کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-07 ساعت 10:29)romance33 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 08:51)shaya نوشته:  دوستانی که یکشنبه صبح پرواز دارند ، من از 2 تا 6 صبح پای کانتر ماهان و ایران ایر هستم. اگه کمک خواستین خبر بدین. خودمم با ماهان دارم میرم آنکارا.

علیرضا جان سفرت بی خطر دوست عزیز.ایشالا که ویزا رو هم 2 روزه دریافت کنی.شاد باشی.

سلام شقایق جان. چشمت روشن که همسرت اومد پیشت. اون جریان که مشکلی نبود که ؟Cool
انشالا قبل از رفتنم شما هم رفتنی بشی که بتونم کاری بربت انجام بدم.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، romance33
(2014-06-07 ساعت 14:41)k1_cid نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:37)فری خانم نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 02:25)k1_cid نوشته:  دوستان جون و جولای که در آنکارا مصاحبه داشتن:
آیا میشه به یقین گفت مدارک مالیتی 2013 رو ازمون میگیرن؟

بله حتما می خوان.
یکی از دوستان همسرم که 1 ماه پیش برای مصاحبه رفته بود ارمنستان، با وجودی که نامه اکستنشن داشته و نشون داده ازش قبول نکردن و گفتن باید فرم مالیاتی 2013 رو بیاری.
بلافاصله از آمریکا اقدام کردند و همسرم که داشت میومد تهران براشون با خودش آورد و اونها هم دوباره رفتند سفارت.
دیگه خبر جدید ازشون ندارم.
دوست عزیز منظور بنده بعد از کلییر شدن FBI CHECK هست.Wink
آره کیوان جان میخوان .یعنی کلا به روزترین فرم مالیاتی بعد تاریخ کلیر شدن رو میخوان .که این روزها دیگه میشه 2013 . چطور؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid
(2014-06-07 ساعت 02:25)k1_cid نوشته:  دوستان جون و جولای که در آنکارا مصاحبه داشتن:

کیوان جان این سوال من هم هست اگه به جواب مطمئنی رسیدی
میشه لطفا من هم در جریان بگذاری
itex جان ممکنه که بتونه کمک کنه
متشکرم از هر دوتون
یک چیز دیگم هست که اصلش می خوان یا کپی هم قبوله Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، k1_cid
(2014-06-07 ساعت 15:20)behnam7 نوشته:  

متشکرم از هر دوتون
از کسی خواستن من ایمیل زدم گفتن چیزی نمیخوان !!!!
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن . دوستانی که از ارمنستان کلیر شدن سفارت براشون ایمیلی زده یا لیستی فرستاده بابت (تمدید مدیکال یا تجدید ترجمه مدارک ) یا همراه داشتن برنامه مالیاتی ؟؟؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، Timber Wolf
Thank you for your Jun 1, 2014 email. We are pleased to inform you that at the moment we do not need any documents other than your husband’s original passport. He or any trusted person may drop his original passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi

ما پرسیده بودیم چیزی میخواد اینو گفتن ولی اگه میتونین مدارک ببرین من ترجیح میدم دوباره از اسپانسرم فرم نگیرم چون یه چیز خصوصیه!!!! میرم هر چی باداباد
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، lidlid
(2014-06-07 ساعت 14:55)mordadi نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 14:41)k1_cid نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:37)فری خانم نوشته:  

بله حتما می خوان.
یکی از دوستان همسرم که 1 ماه پیش برای مصاحبه رفته بود ارمنستان، با وجودی که نامه اکستنشن داشته و نشون داده ازش قبول نکردن و گفتن باید فرم مالیاتی 2013 رو بیاری.
بلافاصله از آمریکا اقدام کردند و همسرم که داشت میومد تهران براشون با خودش آورد و اونها هم دوباره رفتند سفارت.
دیگه خبر جدید ازشون ندارم.
دوست عزیز منظور بنده بعد از کلییر شدن FBI CHECK هست.Wink
آره کیوان جان میخوان .یعنی کلا به روزترین فرم مالیاتی بعد تاریخ کلیر شدن رو میخوان .که این روزها دیگه میشه 2013 . چطور؟
آخه من چند روز پیش با وکیلم که صحبت میکردم گفت به ما ایمیل زدن که جز کیسهایی که نقص مدرک داشتن همه فقط مدیکال جدید نیاز دارن.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، behnam7

متشکرم از هر دوتون
بهنام جان این مساله خیلی فکرمو اشغال کرده.
باید کسانیکه تاریخ کلییرشون بعد از 15 April هست، این جواب رو بدن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، behnam7
(2014-06-07 ساعت 16:27)alitg نوشته:  Thank you for your Jun 1, 2014 email. We are pleased to inform you that at the moment we do not need any documents other than your husband’s original passport. He or any trusted person may drop his original passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi

ما پرسیده بودیم چیزی میخواد اینو گفتن ولی اگه میتونین مدارک ببرین من ترجیح میدم دوباره از اسپانسرم فرم نگیرم چون یه چیز خصوصیه!!!! میرم هر چی باداباد

من نمیدونم چرا بعضیا اثرار به دادن مدرک به سفارت دارن.در صورتی که خود سفارت از ما نمیخواد.
(لیدیز اند جنتلمن) روزی که مصاحبه شدید هر مدرکی که لازم بود را به آفیسر دادید. و آفیسر به شما 1 برگه آبی رنگ داده. و داخل برگه تمام مدارکی که باید به سفارت تحویل بدهید نوشته شده. حالا اگر شما بنا به دلایلی نتوانستید مدارک را کامل به سفارت بدهید. آفیسر روی برگه آبی شما در آن قسمتی که نقص دارید علامت میگذارد. و به شما میگوید وقتی که کلیر شدید اون مدارک را هم با خود باید بیاورید تا برای شما ویزا صادر شود. حالا اگر برای شما آفیسر روی برگه آبی به غیر از گزینه اصل پاسپورت و AP هیچ علامتی نزده باشد. یعنی اینکه مدارک شما کامل میباشد. و بعد از کلیر شدن فقط فقط به اصل پاسپورت شما برای دادن ویزا نیاز میباشد. و اما مدیکال چون 6 ماه بیشتر اعتبار ندارد پس اگر کلیر شدن شما بیشتر از این زمان طول کشید باید آن را مجدد انجام دهید Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، behnam7 ، shaya ، alitg ، romance33 ، فری خانم

متشکرم از هر دوتون

مرجع اعلام کمبود مدارک سفارت هستش. از من فقط مدیکال خواستن. چند روز پیش هم سئوال کردن بچه ها گفتم، هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنین و مدارک مورد نیاز رو سئوال کنین.

برای واکسن هم خیلی نگران نباشین اگر هم نشد برین پاستور نهایتاً توی مدیکال نفری 50-60 دلار بیشتر باید پول بدین که دوتا واکسن بیشتر بهتون بزنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، behnam7 ، hamed_na ، فری خانم

متشکرم از هر دوتون
از تمامی دوستان که در این زمینه کمک کردند متشکرم
از بقیه هم خواهش می کنم
تا وقتی‌ در مورد موضوع‌ای مطمئن نیستن اطلاعاتی ندن چون باعث استرس و تشویش میشه
در صورتی‌ که ما اینجا میایم که یه کم از استرس مون کم بشه
و در نهایتم یه روزی بالاخره از اینجا میریم و بجز خاطره چیزی نمیمونه
چه بهتر که خاطره خوبی‌ داشته باشیم

Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، Shahabpk ، shaya ، فری خانم
(2014-06-07 ساعت 13:04)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:21)alitg نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 10:45)lidlid نوشته:  بچه ها امروز رفتم انستیتیو پاستور فقط همون کارت قبلی رو برام مهر تایید زد گفت واکسن نمی خوادبزنی فقط اگر تا شهریور نرفتی و رفتنت خورد به پاییز باید بیای واکسن آنفولانزا بزنی
من دفعه پیش مدیکال رو تو دبی انجام دادم کسی می دونی ایندفعه می تونم برم ابوظبی انجام بدم یا حتما باید برم همون جای قبلی؟
من اون کارت زردرو ندارم فکر کنم دبی ازم گرفتن چه کنم؟

منم کارت زرد رو پیدا نمیکنم فکر کنم آنکارا ازم گرفته چه کنیم؟

همون طور که دوست عزیزمون amjad گفتن ، همون برگه ای که دکتر سفارت بهتون دادن رو ببرید پاستور، امروز من رفتم خانم دکتر برگه ی سفارت رو که دید گفت حله Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، alitg ، behnam7 ، Shahabpk
(2014-06-07 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:04)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:21)alitg نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 10:45)lidlid نوشته:  بچه ها امروز رفتم انستیتیو پاستور فقط همون کارت قبلی رو برام مهر تایید زد گفت واکسن نمی خوادبزنی فقط اگر تا شهریور نرفتی و رفتنت خورد به پاییز باید بیای واکسن آنفولانزا بزنی
من دفعه پیش مدیکال رو تو دبی انجام دادم کسی می دونی ایندفعه می تونم برم ابوظبی انجام بدم یا حتما باید برم همون جای قبلی؟
من اون کارت زردرو ندارم فکر کنم دبی ازم گرفتن چه کنم؟

منم کارت زرد رو پیدا نمیکنم فکر کنم آنکارا ازم گرفته چه کنیم؟

همون طور که دوست عزیزمون amjad گفتن ، همون برگه ای که دکتر سفارت بهتون دادن رو ببرید پاستور، امروز من رفتم خانم دکتر برگه ی سفارت رو که دید گفت حله Smile
هومن جان تبریک .اینم یه مرحله دیگه که به گرفتن ویزا نزدیک تر شدی.
هومن جان از سفارت بابت مدارک مالیاتی چیزی پرسیدی که آیا میخوان ازت؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Shahabpk
(2014-06-07 ساعت 16:11)fa79iran نوشته:  ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن . دوستانی که از ارمنستان کلیر شدن سفارت براشون ایمیلی زده یا لیستی فرستاده بابت (تمدید مدیکال یا تجدید ترجمه مدارک ) یا همراه داشتن برنامه مالیاتی ؟؟؟

من ایمیل دادم و پرسیدم که چه مدارکی احتایج هست ولی بهم جوابی ندادن فعلا...سایت ارمنستان جدیدا بالای لیست شماره ها چند تا مطلب اضافه کرده که تاریخ مدیکالتون نگذشته باشه و چک کنید آخرین فرم مالیاتی رو داشته باشین و 2 قطعه عکس بیارین... اینارو نوشته ولی اینکه واسه هر کسی جدا بگن چی باید بیاری .هنوز که به من جوابی ندادن.... حالا این داستان ادامه دارد .. ویزا بولتون نمیدونم دیگه چی میگه این وسط..!!!!
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، fa79iran ، Shahabpk ، فری خانم
(2014-06-07 ساعت 23:16)Timber Wolf نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 16:11)fa79iran نوشته:  ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن . دوستانی که از ارمنستان کلیر شدن سفارت براشون ایمیلی زده یا لیستی فرستاده بابت (تمدید مدیکال یا تجدید ترجمه مدارک ) یا همراه داشتن برنامه مالیاتی ؟؟؟

من ایمیل دادم و پرسیدم که چه مدارکی احتایج هست ولی بهم جوابی ندادن فعلا...سایت ارمنستان جدیدا بالای لیست شماره ها چند تا مطلب اضافه کرده که تاریخ مدیکالتون نگذشته باشه و چک کنید آخرین فرم مالیاتی رو داشته باشین و 2 قطعه عکس بیارین... اینارو نوشته ولی اینکه واسه هر کسی جدا بگن چی باید بیاری .هنوز که به من جوابی ندادن.... حالا این داستان ادامه دارد .. ویزا بولتون نمیدونم دیگه چی میگه این وسط..!!!!

ما هم ایمیل دادیم هنوز جوابی ندادن
فکر کن
11 ماه صبر کردیم کلیر شیم حتما حالا باید منتظر شیم بهمون ایمیل بزنن که چی کم و کسری داریم بعدم تازه بریم تو ویزای بولتن ؟؟؟؟؟؟؟؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان