کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-11 ساعت 13:57)behnam7 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:48)mordadi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 08:06)jafarpourmh نوشته:  بچه هاي آنكارا چه خبر؟
مردادي كجايي؟
سلام جعفرپور عزیز
من اینجام.
نه والله من همون 7may آخرین آپدیتمه.
نمیدونم چه خبره اصلا . اخه مگه میشه که ایروان و ابوظبی هفته گذشته کلیر کرده باشه همه june,july شو. بعد آنکارا هیچ نیومده باشه؟
احتمال میدم کلیرنس های ما آمده تو همین آپدیت های آخرمون به سفارت آنکارا ولی به خاطر ترافیک کیسها آنکارا داره 10 تا 10 تا هر 3 روز کیس هارو میزاره .
نظر شما چیه؟

مردادی جان اصلا نگران نباش منم آخرین اپدیتم ۷ می
Status Updated Date: 07-May-2014
Wink
میدونم بهنام جان .
پرونده من مردادی و شمای بهنام و جعفرپور دست یک آفیسر .- پرونده الی و کیوان و پوری و ... دست یک افیسر دیگه .
ولی چه فایده ؟ چه میشه کرد در حال حاضر؟Sad
آفیسر ما که 3 ماه زایمانش تمام شده و بچه اول بدنیا اومد سل و مولم گنده خدا رو شکر.
یواش یواش دارم نگران میشم نکنه به فکر آوردن دومی باشن خدایی نکرده ... بخدا با این هزینه ها و مشکلات زندگی اشتباه این قد زود به فکر دومی باشن.
شایا هم نیست ی سر بفرستیم بره یک گواهی چیزی بده که بابا نیارین بعدی و های ریسکی چیزی بچسبونه بهشون از سرشون بندازیم .
وگرنه من دیگه عمرا تا تولد بچه دومش صبر کنم.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، k1_cid ، jafarpourmh ، hamed_na ، shaya ، فری خانم
(2014-06-11 ساعت 14:24)k1_cid نوشته:  ارمنستااااااااااااااااااااااان نبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود؟
آدم از این میسوزه که ادعاش کل دنیا رو برداشته که تیز و بزترین سفارت تو این خاورمیانه و قدیمی کارن و کار بلدو . کلی هم کیس راه میندازه و ال وبل هههه.(آنکارارو میگما ....)
بعد رکورد نیگا کنین حالا .
ارمنستان 1 کیس مونده داره از 2013 (اونم الان میاد تو امروزیا میگهه هووووورررا...)
ابوظبی 5 کیس مونده از 2013 داره (امروز azar جان تو f4 کلیر شد)
بعد آنکارا هنوز داره شماره پلاک مفقودالاثر های شلمچه رو هفته 2 بار اعلام میکنه
9 تا کیس june july 2013 فقط داره بماند کل مجموع 2013 های بیچاره.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، jafarpourmh ، شاهین1 ، shadoow ، فری خانم
دوستاني كه در مورد اپديت سفارت گفتند يه سؤال براي من إيجاد كرد. من الان نميدونم بايد چه جوري متوجه كلييرنس سفارت آنكارا شد؟ مگه قرار گرفتن شماره پرونده در ليستي كه فعلا هفته اي دوبار در سفارت أمريكا در آنكارا اپديت ميشه به معناي كلييرنس نيست؟ من منظورتونو از جداسازي اپديت سفارت آنكارا از موضوع كلييرنس متوجه نمي شم؟ ميشه يكي به من جواب بده پلييييييزززز
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-11 ساعت 15:06)mehri11 نوشته:  دوستاني كه در مورد اپديت سفارت گفتند يه سؤال براي من إيجاد كرد. من الان نميدونم بايد چه جوري متوجه كلييرنس سفارت آنكارا شد؟ مگه قرار گرفتن شماره پرونده در ليستي كه فعلا هفته اي دوبار در سفارت أمريكا در آنكارا اپديت ميشه به معناي كلييرنس نيست؟ من منظورتونو از جداسازي اپديت سفارت آنكارا از موضوع كلييرنس متوجه نمي شم؟ ميشه يكي به من جواب بده پلييييييزززز
منظور آپدیت در www.ceac.state.gov هست
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-11 ساعت 15:09)k1_cid نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 15:06)mehri11 نوشته:  دوستاني كه در مورد اپديت سفارت گفتند يه سؤال براي من إيجاد كرد. من الان نميدونم بايد چه جوري متوجه كلييرنس سفارت آنكارا شد؟ مگه قرار گرفتن شماره پرونده در ليستي كه فعلا هفته اي دوبار در سفارت أمريكا در آنكارا اپديت ميشه به معناي كلييرنس نيست؟ من منظورتونو از جداسازي اپديت سفارت آنكارا از موضوع كلييرنس متوجه نمي شم؟ ميشه يكي به من جواب بده پلييييييزززز

پس موضوع اپديت سفارت و جدا سازي ان از كلييرنس كه romantic جان گفته چيه؟ به نظرم رسيد كه أيشون علاوه بر اپديت سايت سيس اپديت ديگه اي رو در سفارت ميگن، و كلييرنس موضوعي جدا از اپديت سفارت هست.
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-11 ساعت 15:17)mehri11 نوشته:  

پس موضوع اپديت سفارت و جدا سازي ان از كلييرنس كه romantic جان گفته چيه؟ به نظرم رسيد كه أيشون علاوه بر اپديت سايت سيس اپديت ديگه اي رو در سفارت ميگن، و كلييرنس موضوعي جدا از اپديت سفارت هست.
منظور آپدیت در همین سایت به وقت آنکارا و امریکا هست.
یعنی زمانی که در این سایت شما آپدیت میشین.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
آقا منم از جا مونده های جولای ابوظبی هستم! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
بچه ها نا امید نباشید بهار نزدیکه Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Shahabpk ، shadoow ، فری خانم
(2014-06-11 ساعت 15:21)k1_cid نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 15:17)mehri11 نوشته:  

منظور آپدیت در همین سایت به وقت آنکارا و آمریکا هست.
یعنی زمانی که در این سایت شما آپدیت میشین.
سپاسگزارم
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، Shahabpk
دوستان من دیشب به سفارت یه ایمیل فرستادم که پروسه من چرا انقدر طولانی شده و وضعیت ویزام در چه مرحله ایه همون جواب همیشگی البته (با اندکی خلاقیت در نوع نوشتن).
به نظرتون چقدر دیگه باید منتظر بمونم؟؟!!!یعنی بوی انتظار طولانی به مشام میرسه؟؟

While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، hamed_na ، k1_cid ، Shahabpk ، jafarpourmh ، lighter ، فری خانم
بچه ها من همین الان آپدیت شدم تاریخ رو 14 می فریز شده بود فکر کنم به خاطر ایمیلم شد 11 جون.
شما ها نظرتون چیه در مورد جواب ایمیلشون و تغیر تاریخم؟خواهش میکنم نظرتونو بگید به خدا دیگه بریدم خیلی حالم بده امروز 302 روزه شدم
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، lighter ، فری خانم
(2014-06-11 ساعت 17:06)شاهین1 نوشته:  بچه ها من همین الان آپدیت شدم تاریخ رو 14 می فریز شده بود فکر کنم به خاطر ایمیلم شد 11 جون.
شما ها نظرتون چیه در مورد جواب ایمیلشون و تغیر تاریخم؟خواهش میکنم نظرتونو بگید به خدا دیگه بریدم خیلی حالم بده امروز 302 روزه شدم
با درود بر شما
مطمئن باش زیر 1 ماه 100% کلییر میشوید!!!
درمورد ایمیل هم از قدیم گفتند کاچی به از هیچی، حداقلش این هست که وقتی آپ شدید یعنی ما حواسمون به کیس شما هست!
پس کار خوبی انجام دادید(اگه حوصله داشتید پست مدیر پیشکسوت در لاتاری2014 رو که دیروز گذاشته بود ببینید که می گفت: یکی از دوستانش بعد 6 ماه بدون آپ! وقتی ایمیل زده فرداش کلییر شده،امیدوارم شما هم مثل ایشون خوش شانس باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، platypus15 ، amjad ، Shahabpk ، hamed_na ، shadoow ، lighter ، فری خانم
من هم این تجربه رو داشتم ، بعد از سه ماه از مصاحبه ایمیل زدیم برای پیگیری، همون جواب همیشگی اومد، و همون روز هم آپدیت شدم. به نظرم وقتی ایمیل می زنید می رن پروندتون رو یه نگاهی می کنن و واسه همون آپدیت میشی.
آرزو می کنم بعد از این انتظار طولانی همین روزا تو همین june کلییر بشی، ایشالا ایشالا
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، Shahabpk ، lighter ، فری خانم
آپدیتهای پرونده من بدون ایمیل در سال 2014
ژانویه : 4،18
فوریه : 18
مارچ : 4،12،28
اپریل : 2 ، 18 ، 21 (همه اعضاء خانواده ) , 22
می : 14 ، 15 (همه اعضاء خانواده )
جون : 11
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، k1_cid ، Shahabpk ، hamed_na ، romantic ، lighter ، فری خانم
خدایا امیدوارم هر کسی که این پست رو می خونه و منتظر کلیر شدن هست رو هر چه زودتر کلیر کنی تا برن دنبال(آینده) زندگی شون!!!
واقعا این روزهای طاقت فرسا رو هیچ کسی نمی تونه درک کنه الا کسانی که منتظر کلیر شدن هستند(واقعا تشبیه کردن این ایام به برزخ بجاست!!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، amjad ، 1362Eli ، Shahabpk ، behnam7 ، shadoow ، lighter ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان