کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-07 ساعت 23:14)k1_cid نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  [
همون طور که دوست عزیزمون amjad گفتن ، همون برگه ای که دکتر سفارت بهتون دادن رو ببرید پاستور، امروز من رفتم خانم دکتر برگه ی سفارت رو که دید گفت حله Smile
هومن جان تبریک .اینم یه مرحله دیگه که به گرفتن ویزا نزدیک تر شدی.
هومن جان از سفارت بابت مدارک مالیاتی چیزی پرسیدی که آیا میخوان ازت؟

قربون شما K1 جان ، والله نامزدم 1 ماه پیش مدارک مالیاتی 2013 رو برام فرستاد و من هم اصلا از سفارت بابت این موضوع هیچ سوالی نپرسیدم! فکر نمیکنم بخوان ولی من برای محکم کاری میبرم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، Shahabpk
(2014-06-08 ساعت 00:30)houmanmir نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 23:14)k1_cid نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  [
همون طور که دوست عزیزمون amjad گفتن ، همون برگه ای که دکتر سفارت بهتون دادن رو ببرید پاستور، امروز من رفتم خانم دکتر برگه ی سفارت رو که دید گفت حله Smile
هومن جان تبریک .اینم یه مرحله دیگه که به گرفتن ویزا نزدیک تر شدی.
هومن جان از سفارت بابت مدارک مالیاتی چیزی پرسیدی که آیا میخوان ازت؟

قربون شما K1 جان ، والله نامزدم 1 ماه پیش مدارک مالیاتی 2013 رو برام فرستاد و من هم اصلا از سفارت بابت این موضوع هیچ سوالی نپرسیدم! فکر نمیکنم بخوان ولی من برای محکم کاری میبرم Smile
من ايميل زدم جواب اومد كه فقط پاسپورت و كلينيكSmile
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، فری خانم ، behnam7
واقعا دلم برای مهاجرسرا خیلی تنگ شده بود! تازه فهمیدم که چقدر به این سایت وابسته شدم. راستی کسی هست که این هفته کلیر شده باشه یا اینکه آپ داشته باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33 ، mordadi
بچه ها من هم ایمیل زدم فقط پاسپورت و مدیکال خواستند
جمعه بعد از ظهر دارم با ماهان میرم جمعه دیگه برمیگردم
البته با دوتا دیگه از بجه ها که هزینه ها کم بشه هماهنگ کردیم با هم هستیم
کسی دیگه نیست بخواد با ما بیاد؟
هتل سان اند سندـصبحانه وناهار شبی ۲۱۰ درهم یعنی ۱۷۰۰
ویزا ۲۳۰
بلیط ۱،۰۹۸
برنامه ما رفت جمعه
شنبه اول وقت مدیکال دادن
شنبه بعدازظهر یا یکشنبه صبح گرفتن مدیکال
یکشنبه صبح حرکت به 8 ابوظبی
ظهر تحویل مدارک به سفارت و برگشت به دبی
بقیه ش با خدا
کسی ایرادی تو برنامه میبینه بگه لطفا
شماره ملیکا خانوم رو هم اگه کسی داره برام پیام کنه
با تشکرررررر
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex ، platypus15 ، shadoow ، shaya
آنکارا آپدیت شد ولی من نبودم. آخرین آپدیت من همون 5 june هست
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mehri11 ، shadoow
بچه هاي آنكارا چه خبر؟
مردادي كجايي؟
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، فری خانم
منم كه فعلا هيچ خبري نيست!!!!SadSad
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 20:25)behnam7 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 15:20)behnam7 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 02:25)k1_cid نوشته:  دوستان جون و جولای که در آنکارا مصاحبه داشتن:
آیا میشه به یقین گفت مدارک مالیتی 2013 رو ازمون میگیرن؟

کیوان جان این سوال من هم هست اگه به جواب مطمئنی رسیدی
میشه لطفا من هم در جریان بگذاری
itex جان ممکنه که بتونه کمک کنه
متشکرم از هر دوتون
یک چیز دیگم هست که اصلش می خوان یا کپی هم قبوله Wink
از تمامی دوستان که در این زمینه کمک کردند متشکرم
از بقیه هم خواهش می کنم
تا وقتی‌ در مورد موضوع‌ای مطمئن نیستن اطلاعاتی ندن چون باعث استرس و تشویش میشه
در صورتی‌ که ما اینجا میایم که یه کم از استرس مون کم بشه
و در نهایتم یه روزی بالاخره از اینجا میریم و بجز خاطره چیزی نمیمونه
چه بهتر که خاطره خوبی‌ داشته باشیم

Smile

دیگه از سایت ارمنستان موثق تر نوشته که :
(#)The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may have expired. Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.

این یعنی اینکه فرم 1040 و w2 اگه قبلا دادید مال سال اخیر نبوده حالا باید سال اخیر رو هم بدین این فمرها هم اصل نیست کپی است !!فقط فرم 134 اصل بود که دیگه اونو نخواسته

البته این برای کسانی است که تو سایت جلوی کیس نامبرشون (#)این علامت زده شده Smile
چ قدر دلم تنگ شده بود برای اینجا Big Grinچرا سایت خراب بود؟Sad
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7
(2014-06-07 ساعت 16:11)fa79iran نوشته:  ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن . دوستانی که از ارمنستان کلیر شدن سفارت براشون ایمیلی زده یا لیستی فرستاده بابت (تمدید مدیکال یا تجدید ترجمه مدارک ) یا همراه داشتن برنامه مالیاتی ؟؟؟

توی سایت ارمنستان جلوی کیس نامبر همه رو مشخص کرده که :
Notes:

(*) You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.

(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.

(#)The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may have expired. Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.

(#) Before arranging your trip for family sponsored (F) and employment based (E) visa categories please check the visa bulletin at the following link http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html to assure that your visa numbers are current.
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran
(2014-06-07 ساعت 16:11)fa79iran نوشته:  ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن . دوستانی که از ارمنستان کلیر شدن سفارت براشون ایمیلی زده یا لیستی فرستاده بابت (تمدید مدیکال یا تجدید ترجمه مدارک ) یا همراه داشتن برنامه مالیاتی ؟؟؟

میشه از کیس خودتون و آپدیتهاتون برامون بگین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یکبار پست گذاشتم و کمک خواستم اما کسی راهنمایی نکرد. میخوام بدونم چطور میتونم پیکاپ ویزامو از استانبول به آنکارا تغییر بدم. متاسفانه من اشتباها پست استانبول انتخاب کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من قبلا در یک پست درخواست کمک کردم اما کسی جوابی نداد. من میخوام بدونم چطور میتونم پست پیکاپ ویزامو از ااستانبول به آنکارا تغییر بدم؟ اشتباها استانبول و انتخاب کردم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی می دونه اگه شنبه صبح زود بریم مدیکال تو دبی تا عشب یا فردا صبح بهمون جواب رو میدن یا نه؟
یا اینکه هزینه جواب فوری چقدر اضافه تر هست؟
تو رو خدا بچه ها یه جوابی بدید
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-10 ساعت 09:27)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوستان من یکبار پست گذاشتم و کمک خواستم اما کسی راهنمایی نکرد. میخوام بدونم چطور میتونم پیکاپ ویزامو از استانبول به آنکارا تغییر بدم. متاسفانه من اشتباها پست استانبول انتخاب کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز
بهتر نیست خودتون ایمیل بزنید و ازشون بپرسید؟
شاید بچه های اینجا تجربه ای در این زمینه ندارند که جواب نمی دن.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، mordadi
بچه ها من ديشب به وقت امريكا اپديت شدم. كسي ديگه اي از بچه هاي جون اپديت شده؟ دعا كنين واسم ديگه اخرش باشه!!????
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، shaya ، mordadi ، jafarpourmh ، houmanmir ، فری خانم ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان