کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-05 ساعت 15:07)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 13:18)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........:Big Grin

houmanmir چه خبر؟

واووووووووووووو خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه امیدوارم همه اونایی که آپدیت شدین کلیر شین Big Grin

شايا جان شما كجا مصاحبه داشتي؟
خوش به حالت كه انقدر زود كلير شدي؛)
ميشه در باره كيست توضضيح بدي ببينيم ميتونيم اميدوار باشيم؟؛(اخه من هيچ كاري نميكنم در حال حاضر جه دولتي جه خصوصي ،نميدونم جيرو ميخوان چك كنن

خدا از زبونت بشنوه !!Big Grinمن کی کلیر شدم؟Tongueمن تبریک گفتم به این دوستمون که کلیر شده Big Grinحالا خدا که بخیل نیست اینهمه یه ضرب ویزا گرفتن رفتن سر خونه زندگی شون خوب یه نگه هم به من بکنه ما هم اخر عمری بریم کنار یار Big Grinنگران نباش تو هم به زودی کلیر میشی میری Winkمن دلم روشنه تو این تابستونی خیلی ها میرنWink منم میرم Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، houmanmir ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 15:36)mordadi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........Big Grin

houmanmir چه خبر؟

واووووووووووووو خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه امیدوارم همه اونایی که آپدیت شدین کلیر شین Big Grin

ميشه در باره كيست توضضيح بدي ببينيم ميتونيم اميدوار باشيم؟؛(اخه من هيچ كاري نميكنم در حال حاضر جه دولتي جه خصوصي ،نميدونم جيرو ميخوان چك كنن
شایا کنسرت داره امروز . دیر میاد .
شایا کلیر نشده فعلا ولی کارش DJ هست و آزاد هست دولتی نیست .
دکترای بزن بکوبو بزن برقص داره از علمی کاربردی .
تخصصشم از هاروارد گرفته تو شاخه DIFFERENTIAL COMPACTION MALE AND FEMALE.
Smile
خیلی هم تو گروه همه دوسش داریم. بانی شادیهای گروه.Smile

Big Grinمردادی جون تخصصهای دیگه هم دارما زنان و زایمون و...اصلا شادی رو از تو اتاق زایمون یاد گرفتم Tongueفقط اینهمه سال کل موندم و سر خودم و دوا نکردم !!حالا هم که میخوام برم یه گلی به سرم بگیرم اینا نمیذارن Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، houmanmir ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 15:26)mordadi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........Big Grin

houmanmir چه خبر؟
آخ جووووووووووووووووووووووووون ....هوراااااااااااااااا
تبریک تبریک HPATIMARRRRRR
به افتخار HPATIMAR اولین صف شکن بروبکسJUNE ,JULY.
بی بیب هورا ...بی بیب هورا .
تورو خدا آب دستت .بزار زمین بیا این جدول منتظران رو پر کن که من از این دیوار کلیر نشدگان JUNE ,JULY متنفرم.
مرسی.
شایا . بدو گروه ارکسترتو بیار که صف JUNE ,JULY رو شکندیم بعد 3 ماه .Big Grin
بیااینم ساز و دهل به افتخار جون و جولایی های عزیز که برن سر زندگی شون دیگه برنگردن ازآیه های یاسی که تو این مدت برامون خوندن راحت شیم Tongue !!PBig Grin
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، houmanmir ، HPATIMAR ، فری خانم ، hamed_na
(2014-06-05 ساعت 15:05)مسكاتي نوشته:  من اين سايت رو چك كردم،٣جون اپديت شدم،اين يعني چي؟خوبه بده جيه؟

کی مصاحبه داشتی ؟هر وقت اپدیت بشی خوبه Smileبه فال نیک بگیر Smileاینهمه یه ضرب ویزا گرفتن 15 روزه کلیر شدن مگه ما چمونه ؟خدا رو چه دیدی Big Grinاونایی که با من مصاحبه داشتن همه رفتن فقط یکی شون مونده بود که اونم امروز زنگ زد که اینفته کلیر شده تیر ماه میره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 16:22)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 15:05)مسكاتي نوشته:  من اين سايت رو چك كردم،٣جون اپديت شدم،اين يعني چي؟خوبه بده جيه؟

کی مصاحبه داشتی ؟هر وقت اپدیت بشی خوبه Smileبه فال نیک بگیر Smileاینهمه یه ضرب ویزا گرفتن 15 روزه کلیر شدن مگه ما چمونه ؟خدا رو چه دیدی Big Grinاونایی که با من مصاحبه داشتن همه رفتن فقط یکی شون مونده بود که اونم امروز زنگ زد که اینفته کلیر شده تیر ماه میره Smile

سلام شايا جان
اينكه ميگي اونايي كه با شما مصاحبه داشتن همه كليير شدن، تاريخ پرونده هاشون مربوط به ٢٠١٤ بوده يا ٢٠١٣؟ پرونده خودت چطور؟ تا او ناجيني كه تو سايت آنكارا معلومه ظاهرا هنوز هيچ پرونده ٢٠١٤ خبر كلييرش نيومده
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-05 ساعت 16:15)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 15:36)mordadi نوشته:  

houmanmir چه خبر؟

شایا کنسرت داره امروز . دیر میاد .
شایا کلیر نشده فعلا ولی کارش DJ هست و آزاد هست دولتی نیست .
دکترای بزن بکوبو بزن برقص داره از علمی کاربردی .
تخصصشم از هاروارد گرفته تو شاخه DIFFERENTIAL COMPACTION MALE AND FEMALE.
Smile
خیلی هم تو گروه همه دوسش داریم. بانی شادیهای گروه.Smile

Big Grinمردادی جون تخصصهای دیگه هم دارما زنان و زایمون و...اصلا شادی رو از تو اتاق زایمون یاد گرفتم Tongueفقط اینهمه سال کل موندم و سر خودم و دوا نکردم !!حالا هم که میخوام برم یه گلی به سرم بگیرم اینا نمیذارن Cool
Big Grinنبودی گفتم ی هینتی بدم به بچه ها تا خودت بیای بگی.
نگفتم بهشون پزشکی که ریا نشه.
شما تا تز و بنویسی جم و جور کنی دعا های ما اثر کرده .ایشاله و راهی میشی.
بعدشم همه چی پشت سرش بر وفق مرادت پیش میاددد.SmileSmile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
خوووب خوووووبببببب خوووببببببب بچه هاااااا منم فکر کنم امروز به عنوان آخرین نفر از ابوظبی کلیر شدمممممممم Smile))))))))
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
(2014-06-05 ساعت 17:06)houmanmir نوشته:  خوووب خوووووبببببب خوووببببببب بچه هاااااا منم فکر کنم امروز به عنوان آخرین نفر از ابوظبی کلیر شدمممممممم Smile))))))))
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
هومن جان مبارک مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، k1_cid ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 16:35)mehri11 نوشته:  

سلام شايا جان
اينكه ميگي اونايي كه با شما مصاحبه داشتن همه كليير شدن، تاريخ پرونده هاشون مربوط به ٢٠١٤ بوده يا ٢٠١٣؟ پرونده خودت چطور؟ تا او ناجيني كه تو سايت آنكارا معلومه ظاهرا هنوز هيچ پرونده ٢٠١٤ خبر كلييرش نيومده

اونا 2013 بودن منم 2013 هستم:cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-05 ساعت 17:12)mordadi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:06)houmanmir نوشته:  خوووب خوووووبببببب خوووببببببب بچه هاااااا منم فکر کنم امروز به عنوان آخرین نفر از ابوظبی کلیر شدمممممممم Smile))))))))
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا

مرسیییییییی ، واقعا چه احساس خوووبیهه Smile))
ایشالله همه ی دوستامون هرچی زوودتر کلیر بشن ، مخصوصا امیر حسین و K1 عزیز Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، HPATIMAR ، k1_cid ، شاهین1 ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 17:18)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 16:35)mehri11 نوشته:  

سلام شايا جان
ممنون از جوابت
اونا 2013 بودن منم 2013 هستم:cool
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:

ای خدا !!شکرت Winkمبارکت باشه چه ایام مبارکیWink
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، فری خانم
مبارک همگی باشه
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، HPATIMAR ، houmanmir ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 17:21)shaya نوشته:  

ای خدا !!شکرت Winkمبارکت باشه چه ایام مبارکیWink

mordadi کی بشه تو کلیر شی تو این روزا بلکه از تو یه بستنی بگیریم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، HPATIMAR ، houmanmir
Ghormeh Sabz
پيام
poori
1362Eli
k1_cid
behnam7
خودم
jafarpourmh
Kian88
romantic
lidlid
ببینم فردا کدومها میتونین سد JUNE , JULY آنکارا رو بشکنینااااااا....
برا همتون تک تک و خودم هم کنار شما دعا میکنم .
کاش یکجا بشیم و با هم بریم برا گرفتن ویزاهامون ....
آمین...........
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، HPATIMAR ، k1_cid ، houmanmir ، 1362Eli ، hamidiri ، behnam7 ، romance33 ، romantic ، فری خانم ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان