کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-05 ساعت 17:06)houmanmir نوشته:  خوووب خوووووبببببب خوووببببببب بچه هاااااا منم فکر کنم امروز به عنوان آخرین نفر از ابوظبی کلیر شدمممممممم Smile))))))))

آقا خیلی مبارکه، دیدی گفتم طرف یه چرتم زده بعد با آرامش کلیرت کرده، خیلی خیلی خوشحال شدم. مدیکالم داری؟
بقول ا م ا م راحل :انتظار فرج از نیمه خرداد کشم.Smile))))
مشخصات: F2A / مصاحبه: 2013 Jun24 - ابوظبی کلیرنس:5jun.2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 17:23)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:21)shaya نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:12)mordadi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:06)houmanmir نوشته:  خوووب خوووووبببببب خوووببببببب بچه هاااااا منم فکر کنم امروز به عنوان آخرین نفر از ابوظبی کلیر شدمممممممم Smile))))))))
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
هومن جان مبارک مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

ای خدا !!شکرت Winkمبارکت باشه چه ایام مبارکیWink

mordadi کی بشه تو کلیر شی تو این روزا بلکه از تو یه بستنی بگیریم Tongue

شام میدم. بستنی چرا؟
من به قولم وفا میکنم. Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، shaya ، houmanmir ، romance33
(2014-06-05 ساعت 17:22)hamidiri نوشته:  مبارک همگی باشه
بچه ها تورو خدا پر کنین جدولو .....پلیزززززززززززز.
یک لحظه وقتتون رو میگیره فقط .مرسییییییییییی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، HPATIMAR ، houmanmir
(2014-06-05 ساعت 17:31)mordadi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:22)hamidiri نوشته:  مبارک همگی باشه
بچه ها تورو خدا پر کنین جدولو .....پلیزززززززززززز.
یک لحظه وقتتون رو میگیره فقط .مرسییییییییییی
من رفتم پرکردم ولی یک ردیف دیگه اضافه شد،کسی میدونه چرا؟
فکر کنم باید امین عزیز درستش کنه.
مشخصات: F2A / مصاحبه: 2013 Jun24 - ابوظبی کلیرنس:5jun.2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، k1_cid ، houmanmir ، itex
دیدی رفیق !!!
همینه !!!!
تمووووووووم شددددددددددددد رفتتتتتتتتتت!

خیلی خیلی مبارکه! خیلی واست خوشحالم
شنبه صبح زود انستیتو پاستور باش!!!!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، romance33
حالا باید منتظر آنکارا باشیم
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، houmanmir
به همگي دوستان پايان انتظارشون رو از صميم قلب تبريك ميكم و روزهاي شادي رو براي همه ارزو دارم . انشااله كه بقيه دوستان هم اين لحظه وو به زودي تجربه كنند
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، houmanmir ، شاهین1 ، 1362Eli ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 17:26)HPATIMAR نوشته:  

آقا خیلی مبارکه، دیدی گفتم طرف یه چرتم زده بعد با آرامش کلیرت کرده، خیلی خیلی خوشحال شدم. مدیکالم داری؟
بقول ا م ا م راحل :انتظار فرج از نیمه خرداد کشم.Smile))))

آره رفیق ، ایشالله شنبه پاستور Wink
ایشالله بچه های آنکارا و ایروان هم فردا بترکونن همه باهم دمه پاستور بریم برگه ها مونو پر کنیم Big Grin Big Grin

(2014-06-05 ساعت 17:42)k1_cid نوشته:  
دیدی رفیق !!!
همینه !!!!
تمووووووووم شددددددددددددد رفتتتتتتتتتت!

خیلی خیلی مبارکه! خیلی واست خوشحالم
شنبه صبح زود انستیتو پاستور باش!!!!

حتمااا شنبه خودم کرکره ی پاستورو میدم بالا Smile)))) ایشالله فردا شما بترکونیییی Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، HPATIMAR ، shaya ، romance33 ، فری خانم
HPATIMAR و houmanmir عزیز کلیر شدنتون را تبریک میگویم.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، houmanmir ، shaya ، taghi1311 ، HPATIMAR ، romance33 ، shadoow ، فری خانم

تتتتببریییککککBig Grin
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، فری خانم
خدا از زبونت بشنوه !!Big Grinمن کی کلیر شدم؟Tongueمن تبریک گفتم به این دوستمون که کلیر شده Big Grinحالا خدا که بخیل نیست اینهمه یه ضرب ویزا گرفتن رفتن سر خونه زندگی شون خوب یه نگه هم به من بکنه ما هم اخر عمری بریم کنار یار Big Grinنگران نباش تو هم به زودی کلیر میشی میری Winkمن دلم روشنه تو این تابستونی خیلی ها میرنWink منم میرم Big Grin
[/quote]

ا اشتباه كردم
ايشالا تو هم زودي كلير بشي شايا جان،
شما پزشكي؟؟؟واسه usmleداري اماده ميشي؟
من١جون مصاحبه داشتم!اما ميترسم چون ابان تقاضا داده بودم واسه توريستي و بعد پروسسينگ ريجكت شدم...ميترسم اثر بذاره رو ويزا نامزدي؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 17:26)mordadi نوشته:  Ghormeh Sabz
پيام
poori
1362Eli
k1_cid
behnam7
خودم
jafarpourmh
Kian88
romantic
lidlid
ببینم فردا کدومها میتونین سد JUNE , JULY آنکارا رو بشکنینااااااا....
برا همتون تک تک و خودم هم کنار شما دعا میکنم .
کاش یکجا بشیم و با هم بریم برا گرفتن ویزاهامون ....
آمین...........

ما كه از شادي بچه ها حسابي شاد شديم. اميدوارم خدا چشم ما ها رو هم به كليرنس روشن كنه?????
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، k1_cid ، shaya ، jafarpourmh ، taghi1311 ، romantic ، azri ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

houmanmir چه خبر؟

تبریک تبریک تبریک...
دوست عزیز، برای پایان انتظارت 1000 بار تبریک. امیدوارم از این به بعد هر چه خوبیست بدون انتظار نصیب تو و عزیزانت باشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، taghi1311 ، romance33 ، shadoow

به به به !!! چه خبره امروز. تبریک فراوان به شما. انشالله که همیشه و همه جا موفق و پایدار باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، romance33 ، azri ، shadoow
اگه سفارتم ایروان یا آنکارا بود شنبه شب بعد مدیکالم اونجا بودما!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، shaya ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان