کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بدترين. روزاي. زندگيم. در حال سپري شدنه ديگه وقتشه قرص برنج و بقل كنم. يه سالو نيمه خبري نيس هنوز ..
من متنفر شدم از امريكا شمارو نميدونم تازه كيسم ازدواجي درجه يك بود همه چيم رو هواس همه چيم همه اونايي كه فكرشو نميكردم كلير شدن الا من مثلا ادعاشون ميشه جهان اولين به خدا تمام كارام تو ايران به يه هفته نكشيده چه اداري چي هر چي ديگه سر تايمش اوكي شده بعد نميدونم چيرو ميخوان از تو سوابق سفيده ما درارن خير سرشون بعد ادعاشون ميشه اف بي اي چكشون خيلي حرفه اي پيش ميره ارواح عمشون اون به اصطلاح افيسرم گفت بعد ١ ماه ويزات حاضره بيا بگير اين يه پروسه ١تا٣ ماهس بعد بيا بگير نميدونستم منظورش ١ساله تا٣ سالس خدااااااا من سرمو كجا بكوبم. خون نياد هااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، k1_cid ، fa79iran ، piboo ، hamed_na ، shaya ، فری خانم ، taghi1311 ، shadoow
تازه يه ساله پيش عصابمون سر اعلانه لاتاري خورد بود الان بايد بازم خورد شه چون. ميخوان به اونا برسن كيس ازدواجي و فاميلي حكم پُرز مكت و داره ( روم نشد بگم پشم ) D:
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، georgia1 ، taghi1311 ، k1_cid
(2014-05-09 ساعت 21:09)پيام نوشته:  تازه يه ساله پيش عصابمون سر اعلانه لاتاري خورد بود الان بايد بازم خورد شه چون. ميخوان به اونا برسن كيس ازدواجي و فاميلي حكم پُرز مكت و داره ( روم نشد بگم پشم ) D:

پيام جان وضعيت آپديتات چجوري هست؟ من هم ده روز بعد از شما آنكارا بودم.Wink
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
حالا این خیلی جالبه که دیگه جواب ایمیل هم نمیدن!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 21:28)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 21:09)پيام نوشته:  تازه يه ساله پيش عصابمون سر اعلانه لاتاري خورد بود الان بايد بازم خورد شه چون. ميخوان به اونا برسن كيس ازدواجي و فاميلي حكم پُرز مكت و داره ( روم نشد بگم پشم ) D:

پيام جان وضعيت آپديتات چجوري هست؟ من هم ده روز بعد از شما آنكارا بودم.Wink

از ٢٥ feb ديگه اپديت نشدم رفيق.
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh
(2014-05-09 ساعت 21:05)پيام نوشته:  بدترين. روزاي. زندگيم. در حال سپري شدنه ديگه وقتشه قرص برنج و بقل كنم. يه سالو نيمه خبري نيس هنوز ..
من متنفر شدم از امريكا شمارو نميدونم تازه كيسم ازدواجي درجه يك بود همه چيم رو هواس همه چيم همه اونايي كه فكرشو نميكردم كلير شدن الا من مثلا ادعاشون ميشه جهان اولين به خدا تمام كارام تو ايران به يه هفته نكشيده چه اداري چي هر چي ديگه سر تايمش اوكي شده بعد نميدونم چيرو ميخوان از تو سوابق سفيده ما درارن خير سرشون بعد ادعاشون ميشه اف بي اي چكشون خيلي حرفه اي پيش ميره ارواح عمشون اون به اصطلاح افيسرم گفت بعد ١ ماه ويزات حاضره بيا بگير اين يه پروسه ١تا٣ ماهس بعد بيا بگير نميدونستم منظورش ١ساله تا٣ سالس خدااااااا من سرمو كجا بكوبم. خون نياد هااااا
با درود بر شما من هم از لحاظ موقعیتی مثل شما هستم( به قول معروف توlimbo هستم)فقط و فقط امیدوارم خدا به کمکمون بیاد وبس!
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، taghi1311
(2014-05-10 ساعت 02:07)georgia1 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 21:05)پيام نوشته:  بدترين. روزاي. زندگيم. در حال سپري شدنه ديگه وقتشه قرص برنج و بقل كنم. يه سالو نيمه خبري نيس هنوز ..
با درود بر شما من هم از لحاظ موقعیتی مثل شما هستم( به قول معروف توlimbo هستم)فقط و فقط امیدوارم خدا به کمکمون بیاد وبس!

هیشکی نیس بیاد یه ذره بذر امید بپاشه اینجا ؟!!!بگه آقا من ظرف 2-3 ماه کلیرنسم اومد !!کشتوندین ما رو شما ها که 300 روز به بالا منتظرین !!!Sadاین همه گرد ناامیدی از قرص برنجم بدتره !!!اون یه بار ترتیب آدم و میده خلاص !!این هر بار که میای این صفحه رو باز میکنی میکشتونه ما رو !!!یکی بیاد یه حرف امیدوار کننده بزنه !!Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، shadoow ، zaniar_tnt ، romance33 ، hamed_na
(2014-05-10 ساعت 08:28)shaya نوشته:  

هیشکی نیس بیاد یه ذره بذر امید بپاشه اینجا ؟!!!بگه آقا من ظرف 2-3 ماه کلیرنسم اومد !!کشتوندین ما رو شما ها که 300 روز به بالا منتظرین !!!Sadاین همه گرد ناامیدی از قرص برنجم بدتره !!!اون یه بار ترتیب آدم و میده خلاص !!این هر بار که میای این صفحه رو باز میکنی میکشتونه ما رو !!!یکی بیاد یه حرف امیدوار کننده بزنه !!Big GrinTongue

بچه ها اميدوار باشيد. چون هممون جلو دوربين مخفي هستيم. به هر كدممون هم ده هزار دلار جايزه ميدن.شب اول هم هممون شب كاخ سفيد مهمونيم.Smile
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311 ، zaniar_tnt ، romance33 ، MONA FB ، hamed_na ، lidlid
(2014-05-09 ساعت 20:51)romance33 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 20:22)everwaiting_sam نوشته:  Visa Bulletin برای ماه June اومده و F2A برگشته به 2012 May. این برای کسایی مثل ما که منتظره Administrative Processing هستند تاثیری داره؟ البته اونایی که Priority Date بعد از May 2012 دارن.

خیر دوست عزیز این فقط برای اونایی هستش که پشت در NVC منتظرن.مثل خود من.

برای ما در ژانویه 2011 که کیس ها که عقبگرد کرد شامل همه شد . اونهایی که مثل ما پروندمون تکمیل بود و منتظر تاریخ مصاحبه بودیم و حتی اونهایی که رفته بودند مصاحبه ومنتظر کلیر شدن بودند. در جواب گفتند باید صبر کنید تا دوباره در ویزا بولتن کارنت بشوید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33
(2014-05-10 ساعت 11:15)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 08:28)shaya نوشته:  

بچه ها اميدوار باشيد. چون هممون جلو دوربين مخفي هستيم. به هر كدممون هم ده هزار دلار جايزه ميدن.شب اول هم هممون شب كاخ سفيد مهمونيم.Smile

یکی نیست به من بگه آخه تو که تازه مصاحبه شدی !!تو چی میخوای تو این پیج ؟!!!!Tongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، taghi1311 ، shadoow ، k1_cid ، romance33 ، jafarpourmh ، MONA FB ، hamed_na

تماما" حرف دل منم همینه.در مورد شما جای تعجبش اینه از 25 فوریه هم هیچ اپدیتی هم نداشتی!! جدا" من که گیج شدم (منم 270 روزه منتظرم)
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، دخترمهربون
کسی از دوستانمون امیر حسین(قورمه سبزی) و صد سال تنهایی و ouh خبری داره؟یعنی هنوز منتظرن؟!!!!! 500 روزز!!..
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، hamed_na
(2014-05-10 ساعت 17:20)شاهین1 نوشته:  کسی از دوستانمون امیر حسین(قورمه سبزی) و صد سال تنهایی و ouh خبری داره؟یعنی هنوز منتظرن؟!!!!! 500 روزز!!..

من چک کردم دوستمون امیر حسین (قورمه سبزی) آخرین بار 2014 ,May 5 لاگین شدن که میشه 5 روز پیش و آخرین پستشون هم 2014 ,April 1 بوده.
در مورد صد سال تنهایی آخرین بار 2014 ,January 21 لاگین شدن (حدودا 4.5 ماه پیش) که خیلی وقته و آخرین پستشون هم December 27 ,2013 که میشه حدودا 5.5 ماه پیش.
و Ouh، در مورد ایشون نتونستم هیچ فردی با این نام کاربری پیدا کنم.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، jafarpourmh ، taghi1311 ، شاهین1 ، hamed_na
بچه ها رفتار سفارتها نشون میده سرشون شلوغه پس صبر داشته باشین. البته چاره دیگه ای هم نیست.
عجله نکنین که آمریکا هم خبر خاصی نیست، پس تا میتونین از وقتتون استفاده کنین. Smile
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، zaniar_tnt ، sib 24 ، taghi1311 ، shadoow ، behnam7 ، kamalir36 ، شاهین1 ، kanan ، romance33 ، hamed_na
دوستان این انتظار واقعا از هر چیزی سخت تره ولی بالاخره تموم میشه . منم نزدیک 10 ماه منتظر کلیر شدن بودم . هر از گاهی میام اینجا یه سر میزنم ببینم بقیه بچه ها کلیر شدن یا نه و از اینکه میبینم بعضیا هنوز منتظرن واقعا ناراحت میشم . امیدوارم که هر چه زودتر کلیرنستون بیاد مخصوصیا قرمه سبزی پیام و باقی دوستان . تک تک اسم نمیبرم . ایمیل بدین زنگ بزنین . من اون اواخر 2 هفته 2 هفته ایمیل میدادم به سفارت انکارا . همسرم هم از امریکا زنگ میزد . نمیدونم تاثیر داشت یا نه ولی ضرر که نداشت .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، sib 24 ، taghi1311 ، shaya ، shadoow ، behnam7 ، shmo ، kamalir36 ، شاهین1 ، فری خانم ، shandiz ، hamed_na ، itex ، jafarpourmh ، پيام

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان