موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-18 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 13:52 توسط فری خانم.)
(2014-03-18 ساعت 12:42)itex نوشته: (2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته: آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟
روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.
ممنون از توضیحاتتون
فقط چند نکته همچنان مبهمه:
1- محل شرکت پست رو که قبلا انتخاب کردیم. کپی همون کافیه یا همون رو دوباره پرینت بگیریم یا باید جای جدید انتخاب کرد؟
2- کسری مدارک من رو ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه اعلام کردند. من دیروز ترجمه های جدید رو گرفتم تا کی اعتبار دارند؟
3- اعتبار مدیکال تا 6 ماه از چه تاریخییه؟
4- اگر لازم شد مدیکال تجدید بشه نتیجه به همراه سایر مدارک باید به سفارت تحویل بشه؟
5- واکسن هایی که زدیم تا کی اعتبار دارند؟
مرسی
انشا اله برای مدیکالتون مشکلی پیش نمیاد و همه چیز به خوبی تموم بشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 12:42)itex نوشته: (2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته: آقا امین
لطفا کارهایی رو که فکر می کنید لازمه تا قبل از رفتن انجام بدین برای ما هم بنویسین. این مسیریست که همه ما در آینده دور یا نزدیک باید طی کنیم.
در ضمن منظور دوستمون رو نفهمیدم که بالاخره باید از دکتر اونگان وقت گرفت یا نه؟ و اینکه شما به انکارا چه ایمیلی زدید؟
روال بصورت کلی مشخصه. به سفارت برین، پاسپورت، فرم رنگی و محل شرکت پست (و سایر کسری مدارک احتمالی) رو تحویل بدین و در موعد مقرر برین پاسپورت رو از اداره پست بگیرین.
کسایی هم که مثل من مدیکالشون به دلیل گذشت 6ماه باید تجدید بشه، برن و دوباره مدیکال بدن.
درمورد وقت گرفتن مدیکال هم اگر میتونین بگیرین حتماً اگر هم مثل من چاره ندارین سرتون رو بندازین پایین و همینطوری برین ببینین چی میشه.
سلام
از مصاحبه من در ابوظبی هم 9 ماه گذشته پس قاعدتاً من هم باید مدیکال رو بدم؟ مدیکال همون کارهایی هست که توی دبی (آنکارا) انجام دادیم دیگه؟ واکسن هایی که توی ایران زدیم که دوباره نیاز نیست؟ این پست که میگید چیه؟ ما آنکارا هست؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
پاسخ سفارت هم اومد، فرمودن که غیر از مدیکال نیاز به مدرک خاص دیگه ای نیست. تشریف که اوردین پرونده رو نگاه میکنیم و به شما میگیم چیزی نیاز بود. خسته نباشن.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 14:46)omnia نوشته: (2014-03-18 ساعت 13:45)فری خانم نوشته: (2014-03-18 ساعت 12:42)itex نوشته: (2014-03-18 ساعت 09:44)فری خانم نوشته: آقا امین
ممنون از توضیحاتتون
فقط چند نکته همچنان مبهمه:
1- محل شرکت پست رو که قبلا انتخاب کردیم. کپی همون کافیه یا همون رو دوباره پرینت بگیریم یا باید جای جدید انتخاب کرد؟
2- کسری مدارک من رو ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه اعلام کردند. من دیروز ترجمه های جدید رو گرفتم تا کی اعتبار دارند؟
3- اعتبار مدیکال تا 6 ماه از چه تاریخییه؟
4- اگر لازم شد مدیکال تجدید بشه نتیجه به همراه سایر مدارک باید به سفارت تحویل بشه؟
5- واکسن هایی که زدیم تا کی اعتبار دارند؟
مرسی
انشا اله برای مدیکالتون مشکلی پیش نمیاد و همه چیز به خوبی تموم بشه.
1- همون ptt رو پرینت بگیرین لازم نیست تغییر بدین یا جدید بگیرین
2-اعتبار ترجمه ها معمولاً 6 ماهه است ولی هر چی به تاریخی که میری نزدیکتر باشه بهتره .
3- اعتبار مدیکال از روزیه که رفتی مطب پیش دکتر تا 6 ماه .
4- اگر لازم به تجدید باشه باید همون روزی که میری سفارت تحویل بدی -
5- معمولاً قبل اینکه بری اگه کلیرنست خیلی طول کشیده بهتره که دوباره کارت زرد بگیری .
امیدوارم کمک کرده باشم . 
مرسی خیلی کمک کردید.
شما اقدام مجدد به تزریق کدام واکسن ها می کنید؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خداوندا ...
نعمت سلامتی مبداء همه نیازهاست ...
و عاقبت به خیری مقصد همه نیازها بین این مبداء تا آن مقصد ،
والاترین نیازها
دلخوشیست ...
به بزرگیت سوگند در این آخرین روزهای سال آن را به همه دوستانم عطا فرما...
آمین
نوروز شما فرخنده باد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بالاخره دوشنبه تونستم بليط هواپيما براى ارمنستان رو گير بيارم و اومدم، پاسمو دادم سفارت و منتظرم بهم زنگ بزنن. من چند روزى اينجا هستم و اگه دوستان كارى داشتن كه از دستم بر بياد در خدمتم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اووووووف، بالاخره از سفارت زنگ زدن و مدركمو قبول كردن، پشت تلفن چندتا سوال كردن كه كدوم ايالت ميخواى برى و چيكار ميخواى بكنى اونجا و برنامت چيه، بعد گفت ويزات اماده شد زنگ ميزنيم بياى بگيرى. يه مدركى رو كه نشون بده خانومم قصد اقامت اونجارو داره ميخواستن ، كه من هر مدركى دادم زنگ ميزدن فرداش كه كنسول تاييد نكرده، كه بالاخره امروز چهارمي رو كه بردم بالاخره قبول كردن وگرنه بايد برميگشتم خانومم سريع ميرفت امريكا يه چيزى جور ميكرد و من باز ميومدم كه با اين دوماهى كه من تاخير كردم كه بيام اينجا زمانى برام نمونده بود. خدارو شكر الان زنگ زدن و اوكى دادن و اين ساعتهاى اخر سال ٩٢ عجب حالى دادن. پيشاپيش عيد رو به همه دوستان تبريك ميگم.
[/quote]
مبارکه دوست عزیز. به سلامتی انشالله. عیدی از این بهتر دیگه نمی شه. برای ما هم دعا کن که همه بچه ها خیلی خیلی زود تو همین فروردین ویزاشون را بگیرند و برن سر خونه و زندگیشون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴