موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-09 ساعت 10:22)shaya نوشته: (2014-05-09 ساعت 03:53)Alireza83 نوشته: (2014-05-09 ساعت 03:02)k1_cid نوشته: (2014-05-09 ساعت 02:54)hamed_na نوشته: سلام دوستان
من به تاریخ 2 می آپدیت شدم ولی امروز فهمیدم که این آپدیت بخاطر پیگیری نامزدم از طریق سناتور ایالتی بوده چون ایمیل سفارت که به سناتور زده رو مستقیم برامون فوروارد کردن! ولی من فکر میکنم این داستان کلیرنس باعث میشه خیلی از چیزایی که نمیدونستیم رو بهتر متوجه بشیم چون همش درگیر این پروسه میشیم و میریم دنبال تحقیق و تفحص و...
حامد جان اگر امکان داره،میشه لطف کنی بگی دقیقا چه ایمیلی به سناتور زدن؟
سلام
به نظر شما فرستادن نامه به شخصی مثل سناتور تاثیری داره؟ کسی هست که نامه زده باشه و کلیر شده باشه؟ 
بی تاثیر نیست !!یکی از دوستام تعریف کرد که دوستش اجازه کارش نمیومد و با ایمیل به سناتور ظرف چند روز اجازه کارش اومد !!ولی اینکه چی مینویسن توی ایمیل نمیدونم!!
سناتور ها خودشون فرم آماده دارن . حداقل فرم مخصوص سفارت كه اين سناتور ما داشت. ولي در مورد كليرنس فكر نكنم كسي بتونه دخالتي كنه.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من چند ماه پیش هم به سناتور و هم به نماینده کنگره امریکا نامه نوشت...هیچ کاری از دست هیچ مقامی در امریکا بر نمیاد چون این پروسه در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت امریکاست و کسی اجازه دخالت در آن را ندارد.. سناتور در جواب نامه بحث توافق هسته ای و مذاکرات سیاسی رو پیش کشیده و یه جوری پیچونده جواب رو... اما نماینده کنگره پیگیری کرده و به کنسول نامه زده که جواب نامه رو عینا براتون میزارم تا ببنید که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد و کسی نمیتونه این پروسه رو کوتاه کنه یا مثلا سفارش کنند تا زودتر انجام بشه متاسفانه چاره ای جز صبر و تحمل نداریم.....
I have finally heard from the consulate in Yerevan. As I expected, your husband is waiting for the completion of an extensive background check. This check is not done by the consulate, nor is it controlled by the consulate. All we can do is ask for a progress report every few months. In your case, since the consulate responded in February, I can ask again after May 15, 2014. Since he was interviewed in August, we can assume that the background check was initiated after the interview. When one year has passed in August 2014, we can ask the State Dept to see if they can bring the background check to a conclusion. I will keep your case open. If you ask me to inquire after May 15 and after August 22, I will do so.
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ٣٢٤ روز كه منتظرم!!! پزشكم و جز طرح اجباري تو يه روستاي محروم به عنوان پزشك خانواده، سابقه كاري ديگه اي هم نداشتم. زمان مصاحبه هم تقريبا ١.٥ سال از اتمام طرحم گذشته بود و شاغل نبودم. هيچ كدوم از اعضاي خانواده ام هم شغل حساس يا امنيتي ندارند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فكر كنم امروز هم سفارت بيخيال آپديت شده.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Visa Bulletin برای ماه June اومده و F2A برگشته به 2012 May. این برای کسایی مثل ما که منتظره Administrative Processing هستند تاثیری داره؟ البته اونایی که Priority Date بعد از May 2012 دارن.