست که این متن رو برای شما بنویسمSadMa 17march pasha ra dadim az medical ma 8 rooz mande bood ke elam kardim saat 12 az sefarat tamas gereftan ke midoonid fagat 8 rooz vaght darid goftim barnamerizy kardim rooze 19 saat 10 az sefarat tamas gereftan biyayeed sefarat pasha ra begirid lotfan madarek kho makhsoosan tax va kopy pass saporter ra bebarid khey hamkary mikonand ba tashakor)
ما 17 مارچ پاس ها رو دادیم،از مدیکال 8 روز مونده بود که اعلام کردیم.ساعت 12 از سفارت تماس گرفتن که میدونید فقط 8 روز وقت دارید؟گفتیم برنامه ریزی کردیم.روز 19 مارچ ساعت 10 از سفارت تماس گرفتند بیاید سفارت پاس ها رو بگیرید.لطفا مدارک مخصوصا تکس و کپی پاس اسپانسر رو ببرید.خیلی همکاری میکنند.با تشکر

ممنون از اطلاع رسانی. فقط کاش میشد قبل از رفتن به سفارت بگن دقیقاً چی نیازه خیلی خوب میشد ما کمتر استرس میگرفتیم. بدون شک الان معلومه چه نقص مدارکی وجود داره و نیاز نیست اول پاس رو تحویل بدیم بعد بگن.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، romance33 ، پدی ، فری خانم
(2014-03-20 ساعت 12:42)itex نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 10:18)navidshii نوشته:  سلام دوستان.آنوشا الان آنکارا هست.بهم ایمیل داد و ازم خواست که این متن رو برای شما بنویسمSadMa 17march pasha ra dadim az medical ma 8 rooz mande bood ke elam kardim saat 12 az sefarat tamas gereftan ke midoonid fagat 8 rooz vaght darid goftim barnamerizy kardim rooze 19 saat 10 az sefarat tamas gereftan biyayeed sefarat pasha ra begirid lotfan madarek kho makhsoosan tax va kopy pass saporter ra bebarid khey hamkary mikonand ba tashakor)

ممنون از اطلاع رسانی. فقط کاش میشد قبل از رفتن به سفارت بگن دقیقاً چی نیازه خیلی خوب میشد ما کمتر استرس میگرفتیم. بدون شک الان معلومه چه نقص مدارکی وجود داره و نیاز نیست اول پاس رو تحویل بدیم بعد بگن.
سلام
واقعا همينطوره، من هم الان ارمنستانم و چپ و راست هر چى مدرك ميدم بازم يه چيزى ميخوان، همش تو راه هتل و سفارتم اين چند روزه، اميدوارم اين مدرك اخريه كه امروز دادم كافى باشه براشون
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، romance33 ، پدی
(2014-03-20 ساعت 12:58)Rambod نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 12:42)itex نوشته:  

سلام
واقعا همينطوره، من هم الان ارمنستانم و چپ و راست هر چى مدرك ميدم بازم يه چيزى ميخوان، همش تو راه هتل و سفارتم اين چند روزه، اميدوارم اين مدرك اخريه كه امروز دادم كافى باشه براشون

اووووووف، بالاخره از سفارت زنگ زدن و مدركمو قبول كردن، پشت تلفن چندتا سوال كردن كه كدوم ايالت ميخواى برى و چيكار ميخواى بكنى اونجا و برنامت چيه، بعد گفت ويزات اماده شد زنگ ميزنيم بياى بگيرى. يه مدركى رو كه نشون بده خانومم قصد اقامت اونجارو داره ميخواستن ، كه من هر مدركى دادم زنگ ميزدن فرداش كه كنسول تاييد نكرده، كه بالاخره امروز چهارمي رو كه بردم بالاخره قبول كردن وگرنه بايد برميگشتم خانومم سريع ميرفت امريكا يه چيزى جور ميكرد و من باز ميومدم كه با اين دوماهى كه من تاخير كردم كه بيام اينجا زمانى برام نمونده بود. خدارو شكر الان زنگ زدن و اوكى دادن و اين ساعتهاى اخر سال ٩٢ عجب حالى دادن. پيشاپيش عيد رو به همه دوستان تبريك ميگم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، itex ، fa79iran ، hamed_na ، amjad ، romance33 ، پدی ، فری خانم
اووووووف، بالاخره از سفارت زنگ زدن و مدركمو قبول كردن، پشت تلفن چندتا سوال كردن كه كدوم ايالت ميخواى برى و چيكار ميخواى بكنى اونجا و برنامت چيه، بعد گفت ويزات اماده شد زنگ ميزنيم بياى بگيرى. يه مدركى رو كه نشون بده خانومم قصد اقامت اونجارو داره ميخواستن ، كه من هر مدركى دادم زنگ ميزدن فرداش كه كنسول تاييد نكرده، كه بالاخره امروز چهارمي رو كه بردم بالاخره قبول كردن وگرنه بايد برميگشتم خانومم سريع ميرفت امريكا يه چيزى جور ميكرد و من باز ميومدم كه با اين دوماهى كه من تاخير كردم كه بيام اينجا زمانى برام نمونده بود. خدارو شكر الان زنگ زدن و اوكى دادن و اين ساعتهاى اخر سال ٩٢ عجب حالى دادن. پيشاپيش عيد رو به همه دوستان تبريك ميگم.
[/quote]

مبارکه دوست عزیز. به سلامتی انشالله. عیدی از این بهتر دیگه نمی شه. برای ما هم دعا کن که همه بچه ها خیلی خیلی زود تو همین فروردین ویزاشون را بگیرند و برن سر خونه و زندگیشون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، houmanmir ، maryam1 ، romance33 ، yalda91 ، taghi1311 ، پدی ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان