موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 15:17)alitg نوشته: از اونجایی که من دو و سه ساله در حال چک کردنم از ویزا بولتین ، سیس ، سفارت !!!! یکی از دوستانم ازم خواست پرونده اونم که توریستی درخواست داده و چک خورده روهم چک کنم feb رفته بود مصاحبه may جوابش اومد دیشب وقتی جوابشو دیدم یه حالی شدم هم خوشحال بودم و هم ناراحت که اینا توزیستیو اینجوری میدن مال مارو 1 سال طول میدن . سربازیش سپاه بود و ............
راستی کسی شماره ای از ابوظبی داره که زنگ زده باشه و تونسته باسه با کسی حرف بزنه؟
یه چیزو فراموش کردم تا جوابش بیاد تو سیس اصلا آپ نشد
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
واسه ویزاهای نامزدی که عشقشون اونجاست و 6 ساله از هم دورن
واسه ویزاهای خانوادگی که همسر و بچشون اونجاست و 1 ساله بچشو ندیده
این موضوع خیلی خیلی فرق میکنه
واسه این دسته از ویزاها اونجا خیلی خبراست،اصلا همه خبرا اونجاست ...
اینکه با همسر و یا نامزدت باشی و بدونی که دیگه قرار نیست از هم جدا باشین ،اونجا رو تبدیل به بهشت میکنه حالا هرجا که میخواد باشه
واسه یک آدم عاشق رندگی کجا جاریه؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنهایییی؟؟؟؟؟ زندگی اینجا ایستاده جانم
[/quote]
دقیقا مسئله همینه که شما میگی... وقتی سه سال بعد از ازدواج که بهترین روزهای زندگی هر کسی هست جدا از عشقت زندگی کنی دیگه ثانیه ها هم واسه زودتر رسیدن مهم هستند... حالا بعضی از دوستان اینجا از برنامه بلند مدت حرف میزنن..میگن حالا عیبی نداره یکسال دیگه دو سال دیگه مهم نیست و جالب اینکه این حرفو به عنوان نصیحت یا راه درست به بقیه پیشنهاد میکنن .... بعضیها هم از قدرت فکر و تاثیر ذهن بر کائنات دم میزنند و...... ما همه این چیزارو خودمون میدونیم ولی الان نمیشه ادای آدمهای خوشحال و با انرژی رو در بیاریم ..وقتی دلت پر از غمه نمیشه بی خیال باشی و بگی گور بابای ویزا هر وقت بیاد مهم نیست....
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تقريبا دو ماه ونيم از مصاحبم ميگذره اما سايت سفارت ابوظبي هنوز برام عوض نشده و پرونده من وو نميشناسه چند بن بار هم ايميل دادم ديگه راهي به ذهنم نميرسه فقط سايت سيس اپديت ميشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 16:40)Timber Wolf نوشته: واسه ویزاهای نامزدی که عشقشون اونجاست و 6 ساله از هم دورن
واسه ویزاهای خانوادگی که همسر و بچشون اونجاست و 1 ساله بچشو ندیده
این موضوع خیلی خیلی فرق میکنه
واسه این دسته از ویزاها اونجا خیلی خبراست،اصلا همه خبرا اونجاست ...
اینکه با همسر و یا نامزدت باشی و بدونی که دیگه قرار نیست از هم جدا باشین ،اونجا رو تبدیل به بهشت میکنه حالا هرجا که میخواد باشه
واسه یک آدم عاشق رندگی کجا جاریه؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنهایییی؟؟؟؟؟ زندگی اینجا ایستاده جانم
دقیقا مسئله همینه که شما میگی... وقتی سه سال بعد از ازدواج که بهترین روزهای زندگی هر کسی هست جدا از عشقت زندگی کنی دیگه ثانیه ها هم واسه زودتر رسیدن مهم هستند... حالا بعضی از دوستان اینجا از برنامه بلند مدت حرف میزنن..میگن حالا عیبی نداره یکسال دیگه دو سال دیگه مهم نیست و جالب اینکه این حرفو به عنوان نصیحت یا راه درست به بقیه پیشنهاد میکنن .... بعضیها هم از قدرت فکر و تاثیر ذهن بر کائنات دم میزنند و...... ما همه این چیزارو خودمون میدونیم ولی الان نمیشه ادای آدمهای خوشحال و با انرژی رو در بیاریم ..وقتی دلت پر از غمه نمیشه بی خیال باشی و بگی گور بابای ویزا هر وقت بیاد مهم نیست....
[/quote]
سلام به همه دوستان گل ، آقا ما يه چيزي گفتيم خواستم جو سنگين كه حاكمه رو كمي آروم كنيم كه ظاهرا" برخي از دوستان ناراحت شدند اصلا" اگر فكر ميكنيد با ناراحت شدن و غصه خوردن چيزي را ميشه عوض كرد خوب اين به نظر من اشتباه است اگه شما ميخوايد روزگار بهتون سخت بگذره خوب اين انتخاب شماست فقط من خواستم تجربه ام را كه از سال 2001 تا الان داشتم را به برخي منتقل كنم بازم اگر كسي از اظهار نظر من ناراحت شد پوزش مي خوام
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 17:34)hamseda نوشته: (2014-05-12 ساعت 15:17)alitg نوشته: از اونجایی که من دو و سه ساله در حال چک کردنم از ویزا بولتین ، سیس ، سفارت !!!! یکی از دوستانم ازم خواست پرونده اونم که توریستی درخواست داده و چک خورده روهم چک کنم feb رفته بود مصاحبه may جوابش اومد دیشب وقتی جوابشو دیدم یه حالی شدم هم خوشحال بودم و هم ناراحت که اینا توزیستیو اینجوری میدن مال مارو 1 سال طول میدن . سربازیش سپاه بود و ............
راستی کسی شماره ای از ابوظبی داره که زنگ زده باشه و تونسته باسه با کسی حرف بزنه؟
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid486332
ممنون از راهنمایی
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-13 ساعت 09:29)shaya نوشته: (2014-05-12 ساعت 23:24)alitg نوشته: (2014-05-12 ساعت 17:34)hamseda نوشته: (2014-05-12 ساعت 15:17)alitg نوشته: از اونجایی که من دو و سه ساله در حال چک کردنم از ویزا بولتین ، سیس ، سفارت !!!! یکی از دوستانم ازم خواست پرونده اونم که توریستی درخواست داده و چک خورده روهم چک کنم feb رفته بود مصاحبه may جوابش اومد دیشب وقتی جوابشو دیدم یه حالی شدم هم خوشحال بودم و هم ناراحت که اینا توزیستیو اینجوری میدن مال مارو 1 سال طول میدن . سربازیش سپاه بود و ............
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid486332
ممنون از راهنمایی
شاید اف بی آی چک ویزای توریستی با مهاجرتی مراحلش متفاوت باشه !!نمیدونم !!ولی یه نفر که همراه من مصاحبه شده بود و بوسیله فرزندش که سی تی زن بود میخواست مهاجرت کنه و بهش اف بی آی چک خورد اما فرزندش تماس گرفت سفارت که من بیماریم و باید کیس من زود بیاد و سفارت ازش مدارک تایید بیماری خواست اونم پست کرد و هفته دیگه ویزای ایشون رو دادند !!اون معتقده که همه چی دست سفارته وگرنه چطور ممکنه با نامه بیماری فرزندم به من سریع ویزا دادن و از اف بی ِ چک منصرف شدند !!!ولی من فکر میکنم هنوز مراحل اف بی آی چکش شروع نشده بود و پرونده هنوز توی سفارت بوده و کنسول تغییر نظر داده !!
آره همينطوره. به نظرم سليقه اي برخورد ميكنن و يك كسايي كلير ميخورن كه اصلن تو اين فازا نيستن ولي بجاش اونايي كه يه سري سوابق نظامي و دولتي و غيره دارن رو يضرب كلير ميكنن. در مورد ويزاي توريستي هم به پدر و مادرا ويزا نميدن كه برن به بچه هاشون سر بزنن ولي در عوضش به زوجاي جوون راحت ويزا ميدن اونا هم ميرن و ديگه بر نميگردن. ظاهرا اينا درست ايرانيا رو نشناختن .اوباما هم كه امسال تو پيام نوروزيش گفت : ايرانيا آدماي غير قابل پيشبيني هستن.
بابا يه ايراني رو بياريد تو سفارت تا قشنگ ايرانيا رو براتون سورت كنه. بگه كي كلير ميخاد ؟ كي نميخاد؟ كي ميخاد بره آمريكا بمونه كي ميخاد ب؟رگرده
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از سر بیکاری یه کم آمار درآوردم (بر اساس جدول منتظران)
کمتر از 100 روز انتظار: 3 کلیر شده ، 11 منتظر
بین 100 و 200 روز انتظار: 9 کلیر شده ، 17 منتظر
بین 200 و 300 روز انتظار: 24 کلیر شده ، 18 منتظر
بالای 300 روز انتظار: 6 کلیر شده ، 14 منتظر
امیدوارم این هفته اعداد مربوط به کلیر شده ها دو رقمی بشند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-13 ساعت 12:46)k1_cid نوشته: سایت آنکارا آپدیت شد
آپدیت شده اما من ندیدم چیزی اضافه شده باشه
فقط یه سری رو حذف کردن که احتمالا ویزاشون رو گرفتن
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014