کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام
بچه ها من دو باره با فاصله يك هفته ايميل ميزنم ديگه جواب ايميل رو هم نميدن قبلا" اينطور نبود و همون جواب مسخره رو ميدادن براي شما جديدا" اين اتفاق افتاده ؟
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان:
امین جان ، امیر حسین کلیر شد یا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دستور زبان رو رعایت کن داداش.Big Grin نفسمون حبسه تا بیای جواب بدی.Tongue
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed.us ، kamalir36 ، hamed_na ، itex ، فری خانم
من کلیر نشدم. ایمیل زدم به سفارت گفت باید صبر کنی. همون جواب همیشگی. اون نوت هم انگار فقط در ارتباط با شرکت پستی هست . هیچ نکنه خاصی داخلش نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، k1_cid ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، kamalir36 ، itex ، فری خانم
(2014-05-22 ساعت 11:50)Ghormeh Sabzi نوشته:  من کلیر نشدم. ایمیل زدم به سفارت گفت باید صبر کنی. همون جواب همیشگی. اون نوت هم انگار فقط در ارتباط با شرکت پستی هست . هیچ نکنه خاصی داخلش نیست
نمیدونم چی بگم...Sad
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
ارمنستان آپدیت شده با 99 درصد کیس لاتاری!!!!! من نمیدونم آخه رو چه حسابی اینکارو میکنند..یعنی اون کسی که نشسته خونه شانسی و الکی یهو برنده میشه باید اولویت داشته باشه به ازدواجی و نامزدی که چند ساله جدا از هم و با هزار تا مشکل دارن زندگی میکنند؟؟؟؟؟ ای تو روحشون
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، lidlid ، mordadi ، hamidiri ، hamed_na ، georgia1 ، فری خانم ، shaya
(2014-05-22 ساعت 15:33)Timber Wolf نوشته:  ارمنستان آپدیت شده با 99 درصد کیس لاتاری!!!!! من نمیدونم آخه رو چه حسابی اینکارو میکنند..یعنی اون کسی که نشسته خونه شانسی و الکی یهو برنده میشه باید اولویت داشته باشه به ازدواجی و نامزدی که چند ساله جدا از هم و با هزار تا مشکل دارن زندگی میکنند؟؟؟؟؟ ای تو روحشون

تو روح رو خوب گفتی Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Timber Wolf ، mordadi ، hamidiri ، taghi1311 ، فری خانم
بچه ها به اين نتيجه رسيدم كه هممون سر كاريم. با اين وضعيت فكر نكنم اصلا پرونده هاي ما حتي در حالت بررسي باشه.البته اين شامل تمام كيس هاي مشمول كلير ايراني ميشه و فقط خانوادگي و نامزدي نيست. البته ظاهرا لاتاري ها از اين قضيه فارغن و فعلا دارن كار اونا رو انجام ميدن.
من مييييدونستم......ما كلير نمييييشيم.Big GrinBig GrinTongueTongue
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-23 ساعت 13:12)jafarpourmh نوشته:  بچه ها به اين نتيجه رسيدم كه هممون سر كاريم. با اين وضعيت فكر نكنم اصلا پرونده هاي ما حتي در حالت بررسي باشه.البته اين شامل تمام كيس هاي مشمول كلير ايراني ميشه و فقط خانوادگي و نامزدي نيست. البته ظاهرا لاتاري ها از اين قضيه فارغن و فعلا دارن كار اونا رو انجام ميدن.
از کجا به این نتیجه رسیدی جفری جان؟Wink
بگو ما هم بیخیال شیم بریم دنبال زندگیمون . بریدیم والاا ...........
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، jafarpourmh
سلام دوستان
من دو روزه از سفر يكماهه امريكا برگشتم و اومدم به اين تايپيك سر بزنم ببينم از دوستان كيا كليير شدن، اميدوارم همه دوستان از جمله اميرحسين خيلى زوده زود كليير بشن و اين انتظار كشنده كه خود من هم كلى درگيرش بودم براى همه تموم بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، zaniar_tnt ، hamidiri ، mordadi ، فری خانم ، shaya ، shadoow
(2014-05-23 ساعت 13:55)mordadi نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 13:12)jafarpourmh نوشته:  بچه ها به اين نتيجه رسيدم كه هممون سر كاريم. با اين وضعيت فكر نكنم اصلا پرونده هاي ما حتي در حالت بررسي باشه.البته اين شامل تمام كيس هاي مشمول كلير ايراني ميشه و فقط خانوادگي و نامزدي نيست. البته ظاهرا لاتاري ها از اين قضيه فارغن و فعلا دارن كار اونا رو انجام ميدن.
از کجا به این نتیجه رسیدی جفری جان؟Wink
بگو ما هم بیخیال شیم بریم دنبال زندگیمون . بریدیم والاا ...........

مردادی جان تو دیگه آپدیت نشدی؟
با این روندی که دارن رو پرونده های ما کار میکنن. من که امیدی ندارم.Cool
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سه روز دیگه سیصد روزه میشم Sad
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، itex ، romance33 ، kamalir36 ، فری خانم
(2014-05-22 ساعت 10:06)piboo نوشته:  جدي ميگيد ، كلير شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2014-05-22 ساعت 11:13)romance33 نوشته:  امین جان ، امیر حسین کلیر شد یا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دستور زبان رو رعایت کن داداش.Big Grin نفسمون حبسه تا بیای جواب بدی.Tongue

فکر کنم به کل تاپیک یک شوک دادم Big Grin یک "اگر" جا افتاد در جمله آحه میدونین من فارسیم خیلی خوب نیست دیگه فقط انگلیسی صحبت میکنم =))
ولی امیرحسین نگا کن چقدر خاطرخواه داری ها نزدیک بود چندتا سکته از خوشحالی بزنن بچه ها Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، kamalir36 ، zaniar_tnt ، taghi1311 ، فری خانم ، Ghormeh Sabzi ، behnam7
دوستان يه سؤال، كسايي كه ويزا يه ضرب از انكارا ميگيرن برگه چه رنگي ميگيرن؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-23 ساعت 19:25)lidlid نوشته:  سه روز دیگه سیصد روزه میشم Sad

باور کن اینجا یکی از درگیریهای ذهنی من بچه هایی هستن که توی صف کلیرنس گیر کردن... دیروز پیش وکیل بودم ایشون هم کلافه بود و میگفت بعد انفجار بوستون باز روالها تغییر کرده و مشکل درست میکنن برای مهاجرها.

من خودم رفتم حساب باز کنم باورتون نمیشه بنده خدا پیام روی سیستمش رو نشونم داد که نوشته بود مشتری شما از ایران هستن و نمیتونن حساب بانکی باز کنن و باید فرمهای مخصوصی توسط ایشون پر بشه.

همچین وضعیتی داریم ما.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، zaniar_tnt ، sib 24 ، amjad ، فری خانم
(2014-05-23 ساعت 19:58)piboo نوشته:  دوستان يه سؤال، كسايي كه ويزا يه ضرب از انكارا ميگيرن برگه چه رنگي ميگيرن؟؟؟؟

برگه خاصی نمیدن. یک دفترچه اطلاعاتی میدن بهشون که در مورد جلوگیری از سوء استفاده نوشته توش و میگن برین پست. البته اطلاعات من ماله تابستون پارساله.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zaniar_tnt ، sib 24 ، piboo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان