کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
اخرین بازی که من میل زدم احساس کردم یجوری تند حرف زدن باهام (یجورایی فکر کنم غیر مستقیم گفتن غلط میکنی یه بار دیگه ایمیل بزنیBig Grin) برای همین من نیستم . بچه هایی که توی این دو ماه هستن ایمیل بزنن خبرش رو بدن .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
دوستان عزیز من.
من باید خدمت همهء شما دوستان گلم اعلام کنم که ....
هورااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بعد از 93 روز انتظار کلیر شدم.Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
(2014-05-30 ساعت 22:04)Alireza83 نوشته:  هورااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علی جان مبارک
آرزوی موفقیت دارم برات
ببین توپ ترین بستنی فرودگاه رو بخور به حساب من - تو پیام خصوصی شماره کارت بده میفرستم - خیلی خوش شانسی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83 ، yalda91 ، shadoow ، romance33 ، taghi1311
(2014-05-30 ساعت 22:04)Alireza83 نوشته:  دوستان عزیز من.

واو این فوق العاده است، آقا تبریکات فراوان
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Alireza83 ، romance33 ، taghi1311 ، فری خانم

تبریک میگم
ایشالا کنار نامزدت خوشبخت بشی Smile
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، Alireza83 ، shadoow ، romance33 ، فری خانم

مبارك باشه. خبر خيلي خوبي بود. اميدوارم خوشبخت باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، فری خانم
(2014-05-30 ساعت 20:06)k1_cid نوشته:  من یه پیشنهاد واسه بچه هایی که تو ماه جون و جولای مصاحبه داشتن دارم که بیایین یه قراری بزاریم که تو یه روز مشخص هممون با هم به سفارت هامون ایمیل بدیم و تاکید کنیم که تاریخ مصاحبمون تو این ماه بوده .

کیوان جان این جواب ایمیل من به سفارت - انکارا - بهشون گفتم پسرم داره ممنوع الخروج میشه ، مادر پیرم در امریکا در بستر بیماری Sad Sad

(2014-05-29 ساعت 12:12)amjad نوشته:  Dear Sir/Madam,
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

and follow-up your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

خوب،طلبکارهم شدن که چرا اصلا ایمیل میزنی ما که تو بخش سوالات متداول گفتیم اینقدر صبر کن تا جونت دراد!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، romance33
(2014-05-30 ساعت 21:32)ps5 نوشته:  اخرین بازی که من میل زدم احساس کردم یجوری تند حرف زدن باهام (یجورایی فکر کنم غیر مستقیم گفتن غلط میکنی یه بار دیگه ایمیل بزنیBig Grin) برای همین من نیستم . بچه هایی که توی این دو ماه هستن ایمیل بزنن خبرش رو بدن .

یکی از بچه ها که ایمیل زده بود تو جوابش گفته بودن :
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
این یعنی اینکه شما که بالای 6 ماه هستید حق دارید وضعیتتون رو پیگیری کنید بنظر منم همه تون با هم همزمان ایمیل بزنید موثرتره !!از پشت مانیتور که نمیکشنتون !!سنگ مفت گنجیشکم مفت !!Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، فری خانم
(2014-05-30 ساعت 22:16)Elahvision نوشته:  

مبارك باشه. خبر خيلي خوبي بود. اميدوارم خوشبخت باشيد.

wow!!مبارک باشه Smileهوراااااااااااااااااا ++++++++رکورد شکستی 93 روز خیلی خوبه مار و امیدوار کردیا Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، amjad ، Alireza83 ، shadoow ، romance33

آخ جوووون بستنیییییییییییییییییییییییییییییییTongueBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، Alireza83 ، romance33
اونايي كه اپديت كيس نامزدي يا خانوادگي رو تو سايت سيس پيگيري ميكنن ميشه بگين چه گزارشي بهتون ميده؟ مثلا أيا ميگه چند هفته يا چند ماه ديگه طول ميكشه؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 22:29)shaya نوشته:  

به به!!!!! مباركه!!!!!!!!! خوش به حالتون!!!!!!!
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83
(2014-05-30 ساعت 22:29)shaya نوشته:  

من میدونم ما تو تابستون کلیر میشیم اینم انرژی مثبتش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shadoow ، romance33 ، فری خانم
(2014-05-30 ساعت 22:08)amjad نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 22:04)Alireza83 نوشته:  هورااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علی جان مبارک
آرزوی موفقیت دارم برات
ببین توپ ترین بستنی فرودگاه رو بخور به حساب من - تو پیام خصوصی شماره کارت بده میفرستم - خیلی خوش شانسی

ممنونم عزیز. واقعاً با تمام وجودم آرزو می کنم امروز من رو همه به زودی ببینید. واقعاً حس قشنگیه. 45 دقیقه پشت تلفن با نامزدم دوتایی گریه کردیم.
جریان بستنی هم خیلی جدی سر جاشه. سالن تشریفات فرودگاه همیشه آمادست. فقط شما اراده کنید.Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shaya ، amjad ، yalda91 ، itex ، romance33 ، taghi1311 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-05-30 ساعت 22:50)Alireza83 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 22:08)amjad نوشته:  
علی جان مبارک
آرزوی موفقیت دارم برات

ممنونم عزیز. واقعاً با تمام وجودم آرزو می کنم امروز من رو همه به زودی ببینید. واقعاً حس قشنگیه. 45 دقیقه پشت تلفن با نامزدم دوتایی گریه کردیم.
جریان بستنی هم خیلی جدی سر جاشه. سالن تشریفات فرودگاه همیشه آمادست. فقط شما اراده کنید.Tongue
به جای منم گریه میکردی Tongueدیگه اشکی نمونده برامBig Grinخیلی بهمون انرژی مثبت دادی علیرضا Big Grinخیلی ممنون که ما رو تو شادی ات شریک کردی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، amjad ، Alireza83 ، romance33 ، taghi1311 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان