کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-19 ساعت 15:03)shaya نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 14:50)mordadi نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 13:47)shaya نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 11:11)p.t نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 01:01)Timber Wolf نوشته:  [quote='k1_cid' pid='497934' dateline='1400426147']
این قضیه که به سناتور بگید که با اونا مکاتبه بکنه اصلا راه حل مناسبی نیست .چون خیلی از دوستان این کار رو کردن و در صفحه های قبل میتونید ببینید که هیچ جوابی نگرفتن چون حتی خود سناتور هم حق دخالت تو این پروسه رو نداره.
نمیدونم کدوم یک از دوستان بود که جوابی رو که سفارت به سناتور داده بود رو گذاشته بود .خوندنش خالی از لطف نیست.
من با وکیل خودم که صحبت میکردم ،میگفت الان شما تو مرحله ای هستین که هیچ شخصی جوابگوی شما نیست .
ولی من براتون لینکی از سازمان هایی که شما رو چک میکنن میزارم....

http://www.fbi.gov/about-us/cjis/identit...channelers

برای رفتن به این لینک که سایت FBI هست، سعی کنید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید.
من جواب سفارت به سناتور رو گذاشتم تا دوستان ببینند و بدونند که متاسفانه هیچ مقامی نمیتونه کمکی به کوتاه شدن این پروسه بکنه...بعضی از دوستان میگن تاثیر داره تازه یکی از دوستان فرموده بودند که وکیلم گفته این خلاف قانونه و میتونیم شکایت کنیم!!!!!! و اگه شکایت کنی بلا فاصله ویزاتو میدن!!! این دیگه آخرش بودRolleyes

بچه ها زنگ به سناتور برای پیگیری اگه هیچ سودی نداشته باشه (که میدونم داره) ضرری هم نداره و در ضمن من پرسیدم که petitioner این حق رو داره که مطلع باشه در صورتیکه پروسه بیش از 6 ماه طول کشیده، می تونه بپرسه که پرونده اون در مرحله background check fbi check هست و یا در مرحله بررسی رابطه. چون این دو تا با هم فرق داره.
من این کار رو کردم و ضرری نداشته و حداقل شاید مطلع بشیم.

من منظورتون رو متوجه نشدم !!!یعنی چی در مرحله اف بی آی چک یا بررسی رابطه؟!!
من فکر میکنم بررسی رابطه در ان وی سی و سفارت انجام شده و به همین دلیله که افیسر مدارک بیشتر برای تایید رابطه میخواد و بعد ازون اگه اپروو شد وارد مرحله اف بی آی چک میشه دیگه !!بررسی رابطه این وسط چیه دوباره ؟
حالا من سناتور ...
به شما میگم بخاطر بررسی رابطه .
میشه بدونم شما حالا میخواهید چه اکشنی برا مرحله بعد بگیرین ؟
بازم باید تشریف داشته باشیم تا جواب کلیرنس بیاد بعد اجازه صحبت کردن داریم.
Winkبعدشم که دیگه کی میخواد بشینه بحث بی نتیجه کنه ؟میریم میگیریم و میریم دیگهSmile
این مرحله یعنی کلیرنس مثل قفس قناری میمونه . یک روز یکی میاد شانسی در قفس شما رو باز میکنه میری .حالا این چه روزی هست به تلاش قناری ربطی نداره . بعضیا میخوان این زمان رو خودشونو بکوبن به در و دیوار قفس بعضیا هم شاید سلیقشون و روحیه شون ساکت و آروم نشستن باشه . بالاخره
مهم این هست که ما نمیدونیم اونیکه میاد در و باز کنه کی هست و کی میاد ؟
من که سناتور هستم Wink نمیدونم چه بمونه به شماها Big Grin.....
[/quote
قشنگ توصیف کردی Smileمیگم انشات خوبه ها Tongue

من فکر می کردم این سایت وسیله تبادل اطلاعاته و اطلاعاتی که از وکیل پرسیدم رو فکر کردم بد نیست در اختیارتون بذارم. مطمئنا طبق قوانین سایت می دونم که تا اطلاعی رو از یک منبع موثق نپرسم نذارم اینجا. ولی می بینم که اینطور نیست و بیشتر اینجا ماشاله همه سناتور و علامه هستند.
حق با شماست من حرفم رو پس می گیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، فری خانم
p.t جان .دوست عزیز این طبیعیه که ما حرف و نظر شمارو تو این مورد قبول نکنیم.شما فکر میکنید بعد از (333 روز-32 روز دیگه میشه یکسال) من و تمامی این دوستان نشستیم و دست رو دست گذاشتیم که ببینیم چی میشه؟
نه دوست عزیز همه دوستان در اینجا همه این راهها رو که شما میفرمایید انجام دادند و به جایی نرسیدن مِن جمله خودم.امیدوارم زود کلییر شید ،در غیر این صورت شما هم وقتی به یکسال برسید دقیقا همین نظر رو خواهید داشت.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، shaya ، amjad ، Timber Wolf ، mordadi ، فری خانم
(2014-05-19 ساعت 18:26)k1_cid نوشته:  p.t جان .دوست عزیز این طبیعیه که ما حرف و نظر شمارو تو این مورد قبول نکنیم.شما فکر میکنید بعد از (333 روز-32 روز دیگه میشه یکسال) من و تمامی این دوستان نشستیم و دست رو دست گذاشتیم که ببینیم چی میشه؟
نه دوست عزیز همه دوستان در اینجا همه این راهها رو که شما میفرمایید انجام دادند و به جایی نرسیدن مِن جمله خودم.امیدوارم زود کلییر شید ،در غیر این صورت شما هم وقتی به یکسال برسید دقیقا همین نظر رو خواهید داشت.

K1 جان من بعد از اون آپديت ها گفتم حتما كلير ميشي. اميدوارم هر چه زودتر كلير بشي
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، k1_cid ، shaya ، mordadi ، فری خانم
(2014-05-19 ساعت 18:46)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 18:26)k1_cid نوشته:  p.t جان .دوست عزیز این طبیعیه که ما حرف و نظر شمارو تو این مورد قبول نکنیم.شما فکر میکنید بعد از (333 روز-32 روز دیگه میشه یکسال) من و تمامی این دوستان نشستیم و دست رو دست گذاشتیم که ببینیم چی میشه؟

K1 جان من بعد از اون آپديت ها گفتم حتما كلير ميشي. اميدوارم هر چه زودتر كلير بشي
ممنونم دوست عزیز .منم همین آرزو رو برای شما دارم.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، mordadi
بچه ها من جمعه به ابوظبی ایمیل زدم و زحمت کشیدن امروز همون جواب کلیشه ای رو بهم دادن Sad
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mordadi ، taghi1311
بچه ها زنگ به سناتور برای پیگیری اگه هیچ سودی نداشته باشه (که میدونم داره) ضرری هم نداره و در ضمن من پرسیدم که petitioner این حق رو داره که مطلع باشه در صورتیکه پروسه بیش از 6 ماه طول کشیده، می تونه بپرسه که پرونده اون در مرحله background check fbi check هست و یا در مرحله بررسی رابطه. چون این دو تا با هم فرق داره.
من این کار رو کردم و ضرری نداشته و حداقل شاید مطلع بشیم.
[/quote]

من منظورتون رو متوجه نشدم !!!یعنی چی در مرحله اف بی آی چک یا بررسی رابطه؟!!
من فکر میکنم بررسی رابطه در ان وی سی و سفارت انجام شده و به همین دلیله که افیسر مدارک بیشتر برای تایید رابطه میخواد و بعد ازون اگه اپروو شد وارد مرحله اف بی آی چک میشه دیگه !!بررسی رابطه این وسط چیه دوباره ؟
[/quote]
حالا من سناتور ...
به شما میگم بخاطر بررسی رابطه .
میشه بدونم شما حالا میخواهید چه اکشنی برا مرحله بعد بگیرین ؟
بازم باید تشریف داشته باشیم تا جواب کلیرنس بیاد بعد اجازه صحبت کردن داریم.
بعدشم که دیگه کی میخواد بشینه بحث بی نتیجه کنه ؟میریم میگیریم و میریم دیگهSmile
این مرحله یعنی کلیرنس مثل قفس قناری میمونه . یک روز یکی میاد شانسی در قفس شما رو باز میکنه میری .حالا این چه روزی هست به تلاش قناری ربطی نداره . بعضیا میخوان این زمان رو خودشونو بکوبن به در و دیوار قفس بعضیا هم شاید سلیقشون و روحیه شون ساکت و آروم نشستن باشه . بالاخره
مهم این هست که ما نمیدونیم اونیکه میاد در و باز کنه کی هست و کی میاد ؟
من که سناتور هستم Wink نمیدونم چه بمونه به شماها
[/quote
قشنگ توصیف کردی Smileمیگم انشات خوبه ها Tongue
[/quote]

من فکر می کردم این سایت وسیله تبادل اطلاعاته و اطلاعاتی که از وکیل پرسیدم رو فکر کردم بد نیست در اختیارتون بذارم. مطمئنا طبق قوانین سایت می دونم که تا اطلاعی رو از یک منبع موثق نپرسم نذارم اینجا. ولی می بینم که اینطور نیست و بیشتر اینجا ماشاله همه سناتور و علامه هستند.
[/quote]
p.t جان شما عزیز ما هستی .درستم فکر کردی اینجا ما آنچه که میشنویم و بهش میرسیم رو با هم در میون میزاریم.
ما هم تجربمون رو گفتیم البته کمی با لبخند و دوستانه بخون . جسارتی نباشه .Smile
یک قضیه ای که هست این هست که قبل از اینترویو و بعد کلیرنس یک وکیل میتونه خیلی راهنمایی های خوبی داشته باشه و کمک کننده باشه .ولی به شخصه من هیچ اعتقادی به نظریات و اطلاعات هیچ وکیل یا سناتوری توی زمان کلیرنس ندارم .اگه قرار بود کسی این عزیزان کلیرنس رو بشناسه و تاثیر گذار باشه که دیگه اسمشون این نمیشد .
حالا بعضی وکلای عزیز با توجه به این که میدونن کسانی که تقریبا 8و 9 ماه رو پاس کردن و احتمالا به همین زودیا ست که اسمشون در بیاد میان میگن نه اصلا منطقی نیست با دفتر من تماس بگیرین و ما شکایت میکنیم ال میکنیم بل میکنیم . هیچکاری هم نمیکنن جز 2 تا ایمیلی که خود شما یا من هم میفرستیم. بعد 1و 2 ماه که اسمتون خود بخود در آمد چارجتون میکنن که ما بودیم که این کارو کردیم .
به هر حال امیدوارم همه دوستای جدید مثل شما عزیزا زیر 6 ماه کلیرشین که خیلی حال میده ...Smile
ما هم والا اینجوری نبودیم کهWink
الان اینجوری شدیم .
تا یکی دو ماه پیشم طبیعی بودیم WinkSmile
بازم ازت معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردمSad
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، taghi1311 ، shaya ، فری خانم
[

[/quote]

p.t دقیقا ما هم با شما تبادل اطلاعات کردیم...در ضمن وکیل هرگز منبع موثق نیست...من تا مرحله مصاحبه وکیل داشتم و بخوبی کارام رو انجام داد ولی وقتی که فهمید چک خوردم خودش گفت دیگه حتی اوباما هم نمیتونه کاری کنه واست قرارداد من دیگه با شما تمومه برو به سلامت!!! من هم به سناتور نامه ددادم هم به نماینده کنگره ولی الان 9 ماه از مصاحبه گذشت و در خدمت شما هستم همچنان... حالا شما میگی وکیلت گفته فلان کارو میکنم اینا همش حرفه باور نکن شما.. من و بقیه دوستان تجربه و راهی که رفتیم رو به شما گفتیم ددیگه خود دانی!!!!
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shaya

آفرین به شما. مطمئنا نظرات من با شما فرق داره و خواهد داشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، 1362Eli
منم با نظر دوستان موافقم كه تو اين مرحله كاري از دست كسي بر نمياد.ما هم با سناتور مكاتبه داشتيم و به ما هم گفت كه كاري از دستش بر نمياد و فقط نگراني مارو در مورد طولاني شدن كليرنس به اطلاع سفارت تركيه رسونده!!!!!! كه شواهد نشون ميده اون طفلكي هام چقدر به نگراني ما اهميت دادن!???
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shadoow
(2014-05-20 ساعت 10:57)1362Eli نوشته:  منم با نظر دوستان موافقم كه تو اين مرحله كاري از دست كسي بر نمياد.ما هم با سناتور مكاتبه داشتيم و به ما هم گفت كه كاري از دستش بر نمياد و فقط نگراني مارو در مورد طولاني شدن كليرنس به اطلاع سفارت تركيه رسونده!!!!!! كه شواهد نشون ميده اون طفلكي هام چقدر به نگراني ما اهميت دادن!???

اين چيزايي كه ميگيد همه درسته ولي اتفاقي كه الان افتاده و از روال عادي خارج شده اينه كه قبلا زمان انتظار ٩ ماه ديگه حداكثر بود ولي از 2013 ظاهرا مراحل جديدي رو به كليرنس اضافه كردن كه خيلي زمان بر شده و هنوز معلوم نيست كه چقدر زمان ميبره ويا اصلا خروجي داره يا نه. يا بايد تا انقلاب مهدي منتظر بمونيم. اعتراض ما براي اينه كه حداقل اين كليرنس كوفتي برگرده به يه روال منطقي. همينطور كه قبلا مواردي از اين نوع چك كردن ها وجود داشت كه با اعتراض عمومي وكلا و غيره حذف شد( منظورم يك سري مجوزهاي انتقال پول هست كه به كيس هاي نامزدي و خانوادگي بر نميگرده). و اين روال كليرنس چون قانون و مبناي محكمي نداره قابل تجديد نظر هست يا حداقل اعتراض هاي رسمي شايد باعث بشه كه افسرهاي بيشتري رو براي كار روي پرونده ها بذارن.
كشور امريكا اينقدر الكي نيست كه بتونن هر بلايي سر بستگان شهرونداش بيارن و اينقدر اونها رو معطل كنن. شكايت رسمي به اونها گوشزد ميكنه كه سفارت هر تحقيقي ميخاد بكنه ولي در يك زمان مشخص و تعريف شده.
در هر صورت به نظر من اعتراض از تمام جنبه ها ميتونه مفيد باشه. ولي اينها همه نظر من هست و نميخام نظرمو به كسي تحميل كنم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، hamed_na
(2014-05-20 ساعت 16:50)jafarpourmh نوشته:  اين چيزايي كه ميگيد همه درسته ولي اتفاقي كه الان افتاده و از روال عادي خارج شده اينه كه قبلا زمان انتظار ٩ ماه ديگه حداكثر بود ولي از 2013 ظاهرا مراحل جديدي رو به كليرنس اضافه كردن كه خيلي زمان بر شده و هنوز معلوم نيست كه چقدر زمان ميبره ويا اصلا خروجي داره يا نه. يا بايد تا انقلاب مهدي منتظر بمونيم. اعتراض ما براي اينه كه حداقل اين كليرنس كوفتي برگرده به يه روال منطقي. همينطور كه قبلا مواردي از اين نوع چك كردن ها وجود داشت كه با اعتراض عمومي وكلا و غيره حذف شد( منظورم يك سري مجوزهاي انتقال پول هست كه به كيس هاي نامزدي و خانوادگي بر نميگرده). و اين روال كليرنس چون قانون و مبناي محكمي نداره قابل تجديد نظر هست يا حداقل اعتراض هاي رسمي شايد باعث بشه كه افسرهاي بيشتري رو براي كار روي پرونده ها بذارن.
كشور امريكا اينقدر الكي نيست كه بتونن هر بلايي سر بستگان شهرونداش بيارن و اينقدر اونها رو معطل كنن. شكايت رسمي به اونها گوشزد ميكنه كه سفارت هر تحقيقي ميخاد بكنه ولي در يك زمان مشخص و تعريف شده.
در هر صورت به نظر من اعتراض از تمام جنبه ها ميتونه مفيد باشه. ولي اينها همه نظر من هست و نميخام نظرمو به كسي تحميل كنم.

الان حدود یکسالی هستش که روند کلیر شدن و عملکرد سفارتها مخصوصاً آنکارا رو زیر نظر دارم، من اطلاع ندارم شاید روال یا قانونی تغییر کرده باشه ولی به نظر من تأخیر سفارتها به دلیل ترافیک کاری و حجم پرونده ها هستش.
شما به حجم مصاحبه ها نگاه کنین و مقایسه کنین با تعدادی که دارن کلیر میشن، برای لاتاریها که وحشتناکه. فکر نمکنم سر جمع 20تا لاتاری رو کلیر کرده باشن تا حالا. حالا سناتور یا هرکسی بیاد سفارش هم بکنه سفارت تنها راهش اضافه کردن نیرو هستش که فکر نمیکنم به این سادگی اینکارو بکنن.
امیدوارم زودتر یک فکری بکنن وگرنه زمان انتظار همینجور بالا میره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، jafarpourmh ، romance33 ، behnam7 ، فری خانم
(2014-05-20 ساعت 18:38)itex نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 16:50)jafarpourmh نوشته:  اين چيزايي كه ميگيد همه درسته ولي اتفاقي كه الان افتاده و از روال عادي خارج شده اينه كه قبلا زمان انتظار ٩ ماه ديگه حداكثر بود ولي از 2013 ظاهرا مراحل جديدي رو به كليرنس اضافه كردن كه خيلي زمان بر شده و هنوز معلوم نيست كه چقدر زمان ميبره ويا اصلا خروجي داره يا نه. يا بايد تا انقلاب مهدي منتظر بمونيم. اعتراض ما براي اينه كه حداقل اين كليرنس كوفتي برگرده به يه روال منطقي. همينطور كه قبلا مواردي از اين نوع چك كردن ها وجود داشت كه با اعتراض عمومي وكلا و غيره حذف شد( منظورم يك سري مجوزهاي انتقال پول هست كه به كيس هاي نامزدي و خانوادگي بر نميگرده). و اين روال كليرنس چون قانون و مبناي محكمي نداره قابل تجديد نظر هست يا حداقل اعتراض هاي رسمي شايد باعث بشه كه افسرهاي بيشتري رو براي كار روي پرونده ها بذارن.

الان حدود یکسالی هستش که روند کلیر شدن و عملکرد سفارتها مخصوصاً آنکارا رو زیر نظر دارم، من اطلاع ندارم شاید روال یا قانونی تغییر کرده باشه ولی به نظر من تأخیر سفارتها به دلیل ترافیک کاری و حجم پرونده ها هستش.
شما به حجم مصاحبه ها نگاه کنین و مقایسه کنین با تعدادی که دارن کلیر میشن، برای لاتاریها که وحشتناکه. فکر نمکنم سر جمع 20تا لاتاری رو کلیر کرده باشن تا حالا. حالا سناتور یا هرکسی بیاد سفارش هم بکنه سفارت تنها راهش اضافه کردن نیرو هستش که فکر نمیکنم به این سادگی اینکارو بکنن.
امیدوارم زودتر یک فکری بکنن وگرنه زمان انتظار همینجور بالا میره.

با درود
من هم معتقدم از سال 2013 روند بررسی ها با تاخیرهمراه شده، این موضوع نه فقط در کلیرنس بلکه در NVCهم به همین روال شده و وقتی این موضوع رو با وکیلم در میون گذاشتم جواب منطقی داد و گفت دولت بخاطر مسائل مالی در همه ادارات تعدیل نیرو داشته، مثلا الان کار 3 کارمند به عهده یک کارمند افتاده!!
فکر کنم صحبتش با منطق جور در می آد.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، zaniar_tnt ، mordadi ، jafarpourmh ، فری خانم
من الان آپدیت شدم (بعد از 74 روز توقف آپدیتها) که فکر کنم نشون میده آپدیت توسط US انجام شده (بدلیل تعطیل بودن سفارت آنکارا این وقت از روز)
کسی دیگه هست که آپدیت شده باشه؟
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، kamalir36 ، mordadi ، shadoow ، k1_cid
(2014-05-20 ساعت 23:05)zaniar_tnt نوشته:  من الان آپدیت شدم (بعد از 74 روز توقف آپدیتها) که فکر کنم نشون میده آپدیت توسط US انجام شده (بدلیل تعطیل بودن سفارت آنکارا این وقت از روز)
کسی دیگه هست که آپدیت شده باشه؟

از 21 آپریل که آپ شدم تا حالا روی پرونده من خوابیدن و جا خوش کردند.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt
این یکی دیگه نوبره...
جدیدا با نامزد دوست همسرم تو امریکا صحبت کردم.
ایشون کیسشون نامزدی بوده و مصاحبه تو آنکارا و 9 ماه انتظار کلیرنس.
بعد از 9 ماه به همسرشون ایمیل میزنن که برای مصاحبه مجدد برن انکارا.
در مصاحبه مجدد فقط از کارش و محل کارش و کار و کار می پرسن.
بعد هم بهش میگن که تا یک هفته دیگه بهت میگیم که ویزا میدیم یا نه.
و همین طور کشش میدن تا 2 هفته و بعد هم ویزا میگیره و از همون جا پرواز به آمریکا.
سریعا اونجا ازدواج می کنن و پرونده تشکیل میدن و الان براشون نامه اومده که منتظر اعلام تاریخ مصاحبه باشید.
این تکه آخر رو نمی دونم که همه نامزدی ها بعد از ازدواج این مراحل رو دارند یا خیر.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، shaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان