کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-28 ساعت 14:54)k1_cid نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:43)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:27)k1_cid نوشته:  دوستان من امروز به تاریخ 28 Apr آپدیت شدم.
دو ماه پیش هم 7 بار آپدیت شده بودم

اميدوارم اين هفته كلير بشيد. اينجوري محاسبات ما شايد درست در بياد.آپديت قبليتون كي بود؟
آپدیت های من :
Jan 19
22 Jan
3 Feb
18 Feb
24 Feb
25 Feb
26 Feb
و 28 Apr

اگر تو اين هفته باز آپديت بشيد و به اميد خدا جمعه هم كلير بشيد فرضيه كلير بعد از ٢ ماه از آخرين آپديت درست در مياد.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، taghi1311 ، piboo ، k1_cid
(2014-04-28 ساعت 15:02)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:54)k1_cid نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:43)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:27)k1_cid نوشته:  دوستان من امروز به تاریخ 28 Apr آپدیت شدم.
دو ماه پیش هم 7 بار آپدیت شده بودم

اميدوارم اين هفته كلير بشيد. اينجوري محاسبات ما شايد درست در بياد.آپديت قبليتون كي بود؟
آپدیت های من :
Jan 19
22 Jan
3 Feb
18 Feb
24 Feb
25 Feb
26 Feb
و 28 Apr

اگر تو اين هفته باز آپديت بشيد و به اميد خدا جمعه هم كلير بشيد فرضيه كلير بعد از ٢ ماه از آخرين آپديت درست در مياد.

آره من هم امیدوارم برا کیوان جان این اتفاق این هفته بیوفته و نمیگم در مورد همه اینجور هست ولی اکثرا حتی خود ایتکس عزیز هم براش این اتفاق افتاد . یک فاصله بین 1 تا 2 ماه از آپدیتهای نرمالش گذشت و هیچ خبری نبود ولی در بعدی بلافاصله اولین جمعه بعدش که فکر کنم پس فرداش بود کلیر شد. درسته آیتکس جان؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، jafarpourmh ، shaya ، taghi1311 ، itex
مرسی mordadi جان امیدوارم همه بچه های Jun و July زودتر کلییر شن که خیلی شرایط براشون سخته
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shaya ، houmanmir ، amjad ، taghi1311
دوستان کسی از این بر و بکس عزیز (پیام-HOUMANMIR-POORI-1362ELI-BEHNAM7- OUH) خبری داره ؟ فکر میکنم اکثرا کلیر شدن و رفتن فراموش کردن جدول رو پر کنند . مگه میشه ده ماه از مصاحبشون بگذره بعد اصلا پیگیر نباشند و هیچ پیغامی نگذارن بین این عزیزان منتظر کلیرنس؟
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، taghi1311
(2014-04-28 ساعت 17:11)mordadi نوشته:  دوستان کسی از این بر و بکس عزیز (پیام-HOUMANMIR-POORI-1362ELI-BEHNAM7- OUH) خبری داره ؟ فکر میکنم اکثرا کلیر شدن و رفتن فراموش کردن جدول رو پر کنند . مگه میشه ده ماه از مصاحبشون بگذره بعد اصلا پیگیر نباشند و هیچ پیغامی نگذارن بین این عزیزان منتظر کلیرنس؟

نه من كه همچنان منتظرم.منم از ١٩ ژانويه تا ٢٥ فوريه ٧ بار اپديت شدم كه به جز يكي بقيه با اپديت هاي k1-cid يكي بودند اما فعلا كه ديگه اپديتي نداشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، k1_cid ، shaya ، amjad ، mordadi ، hamed_na
Sad 
Shyراستش من از صفحه ١٨٠ تا حالا هم پاي اين صفحه بودن و از نظرات دوستان استفاده كردم اما چون اطلاعات جديدي نداشتم كه به معلومات شما اضافه كنم ترجيح دادم وقتتون رو نگيرم
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، k1_cid ، zaniar_tnt ، shaya ، mordadi ، romantic ، taghi1311
(2014-04-22 ساعت 12:20)shaya نوشته:  [quote='romantic' pid='482311' dateline='1398100115']

منم اول آپریل مصاحبه داشتم نهم چهاردهم شانزدهم و امروز 21 آپریل اپدیت شدم !
ویزای نامزدی مصاحبه ارمنستان

شایا آفیسر چه سوالاتی پرسید؟ چند ساعت طول کشید؟ چند روز باید بمونیم؟ خیلی ممنونSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
(2014-04-28 ساعت 17:11)mordadi نوشته:  دوستان کسی از این بر و بکس عزیز (پیام-HOUMANMIR-POORI-1362ELI-BEHNAM7- OUH) خبری داره ؟ فکر میکنم اکثرا کلیر شدن و رفتن فراموش کردن جدول رو پر کنند . مگه میشه ده ماه از مصاحبشون بگذره بعد اصلا پیگیر نباشند و هیچ پیغامی نگذارن بین این عزیزان منتظر کلیرنس؟

منم اینجام ، حاضرر Smile
من که اینجام ، مطمئن باشید اگه برا من خبری بشه یهتون میگم
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shaya ، taghi1311 ، hamed_na

چرا که نه مرادی عزیز با این وضعیت که داره پیش میره 10 ماه که چیزی نیست مگه صبر ایوب یکسال و نیم منتظر نبود و.... خود شما هم کم انتظار نکشیدی .واقعا چشم انتظاری خیلی سخته
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shaya ، aghaghia ، taghi1311
(2014-04-28 ساعت 11:28)piboo نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 08:54)alitg نوشته:  دیروز بعد 160 روز برای اولین بار به سفارت ایمیل زدم 2 ساعت بعد جواب دادن تو سیس هم آپ شدم .
مطمئن هستم اصلا نخوندن و یه جواب آماده دادن(امیدوارم به روح اعتقاد داشته باشن)

شما از طريق سايت ايميل زديد؟؟؟
بله
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
(2014-04-28 ساعت 20:23)houmanmir نوشته:  

منم اینجام ، حاضرر Smile
مرسی از houman و eli1362 عزیز که حاضری زدین.Smile
پیام-poori-ouh و behnam7 عزیز لطفا حاضری بزنین Wink تا پشت سرتون غیبت رو شروع نکردیم که بیوفا بودن و وقتی کلیر شدن دیگه از سایت رفتن بدون پر کردن جدول منتظران و خدافظی.Smile
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، taghi1311 ، hamed_na
(2014-04-28 ساعت 21:33)شاهین1 نوشته:  

چرا که نه مرادی عزیز با این وضعیت که داره پیش میره 10 ماه که چیزی نیست مگه صبر ایوب یکسال و نیم منتظر نبود و.... خود شما هم کم انتظار نکشیدی .واقعا چشم انتظاری خیلی سخته

تو رو خدا اینقدر ما رو نترسونین !!!یعنی چی یکسال و نیم؟اینا که کلیرنسشون اینقدر طول میکشه آقا هستند یا خانوما هم همینقدر طول کشیده ؟
اینم انرژی مثبت که گفتین به هم بدیم ++++++++++++++++++++Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، lidlid ، mordadi ، romance33 ، shadoow ، taghi1311 ، hamed_na
(2014-04-28 ساعت 22:00)mordadi نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 20:23)houmanmir نوشته:  

منم اینجام ، حاضرر Smile
مرسی از houman و eli1362 عزیز که حاضری زدین.Smile
پیام-poori-ouh و behnam7 عزیز لطفا حاضری بزنین Wink تا پشت سرتون غیبت رو شروع نکردیم که بیوفا بودن و وقتی کلیر شدن دیگه از سایت رفتن بدون پر کردن جدول منتظران و خدافظی.Smile
سلام خیال همه دوستان راحت باشد بنده 10 ماهه که منتظر کلیرنس هستم هر روز هم سایت را چک می کنم ولی خبری نیستSad مطمئن باشین اولین جایی که خبر کلیر شدنمو اعلام می کنم همین جدول منتظران است!!!! چون خودم همش چکش می کنم......خدا صبر بده! من که دیگه کم آوردم!
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، lidlid ، mordadi ، amjad ، hamed_na ، houmanmir ، romance33
آیتکس جان من ماه مصاحبه رو تو جدول منتظران اشتباه زدم Jun در صورتیکه Jul بود اگه میشه درستش کنید Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، zaniar_tnt
بچه ها حسم میگه این هفته قراره خبرای خوب بشنویم. گوش به زنگ باشین Smile
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، zaniar_tnt ، piboo ، alitg ، amjad ، denag ، k1_cid ، pari pariaaa ، hamed_na ، shadoow ، mordadi ، romance33 ، naka_sach ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان