کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-13 ساعت 14:02)hamidiri نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 12:46)k1_cid نوشته:  سایت آنکارا آپدیت شد

آپدیت شده اما من ندیدم چیزی اضافه شده باشه
فقط یه سری رو حذف کردن که احتمالا ویزاشون رو گرفتن

ابن آنكارا هم بدجوري گير كرده چيزي اعلام نميكنه. آنكارا كه بطور متوسط روزي١٠-١٥ نفر ايراني مصاحبه اقامتي داره كه از اين تعداد يه عده درجا ويزا ميگيرن و يه عده هم نقص مدارك دارن ولي معمولا ٥_١٠ نفر رو ميفرسته كلير يعني هفته اي متوسط ٣٧ نفر و ماهي ١٥٠ نفر . حالا اين داره ماهي ١٠ نفر كلير ميكنه يعني هفته اي ١٤٠ نفر رو جا ميندازه و اينها همينجور دارن انباشته ميشن و روز به روز تعداد منتظران بيشتر ميشه. اين روند كند شدن كلير ها هم دقيقا از ماه jun شروع شده. و فكر نكنم با اين روش بتونن ادامه بدن . احتمالا اگر فشارها بيشتر بشه يه فكري به حالش ميكنن.
من كه هم خودم ايميل زدم ،هم سناتور برام قراره نامه بزنه يا زده نميدونم، هم اينكه از طريق وكيل دارم به دادگاه فدرال شكايت ميكنم كه جواب منو بديد. يا ويزا بديد يا ريجكت كنيد.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، lidlid ، فری خانم ، شاهین1
(2014-05-13 ساعت 15:17)jafarpourmh نوشته:  

ابن آنكارا هم بدجوري گير كرده چيزي اعلام نميكنه. آنكارا كه بطور متوسط روزي١٠-١٥ نفر ايراني مصاحبه اقامتي داره كه از اين تعداد يه عده درجا ويزا ميگيرن و يه عده هم نقص مدارك دارن ولي معمولا ٥_١٠ نفر رو ميفرسته كلير يعني هفته اي متوسط ٣٧ نفر و ماهي ١٥٠ نفر . حالا اين داره ماهي ١٠ نفر كلير ميكنه يعني هفته اي ١٤٠ نفر رو جا ميندازه و اينها همينجور دارن انباشته ميشن و روز به روز تعداد منتظران بيشتر ميشه. اين روند كند شدن كلير ها هم دقيقا از ماه jun شروع شده. و فكر نكنم با اين روش بتونن ادامه بدن . احتمالا اگر فشارها بيشتر بشه يه فكري به حالش ميكنن.
من كه هم خودم ايميل زدم ،هم سناتور برام قراره نامه بزنه يا زده نميدونم، هم اينكه از طريق وكيل دارم به دادگاه فدرال شكايت ميكنم كه جواب منو بديد. يا ويزا بديد يا ريجكت كنيد.

لطف می کنیدنتیجه شکایت تون رو به ما هم بگید Smile انشالله که ویزاتون رو بدن
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، shaya ، hamed_na
طبق برنامه ای که من دارم هیچ کیسی رو اعلام نکرده و فقط سایت رو خلوت کرده.
من واقعا نمیدونم که آنکارا تا کی میخواد ما رو منتظر بزاره .جدیدا حتی ایمیل هم جواب نمیدن.
کسی جدیدا ایمیل زده؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
سفارت ابوظبي هم همينطور هست خيلي وقته كه كسي كلير نشده....
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh
باز خوبه که انکارا یه چیزی اعلام میکنه ابوظبی که اصلا تکون نمی خوره Sad
کسی از ابوظبی هست که بعد از می آپدیت شده باشه
آپدیت من 5 می بوده ولی از اون روز دیگه تغییری نکرده
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه هااااا اخه از الان استرساي من شروع شد نگو ٢شنبه تركيه تعطيله .جمعه وقت دكتر دارم انكارا،شنبه ميده جواب؟؟ دوشنبه تعطيل رسميه اخه
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 15:30)lidlid نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 15:17)jafarpourmh نوشته:  

لطف می کنیدنتیجه شکایت تون رو به ما هم بگید Smile انشالله که ویزاتون رو بدن

نتيجش اينه كه اگر قبول كنند بيخيال كلير بلند مدت بشن . البته من فكر ميكنم اصلن رو پرونده ها ما كار خاصي نميكنن. در صورتي كه الان بچه ها لاتاري مرتب آپديت ميشن ولي پرونده هاي ما رو گذاشتن برا اوقات فراغت . در هر صورت اگر نتيجه اي گرفتم اعلام ميكنم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم ، hamed_na
(2014-05-13 ساعت 15:36)k1_cid نوشته:  طبق برنامه ای که من دارم هیچ کیسی رو اعلام نکرده و فقط سایت رو خلوت کرده.
من واقعا نمیدونم که آنکارا تا کی میخواد ما رو منتظر بزاره .جدیدا حتی ایمیل هم جواب نمیدن.
کسی جدیدا ایمیل زده؟

من يكشنبه ايميل زدم بهشون امروز همون جواب هميشگي اومد برام
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، k1_cid
فكر مي كنم انكارا داره يه عده رو با ايميل كلير مي كنه!! دو شماره كه به من خيلي نزديك بودند و من مرتب اپديتهاشون رو تو سيس چك مي كردم از اواسط اپريل مرتب اپديت مي شدند و حالا يكي ٩ مي و يكي ١٣ مي ايشود شدند!!! شمارشون هيچ وقت تو سايت نيومد
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، jafarpourmh ، romance33 ، shaya ، فری خانم ، hamed_na
بچه ها يعني هيشكي نيست يه حرفي بزنه من از نگراني در بيام؟!! پرسيدم ميشه دكتر اونگان تركيه فرداي مديكال كه ميشه شنبه جواب رو بده؟اينجا پرسيدم چون همه شما رفتيد مصاحبه و تجربه داري.حالا تركيه هم نباشه اين امكانش هست؟من تازه تو يه سفرنامه خونده بودم عصر همون روز جواب داده بودن ولي انكارا نبود.ميشه يه جواب بدين؟ماشالا تايپكا ها خوابن!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-13 ساعت 18:26)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها يعني هيشكي نيست يه حرفي بزنه من از نگراني در بيام؟!! پرسيدم ميشه دكتر اونگان تركيه فرداي مديكال كه ميشه شنبه جواب رو بده؟اينجا پرسيدم چون همه شما رفتيد مصاحبه و تجربه داري.حالا تركيه هم نباشه اين امكانش هست؟من تازه تو يه سفرنامه خونده بودم عصر همون روز جواب داده بودن ولي انكارا نبود.ميشه يه جواب بدين؟ماشالا تايپكا ها خوابن!

سلام
شنبه هم میتونی جواب رو بگیری نگران نباش
روی سایت خود آزمایشگاه میتونی ببینی قسمت working day
فقط یکشنبه ها و روزای تعطیل رسمی اونجا هم تعطیله
شماره تلفن و ایمیل آزمیشگاه :
Telephone +90 312 427 66 26

Email drungan@doctorun.com

Cell phone-Mobile +90 (535) 222 00 53

امیدوارم یه ضرب بگیری و تموم شه
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، amjad ، فری خانم
(2014-05-13 ساعت 18:26)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها يعني هيشكي نيست يه حرفي بزنه من از نگراني در بيام؟!! پرسيدم ميشه دكتر اونگان تركيه فرداي مديكال كه ميشه شنبه جواب رو بده؟اينجا پرسيدم چون همه شما رفتيد مصاحبه و تجربه داري.حالا تركيه هم نباشه اين امكانش هست؟من تازه تو يه سفرنامه خونده بودم عصر همون روز جواب داده بودن ولي انكارا نبود.ميشه يه جواب بدين؟ماشالا تايپكا ها خوابن!

سلام ساناز. من که برای مدیکال به NMC دبی مراجعه کردم. اونجا به صورت نرمال 2 روزه جواب آزمایشارو میدن. بعدشم نامه وقت مصاحبه را نگاه میکنند و سعی میکنن که هر طور شده تا قبل از مصاحبه جوابو به دست ما برسونن.
در ضمن خونسردیتو حفظ کن. و همانطور که رومانتیک میگه شنبه هم میتونی جوابو بگیری...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، sib 24
سلام آنكارا آپديت شد كسي كلير نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
خيلي ممنون دعام كنيد .ايشالا همتون زود كلير بشيد بيام ببينم نيستيد اينجا؛).
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zaniar_tnt ، hamed.us ، Elahvision ، hamed_na ، twins
(2014-05-13 ساعت 19:20)baba manam sanaz نوشته:  خيلي ممنون دعام كنيد .ايشالا همتون زود كلير بشيد بيام ببينم نيستيد اينجا؛).

امیدوارم دیگه تو این پیج نبینمت ساناز Tongueیه ضرب ویزا بگیری و بری دنبال زندگانی ات Big Grinنگران نتیجه مدیکال نباش این مدیکال یه کت پول گیریه همین!!سروقت هم بدستت میرسه و میری سفارت Winkیه کار یکن کنسول یه ضرب بهت ویزا بده و بیای Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، romance33 ، baba manam sanaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان