کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-26 ساعت 03:14)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
دوستان اینجا تاپیک "کلیرنس متقاضيان ویزای نامزدی و ازدواج" هست. لطفاً خارج از موضوع پست نذارین چون من مجبورم پست ها رو حذف کنم. تمام زحمت تایپ کردن و اطلاعات خوب شما با این کار از بین خواهد رفت. برای هر موضوعی تاپیک جداگانه وجود داره. لطفاً از تاپیک های مرتبط استفاده کنین تا هر کسی نیاز به اطلاعات خاصی داشت بدونه کجا باید دنبالش بگرده. از همگی ممنونم. سعید

در مورد سوال های مربوط به سفر و قوانین سفر و ... تاپیکی داریم؟
دوستان زیاد سوال دارن . من نمی دونم کجا جوابشون رو بدم.Sad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
یه سوال از دوستان ابوظبی دارم
برای ایمیل به سفارت از همون قسمت conact us استفاده میکنید؟
من از این قسمت استفاده کردم ولی متوجه نمیشم ایمیل من دریافت شده یا نه بعد از زدن submit هیچ پیغامی نمیده!!!!
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-04-26 ساعت 01:05)Alireza83 نوشته:  سلام دوستای گلم. فکر کنم یکم زود از کوره در رفتم. قصد نداشتم 2باره اینجا چیزی بنویسم ولی حس کردم به اینجا مدیونم. از سوالاتی که این چند روزه بچه ها ازم پرسیدن حس کردم واقعاً احتیاج به کمک دارند و درست نیست که یی تفاوت باشم.
قبلش یه چیزی بگم.
دوستان لطفاً دیگه سوالاشون رو با پیام خصوصی نپرسن. اینجا بپرسن که جوابش به درد همه بخوره.
لطفاً هم از مسائل شخصی من نپرسید.
دوستانی که تلفن من رو دارند لطفاً انتشار ندهند ممنون میشم.
سوالای که در تخصص من هست و می تونم جواب بدم اینهاست.
خدمات فرودگاهی ( ایرلاین های مختلف و مقررات اونها و مقدار بار و اضافه بار و.....)
مقررات سفر های خارجی و قوانین خرید بلیت و......
قوانین آمریکا در مورد مسافرت با ویزا و مقررات فرود گاه های مختلف آمریکا
در زمینهء خرید بلیت هم می تونم راهنمایتون کنم . البه خودم بلیت صادر نمی کنم ولی با چند تا از آژانس های داخل ایران و داخل آمریکا کار می کنم.
البته اینها هیچ کدوم کار اصلی من نیست.
امید وارم به دوستانم کمک کرده باشم.Smile

کارت درسته عامو !!ممنونSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 07:19)alitg نوشته:  یه سوال از دوستان ابوظبی دارم
من از این قسمت استفاده کردم ولی متوجه نمیشم ایمیل من دریافت شده یا نه بعد از زدن submit هیچ پیغامی نمیده!!!!

بله دوست عزیز، وقتی ایمیل میفرستید بعد چند لحظه یه ایمیل براتون میاد که توش همون چیزایی که توش نوشتیدو نشون میده!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg
(2014-04-26 ساعت 06:38)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2014-04-26 ساعت 03:53)Alireza83 نوشته:  در مورد سوال های مربوط به سفر و قوانین سفر و ... تاپیکی داریم؟
دوستان زیاد سوال دارن . من نمی دونم کجا جوابشون رو بدم.Sad
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی

دوستان گلم. ادامه سوال های مربوط به سفر و بلیت رو بیاین تو تاپیک بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی بپرسین. مرسی. Wink
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، itex ، romance33 ، hamed_na ، fa79iran ، shaya ، mordadi ، فری خانم
(2014-04-26 ساعت 09:30)houmanmir نوشته:  

بله دوست عزیز، وقتی ایمیل میفرستید بعد چند لحظه یه ایمیل براتون میاد که توش همون چیزایی که توش نوشتیدو نشون میده!
ممنون از پاسختون شما متن ایمیلتونو تو inquiry نوشتین ؟
به من ایمیلی نمیده!!!
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 22:42)alitg نوشته:  

به من ایمیلی نمیده!!!

بله ، همیشه همونجا مینویسم!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
احتمالا اين هفته هم واشنگتن درگير اعلام لاتاري هست و وقت نداره بره سراغ پرونده هاي ما. خدا كنه تو ارديبهشت و خرداد جواب ما رو بدن وگرنه تير و مرداد و شهريور فورس ماژور لاتاري ٢٠١٤ و ويزاهاي دانشجويي رو دارن باز ما ميريم تو كما.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24 ، mordadi ، taghi1311 ، zaniar_tnt ، houmanmir ، piboo ، romance33 ، shaya
(2014-04-26 ساعت 22:42)alitg نوشته:  

به من ایمیلی نمیده!!!

من هم امروز مثل چند مورد قبل ايميل فرستادم كانفرميشن ايميل برام اومد اما نه اپديت شدم و نه جواب ايميل رو دادن.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، houmanmir
(2014-04-27 ساعت 08:10)jafarpourmh نوشته:  احتمالا اين هفته هم واشنگتن درگير اعلام لاتاري هست و وقت نداره بره سراغ پرونده هاي ما. خدا كنه تو ارديبهشت و خرداد جواب ما رو بدن وگرنه تير و مرداد و شهريور فورس ماژور لاتاري ٢٠١٤ و ويزاهاي دانشجويي رو دارن باز ما ميريم تو كما.

امروز شنیدم که یکی از خانومهایی که روز دوم آپریل برای لاتاری مصاحبه داشت و با من ارمنستان بود کلیر شده و داره میره ویزاشو بگیره !!!
من هنوز موندم چطور میشه که بعضی ها یه ضرب ویزا میگیرن بعضی ها 10 روز بعد بعضی ها هم 2 سال طول میکشه !!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
دوستان ایا این حقیقت داره که از آخرین آپ دیت تو سیس معمولا" یک سکوت یکه دوماهه هست و بعد کلیرنس شدن در سایت سفارت یا خیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
در تاریخ آپ دیت 25 اپریل سفارت کسی از دوستان کلیرنس شدند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 15:19)شاهین1 نوشته:  سلام

شما چه كيسي هستيد؟ و از كدوم سفارت؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 13:59)shaya نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 08:10)jafarpourmh نوشته:  احتمالا اين هفته هم واشنگتن درگير اعلام لاتاري هست و وقت نداره بره سراغ پرونده هاي ما. خدا كنه تو ارديبهشت و خرداد جواب ما رو بدن وگرنه تير و مرداد و شهريور فورس ماژور لاتاري ٢٠١٤ و ويزاهاي دانشجويي رو دارن باز ما ميريم تو كما.

امروز شنیدم که یکی از خانومهایی که روز دوم آپریل برای لاتاری مصاحبه داشت و با من ارمنستان بود کلیر شده و داره میره ویزاشو بگیره !!!
من هنوز موندم چطور میشه که بعضی ها یه ضرب ویزا میگیرن بعضی ها 10 روز بعد بعضی ها هم 2 سال طول میکشه !!!!!

ما همه تو همین موندیم که معیار و نحوه بررسی اینها چجوریه که با هیچ منطقی جور در نمیاد.
همونطور که میدونید برای ویزای غیرمهاجرتی هم اکثرا کلیر میخورن. اونروز یه نفر رفته بود یکضرب ویزای توریستی گرفته بود که یعنی بگم اصل جنس بوده کم نگفتم. سابقه توی انواع نهادهای دولتی و امنیتی داشته و اصلا قیافش هم تابلو بود .
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، shaya ، houmanmir
(2014-04-27 ساعت 16:29)piboo نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 15:19)شاهین1 نوشته:  سلام

شما چه كيسي هستيد؟ و از كدوم سفارت؟؟؟

F2A ANKARA
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان