کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-30 ساعت 22:50)Alireza83 نوشته:  ممنونم عزیز. واقعاً با تمام وجودم آرزو می کنم امروز من رو همه به زودی ببینید. واقعاً حس قشنگیه. 45 دقیقه پشت تلفن با نامزدم دوتایی گریه کردیم.
جریان بستنی هم خیلی جدی سر جاشه. سالن تشریفات فرودگاه همیشه آمادست. فقط شما اراده کنید.Tongue

دوست عزیز دوباره تبریک میگم، امیدوارم همواره خوشبخت باشی، قدر هر لحظه از زندگیت رو بدون. امیدوارم همه این حس قشنگ رو خیلی زود تجربه کنند.
ممنون واسه خبر بسیار خوشحال کنندت.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83 ، shaya ، romance33 ، فری خانم
(2014-05-30 ساعت 22:32)mehri11 نوشته:  اونايي كه اپديت كيس نامزدي يا خانوادگي رو تو سايت سيس پيگيري ميكنن ميشه بگين چه گزارشي بهتون ميده؟ مثلا أيا ميگه چند هفته يا چند ماه ديگه طول ميكشه؟

مهری جان خودت این سایت رو تست کن کیس نامبرت رو وارد کن ،بهت آخرین تاریخی که آپدیت شدی میده بعد به منم بگو کی بوده Smilehttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
هیچکس نمیتونه بهت بگه چقدر طول میکشه این سایت فقط نشون میده آخرین باری که پرونده ات باز شده و کاری رو ش انجام شده کی بوده Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33
(2014-05-30 ساعت 22:58)zaniar_tnt نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 22:50)Alireza83 نوشته:  ممنونم عزیز. واقعاً با تمام وجودم آرزو می کنم امروز من رو همه به زودی ببینید. واقعاً حس قشنگیه. 45 دقیقه پشت تلفن با نامزدم دوتایی گریه کردیم.
جریان بستنی هم خیلی جدی سر جاشه. سالن تشریفات فرودگاه همیشه آمادست. فقط شما اراده کنید.Tongue

دوست عزیز دوباره تبریک میگم، امیدوارم همواره خوشبخت باشی، قدر هر لحظه از زندگیت رو بدون. امیدوارم همه این حس قشنگ رو خیلی زود تجربه کنند.
ممنون واسه خبر بسیار خوشحال کنندت.

شما خیلی به من نزدیک هستین هم تاریخ مصاحبتون هم آپدیت هاتون. امیدوارم بعدی شما باشید.Smile
بازم ممنون از تبریکتون.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shaya ، yalda91 ، romance33 ، فری خانم
(2014-05-30 ساعت 22:23)shaya نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 21:32)ps5 نوشته:  اخرین بازی که من میل زدم احساس کردم یجوری تند حرف زدن باهام (یجورایی فکر کنم غیر مستقیم گفتن غلط میکنی یه بار دیگه ایمیل بزنیBig Grin) برای همین من نیستم . بچه هایی که توی این دو ماه هستن ایمیل بزنن خبرش رو بدن .

یکی از بچه ها که ایمیل زده بود تو جوابش گفته بودن :
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
این یعنی اینکه شما که بالای 6 ماه هستید حق دارید وضعیتتون رو پیگیری کنید بنظر منم همه تون با هم همزمان ایمیل بزنید موثرتره !!از پشت مانیتور که نمیکشنتون !!سنگ مفت گنجیشکم مفت !!Smile

دارم به این نتیجه میرسم که دو حالت داره یا پرونده این دو ماه گم شده !!یا پرونده ها قاطی شده یکی پرونده ها رو برگردونده مال شما دوباره رفته زیر Cool
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، k1_cid
(2014-05-30 ساعت 22:04)Alireza83 نوشته:  دوستان عزیز من.
من باید خدمت همهء شما دوستان گلم اعلام کنم که ....
هورااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بعد از 93 روز انتظار کلیر شدم.Tongue

گوش نمی کنی دیگه!!!
دیروز گفتم که آپدیت بعدی کلییر می شی!!!فقط اگه میشه یه کم از کیست بگو(سربازی، شغل آزاد یا دولتی و...)
البته نفر دوم هم که گفتم مطمئن باشه تو همین روزا کلییر می شه.
این خط--------------------- اینم نشون+
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، zaniar_tnt ، romance33 ، hamed_na
(2014-05-30 ساعت 19:24)georgia1 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 18:49)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوست عزیز. من منظور شما رو از اینکه چند بار اپدیت شدید متوجه نمیشم. من 3 هفته پیش سفارت آنکارا مصاحبه داشتم. گفتند رو سایت چک کنم و 2_ 3 ماه طول میکشه. اما آدرس سایتی رو که دادند نمیتونم وارد شم. شما از چه سایتی چک میکنید؟ و اینکه 20_24_29 اپدیت شدید یعنی چی؟

با کسب اجازه از دوست گرامی(zaniar_tnt).
اولا آدرس سایت آنکارا
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
دوم اینکه شما از زمان کلییرنس(مصاحبه) تا کلییر شدن(دریافت ویزا) امکان داره چندین بار آپدیت بشوید و این بدین معنی میباشد که از ارگانها و یا سازمانهایی که کار چک کردن شما را انجام می دهند جواب به سیس(سایت اصلی در واشینگتن) ارسال شده. امیدوارم مفید بوده باشه.

تشکر georgia1 عزیز
Dokhmal14 گرامی، شما با چک کردن وبسایت CEAC میتوانید از آخرین تاریخ آپدیت شدن پروندتون با خبر بشید (Status Updated Date). بعضا با آپدیت شدن های مکرر میتوان کلیر شدن رو از این طریق پیش بینی کرد. توصیه میشه که گه گداری این وبسایت رو چک کنید و در صورت آپدیت شدن تاریخش رو یادداشت کنید تا اطلاعات بیشتری از پروندتون داشته باشید.
به امید کلیر شدن تمام دوستان
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-05-30 ساعت 23:12)georgia1 نوشته:  البته نفر دوم هم که گفتم مطمئن باشه تو همین روزا کلییر می شه.

بسیار بسیار تشکر میکنم دوست عزیز بخاطر همه انرژی مثبتت، جمعه بعد سالروز نامزدیمونه و ما هر دو بسیار امیدواریم که این روز، روز موعود باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-30 ساعت 23:12)georgia1 نوشته:  

گوش نمی کنی دیگه!!!
دیروز گفتم که آپدیت بعدی کلییر می شی!!!فقط اگه میشه یه کم از کیست بگو(سربازی، شغل آزاد یا دولتی و...)

سلام. من حرف شما رو منکر نشدم دوست من. ممنونم برای انرژی مثبتی که به من دادید.
من سربازی سپاه بودم البته کار دفتری داشتم. شغلم هم خصوصی. توی فرودگاه امام. کارم مثل آژانس مسافرتی ولی فقط مربوط به تشریفات فرودگاه می شه.
دیگه چی بگم؟
اکتبر 2013 برای ویزای نامزدی اقدام کردیم و فوریه 2014 مصاحبه داشتم.
امروزم که شماره کیسم در اومد تو سایت. Tongue
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-05-30 ساعت 23:27)zaniar_tnt نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:12)georgia1 نوشته:  البته نفر دوم هم که گفتم مطمئن باشه تو همین روزا کلییر می شه.

بسیار بسیار تشکر میکنم دوست عزیز بخاطر همه انرژی مثبتت، جمعه بعد سالروز نامزدیمونه و ما هر دو بسیار امیدواریم که این روز، روز موعود باشه.

من مطمئن هستم که روز موعود جمه دیگست 06 جون.Tongue
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، فری خانم

مبارك باشه خيلي خوشحال شدم به سلامتي .اميدوارم اين ركورد انكارا ٣ ماهه همين طور ادامه پيدا كنه ..با ارزوي خوشبختي براي شما
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shaya ، romance33 ، فری خانم
دوستان چجوری لیست منتظران رو تکمیل کنم؟
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-05-30 ساعت 23:28)Alireza83 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:12)georgia1 نوشته:  

گوش نمی کنی دیگه!!!

سلام. من حرف شما رو منکر نشدم دوست من. ممنونم برای انرژی مثبتی که به من دادید.
من سربازی سپاه بودم البته کار دفتری داشتم. شغلم هم خصوصی. توی فرودگاه امام. کارم مثل آژانس مسافرتی ولی فقط مربوط به تشریفات فرودگاه می شه.
دیگه چی بگم؟
اکتبر 2013 برای ویزای نامزدی اقدام کردیم و فوریه 2014 مصاحبه داشتم.
امروزم که شماره کیسم در اومد تو سایت. Tongue
مزاح کردم دوست خوش شانس منWink
اطلاعات هم کامل و جامع بود، اگه وقت کردی توWaiting listخودت رو کلییر کن تا بقیه بچه هایی هم که خبر ندارند یه کم روحیه بگیرند.
بازم تبریک به شما
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83
(2014-05-30 ساعت 23:31)Alireza83 نوشته:  دوستان چجوری لیست منتظران رو تکمیل کنم؟
برو به همون آدرس فقط این بار همه رو تکمیل کن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 23:31)Alireza83 نوشته:  دوستان چجوری لیست منتظران رو تکمیل کنم؟

ظاهرا Itex عزیز آپدیت کردن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 23:31)yalda91 نوشته:  

مبارك باشه خيلي خوشحال شدم به سلامتي .اميدوارم اين ركورد انكارا ٣ ماهه همين طور ادامه پيدا كنه ..با ارزوي خوشبختي براي شما

ممنونم دوست عزیز
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان