کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-09 ساعت 02:54)hamed_na نوشته:  سلام دوستان
من به تاریخ 2 می آپدیت شدم ولی امروز فهمیدم که این آپدیت بخاطر پیگیری نامزدم از طریق سناتور ایالتی بوده چون ایمیل سفارت که به سناتور زده رو مستقیم برامون فوروارد کردن! ولی من فکر میکنم این داستان کلیرنس باعث میشه خیلی از چیزایی که نمیدونستیم رو بهتر متوجه بشیم چون همش درگیر این پروسه میشیم و میریم دنبال تحقیق و تفحص و...

حامد جان اگر امکان داره،میشه لطف کنی بگی دقیقا چه ایمیلی به سناتور زدن؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na
(2014-05-09 ساعت 03:02)k1_cid نوشته:  
من به تاریخ 2 می آپدیت شدم ولی امروز فهمیدم که این آپدیت بخاطر پیگیری نامزدم از طریق سناتور ایالتی بوده چون ایمیل سفارت که به سناتور زده رو مستقیم برامون فوروارد کردن! ولی من فکر میکنم این داستان کلیرنس باعث میشه خیلی از چیزایی که نمیدونستیم رو بهتر متوجه بشیم چون همش درگیر این پروسه میشیم و میریم دنبال تحقیق و تفحص و...

سلام
به نظر شما فرستادن نامه به شخصی مثل سناتور تاثیری داره؟ کسی هست که نامه زده باشه و کلیر شده باشه؟ Sad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-05-09 ساعت 03:53)Alireza83 نوشته:  

سلام
به نظر شما فرستادن نامه به شخصی مثل سناتور تاثیری داره؟ کسی هست که نامه زده باشه و کلیر شده باشه؟ Sad
بی تاثیر نیست !!یکی از دوستام تعریف کرد که دوستش اجازه کارش نمیومد و با ایمیل به سناتور ظرف چند روز اجازه کارش اومد !!ولی اینکه چی مینویسن توی ایمیل نمیدونم!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 10:22)shaya نوشته:  

سلام
بی تاثیر نیست !!یکی از دوستام تعریف کرد که دوستش اجازه کارش نمیومد و با ایمیل به سناتور ظرف چند روز اجازه کارش اومد !!ولی اینکه چی مینویسن توی ایمیل نمیدونم!!

به نظر من سناتور که هیچی حتی خود شخص اوباما هم نامه بدهد هیچ تاثیری در روند کلیرنس نخواهد داشت.. چون کلا از دست سفارت خارج شده و تنها تاثیرش میتونه این باشه که پروندتو باز کنن و به جای اینکه به صورت خودکار جواب بدن. یه خورده وقت بزارن و بیشتر توضیح بدن که تو مرحله اداری هستی و باید صبر کنی و در نهایت در سایت سیس آپدیت میشی...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، zaniar_tnt ، romance33 ، hamed_na
(2014-05-09 ساعت 10:22)shaya نوشته:  

سلام

سناتور ها خودشون فرم آماده دارن . حداقل فرم مخصوص سفارت كه اين سناتور ما داشت. ولي در مورد كليرنس فكر نكنم كسي بتونه دخالتي كنه.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، zaniar_tnt ، shaya

این متن دقیقشه:
cid:image001.jpg@01CF4422.1C8EC850American Embassy Ankara 02 May 2014
Dear Senator Brown,

Thank you for your e-mail inquiry of 30 April 2014, bringing to our attention the concerns of your constituent, Ms. ......... regarding the immigrant visa case of her fiancé, Mr. ..........i.

As of today, Mr. .........i’s cases is still undergoing the required administrative processing. Please note that we have no control over the length of administrative processing for any given case nor may we provide an estimate of when this process will finish. Mr. .......i’s case is being given every consideration under U.S. law and we are doing everything possible to meet the legitimate needs of prospective travelers consistent with the priority we must attach to our security and legal responsibilities.

As soon as Mr........i’s administrative processing is complete, his case number will be posted on our website: http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html. Once his case number is posted on our website, he may return to the U.S. Embassy in Ankara any Monday through Thursday between 10:30am and 12:00pm with his passport and any missing documents. The Consular Officer will review all the documents, and if the file is complete, we will issue the visa and send it through the Turkish Postal Service (PTT) to the post office location the he has designated.

I hope this information is useful to both you and your constituent.

Sincerely,

Laurence E. Tobey

Consul General

U.S. Embassy Ankara
فقط هی میگن دست ما نیست, خب بگن دست کیه ما بریم سراغ اون!
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، shaya ، zaniar_tnt
همسر من چند ماه پیش هم به سناتور و هم به نماینده کنگره امریکا نامه نوشت...هیچ کاری از دست هیچ مقامی در امریکا بر نمیاد چون این پروسه در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت امریکاست و کسی اجازه دخالت در آن را ندارد.. سناتور در جواب نامه بحث توافق هسته ای و مذاکرات سیاسی رو پیش کشیده و یه جوری پیچونده جواب رو... اما نماینده کنگره پیگیری کرده و به کنسول نامه زده که جواب نامه رو عینا براتون میزارم تا ببنید که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد و کسی نمیتونه این پروسه رو کوتاه کنه یا مثلا سفارش کنند تا زودتر انجام بشه متاسفانه چاره ای جز صبر و تحمل نداریم.....
I have finally heard from the consulate in Yerevan. As I expected, your husband is waiting for the completion of an extensive background check. This check is not done by the consulate, nor is it controlled by the consulate. All we can do is ask for a progress report every few months. In your case, since the consulate responded in February, I can ask again after May 15, 2014. Since he was interviewed in August, we can assume that the background check was initiated after the interview. When one year has passed in August 2014, we can ask the State Dept to see if they can bring the background check to a conclusion. I will keep your case open. If you ask me to inquire after May 15 and after August 22, I will do so.
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، zaniar_tnt ، hamed.us ، hamed_na ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 16:34)hamed_na نوشته:  

این متن دقیقشه:
cid:image001.jpg@01CF4422.1C8EC850American Embassy Ankara 02 May 2014
Dear Senator Brown,

Thank you for your e-mail inquiry of 30 April 2014, bringing to our attention the concerns of your constituent, Ms. ......... regarding the immigrant visa case of her fiancé, Mr. ..........i.

As of today, Mr. .........i’s cases is still undergoing the required administrative processing. Please note that we have no control over the length of administrative processing for any given case nor may we provide an estimate of when this process will finish. Mr. .......i’s case is being given every consideration under U.S. law and we are doing everything possible to meet the legitimate needs of prospective travelers consistent with the priority we must attach to our security and legal responsibilities.

As soon as Mr........i’s administrative processing is complete, his case number will be posted on our website: http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html. Once his case number is posted on our website, he may return to the U.S. Embassy in Ankara any Monday through Thursday between 10:30am and 12:00pm with his passport and any missing documents. The Consular Officer will review all the documents, and if the file is complete, we will issue the visa and send it through the Turkish Postal Service (PTT) to the post office location the he has designated.

I hope this information is useful to both you and your constituent.

Sincerely,

Laurence E. Tobey

Consul General

U.S. Embassy Ankara
فقط هی میگن دست ما نیست, خب بگن دست کیه ما بریم سراغ اون!
عجب!!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na
(2014-05-09 ساعت 17:46)Timber Wolf نوشته:  همسر من چند ماه پیش هم به سناتور و هم به نماینده کنگره آمریکا نامه نوشت...هیچ کاری از دست هیچ مقامی در آمریکا بر نمیاد چون این پروسه در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت آمریکاست و کسی اجازه دخالت در آن را ندارد.. سناتور در جواب نامه بحث توافق هسته ای و مذاکرات ۳۰ یا C رو پیش کشیده و یه جوری پیچونده جواب رو... اما نماینده کنگره پیگیری کرده و به کنسول نامه زده که جواب نامه رو عینا براتون میزارم تا ببنید که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد و کسی نمیتونه این پروسه رو کوتاه کنه یا مثلا سفارش کنند تا زودتر انجام بشه متاسفانه چاره ای جز صبر و تحمل نداریم.....
I have finally heard from the consulate in Yerevan. As I expected, your husband is waiting for the completion of an extensive background check. This check is not done by the consulate, nor is it controlled by the consulate. All we can do is ask for a progress report every few months. In your case, since the consulate responded in February, I can ask again after May 15, 2014. Since he was interviewed in August, we can assume that the background check was initiated after the interview. When one year has passed in August 2014, we can ask the State Dept to see if they can bring the background check to a conclusion. I will keep your case open. If you ask me to inquire after May 15 and after August 22, I will do so.

خدایا مددی!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 18:02)shaya نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 17:46)Timber Wolf نوشته:  همسر من چند ماه پیش هم به سناتور و هم به نماینده کنگره آمریکا نامه نوشت...هیچ کاری از دست هیچ مقامی در آمریکا بر نمیاد چون این پروسه در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت آمریکاست و کسی اجازه دخالت در آن را ندارد.. سناتور در جواب نامه بحث توافق هسته ای و مذاکرات ۳۰ یا C رو پیش کشیده و یه جوری پیچونده جواب رو... اما نماینده کنگره پیگیری کرده و به کنسول نامه زده که جواب نامه رو عینا براتون میزارم تا ببنید که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد و کسی نمیتونه این پروسه رو کوتاه کنه یا مثلا سفارش کنند تا زودتر انجام بشه متاسفانه چاره ای جز صبر و تحمل نداریم.....

خدایا مددی!!

از بین خانومهاWife هایی که منتظر کلیرنس هستند هم کسی هست که خیلی طولانی شده باشه کلیرنسش؟من که دیگه گیج شدم!!میگن شغل موثره درحالیکه کسی که مثل من شغل دولتی داشت یه ضرب ویزا گرفت !!!حالا تنها چیزی که هنوز برای من حل نشده جنسیته !!!!Big Grinمیدونم الان میگین مگه صف نونوایی ه ؟!!!Big Grinولی بالاخره یکی بیاد این فرضیه رو رد کنه دیگه !!!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، fa79iran ، hamed_na
من ٣٢٤ روز كه منتظرم!!! پزشكم و جز طرح اجباري تو يه روستاي محروم به عنوان پزشك خانواده، سابقه كاري ديگه اي هم نداشتم. زمان مصاحبه هم تقريبا ١.٥ سال از اتمام طرحم گذشته بود و شاغل نبودم. هيچ كدوم از اعضاي خانواده ام هم شغل حساس يا امنيتي ندارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، jafarpourmh ، hamed_na ، shaya ، فری خانم ، taghi1311
فكر كنم امروز هم سفارت بيخيال آپديت شده.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، k1_cid
Visa Bulletin برای ماه June اومده و F2A برگشته به 2012 May. این برای کسایی مثل ما که منتظره Administrative Processing هستند تاثیری داره؟ البته اونایی که Priority Date بعد از May 2012 دارن.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، taghi1311
(2014-05-09 ساعت 20:22)everwaiting_sam نوشته:  Visa Bulletin برای ماه June اومده و F2A برگشته به 2012 May. این برای کسایی مثل ما که منتظره Administrative Processing هستند تاثیری داره؟ البته اونایی که Priority Date بعد از May 2012 دارن.

خیر دوست عزیز این فقط برای اونایی هستش که پشت در NVC منتظرن.مثل خود من.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 20:51)romance33 نوشته:  خیر دوست عزیز این فقط برای اونایی هستش که پشت در NVC منتظرن.مثل خود من.

امیدوارم. من جواب های دیگه ای شنیدم ولی واقعا امیدوارم به ما ربطی نداشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان