موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
p.t جان .دوست عزیز این طبیعیه که ما حرف و نظر شمارو تو این مورد قبول نکنیم.شما فکر میکنید بعد از (333 روز-32 روز دیگه میشه یکسال) من و تمامی این دوستان نشستیم و دست رو دست گذاشتیم که ببینیم چی میشه؟
نه دوست عزیز همه دوستان در اینجا همه این راهها رو که شما میفرمایید انجام دادند و به جایی نرسیدن مِن جمله خودم.امیدوارم زود کلییر شید ،در غیر این صورت شما هم وقتی به یکسال برسید دقیقا همین نظر رو خواهید داشت.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 18:26)k1_cid نوشته: p.t جان .دوست عزیز این طبیعیه که ما حرف و نظر شمارو تو این مورد قبول نکنیم.شما فکر میکنید بعد از (333 روز-32 روز دیگه میشه یکسال) من و تمامی این دوستان نشستیم و دست رو دست گذاشتیم که ببینیم چی میشه؟
نه دوست عزیز همه دوستان در اینجا همه این راهها رو که شما میفرمایید انجام دادند و به جایی نرسیدن مِن جمله خودم.امیدوارم زود کلییر شید ،در غیر این صورت شما هم وقتی به یکسال برسید دقیقا همین نظر رو خواهید داشت.
K1 جان من بعد از اون آپديت ها گفتم حتما كلير ميشي. اميدوارم هر چه زودتر كلير بشي
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من جمعه به ابوظبی ایمیل زدم و زحمت کشیدن امروز همون جواب کلیشه ای رو بهم دادن
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[
من فکر می کردم این سایت وسیله تبادل اطلاعاته و اطلاعاتی که از وکیل پرسیدم رو فکر کردم بد نیست در اختیارتون بذارم. مطمئنا طبق قوانین سایت می دونم که تا اطلاعی رو از یک منبع موثق نپرسم نذارم اینجا. ولی می بینم که اینطور نیست و بیشتر اینجا ماشاله همه سناتور و علامه هستند.
حق با شماست من حرفم رو پس می گیرم.
[/quote]
p.t دقیقا ما هم با شما تبادل اطلاعات کردیم...در ضمن وکیل هرگز منبع موثق نیست...من تا مرحله مصاحبه وکیل داشتم و بخوبی کارام رو انجام داد ولی وقتی که فهمید چک خوردم خودش گفت دیگه حتی اوباما هم نمیتونه کاری کنه واست قرارداد من دیگه با شما تمومه برو به سلامت!!! من هم به سناتور نامه ددادم هم به نماینده کنگره ولی الان 9 ماه از مصاحبه گذشت و در خدمت شما هستم همچنان... حالا شما میگی وکیلت گفته فلان کارو میکنم اینا همش حرفه باور نکن شما.. من و بقیه دوستان تجربه و راهی که رفتیم رو به شما گفتیم ددیگه خود دانی!!!!
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم با نظر دوستان موافقم كه تو اين مرحله كاري از دست كسي بر نمياد.ما هم با سناتور مكاتبه داشتيم و به ما هم گفت كه كاري از دستش بر نمياد و فقط نگراني مارو در مورد طولاني شدن كليرنس به اطلاع سفارت تركيه رسونده!!!!!! كه شواهد نشون ميده اون طفلكي هام چقدر به نگراني ما اهميت دادن!???
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 10:57)1362Eli نوشته: منم با نظر دوستان موافقم كه تو اين مرحله كاري از دست كسي بر نمياد.ما هم با سناتور مكاتبه داشتيم و به ما هم گفت كه كاري از دستش بر نمياد و فقط نگراني مارو در مورد طولاني شدن كليرنس به اطلاع سفارت تركيه رسونده!!!!!! كه شواهد نشون ميده اون طفلكي هام چقدر به نگراني ما اهميت دادن!???
اين چيزايي كه ميگيد همه درسته ولي اتفاقي كه الان افتاده و از روال عادي خارج شده اينه كه قبلا زمان انتظار ٩ ماه ديگه حداكثر بود ولي از 2013 ظاهرا مراحل جديدي رو به كليرنس اضافه كردن كه خيلي زمان بر شده و هنوز معلوم نيست كه چقدر زمان ميبره ويا اصلا خروجي داره يا نه. يا بايد تا انقلاب مهدي منتظر بمونيم. اعتراض ما براي اينه كه حداقل اين كليرنس كوفتي برگرده به يه روال منطقي. همينطور كه قبلا مواردي از اين نوع چك كردن ها وجود داشت كه با اعتراض عمومي وكلا و غيره حذف شد( منظورم يك سري مجوزهاي انتقال پول هست كه به كيس هاي نامزدي و خانوادگي بر نميگرده). و اين روال كليرنس چون قانون و مبناي محكمي نداره قابل تجديد نظر هست يا حداقل اعتراض هاي رسمي شايد باعث بشه كه افسرهاي بيشتري رو براي كار روي پرونده ها بذارن.
كشور امريكا اينقدر الكي نيست كه بتونن هر بلايي سر بستگان شهرونداش بيارن و اينقدر اونها رو معطل كنن. شكايت رسمي به اونها گوشزد ميكنه كه سفارت هر تحقيقي ميخاد بكنه ولي در يك زمان مشخص و تعريف شده.
در هر صورت به نظر من اعتراض از تمام جنبه ها ميتونه مفيد باشه. ولي اينها همه نظر من هست و نميخام نظرمو به كسي تحميل كنم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 23:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 23:25 توسط zaniar_tnt.)
من الان آپدیت شدم (بعد از 74 روز توقف آپدیتها) که فکر کنم نشون میده آپدیت توسط US انجام شده (بدلیل تعطیل بودن سفارت آنکارا این وقت از روز)
کسی دیگه هست که آپدیت شده باشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 23:05)zaniar_tnt نوشته: من الان آپدیت شدم (بعد از 74 روز توقف آپدیتها) که فکر کنم نشون میده آپدیت توسط US انجام شده (بدلیل تعطیل بودن سفارت آنکارا این وقت از روز)
کسی دیگه هست که آپدیت شده باشه؟
از 21 آپریل که آپ شدم تا حالا روی پرونده من خوابیدن و جا خوش کردند.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 09:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 09:55 توسط فری خانم.)
این یکی دیگه نوبره...
جدیدا با نامزد دوست همسرم تو امریکا صحبت کردم.
ایشون کیسشون نامزدی بوده و مصاحبه تو آنکارا و 9 ماه انتظار کلیرنس.
بعد از 9 ماه به همسرشون ایمیل میزنن که برای مصاحبه مجدد برن انکارا.
در مصاحبه مجدد فقط از کارش و محل کارش و کار و کار می پرسن.
بعد هم بهش میگن که تا یک هفته دیگه بهت میگیم که ویزا میدیم یا نه.
و همین طور کشش میدن تا 2 هفته و بعد هم ویزا میگیره و از همون جا پرواز به آمریکا.
سریعا اونجا ازدواج می کنن و پرونده تشکیل میدن و الان براشون نامه اومده که منتظر اعلام تاریخ مصاحبه باشید.
این تکه آخر رو نمی دونم که همه نامزدی ها بعد از ازدواج این مراحل رو دارند یا خیر.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا